Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanraith
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
-
Döglött Róka
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
"Amikor kifogynak az ervek, kossunk bele az ekezetek hianyaba" klasszikus esete

De nezd a jo oldalat; igy biztos lehetsz benne, hogy nem a ChatGPT valaszolt neked.
Amugy ertem en, hogy jo szandek allt mogotte, de a pokolba vezeto ut is azzal van kikovezve.
ChatGPTvel kommunikalni szemelytelen, igenytelen. Ennyi erovel egy google talalati listat is linkelhetsz.Varni az Absolum Switch 2 updatejet varom.
-
kicsako
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
- Ha lesznek érdemi változások akkor Monster Hunter Stories 3: Twisted Reflection
- Fire Emblem Fortune's Wave
- Nem hivatalos de az új gen pokemon is jön jövőre leakek szerint év végén.Teszem hozzá én csak a Pokemon+Fire Emblemek miatt tartom a konzolt, meg néha van 1-2 egyéb ami érdekel.
-
Scarletiel
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Én várni a Fire Emblem új részét várom.
Remélni már többet:
- Új Xenoblade (vagy más a Monolith-tól)
- Egy rendes minőségi Pokemon játékot
- Egy új 3D Marió játékot
- Egy új Mario Party játékot
- Bayonetta 1-2-3 remaster/remake
- Astral Chain Switch 2 60 fps patch
- Xenoblade 1-2-3-X Switch 2 patch (High res+60fps)
- Egy új Vampire survivor féle játékot mert én még csak most kattantam rá de jobban beszippantott mint annó a nagy címek. -
Sanraith
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Meglepő módon a Nintendot kihagyva egy hasonló kérdésből már sokkal kevésbé elnéző az AI, és arra hivatkozik hogy még az US-en belül más címet megadva is törvénybe ütköző lehet a régió váltogatás.
Nem is az volt a célom, hogy le legyen szabályozva a téma, csak meglepett hogy a warezzel ellentétben a régió hoppolás ilyen elfogadott.
-
ooooobi
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
De ezek mind kulönböző accountok voltak amik között váltogatott ha épp ott volt akció nem? Mert én régen a sima eus accal átállitottam hogy usa legyen, töltöttem rá online vett giftcardot aztán amíg volt raja peénz addig nem engedte visszajöjjek vele euba. El kellett vele zsonglőrködni míg sikerült ilyen nagyon olcsó plusz egy sor gamekkel.
-
Scarletiel
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Nem haragszom én, csak szerencsétlen gyerek már nem tudom hanyadjára lett úgymond "kinevetve" a 30 fps-es megszólalása révén és már soknak éreztem. Amúgy van ahol nem zavar a 30 fps. Mondjuk az Animal Crossing ilyen. Vagy egy Naruto játék ahol az animációk meg minden 30fps-re vannak megcsinálva. Egy Fire emblem játéknál se zavarna, kivéve ha warriors féle. Vagy még azoknál tudom elnézni ahol tudom, hogy ez egy PS4 erősségű masina és kapunk rá egy Cyberpunk szerű játékot vagy FF7 remaket.
Viszont sokkal fluidabb az élmény 60fps mellett így ahol van rá lehetőség ott szerintem bele kéne erőszakolni. Az tény és való, hogy a Nintendo amióta én ismerem nem igazán a "for the players" mentalitással dolgozik, így örülni kell annak ami van, csak én speciel szeretem minden cég orrára hányni ha valami nem szimpatikus elvégre fizettünk érte nem keveset
-
válasz
koncsik
üzenetére
Hasonló kihasználatlan feature a HD rumble. A Welcome Tourban van demo, aminél rendesen hű-ha érzésem volt, hogy ez ilyet is tud? Játékokban meg bz-bz vagy bz-bz-bz... (3rd partynál nem lepődök meg, de a Bananza pl. kifejezetten kihagyott ziccer, egy ilyen kaliberű rombolós játékban domboríthatott volna jobban is a rumble)
-
kicsako
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Mondjuk az hogy mi tetszik a népnek/kritikusoknak.. Legends Z-A is 4.0-n áll játékosoktól, közben meg mindenki akit ismerek és próbálta imádja. Pokemon Sword/shield ugyanez, egyik kedvenc pokemonom, mégis lepontozzák metacriticen
Fire Emblem Engage is 80/7.0 értékelésen áll mégis baromi jó és mindenképp érdemes esélyt adni neki ha valaki szereti a műfajt, a hardcore kedvelők szerint jobb is mint az FE3H aminek jobb értékelése van. -
-
-
válasz
koncsik
üzenetére
Tőlem teljesen szokatlan módon elkezdtem játszani. 12h kb. az egész, én 30 perc körül vagyok. Nem akarom elspoilerezni, maradok általánosságoknál.
Sajnos a Pro C. lemerült, levett JC-kal játszottam eddig, kényelmetlennek érzem, de amikor belemerülök a játékba (és ez nem nehéz az MP4
esetében szerencsére), akkor megfeledkezem róla. Egér módban nem próbáltam, gondolom a gigantikus egérpad diszkréten erre próbál ösztönözni
Az amiibokat (2 jelent meg eddig, 1 jön holnap) bontatlanul is be tudja scannelni a JC
TV-n (Pana OLED 5 éves) játszottam (4k/60 quality), át lehet kapcsolni 1080p/120-ra, azt majd handheldben. Recennés nélkül futott eddig, gyönyörű a grafika, nagyon bejön a sci-fi jelleg.
A hangok. Hát. Az elején nagyon szól a zene, többször egyre halkabbra vettem. Nagyon csörömpölt, mélynyomó nagyon ment. Amikor normál háttérzenére kapcsolt, jobb lett, sőt nagyon hangulatos, ekkor vettem észre. hogy valamiért fejhallgatóra volt állítva hangszórók helyett az audio... átállítottam, nagy különbséget nem észleltem, de lehet, hogy ez volt a probléma az elején...
Most is csak azért hagytam abba a játékot, mert a gyermek elbitorolta a TV-t, úgyhogy lehet, hogy most jön a handheld FHD/120 kipróbálása + fejhallgató - lehet kipróbálom megint az elejétől, remélem a Pro C is feltöltött valamennyire. Handheld Pro Controllerrel, logikus nem?
Summa summarum, nekem ez eddig 9/10 minimum (10/10 nekem még nem volt). Majd még kiegészítem, ha tovább játszottam, ne adj Isten befejeztem. -
-
válasz
koncsik
üzenetére
De ahogy láttam, igazán hasznát venni a játékokban nem igazán lehet. Mármint adnak egy-egy power up dolgot, de semmi olyat, ami érdemi hozzáadott dolog lenne. Szóval ha az a cél, hogy ingame legyen értelme, akkor talán felesleges kiadás. De ha polcra is szeretné, mint dísztárgy, akkor persze más kérdés.
-
woros
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Ugyanezt rendeltem elő én is, majd eladtam a játékot és megvettem +3k ráfizetéssel megint az itthoni előrendelői ajándékokkal is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy itthon csak a GamePark-tól érdemes rendelni. Ha lecsúszol az előrendelőiről, akkor konzolstúdió, platinumshop vagy alza (külön ki van emelve, ha van mellé ajándék). -
-
-
Norb79
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Az a baj, hogy minden fenntartás mellett is megint több dolgot mutattak be, amit meg fogok venni és játszani fogok, mint amire időm kellene, hogy legyen a többi platform mellett.
Mondjuk nekem az sokat nyom latba, hogy a Switch1-2 az első nintendo konzoljaim, szóval nekem minden felújítás új játéknak számít(ott). -
válasz
koncsik
üzenetére
Engem ezzel a Metroid csomaggal megvettek, de nagyon sok minden tetszett még.
Félek, hogy ha mindent összeadok (anyagilag), át kell gondolnom, mi az ami tényleg kell és mi az, amiről le kell mondanom, sajnos...
+
több h.sz.-sal is egyetértek (már a Switch kapcsán is ez volt), hogy ezek az újrakiadások a kevéske plusszal elég elkeserítőek... gondolom az árban új játékként fognak megjelenni.
Biztos megveszem őket, de lehet hogy átkell gondolnom hány verzióban kell egy játék. Meg hány Switch kell nekem igazán. A Wii U pakkomat már felszámoltam, 1-2 gyűjtői dologtól eltekintve. Lehet, hogy a 3DS-en is el kell gondolkodnom.Nem hirdetés, nem eladó semmi, csak filozofálgatok szomorúan. -
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
-
Yodamest
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Ebben az is benne van, hogy tényleg rettenet tetszik ez a kontroller, azzal vagyok bajban, hogy a fehér vagy a fekete alapszínű jön-e be jobban. Mert az előlap ugye cserélhető, de a markolat egyiknél szürke, másiknál fekete, illetve a gombok is fehérek, illetve feketék, tehát azok fix színűek. De mondjuk ez az előtérben lévő ilyen sakura-fehér kövezzetek meg, de nekem anime fannak és Byakuya bankai rajongónak ez így defaultban kb 10/10 adja, nagyon csípem ezt az árnyalatot. (avatar képem is a Bleach anime-béli Nelliel Tu Odelschwanck)

-
Yodamest
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
A többség nem néz utána a dolgoknak, pláne nem alaposan. Ez mindenhol tapasztalható, az emberek általában a default ajánlásokat veszik. Ezért a legjobban fogyó kontrollerek az xbox, ps, nintendo kontrollerek, mert ezeket látni a konzolok mellett, ezek vannak reklámozva. Ugyanígy a PC játékokat az emberek kb 80%-a CSAK billentyűzet + egér kombóval játssza, életében nem fogott még kontrollert, mert hiszen "PC az csak egér + bill lehet". Volt is erről egy steam felmérés nemrég és megdöbbentő volt, hogy mennyien nem használnak kontrollert, de úgy egyáltalán, se autós, se platformer, se verekedős, tehát semmilyen játékhoz. Szimplán nem néznek utána, hogy ezt másképp is lehet, azt használnák amit készen kapnak. De ez a legtöbb dologgal így van, még sorolhatnám napestig. Csak kis infó/elgondolkodtató gyanánt.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
koncsik
üzenetére
Sejtettem hogy tudod

Amúgy nem tétlenkedtem délután..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az egyik ok, amiért megvettem a gépet

ChatGPTvel kommunikalni szemelytelen, igenytelen. Ennyi erovel egy google talalati listat is linkelhetsz.

Sirandrish