-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Fradizmus #5900 üzenetére
Hello,
Szerintem, de csak szerintem, az a kor az ahol a haverok határozzák meg mi a jó.
Tehát, ha csak nekik lesz Nintendo a haveri gallery -ben, egyszer -kétszer eleinte érdekes lesz a Nintendo élmény, de hamar el megy a varázs.
Iszonyat jók a Nintendo játékok, akár 8 an is lehet tolni, és nagyon jókat lehet szórakozni, de annak a korosztálynak olyan mint a társasjáték. Jó apuval és anyuval, de a haverok a bugyuta fortnight ot tolják, és ennyi. Tehát fortnight -ozni fognak ezen is.
Te viszont tuti találsz pár olyan címet ami nincs máshol, és rá kattansz. Azt hogy mi az a cím, azt az ízlésed dönti el. -
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
Fradizmus #6159 üzenetére
Ki mennyire félti, de nekem az üvegfólia azonnal repült rá, ahogy kivettem a gépet a dobozból, hogy maszatok, rászálló szöszök lehetőleg ne csináljanak buborékokat alá. Tok és hordtáska hamarabb ért ide, mint a gép
Mindhárom filléres Temu-beszerzés volt. Amiket itthon kapsz azok is Csájnában készülnek, csak 3x annyiért adják őket a hazi kiskerek
-
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest