- Nyaralás előtti hardverszemle
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
válasz
Jinx L. Joke #6455 üzenetére
Néhány hétig visszaviheted, ha valahol feljönne vagy buborékos lenne. Egyébként érdekes ez a fólia (hidrogél) a kisebb karistolásokat valahogy képes javítani magán.
Számomra érdekes amúgy, hogy egy 200k-s konzolhoz egyes emberek spórolnak a fólia árán
Jó arra az 1000-2000 forintos is. Tudom most jönnek a hozzászólások, hogy itthon ugyan azt kapod mint Temuról és egyéb olcsó helyekről. Hát én már vettem ritka fos fóliát eMagtól, fel sem lehetett tenni rendesen. Ha pedig valami normális helyen veszem, ahol fel is teszik, ott ha elcseszik raknak másikat.
-
bmakszim
őstag
válasz
Jinx L. Joke #6402 üzenetére
Nekem ez az első Switchem. Én szerencsés vagyok, mert megtehetem, hogy legyen itthon mindhárom fő játékkonzol. De, ha csak egyet választhatnék, az nem a Nintendo lenne. Drágák a játékok, nincs rendes előfizetéses rendszerük sem, az exkluzívak többnyire gyerekesek, AAA 3rd party játékok közül kevés jelenik meg rá, a teljesítménye pedig gyér az xbox, vagy ps-hez képest. Megvannak a pozitívumai is, mint pl a hordozhatóság, de ezek összességében nem ellensúlyozzák a hátrányait a legtöbb ember számára.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Hát elég ha csak az itteni PH-s teszt alatt a kommenteket végigolvasod. A legtöbb kommentelő szerint gyerekes a konzol és szar az egész ahogy van. A világ szerintem eljutott oda, hogy ha nincs fotorealisztikus grafika akkor gyerekeknek készült és pont. Ha nincs benne 700 liter vér/másodperc az már nem felnőttes, nem menő.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Itthon egyáltalán nem népszerű a Nintendo, anno még Bálnának volt egy videója erről.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Igen. Ebben a kis mikrobuborékban mi pozitívan látjuk ilyen-olyan okokból ezt a konzolt, de őszintén szólva ha kitekintesz szélesebb körbe akkor azért látszik, hogy van ellenérzés vele szemben. Inkább talán a Ninti hozzáállása meg árazása miatt, nem is maga a konzol a gáz.
De ez nyilván nem igazán számít, amíg rekordokat döntöget.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-
g@bo
nagyúr
válasz
Jinx L. Joke #6185 üzenetére
casual gamer.
30 évesen gyerek nélkül napi 8 óra far cry csapatban, csipsz és kóla mellett.
mára (átlag, max.) napi 30 perc animal crossing.
-
Crus
őstag
válasz
Jinx L. Joke #6170 üzenetére
Obszesszív-kompulzív zavar áll fent, nyilván nem súlyos, de ha nem tudod ezeket elengedni és "csalódott vagy", az azért árulkodó.
Ez nem sértés. Rakás játékosnál/embernél jelen levő probléma/"jellemző". Volt idő, amikor én is engedtem ezeknek a kényszereknek, de pl. egy AC Valhalla már úgy ment le nálam, hogy telibe tojtam a 59. ládát, akkor is, ha fegyó volt benne, mert minek kéne más fegyó, ha ami van nálam azzal elégedett vagyok? Csak a sztori részek érdekeltek, de abból minden, mert hát azért (is) toltam, hogy meséljen nekem valamit.
Sajnos ez a mentalitás a mindennapokra is ki tud hatni, pl. egy projektben az illető elveszik a részletekben, emiatt nyomasztja, stresszes lesz, nem látja a célt, végtelen útnak tűnik az odavezető út és öngerjesztő folyamat, egyre mélyebbre is húzhatja, ha nem képes ezt lekezelni. (Nagyon sokan képesek ezt időben megoldni és nincs gond.) Kis túlzással élve: ég a ház körülötte, de ő azzal bíbelődik, hogy a függöny az ablakon, jól álljon.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Szerintem minden játéknak ilyennek kellene lennie. Mármint ha akarod, végig is szaladhatsz rajta, de ha tetszik a gameplay, a mechanikák, a világ, akkor akár 200 órát is bele tudsz rakni. Ha már az ember kifizet 20-30K-t egy játékért (vagy még többet) a nehezen megkeresett pénzéből, akkor tudjon érdemben időt beletenni...szerintem
-
30z.Samu
félisten
válasz
Engem azért nem zavar második végigjátszásnál sem, mert még mindig tud újat mutatni. Meg alapvetően szeretek felfedezni, egy bizonyos pontig, aztán van hogy tényleg jön az elhatározás és megyek a story-ban tovább.
-
morfondőr
addikt
válasz
Jinx L. Joke #5923 üzenetére
Annyi, hogy ez code in box és nem kártyás, sokaknak ez fontos lehet, bár még így is olcsóbb, mint eshop-ban az all time low!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jinx L. Joke #5892 üzenetére
En szívesen odaadtam volna, mert 2 volt a packba, csak sajna az elsőt iszonyú sz@rul raktam fel, így a másodikat is fel kellett rakni
-
válasz
Jinx L. Joke #5892 üzenetére
OLED-re még nekem is van 3 (karcmentes ami rajta van...)
-
Crus
őstag
válasz
Jinx L. Joke #5845 üzenetére
Köszönöm!
...és akkor most nem írom le amit gondolok. 1 hónap pihenőt eredményezne.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Jinx L. Joke #5441 üzenetére
Lehet használtan venné..
-
Rage47
veterán
válasz
Jinx L. Joke #5265 üzenetére
Van kulon S2 Fortnite ugy latom
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #5227 üzenetére
Furcsán nem frissül hajnal óta a tracking. Kérdés, hogy valóban nem mozog vagy csak nem frissült a nagy mennyiségű Nintendo-s csomag miatt, mert mondjuk leterhelt a rendszerük.
-
pzstm
titán
válasz
Jinx L. Joke #5008 üzenetére
Sparks of Hope-ot egy hete szereztem be kb 6990-ért, akciós volt mindenhol és eShop-ban is 15 EUR rémlik
-
válasz
Jinx L. Joke #5033 üzenetére
Én is jelentkeznék
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Erről eszembe jut a régi Dragon Quest sztori, mikor a japán hivatalos szervek megkérték az akkori Enixet, hogy hétvégén adja ki inkább az újabb részeket inkább, mert a gyerekek nem mentek suliba miatta.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Át tudok hozzád jelentkezni? Majd itt megdumcsizzuk mikor mi "bajom"
-
válasz
Bajai Müller… De már valószínű nincs ott
-
dunc
nagyúr
válasz
Most hívott a best byte a tegnapi megrendelésemmel kapcsolatban hogy holnap szállítják a gépet és az ajándékortáskát pro controller és software egyelőre nincs náluk viszont ha valaki akár ma megrendeli a gépet holnap megkapja mert van készleten.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #4745 üzenetére
Ennek örülök, de tényleg.
Akkor már megérte témázgatnom róla.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Jinx L. Joke #4603 üzenetére
Én alapból valahogy úgy érzem, hogy first day nem érdemes új konzolért rohangálnom.
Szerintem itt is várok majd vagy egy új Zeldát/Mariot.
Esetleg ha nem játszottam volna ki a héten a Totk-ot két év után, akkor valszeg berendeltem volna én is. 500 óra körül belement biztosan, nem mostanában szeretném újra elővenni.
De ha megjelenik a Rdr2 vagy esetleg a Gta 5, akár a hat akkor rohannék érte.
Jó kis gépnek tűnik egyébként, a kijelzője azt mondják szép fényes lesz.A hangulata sejtettem hogy meglehet ennek az éjszakai vásárnak.
Gyalog zacsi azért mindenképp legyen nálunk.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #4603 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy Splatoon 2 nem volt Wii U-n, csak az első rész.
-
válasz
Jinx L. Joke #4599 üzenetére
99% az 5.-e és kb 1%, hogy másnap
Szóval aggodalomra tényleg semmi ok... Nagyobb az esély, hogy a DHL részéről történik balesetDe náluk se kell aggódni, hogy pont beérkezik 8000 db hátvakaró a Temu-ról mert nem ők szállítanak itthon.
Dé:
Örülnék neki persze...
De valahogy nem érzem azt mint Switch 1-nél, hogy hű SOS kell nekem... Ott azért jött megjelenés napján egy Zelda Breath of the Wild...
Oké átvitt értelemben most két Zeldát is kapunk de érted
Mario Kart meg soha nem volt az én világom.(mondjuk nem ártana egyáltalán kipróbálni)
-
válasz
Jinx L. Joke #4596 üzenetére
Nyugi időben fogja szállítani a Nintendo. Legrosszabb esetben Június 6 lesz a kiszállítási idő.
Nekem ezt a csodálatos egérpadot 1 nap alatt szállította ki. Délben megrendeltem, délután jött az SMS, hogy feladták, másnap reggel, kevesebb mint 24 óra alatt nálam volt.És most itt egy kicsit fontosabb dologról van szó
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #4383 üzenetére
Én még áprilisban rendeltem meghívóval az ír webshopból, azóta csak 1 db e-mail jött kb. 12 napja, hogy hamarosan levonják az összeget a számlámról, de eddig semmit.
Kiszállításra többek között a mi országunkra azt írták, hogy előfordulhat pár napos késés. -
pzstm
titán
válasz
Jinx L. Joke #4383 üzenetére
Az esely 100%, amikor levonjak kartyadrol akkor mar kozelebbi az idopont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Nintendo Switch lite - Szürke, 64GB, Gyári tok, Skull&Co Gripcase, Dark Souls Remastered, stb...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest