- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Switch 2 Pro kontrollert próbálta valaki PCn? Lát valamit, de nem működik se vezetékesen, se BTn. Redditen is azt mondták, hogy nem megy. Úgy tudom az egyes működött, legalábbis Steamen biztosan, de láttam emulátorokat is Pro kontroller támogatással. Gép még mindig nem ért ide úgyhogy frissíteni nem tudtam.
-
JanR
addikt
Bocs az offért, de ezt a rengeteg rögzített hozzászólást nem lehetne összevonni és egy hozzászólásba "belezsúfolni"? Szerintem ku*va idegesítő, hogy 4-5 hozzászólás ott van fixen..
-
válasz
30z.Samu #5593 üzenetére
1, Igen, gyári töltővel kb 20-30 perc! Ilyenkor csak a kis töltési ikon világít. Ez akkor van mikor teljesen “csutkára lemerült” és még áll is egy ideig…Majd magától fog bekapcsolni nem kell próbálgatni
2, Igen! Settings->System->legalul System Transfer to Nintendo Switch 2
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Két kérdés.
1, Az létezik hogy a S1 annyira lemerült hogy töltőre rakva is kell idő, míg magához tér? Eddig csak annyit tudtam elérni hogy kijött a Nintendo feirat és fent a töltés ikon.
2, Később is át tudom vinni az adatokat? Mert ha igen, hagynám töltődni és nyúznám a 2-t. -
kicsako
őstag
Nézzétek meg a hátlap teljesen síkban van-e, mert ha nem akkor lehet hibás az akksi és vihetitek is gariztatni
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/1l4oilq/switch_2_swollen_battery_check_the_backs_of_your/ -
Alza manónak a faxa kivan a túlórával
-
30z.Samu
félisten
Végre sikerült Nekem is megkaparintani egyet, hála jckr kollegának! Innen is köszönöm neki! Kezdődhet a móka!
-
playmore
tag
válasz
Rigormortiis #5584 üzenetére
2026 valamikor.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #5584 üzenetére
Jövőre.
-
Rigormortiis
veterán
Az új from játék mikor fog megjelenni?
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok!
Vasárnap éjfélig átvehető Hajdúszoboszló Tesco Alza boxban egy switch2 mario bundle, utánvéttel 231480,00 Ft
Amennyiben valakinek kell írjon pm-et és küldöm a kódot. -
kicsako
őstag
Most küldte egyik jóbarátom, Alle Bestbyte ha még kell valakinek.
-
jcrk
tag
Családi csomagba csatlakoznék csupán kölcség csökkentésért
-
Crvsh3R
senior tag
Feltettem a Spigen üveget szépen szabályszerűen, kesztyűben, stb.
Viszont az alsó részen van egy ilyen:
Nyugtassatok meg, hogy idővel el fog tűnni, mert a kis noszogató szerszámmal semerre sem akar elmozdulni.
Samsung Galaxy A56-ra ugyanilyen üveget raktam, annál nem volt ilyen gondom.Egyébként megy a beüzemelés, játékok letöltése, 1000-es nettel jönnek le, mint az álom.
-
Rage47
veterán
-
taki01
őstag
válasz
ADAM1337 #5533 üzenetére
Igen, ezen rajta van a teljes játék.
Egy kis gameplay a játékból -
katsi
tag
válasz
Crvsh3R #5546 üzenetére
Ajanlom a Geforce Now-t.
Regebbi gamer, irodai gepen, laptopon, steam decken, mindenen fut es most a kozepes tier elofizetes kb 12000 forintba kerul 6 honapra.
Ossze lehet kotni a Steam, Epic, stb fiokkal es tudod jatszani a mar meglevo jatekaidat. Csomo mindent kiprobaltam, nem ertem, hogyan csinaljak, mi van a magia mogott, de tenyleg mukodik.
Ne OnLive-szeru laggfesztivalt kepzelj el. Az eger mozgasa is rogton megtortenik. Gigabites nettel probaltam, mukodik lagmentesen. Tenyleg nem hittem el.
A jatekokat nem kell telepiteni, nagyon gyorsan, max par percen belul elindul minden benne. Nem teker a PC full teljesitmenyen, hiszen ez olyan, mintha youtube videot neznel, igy a villanyszamlara is jotekony hatasa van. Egy mai izmos kartya eros procival azert kajal rendesen.
No meg elkezdtem szamolgatni, hogy mennyibe kerul neha befizetni egy ilyen feleves akciora VS mennyibe kerul venni egy videokartyat, amin futnak ezek a dolgok 1440p-ben, 60 FPS-sel. Hat.. lehet, hogy tobbe nem fogok videokartyat venni. Ha valaki a legdragabbra fizet elo, ott mar 4k-s felbontast es 4080-at kap a penzeert, ez par eve 3080-as kartya volt asszem.
Annyi hatranya van, hogy az elofizetesre Refund nincsen. -
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
-
30z.Samu
félisten
Na, kaptam egy e-mailt a KV-tól hogy nem állnak túl jól és nem garantálják, hogy 1-2 héten belül tudnak konzolt biztosítani. Szóval akkor körbenézek máshol is. Vagy ha esetleg Pesten van valakinek egy “fölös” Mario Kart bundle rendelése, akkor azt átvenném.
-
JanR
addikt
Nincs közte különbség, de a kérdésedre a válasz: az S2 verzió. Nekem nem volt meg és előfizetni sem fogok ezért, így maradt a vásárlás. Amúgy még így is lehuzott pár 100 mb update-et. Viszont a játék az brutális. Komolyan mondom, mint ha másik játék lenne, annyira fluid. Ez a játék szerintem így van kész!
-
Crus
őstag
Pecséten látszik is: Zalaegerszeg
Nem először 5*-ot érdemelnek. Tavaly kifutó Legóval jártam hasonlóan. Személyesen voltam, a nő 30 percet kutatott mindenhol és talált egyet. Előtte egy konkrét polybagre vadásztam, megrendelték, szóltak. Mindig végtelenül kedvesek és korrektek. Egy másik ligában tolják, mint az Alza. Alza is jó volt, de úgy kb. 1-1.5 éve ritkább a problémamentes rendelés, mint a problémás. A kedvencem amikor a csomagolást úgy képzelik el, hogy kb. egy (fehér) kukás zsákba teszik a cuccot, rá a ződ' manó és megutaztatják a fél világon át és sérülten érkezik.
-
RangerFox
veterán
A Mario Kartnak az open world részét nem értem... Csinálhatsz néhány egyszerű challange-et, meg körözhetsz órákon kerezstül pár feloldható cuccért, de ez így nagyon kevés.... 3 óra alatt megnyertem az összes Grand Prix-t Hardon, megcsinálom a Knockout Tourokat, és ki is fújt a single player része, marad party játéknak. Kicsit tényleg pofátlanság erre fel megemelni a játékárat, mert az előrelépés alig tetten érhető...
-
Delirious
tag
Hali! Szegeden tud valaki helyet ahol árulnak védőfóliát és fel is teszik?
-
Crus
őstag
válasz
tomee007007 #5554 üzenetére
Nagyon köszi, viszont! Fiam ott ugrált a Müllerben, mint a kenguru.
-
Crus
őstag
Ennyit az Alzáról. Müllerben olyan szinten kedvesek és együttműködők mindig, hogy az leírhatatlan. Utolsó darabot hoztam el, de úgy, hogy mondta a nő, hogy sajnos nincs már. Letettük. 5 perc múlva hív, hogy raktárban 1 db. még volt.
Ja és akkor Alzánál ugye ez még drágább is majd' 10k-val és hiába van AlzaPlus+-om, a futáros kiszállításért akkor is még lehúztak volna. Pfff.
-
sittes79
addikt
Egy profi akar kulfoldi video tesztet tudna valaki linkelni, mert az ilyen itthoni vr felektol szetver az ideg...
-
JanR
addikt
Na, a TOTK az egészen más élmény S2-n...
Kíváncsiságból ráindítottam és döbbenet. Azt hiszem még egy végigjátszás belecsúszik, úgy sem keresgéltem meg benne mindent. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
gainwardgs #5545 üzenetére
Kintről kb. ennyibe is jött ki átszámítva, mert a MKW bundle volt 205k. Ha ebből levonom az MKW-t, akkor annál az árnál vagyok.
Egyébként meg kinek, mi. Nekem van kb. 3000 játékos Steam accountom, de PC-n amióta Switch van nem játszom, mert nincs alájuk megfelelő gépem. 2,5 éve a Nintendo a "fő" (és mondhatni egyetlen) platform nekem. Én nem drágállom, mert PC-n a játék drágább lenne (hardver szempontból, hosszú távon). Plusz itt ugye nem kell tartanom attól, hogy valami el sem indul, mert nem elég a gép.
-
vonSux
őstag
Eddig tetszik a konzol, a pro kontroller különösen (a dualsense-t nem taszította le a trónról de tényleg nagyon jó). A S2 BoTW nagyon szépen fut.
Ez az online haverkodás, hogy működik? Ezt a számot küldözgetjük egymásnak? friend code: SW-2148-2644-3319
vagy user név alapján? Gondolom a haverok láthatják egymás ghost-ját Mario Cartban? -
A ma reggeli előzetes értesítés alapján megérkezett az én csomagom is az ír Nintendo shopból, MKW bundle + GCN kontroller, egyéb extra ajándék nem volt, hacsak a a Marios kartondobozt nem számítjuk.
-
Crvsh3R
senior tag
Ha szeretnék másik régióból vásárolni játékot, mert itt nem elérhető, akkor annak mi a menete?
Kell egy teljesen különálló account-ot létrehoznom, arra feltölteni pénzt, megvásárolni a játékot, letölteni, majd kilép az accountból a gépen és törölni az accountot és bármelyik account használhatja a játékot?
Bocs, de nem vagyok ebben járatos. Dying Light akciós bundle-ban US store-ban és lehet beneveznék rá. -
válasz
gainwardgs #5534 üzenetére
Annyira nem tűnik rossznak.
25.000 követő Facebook
3000 követő InstagramGoogle értékelés:
Árukereső:
Közel 5000 értékelésből 4.9 ami szerintem kiemelkedően jó. Pár év alatt összesen 8 db 1 csillagot kapott amit szerintem betudható a "hülye vásárló esete" kategóriának.
Szóval szerintem nyugodtan vásárolj onnan
-
gainwardgs
veterán
Konzolkirály mennyire megbízható bolt?
-
kzkz
őstag
Én a felhőbe nyomtam a sys tranfert, akkor valószínűleg ezért törlődött a régi gépről minden.
Érdekes ez az alzs előrendelés, mert én 1 hónapja rendeltem, és ma hozták volna ki, úgy látom más korábban rendelt és később kapta volna meg. Mindenesetre én lemondtam, mert a konzolvilágnál csütörtök reggel megrendeltem, és péntek 10-kor már a GLS automatában volt. Gyorsak a fiúk
-
-
onkelz
aktív tag
Tudtok Pesten llyan boltot, ahold van demó példány?Nem volt még Switchem és nem akarok fejest ugrani....köszi
-
válasz
tomee007007 #5525 üzenetére
Te is előre fizetted ?
-
paisacha
tag
Valakit érdekel egy sima (nem MKW) Switch 2?
Alzaboxból már átvehető (Budapest, XI. kerület, Rétköz utca).
Az első nem friss reges, legalább 1 pozitívval rendelkező fórumtársnak szívesen elküldöm az automata nyitókódját + átvétel után a gép számláját e-mailben.
-
Az Alza engem is megszívatott, pedig már az első napon előrendeltem (és kifizettem) a S2-őt:
"Eredetileg ekkor: csütörtök 2025. 6. 5. 09:00-ig kellett volna kézbesítenünk a megrendelésedet. Dolgozunk a pontosításon, és hamarosan tájékoztatni fogunk az új szállítási időpontról,"
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
gainwardgs #5519 üzenetére
Szerintem szét vannak terhelve a szerverek, mert mindenki töltögeti le a játékait.
-
Norb79
őstag
válasz
Crvsh3R #5499 üzenetére
Na nekem nem ez a conteóm, de meg fogom próbálni ezt a megoldást.
Szerintem a wi-fi chip lesz a ludas, mert továbbra is látványosan szar a letöltési idő, és letöltés közben konkrétan jobban melegszik nekem, mint játék közben.
Szóval szerintem annyi történik, hogy mindenki letölt ezerrel, a wi-fi chip kínszarásban van és izzik, meg az áramot is zabálja. -
lazac_
tag
válasz
koncsik #5474 üzenetére
Sys transferrel költöztem át (az Oleden is megmaradtak így a cuccok, néhány Demo mentés kivételével, de azokat írta is előre).
Közben megtaláltam, hogy ez elektronikus licenszelt "játékokat" lehet virtual game card bohóckodás nélkül is használni (még?) online kapcsolat mellett, csak be kell állítani. -
playmore
tag
Ha valakit érdekel ez utalás az egyik legikonikusabb jelenetre "élőben" a játékból https://youtu.be/3ywJpWRIvmM?t=659
A neves japán előadók adták az arcukat és a hangjukat a fő karakterekhez a játékban így "csak" el kellett játszatni velük az egészet. Ez egyébként amúgy egy PS3as játék eredetileg -
jcrk
tag
Ha jelenleg van egy alap, egy személyes előfizetésem annak ellenére becsatlakozhatok egy +expansion családiba?
Ha igen, és van valakinél hely akkor én szívesen betársulnék
-
válasz
nightmare13 #5506 üzenetére
Amúgy nem ez a verzió van meg, hanem az Animal Crossing-os
Egy ideje már nem hordom mert volt más tokom, de az SW2-höz még nem érkezett meg amit rendeltem, szóval ma végig motorkáztam benne a városban.
-
taki01
őstag
Újra itt.
Cyberpunk2077-ért. Megjelenéskor 1db példányuk volt és mivel nem rendeltem elő, így nem kaphattam meg sajnos.
-
pzstm
titán
válasz
gainwardgs #5500 üzenetére
nah igen...Fahrenheitben hihető
-
consono
nagyúr
válasz
nightmare13 #5506 üzenetére
Zseniális
-
nightmare13
őstag
válasz
Zsírkrétamen #5504 üzenetére
Na, erre én rá tudok pakolni eggyel, én ezt vettem
-
Kazuma989
tag
Nálam ennyire nem bírja jól az aksi 2x 4 menetes Mario kart -20%. (Kb 35-40p volt) Azért vissza nem viszem
-
Nemtudom vett-e bárki rajtam kívül ilyen gyerekes hordtokot, de jelentem, az SW2 is belefér
(igaz nem egybe, a 2 joy a kis zsebbe megy csak)
-
nightmare13
őstag
válasz
Crvsh3R #5490 üzenetére
Hát ha olyanok, mint az Alza, akkor kapsz egy jó nagy lómicsodát
Bejelentés napján rendeltem elő a Kart kiadást, boltban a srác kérdezi, hogy akarok-e rá extra cseregaranciát, mondom köszi, nem, kibírom a szervizelést, jövök haza, erre ott van a fiókomban az order a cseregarira (10%-a a vételárnak), töröltem, mint ahogy rendje, módja.
Kiegészítőket én már Aliról berendeltem korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest