- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Eddig kopp kopp tényleg nem volt gondom az Alis fóliákkal, mondjuk direkt olyat rendelek amiben adnak vagy 3-at ha béna vagyok legyen több lehetőség. Legtöbbször elsőre azért sikerül
Más:
Most, hogy türelmetlenül várom, hogy hátha benne vagyok a kövi hetes eresztésben, esetleg új Digimon játékról tud valaki valamit ami jön Switch 2-re is? -
JanR
addikt
Nincs közte különbség, de a kérdésedre a válasz: az S2 verzió. Nekem nem volt meg és előfizetni sem fogok ezért, így maradt a vásárlás. Amúgy még így is lehuzott pár 100 mb update-et. Viszont a játék az brutális. Komolyan mondom, mint ha másik játék lenne, annyira fluid. Ez a játék szerintem így van kész!
-
-
-
playmore
tag
Nekem nem lesz itt első nap a gép, de Mario Kart, Splatoon 2 plusz barátom jóvoltából az összes updates Switch 1 Nintendo játék, sorrend még kérdéses
Illetve a BotW a végére (hogy a többit vissza tudjam adni), a TotK majd valamikor egyszer. Már amennyire ezt kezdésnek lehet hívni... Donkey nekem sem mozgatta meg a fantáziám, de ennyi cucc mellett nem is kell. -
bmatehun
kezdő
Nekem úgy írták emailben, hogy már az előrendelők számát fixelték nintendoval és nem tudják módosítani, emiatt hogy megjelenés napján jusson mindenkinek előleget kérnek. Nekem ebből nagyon az esik le hogy jut annak aki befizette.
Plusz egyszer felhívtam őket, hogy megkapták-e az előleget és mondták mellé, hogy majd átvehetem 06.05-én. -
-
Crvsh3R
senior tag
Ahogy az eredeti hozzászólásban is írtam, megjött a hivatalos meghívó a Nintendo-tól az előrendelésre (ezek szerint lazítottak a szabályokon, mert saját jogon folyamatos NSO előfizetésem nem volt, volt 1 év családba kéreckedésem is)
Akármelyik hivatalos Nintendo oldalról rendelhető, ha jön ilyen e-mailed, én konkrétan az ír oldalról rendeltem, mert az angol nyelvű. Egyébként mind1, mert úgyis az Arvato fogja küldeni a szomszédból ha jól sejtem (legalábbis eddig az összes ír shopból rendelt platinum pontos cucc onnan jött).Ha jön ilyen akkor a kulcsmondatra érdemes figyelni: "Your invitation will remain open until the end of the day that this invite email was sent."
Mondjuk ha tényleg az Arvato (Nintendo of Europe SE, c/o Arvato SCS Poland, Logicor Logistics Park, gate 1, Ul. Składowa 11, 62-023 Żerniki, Poland) küldi ahogy sejtem, akkor garisnak kell lennie a Game Park-nál is...Én le is mondom a Game Park-nál a rendelést, így már tényleg nincs értelme számomra rendelni tőlük.
-
Crus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest