Hirdetés
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peternac
tag
switch1 topikban írtam róla: https://prohardver.hu/tema/nintendo_nx/hsz_61975-61975.html
részemről továbbra is ajánlott játék -
Crvsh3R
senior tag
Wireless (PC/(MAC)/Android) és Bluetooth (Switch/(PC)) verziók vannak. Általában a Bluetoth-os verziók bluetooth-on hivatalosan nem támogatottak PC-vel, gyakorlatilag működik úgy is (Dinput/Pro Controller).
Régebbi kontrollereik, illetve majd az új Pro 3 tudnak minden üzemmódot, nincsenek külön szedve. Csak a mostani Ultimate 2 sorozatnál vannak szétszedve a protokollok külön kontrollerekre, állítólag licenszelési okokból.
-
playmore
tag
Nekem nem lesz itt első nap a gép, de Mario Kart, Splatoon 2 plusz barátom jóvoltából az összes updates Switch 1 Nintendo játék, sorrend még kérdéses
Illetve a BotW a végére (hogy a többit vissza tudjam adni), a TotK majd valamikor egyszer. Már amennyire ezt kezdésnek lehet hívni... Donkey nekem sem mozgatta meg a fantáziám, de ennyi cucc mellett nem is kell. -
bmatehun
kezdő
Nekem úgy írták emailben, hogy már az előrendelők számát fixelték nintendoval és nem tudják módosítani, emiatt hogy megjelenés napján jusson mindenkinek előleget kérnek. Nekem ebből nagyon az esik le hogy jut annak aki befizette.
Plusz egyszer felhívtam őket, hogy megkapták-e az előleget és mondták mellé, hogy majd átvehetem 06.05-én. -
-
Crvsh3R
senior tag

Ahogy az eredeti hozzászólásban is írtam, megjött a hivatalos meghívó a Nintendo-tól az előrendelésre (ezek szerint lazítottak a szabályokon, mert saját jogon folyamatos NSO előfizetésem nem volt, volt 1 év családba kéreckedésem is)
Akármelyik hivatalos Nintendo oldalról rendelhető, ha jön ilyen e-mailed, én konkrétan az ír oldalról rendeltem, mert az angol nyelvű. Egyébként mind1, mert úgyis az Arvato fogja küldeni a szomszédból ha jól sejtem (legalábbis eddig az összes ír shopból rendelt platinum pontos cucc onnan jött).Ha jön ilyen akkor a kulcsmondatra érdemes figyelni: "Your invitation will remain open until the end of the day that this invite email was sent."
Mondjuk ha tényleg az Arvato (Nintendo of Europe SE, c/o Arvato SCS Poland, Logicor Logistics Park, gate 1, Ul. Składowa 11, 62-023 Żerniki, Poland) küldi ahogy sejtem, akkor garisnak kell lennie a Game Park-nál is...Én le is mondom a Game Park-nál a rendelést, így már tényleg nincs értelme számomra rendelni tőlük.
-
Crus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Assetto Corsa Rally
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár még csak a 3. hét közepén járok, sok mindent nem láttam, de a szokásos farmozós játékmenetet hozza.
(tudom,hogy a Stardew eredetileg ennek a szériának a kópiája)

Sirandrish