- SSD kibeszélő
- RAM topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Valamikor nem hozunk össze egy ph-s mkw online menetet?
-
Bazsi1987
őstag
Van valami oldal ahol össze van szedve az összes switch2 update-el rendelkező játék?
-
Bazsi1987
őstag
Ti 90 vagy 100%-ra töltitek az aksit?
-
Bazsi1987
őstag
Nekem 6 évig a v1-es switchen nem volt se steam decken meg sose használtam egy telefonomon se foliát és sose volt karc rajtuk
remélem ígyis marad
-
Bazsi1987
őstag
Kézi módba hdr-t ti be vagy kikapcsoljátok?
-
Bazsi1987
őstag
Nekem az alza volt 1 munkanap és itt is van a gép
igy kell generációt indítani..
-
Bazsi1987
őstag
Ma meg is jön a gép vasárnap adtam le alzánál bontatlan mk bundlere a rendelést
-
Bazsi1987
őstag
Na leadtam mindenhol a rendelést, mülleres kontaktomal felvettem a kapcsolatot csak valaki küldje ki a gépet
Milyen a hdr-je a gépnek kézi módba? -
Bazsi1987
őstag
Otp fizz shop megbizható elvileg ott van raktáron a gép?
-
Bazsi1987
őstag
Hol lehet készleten mk bundle? Vagy hol érdemes megprobálni rendelni
-
Bazsi1987
őstag
Lassan full korekt lesz a switch ára de a játékoké is, microsoft is emelt a gépeken meg a játék árakon is...
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Sirandrish #3953 üzenetére
Én előrendeltem switch1-et erre is rá repültem rögtön
-
Bazsi1987
őstag
válasz
playmore #3025 üzenetére
Nem lesz baj vinni fogja mindenki mint a cukrot a 40k játékokat is. Emlélszek ugyan ez a sírás ment 2017-be hogy wiiu után ujabb bukta gyenge a ps4-hez meg az one-hoz csak gyerekek játszanak vele ezek karc játékok a witcherhez képest stb
aztán bumm 150 milla elment belőle, inkább ez 200k-ért mint a kamu ps pro 350k-ért
-
Bazsi1987
őstag
Sajnos kis hazánkba van ez a gond csak meg pár helyen még de ebbe kár itt bele menni, nekem nem gond mert nba már évek óta ennyiért veszem aztán megeszi a gaming időm 80%-át mellete eddig pörgött pár sony ex meg pl elden ring meg fornite amibe nem költök ugye battle pass kitermeli magát,régen meg switch exluzivok amig volt gépem. Elhiszem aki havi szinten vesz 1-2 játékot annak durva lesz. Én gép mellé megkapom a mario kartot juliusba megveszem a donkey kongot szeptemberbe nba-t psre és idény meg is vagyok
-
Bazsi1987
őstag
Előrendeltem a mario kart bundle-t én is
nem akartam de 6 évig használtam a switchet és imádtam szóval 1 napíg bírtam ellen állni
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem ez hülyeség ez a switch 2 a logikát nem értem mivel azt írták hogy nem next gen hanem switch családba jön oké erősebb stb de attól pl egy borderlands3 destiny stb játékok nem fognak kijönni mert az alap switch meg a lite meg marad hátráltató tényezőnek... 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One X 1Tb
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest