-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Magyar IGN Switch 2 review:
https://youtu.be/giJyuVhApY4?si=F3B0PbIsKv8AQEaoSzerintem maga ez értékelés korrekt, de a kommentszekció siralmas. Tényleg így látják az átlag "gamerek" a Switch 2-t?
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Scarletiel #6242 üzenetére
Igazából családi csoporttal ez lemegy kb 3500Ftra egy évre, az Expansion Pass verzióval, szóval annyira nem nagy befektetés.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Sirandrish #6174 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek , annyi az egyetlen probléma, hogy 200 óra nekem 3 gyerek mellett egy év alatt sem jön össze, ha más játékkal nem is játszom...
Éppen ezért tetszik jobban az Echoes of Wisdom, és a régi Zeldák, mert ott a main story 10-15 óra és kalandozva 50-60, annyi még belefér az időmbe.
ToTK-ban 60 órát raktam az első egy két hónapban, de belefáradtam, hogy nem jutok előre a storyval.Kezdek belenyugodni, hogy akármennyire is imádom 20 éve a Zelda játékokat, jelen élethelyzetemben egy Super Mario Wonder, meg egy Hades, vagy Metroid Dread jobban passzol hozzám.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
30z.Samu #6169 üzenetére
Engem pont ez zavart leginkább az új Zeldákban (főleg ToTK-ban). Szeretnék haladni, de egyszerűen nem tudok, mert mindig van valami. Amit persze sokat pozitívumnak írnak le, de engem valamiért frusztrál. Amikor tudom, hogy ma csak 30 percem van játszani, és kitűzöm, hogy el akarok jutni ebbe a faluba/ vagy meg akarom mászni ezt a tornyot, és úgy teszem le a konzolt 30 perc után, hogy 5 métert sem haladtam, és begyűjtöttem 2 korok seedet, meg jártam egy kútban, és segítettem valami járókelőn, akkor összességében inkább csalódott vagyok, mint elvarázsolt.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Reggel jött az értesítés az Alza.hu-ról, hogy akcióban van a Prince of Persia The Lost Crown 6890Ft-ért. Sokan írtatok itt is róla (pontosabban a Switch 1 csoportban), úgyhogy gondoltam megosztom:
https://alza.hu/gaming/prince-of-persia-the-lost-crown-nintendo-switch-d7791249.htm
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
szabonagyur #5882 üzenetére
Nincs valakinek egy pluszban, aki 2, vagy 3-packot vett?
Anno OLEDre vettem hármat, de az első fóliám volt rajta teljesen karcmentesen két évig amikor eladtam a másik kettőt. Kár ezért a fiókban porosodni hagyni. -
Jinx L. Joke
csendes tag
Ha már itt többször szóba jött a családi account dolog. A játékok megosztása hogy működik családon belül?
Ha valakinek megvan véletlenül (ebben a virtuális családban) egy olyan játék amit szeretnék játszani, azt megoszthatja velem 14 napig? Követtem itt a híreket, de ez nem volt teljesen tiszta. Vagy ehhez kell az, hogy fizikailag is egy helyen legyen a két Switch? -
Jinx L. Joke
csendes tag
Én háziorvos vagyok, ha beállítana egy betegem, hogy Nintendo Switch 2 megjelenés miatt kér táppénzt, simán felvenném vele.
Még hivatalos diagnózis kódja is van:
F6300 - Kóros játékszenvedélyA táppénz papíron a munkáltató úgysem látja, hogy mi miatt nincs bent a dolgozó.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #4957 üzenetére
Corvin Pláza Müllerben most nem volt semmi Nintendo Switchhez köthető.
Etele Pláza Müllerben tegnap egy Switch OLED 120.000Ftért, meg pár játék meglepően jó áron. (Mario&Rabbids Sparks of Hope 7590Ft, Dekudeals szerint online legjobb ár 8000 felett volt.)Sajnos nekem sincs még hír a Nintendo oldalról rendelésről, így gyanítom nekem sem lesz itt a hétvégén... De így is megéri ha 25.000Fttal olcsóbb!
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
Crvsh3R #4743 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, én a te ajánlásodra rendeltem ír Nintendo shopból, és nekem is jött már DPD értesítő, hogy hamarosan szállítják.
Szóval nagyon köszi, én abból a 25 ezerből 1-2 évig jól el fogok játszani használt dobozos játékok vásárlás/eladás illetve dekudeals-es akciós indie játék wishlistemmel. -
Jinx L. Joke
csendes tag
Én pont a Switch 1-nél nem éreztem, hogy hű de nagyon kell rögtön, mert volt akkor Wii U-m, amint toltam a Splatoon 2-t, Mario Kartot, Breath of the Wildot. Kb. minden ami az elején kijött azzal én már játszottam Wii U-n.
Ez persze most is igaz, semmi sürgető nincs benne, valószínűleg évekig ellennék a Switch1-gyel. De jólesik, hogy mostmár megtehetem, hogy megjelenés napján meglegyen az új konzol, és ezáltal meglegyen a Nintendo fan érzés. (Utoljára Nintendo 3DS-em volt megjelenés napján, de azt még szüleim fizették)
Mario Kartot én sem nagyon játszom egyedül, csak azért rendeltem a bundlet, mert a 3 4 év alatti lányaim pár év múlva belenőnek úgyis, akkor már miért ne vegyem meg olcsóbban most. -
Jinx L. Joke
csendes tag
Ez megnyugtató hír, köszi!
Őszintén szólva az sem zavar, ha pár napot késik, ha cserébe 25 ezerrel olcsóbb mint az itthoni ár.
Én abból a 25k-ból évekig eljátszom leárazott indie játékokkal, és használtan vásárolt játékokkal amiket eladok ugyanannyiért, vagy 1-2ezerrel olcsóbban.(A játék gyűjtés úgysem érdekelt, újra játszani nem szoktam játékot, de ha nagyon akarnám akkor meg tudom venni újra használtan.
)
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Nekem épp most vonta le a Nintendo az 509EUR-t. Még szerencse, hogy szombaton nem volt elegendő pénz a Revolutomon, a Gránit Bank meg gyanús tranzakcióként elutasította a levonást, mert akkor több mint 10.000Fttal drágább lett volna.
A Paypal hétvégi árfolyamon számolva átváltotta az EUR-t USD-re, amit a mögötte lévő Revolut visszaváltott HUF-ra, és így végső soron 217.652Ft-ot vontak volna le szombat hajnalban.
Szerencsére hétfő reggel átváltottam középárfolyamon az 509EURt, így végül 205.500Ft-ra jön majd ki. Kérdés a dátum, hogy mikor hozzák? -
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
gyantaszuz #4396 üzenetére
Nekem is ma akarta, de a bankom letiltotta a bankkártyát a hajnali 5-kor Írországból 200.000+Ft értékű Paypal utalás miatt.
De azt írják 4 nap múlva újra próbálják a tranzakciót. -
Jinx L. Joke
csendes tag
Sziasztok!
Ha az EU-s official Nintendo oldalról (Írország volt itt linkelve asszem) rendeltem 1-2 hete a Switchet, akkor mekkora esélyem van, hogy megkapom onnan Budapestre házhozszállítva?
Igazából nekem nem fontos, hogy a megjelenés napján itt legyen, lehet 1-2 hónappal később, de szívesebben fizetek érte 509EUR-t, mint az itthoni 229.000 Ft.
Ez a Nintendos előrendelés csak a nyitónapra vonatkozik, vagy készlet alapján szépen lassan kiszállítják mindegyiket?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- PS5 digital edition dobozában, 1 év garanciával AkciÓÓ!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest