- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Ez az MKW zseniális. Abszolút káosz minden verseny és annyira szépen van megoldva egyik mapról a másikra utazás meg az egész free roam, hogy hihetetlen. Érzem kelleni fog egy pro kontroller félek hogy picit erősebben nyomom a joycont a nagy hévben úgy kell figyelnem magamra
Ti nyomjátok? Szokott lenni ilyen "házi kupa"? -
Scarletiel
senior tag
válasz
Delirious #6465 üzenetére
Én nem spórolok a fólián, de minek vegyek 10 ezerért 1db fóliát ami ugyanazt tudja mint Aliexpress-ről a 2000Ft-os amiben adnak 3-at, ha hülye lennék és elbacnám a felrakását.
Eddig minden telefonomon, Switch 1, Switch Lite, Switch OLED-ement olcsó Alis fólia volt és meg nem mondtam volna, hogy fent van, mert érzékelt rendesen a kijelző, illeszkedett rendesen, nem volt buborékos, kaptam hozzá tappancsot amivel a szöszöket is leszedtem és úgy adtam tovább minden készülékem, hogy egy karc nem volt egyiken sem. De ha itt vannak a vásárlók nyugodtan cáfoljanak meg.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6442 üzenetére
Akkor még haragomban a másik oldalon álltam. Most már jó gyerek vagyok megváltoztam
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6439 üzenetére
Hát én megrendeltem 2 hete Aliról de még csak az országba érkezett meg
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6437 üzenetére
Mondjuk nem rossz látni, hogy fém kulccsal vagy 50 ráejtést, kisebb-közepes ütést kibír. Inkább az zavar, hogy iszonyat érzékeny a karcokra. Konkrétan a dokkolóból nem merem kivenni amíg nem érkezik meg a fólia
-
Scarletiel
senior tag
válasz
N.YCityBoy #6425 üzenetére
Igen, de amit te leírsz azt vagy 100x leírtam, hogy jogos és így is van. Itt nem ezzel van a probléma, hanem, hogy az emberek nem képesek feldolgozni azt, hogy a Nintendo nem a multiplatform címekre lett kitalálva elsődlegesen (annak ellenére, hogy a kompromisszumos lehetőség ott van). Nintendo címeket csak ezen a konzolon tudsz játszani máson nem, vagy csak illegális mókolással. Aztán mikor nem tartoznak bele ebbe a célközönségbe, akkor valamiért "megvadulnak". Nagy királyság lenne, ha itt is lenne egy base library legalább az előfizetés mellé, noha akkor az előfizetés sem 16 ezer ft lenne évente hanem dupla ennyi mint a konkurenciánál. Meg persze amiket eddig leírtunk az mind lehetne. De nincs. A kérdés az, hogy apuka aki felmegy Hardverapróra vagy az árgép-re, akar-e Zeldát a gyereknek vagy inkább Cod-ot akar meg kánaánt. Ha a Zelda lesz az erősebb vágy, akkor a Nintendo-t veszi. Az emberek azért mérgesek ismét mondom, mert a Nintendo nem hozta el a "Nintendo címek és Kánaán együtt" című művet. Én azért nem tudom ezt hova tenni a könyvespolcba, mert a Sony-nál nem blamázunk, hogy a Kánaán mellé nem kötött szerződést a Nintendo-val, hogy lehessen ott is Mario-zni, viszont visszafele meg elvárja "mindenki", hogy működjön a dolog.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Bad Pritt #6410 üzenetére
Amit mondasz az teljesen jogos és igaz is. Nem is vitattam soha, hogy a Nintendo üzletpolitikája habár pénzügyileg biztos sikeres, játékosok számára nagyon mocsok. Tulajdonképpen ez volt a fő ok ami miatt korábban azt mondtam, hogy akkor nem lesz Switch 2, most meg itt vagyok hipokrata és megjelenéskor nálam landolt a masina... Mert sajnos és tényleg sajnos csak itt tudom a kedvelt játékaimat játszani.
Ha valaki emiatt ekézi a Nintendo-t én nem bánom sőt még támogatom is. Viszont mikor konkrétan szarozzák a címeit meg ovodásnak tartják csak azért mert nem néz ki úgy mint egy Last of Us 2, akkor azt nem tudom hova tenni :/
Azt is aláírom, hogy ízlések és pofonok, de ha valami nem tetszik nekem, nem megyek a fórumába fikázni. Amúgy azt sem értem miért nem tudják az emberek elfogadni, hogy ki min szeret játszani. Nekem aztán hót mindegy, hogy Béla meg Marika Xboxon, PS-en vagy épp Nintendo-n játszik, netán PC-n. A lényeg, hogy mindenki érezze jól magát a végén. (A komment ezen része nem rád vonatkozik, csak általános megállapítás volt) -
Scarletiel
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #6402 üzenetére
Hát elég ha csak az itteni PH-s teszt alatt a kommenteket végigolvasod. A legtöbb kommentelő szerint gyerekes a konzol és szar az egész ahogy van. A világ szerintem eljutott oda, hogy ha nincs fotorealisztikus grafika akkor gyerekeknek készült és pont. Ha nincs benne 700 liter vér/másodperc az már nem felnőttes, nem menő.
-
Scarletiel
senior tag
Köszi srácok nagyok vagytok! Ez a Mobapad felcsigázott most.
Megy rendesen Switch 2-vel vagy kell firmware update előtte?
-
Scarletiel
senior tag
Pro kontrollerből 8bitdo-sat vennék viszont Alin nem látom már az official store-t. Tulajdonképpen boltra se tudok keresni mint régen. Ti honnan rendeltek vagy milyen kontrollert vennétek ami Sw2 kompatibilis és Hall effectes az analóg illetve bírja az akku legalább egy 15 órát.
-
Scarletiel
senior tag
Megérkezett a Switch 2 és nagyon patent
A kijelző felülmúlta a várakozásaimat. Nagyon szép ahhoz képest, hogy LCD. Köszönöm az akku-val kapcsolatos válaszokat is, benne hagyom a dock-ba. Az MKW-t is sikerült aktiválni, elsőre egy betűt elrontottam és a szívroham kapott el, hogy "ÚRISTEN EZT MÁR AKTIVÁLTÁK!!"
De aztán rájöttem, csak én voltam hülye
. Alig várom, hogy játszhassak, de előtte vár a meló
Szerk: Valóban nincs gond a Steelseries Nova5X-el. Bluetooth módban tökéletes a hang
-
Scarletiel
senior tag
Hülye kérdés következik, mert lehet félreértettem Wulff Den mondatát, de ha jól értettem, akkor dokkolva nem nagyon tölti a Switch2-t ha játszol és vagy sleep mód-ot javasol vagy ha mindenképp játszani akarok közben akkor handheld módban nyomjam miközben töltőre teszem?
Ez nem tűnik logikusnak, mert dokkolva elég hamar lemerülne akkor. -
Scarletiel
senior tag
válasz
tomee007007 #6298 üzenetére
Bluetooth-al sem megy rendesen? Nekem azzal is jó csak ne késsen a hang.
-
Scarletiel
senior tag
Holnap már érkezik a drágaság
Hétvégén lesz mit nyüstölni
-
Scarletiel
senior tag
Ezt a Nintendo online + expansion pack-ot nem is lehet havonta fizetni, egyből a mélyvíz 39 euróval?
-
Scarletiel
senior tag
Aki használja a Switch 2-t Bluetooth fülessel, mik a vélemények? Stabil a kapcsolat?
-
Scarletiel
senior tag
De szépen leírtad. Sajnos én is ilyen vagyok játékok terén, hogy ha látom a mapon a 100 ezer ikont, vagy felfedeznivalót, akkor elveszek bennük, pedig tudom abszolút felesleges a legtöbb játékban csak időhúzásnak van benne, vagy éppen azok nélkül is tökéletesen végigpörgethető a játék. Ezzel együtt mindig bennem van a "Mivan ha pont abban van valami extra fontos dolog" érzés. Nagy valószínűséggel a Botw és Tokt ezért illetve a 30 fps miatt nem tudott elkapni az elején. Fejben rendezem és nekifutok 4-ére is majd
-
Scarletiel
senior tag
Eddig kopp kopp tényleg nem volt gondom az Alis fóliákkal, mondjuk direkt olyat rendelek amiben adnak vagy 3-at ha béna vagyok legyen több lehetőség. Legtöbbször elsőre azért sikerül
Más:
Most, hogy türelmetlenül várom, hogy hátha benne vagyok a kövi hetes eresztésben, esetleg új Digimon játékról tud valaki valamit ami jön Switch 2-re is? -
Scarletiel
senior tag
No SteamDeck eladva így már rendeltem is a Switch 2-t
Sajna a kettő együtt már sok lenne így PC és PS5 mellett. De jó kezekbe került a Deck is.
-
Scarletiel
senior tag
Nem tudom miért csinálom ezt magammal de folyamat hypolom magam a videókkal. Most úgy néz ki lesz 60 fps BTOW, TOKT, MKW illetve Pokemon Violet. Egyiket se sikerült végigvinnem Switch 1-en valszeg a sub 30fps élmény miatt. (leszámítva az MKW-t persze)
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sanraith #6008 üzenetére
Nekem abszolút nem. Én ezt mindig így nézem:
- Futár tud vele mókolni, vagy könnyebb neki mókolni? Igen. Tudom bizonyítani miután kinyitottam és átvettem, hogy mókolva volt? Nem, mert nem csinálok videófelvételt amin egyértelműen látszik, nem én vettem ki belőle majd utána lőttem a fotót és panaszkodtam.
- Ha puritán beteszi a boxba jön esőzés és beázik van ami egy minimálisan is védje a dobozt? Nem. Később eladásnál nekem hátrányos ha a doboz úgy néz ki mint egy tépett fejes saláta? Igen. Garanciáztatásnál meggyőzőbb ha saját dobozában makulátlanul küldöm vissza? Igen. (Valahol elvárás is)
Szóval nekem ezen okok miatt nem tetszik, plusz hardveraprón én is úgy küldök mindent mindenkinek, hogy kap egy extra dobozt amennyiben lehetséges, pont a fenti okok miatt, plusz minimális presztizs.
Ez mondom az én nyomorom, megértem ha más másképp éli meg, csak elmeséltem a miérteket. -
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6005 üzenetére
Persze tiszta. Nem is vettem amolyan tiltásnak.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6003 üzenetére
Na nem mondom, hogy megnyugtattál de köszönöm a megerősítést ebben
Nekem amúgy az sem tetszik, hogy ha Alzabox-ba rendelek, akkor konkrétan a terméket beteszik oda. Magyarán nincs egy extra karton dobozos csomagolás, vagy egy zsák. Mikor a Switch OLED-et vettem akkor is néztem, hogy baszki ezt a futár simán kibonthatta volna, kivehette volna a motyót és úgy teszi be. Eddig amúgy kopp kopp konkrét negatív élményem nem volt velük, de ezek után inkább nem onnan rendelek.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #5999 üzenetére
A gyomrom forog mikor ilyen történik. Ráadásul csak megerősítené bennem, hogy az Alza csak visszabacca a polcra ellenőrzés nélkül HA valóban felhasználtak a kódok. Már korábban is említettem (lehet itt lehet máshol), de ahol látom, hogy egyszerre van felbontott/visszaküldött és új ugyanabból a termékből, onnan nem rendelem meg hacsak nem "muszáj", mert kinézem a legtöbb helyből, hogy újat rendelek elküldik a bontottat, hátha a nagy hévben nem veszem észre. Persze ez simán az én velem született mentális betegségem de ez van
-
Scarletiel
senior tag
válasz
ImpersonatoR #5960 üzenetére
Lehet választani UK és EU plug között
-
Scarletiel
senior tag
Köszi a biztatást
Ha esetleg a Nintendo oldaláról választom a szállítás kb mennyibe kerül? Gondolom megy majd rá 20-30% vám + egy 20 euró szállítás? Legalábbis ha abból indulok ki, mikor kontrollert vagy gripcase-t néztem nem Alin és ott tetemes összegek még rákerültek az amúgy sem olcsó termékre.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Bogdán Máté #5937 üzenetére
Azért bízom benne, hogy a konzol boltok meg a Gamepark nem fogja átvenni ezt... Nekem még sacper egy hónap mire meg tudom venni, most elsődleges a nyaralás aztán ott derül ki mennyi marad, mennyit kell hozzátenni. Mondjuk nem atomsürgős a vásárlás, csak amíg nincs hivatalos Nintendo által bejelentett áremelés addig jó lenne ha manuálisan nem növelnék a haszonkulcsot a forgalmazók.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
playmore #5847 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor nem fogom megúszni a 256GB-os MicroSD Express kártyát 50 ezresért később. Végül lemondtam a PC upgrade-ről és Switch 2 lesz. A Steam Deck-et is nagyon megszerettem mióta megvan.
Mindenképp lenne hozzá Nintendo Online előfizetés. Így ha megveszem a Zeldákat akkor ingyenes az upgrade ha jól tudom. De ez csak addig elérhető amíg megy a tagság vagy utána is menni fog az upgradelt módban?
Ha jól tudom a tesco gazdaságos Nintendo Discord az csak egy ideig lesz ingyenes utána fizetős, de ha jól hallottam akkor az is megy Nintendo online tagság mellett?
Köszönöm mégegyszer!@Bogdán Máté
Neked is köszönöm az ajánlàst, végül rendeltem egy Skull & Co Neo gripet Switch 2-höz + kijelzővédőt is, hogy jövő hónapban már day one mehessen a masinára 😄 -
Scarletiel
senior tag
Sziasztok,
Elég nagy dilemmában vagyok, mert PC upgrade-et terveztem, de végül lehet hipokrata leszek és annak ellenére, hogy nem tetszik a Nintendo hozzáállása mégis lesz Switch 2...
Viszont lenne pár kérdésem:
- Xenoblade Chronicles 2-3 és Pokemon Violet digitálisan van meg, ha jól tudom úgy is menne Switch 2-n a dolog, de azért biztosra mennék.
- MKW boundle-ben venném majd kövi hónapban ha még lesz, de ott csak letöltőkód van. Ez a része nem zavar, de több helyet foglal így mint kártyásan?
- Olvastam, hogy a játékok méretei nem ilyen 40-50-100 gigásak, hanem a szokott 5-10GB/játék. Ezt, hogy tudják elérni, főleg, hogy nagyobb a felbontás meg textúra stb?
- Szeretnék hozzá venni nem horror áron (max ilyen 10-15e Ft) valami grip case szerű borítást, de olyat ahol a joyconok levehetőek maradnának és dokkolható maradna a cucc. Létezik ilyen ebben az ársávban vagy naív vagyok?
Köszi a segítséget és jó játékot mindenkinek. -
Scarletiel
senior tag
válasz
hombre[EU] #3672 üzenetére
Tusé. Azt a részt akkor rendesen benéztem
-
Scarletiel
senior tag
válasz
hadam98 #3669 üzenetére
A játékok árával van a legtöbb probléma illetve nézhetjük bárhogy de a Nintendo hozzáállásával főleg ami az Eshop-ot és akciókat érinti.
Jelenlegi árak: Cyberpunk 2077 Steam: 60 EUR Lowest price: 24 EUR
RDR2 Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUR (jelenleg is ennyi)
Elden Ring Steam: 60 EUR Lowest price: 36 EUR
Hogwarts Legacy Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUREzek az akciók az év során Steam-en olyan 3214 alkalommal elérhetőek. Nintendon mi lesz? Mi szokott lenni? Ehhez képest nagyjából semmi, legjobb esetben is 60 EUR lesz Switch 2-n és majd arról le lesz évente 2x árazva 45 EUR-ra. Ha pedig követik a saját trendjüket amit még persze nem tudhatunk, akkor 70-80 EUR lesz nyitáskor és akcióban 60 EUR. Nekem ez a problémám. Értem hogy a védelem felhozza majd, hogy de handheld és azt meg kell fizetni, de akkor Steam Deck-en, Rog Ally-n miért nem kell? Ráadásul egy Steam store-t böngészni 1000000x kényelmesebb és átláthatóbb és sokkal kevésbé fusztrálóbb mint egy eShop-ot ami akad, nincs rendes szűrés, tele van szeméttel és vérzik minden oldalról.
De még egyszer leírom, fasza lesz a Switch 2 könyörgöm senki ne vegye alázásnak amit írok, én is fogok venni egyet csak nem nyitáskor és sajnos én is együtt fogok élni ezekkel a hiányosságokkal, mert csak itt tudok játszani Xenoblade Chronicles-el, Zeldával, Marioval meg azzal a tömérdek fain játékkal amit kiadnak. De igenis ennyi pénzért elvárnám, hogy szoftveresen és sales-ek terén is fejlődjenek és ne használják ki pofátlanul, hogy máshol nincs játékuk ezért az alamizsna is elég a népnek, mert nekik úgy olcsóbb. -
Scarletiel
senior tag
Az a baj, hogy ki van forgatva amit írok, mert minden amit az ember negatívumként mer leírni az atomtámadásként van kezelve.
Tisztelettel abbahagytam mindenki vegye azt amit szeretne, nem kétlem hogy financiálisan sikeres lesz és hogy jó gamek lesznek rajta, hiszen eddig is így volt, viszont simpelni a szar funkciókat illetve a nem létezők hiányát már szerintem nevetséges ^^
-
Scarletiel
senior tag
válasz
hadam98 #3625 üzenetére
Miért ne érné meg? Sokkal több pénzt szerezne vele. Megvennék Nintendo-ra is meg PC-re is. Ne adj isten PS-re is. Ja, hogy akkor a konzol nem fogyna úgy, ahogy szeretnék? Jah valszeg nem fogyna ellenben 10 játékos helyett 100 venné meg a Mario-t day one 80 euróért ami szerintem simán túlkompenzálná a konzolon történő "bukást".
Még egyszer mondom nem a konzollal van a bajom, hanem a Nintendo-t irányító begyöpesedett gondolkodásmóddal és arroganciával. Nem haladnak a korral nem teszik bele a kért dolgokat, nem foglalkoznak a kényelmi funkciókkal. Kiadnak egy túlárazott gyenge konzolt és mivel csak itt van Zelda mindenki aki azzal akar játszani az vagy megszokja vagy megszökik. Értem, hogy ez van és, hogy nem fog változni, de elfogadnom és tapsolnom nem kell hozzá.
Az, hogy máshol rosszabb a helyzet azzal se értek egyet. Igen sajnos megy a remaster dömping Sony bácsinál, de még mindig vannak jó játékok, ellenben tök igazad van, hogy ahhoz se kell ám tapsolni amit ők csinálnak vagy éppen a Microsoft. Sehol sem tökéletes, de szerintem a hiányosságokat sokkal többen sokkal több helyen kéne szóvá tenni, esetleg tárcánkkal szavazni, hátha eljut a befektetők agyáig, hogy amit csinálnak nem jó, nem tetszik annyi embernek amennyiből hasznot termelnének. Mert a történet végén pont mindegyik cég leszarja a játékosokat, nekik csak a grafikon létezik, eladások és a profit évről évre egyre magasabbra emelése. Mi pedig csak megvezethető darabok vagyunk egy húsdarálóban és csak azt a célt szolgáljuk, hogy a fejeseknek legyen még egy repcsije vagy hajója. Sarkosan de ez a lényeg szerintem. -
Scarletiel
senior tag
válasz
hadam98 #3606 üzenetére
Természetesen nem azt mondom, hogy szar a konzol vagy, hogy ne vinnék, mert sajnos ez az egyetlen platform ahol lehet Mariozni vagy Zeldázni stb. Ezt pontosan tudja a Nintendo is és pofátlanul áraz, közben lealáz mindent ami lehetővé tenné, hogy máshol akár jobb minőségben is tudjuk nyomni a játékait (lásd emulátorok). Mondjuk rájöhetne, hogy több pénzt termelne ha címeit kiadná PC-re is... Mindegy ez a beszélgetés szempontjából lényegtelen. Én speciel az adok veszek dolgokat már szeretném elengedni, mert macerás a használt játékozás. Még itt hardveraprón is sokszor ha eladok dolgokat olyan stílusban tudnak rámírni emberek, hogy csak pislogok. Szerencsére mindig tudok szűrni és akikkel eddig üzleteltem, mind jófejek voltak. Viszont egyszerűbb lenne, ha mondjuk a 3rd party címek amik már máshol is rég elérhetőek, mondjuk 40 dolláros áron nyitnának és onnan akcióznák mondjuk 15-20 dolláros árra.
Ahogy mondtam nem szar a Switch 2 és hardverileg végre a modernség érzetét hozza, viszont nagyon sok dologban vártam volna ezen kívül is pozitív változást amit az önfejűség miatt nem tesznek meg.
- Normális Eshop, ahol tudok szűrni rendesen, átláthatóbb és legyen a Nintendo által is jobban megszűrve mik kerülhetnek fel és mik nem. Tele van ultra low effort Hentai játékkal az egész. Nincs bajom a genrével, csak legyen minőségi. Ezek kb még a low budget mobil szintet se ütik meg és simán hozzáfér kiskorú is akinek meg marhára nem kéne. Van erről fent több videó is youtube-on.
- Azt a C button-os chat funkciót ebben a formában ki se kellett volna engedniük a barinstorming alatt. Ehelyett önfejűen csináltak egy saját verziót aminél 2 fps-el megy a többiek képernyője, a mikrofon a konzolba lesz, tehát ha 4 méterre ülsz tőle biztos jól fognak hallani, és már most mondom hogy ha zörömpölnek körülötted az fix be fog hallatszódni, de ne legyen igazam. Ráadásul mindezt fizetőssé teszik. Van egy olyan program amit Discord-nak hívnak és mindenki tudja ingyenesen használni és 100x jobb mint ez a vacak.
- OLED kijelző. Igen a kijelző LCD és HDR meg 120 Hz és szebb meg jobb mint a régi Switch kijelző illetve ligában van a mostani handheld-ekkel is. Finoman szólva se tud érdekelni hiába van így. Onnantól kezdve, hogy az előző konzol revíziójában már OLED volt, visszalépésnek élem meg én is és még sokan mások is, hogy itt viszont LCD-vel indítunk megint. Mindezt azért, hogy 3 év múlva jöhessen a Switch 2 OLED drágábban már mégjobban inflált áron miközben a gyártási költség addira mégjobban csökken. A céges kapzsiságot meg nagyon nem szeretem és minden ilyet elítélek. Alapból kerülném az olyan dolgokat mint a Slim, Pro és OLED meg XXL meg egyéb változatok. Mondjuk ez már subjective vélemény. -
Scarletiel
senior tag
válasz
hadam98 #3602 üzenetére
Itt szerintem nem is az új játékokra vannak kihegyezve, hanem arra gondol, hogy ami már megjelent máshol évekkel ezelőtt és már kapható mindenféle akció alatt pár ezer forintokért, azt a Nintendo most szintén teli áron fogja árulni és ahogy Nintendo-t ismerjük, náluk abszolút nem lesz se Steam se PS vagy Xbox szintű akciózás.
Szerk.: elkéstem üzenetemmel sorry
-
Scarletiel
senior tag
válasz
morfondőr #3600 üzenetére
Én is így vagyok vele, csak nálam szerintem vár addig, míg egy revízió ki nem jön belőle lehetőleg OLED panellel. A 3rd party címeket én is így látom, hogy mindenhol máshol vagy benne van már egy előfizetéses katalógusban, vagy 3-7 ezer forintokért meg lehet venni legalább az alapjátékot. Az, hogy handheld módban utazás alatt tudsz játszani az Elden Ring-el engem speciel nem mozgat. Illetve szerény és népszerűtlen véleményem az, hogy idehaza nem is nagyon elterjedt az, hogy utazás közben elővegyék az emberek. Biztos vannak ilyen emberek, mert közületek is voltak páran akik így nyomják, de én kifejezetten elképzelhetetlennek tartom azt, hogy munkába menet BKV-n, MÁV-on 20 percre elő vegyem, közbe azon idegeskedjek mikor vágnak szájba és tépik ki a kezemből a gépet. Ráadásul 20 perc az egy jó játék esetében kb semmi, még el se tudok kezdeni belemerülni, de már szállhatok át, vagy le a járműről. Több órás repülő vagy vonat útra mondjuk okés. Munkába mikor nagyon nem volt semmi, éjszakára 2-3 alkalommal bevittem, ott is állandóan megzavart valaki egy mini feladattal, vagy kizökkentettek a történetvezetésből egy egy beszélgetéssel így ezt is hamar elengedtem.
Imádom a handheld élményt, van Switch Lite-om és mostmár Steam Deck-em is, de szerintem sokkal többen használjuk otthon ezeket egy kanapén heverve amíg a párunk, gyerekeink befoglalják a nagy gépeket, tv-t, vagy csak kényelmesebb a szemnek közelebbről olvasni a feliratokat már délután. Erre viszont ha 3rd party címek a cél, jobb választás sokkal egy Deck, Ally vagy társai.
Nem flame a célom, szívesen hallgatom a kontra véleményt is -
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #3092 üzenetére
Bennem ilyen Skype féle PTSD-t váltott ki
-
Scarletiel
senior tag
Amúgy nem lett volna értelmesebb dobni a Micro SD EX szabványt és helyette a fele annyiba kerülő ám 3x gyorsabb 2230-as SSD-t választani?
Ugyanígy nem értem a Discord helyett lévő fizetős chat funkciót sem és még sok más dolgot se. -
Scarletiel
senior tag
válasz
markknight #3043 üzenetére
Én speciel amióta saját keresetem van igyekszem kerülni minden warez-t. Sajnos az én hülyeségem de Switch-et 4-szer vásároltam újra, így a 4-nél úgy éreztem termeltem annyit az N konyhájára, hogy CFW-s Lite-ot vegyek és nem bántam meg. Itt a 2-nél lehet megvárom míg kijön egy fixen jól működő CFW verzió, azt megveszem és én így tudok szavazni/üzenni (gyerekes módon) a kapzsiság ellen.
-
Scarletiel
senior tag
Amúgy lehet hülyeséget mondok, de ha jól tudom a kevésbé jól teljesítő országokban bizonyos szolgáltatások olcsóbbak ahogy a játékok is. Ha jól emlékszem Törökország vagy valamelyik Arab emírségben az Inzoi talán 20 euró míg nálunk idehaza 40. Nem lehetne ugyanígy Magyarországra is árat szabni? Tudom nem ilyen egyszerű, de sok embernek megkönnyítené a hobbit. Hozzáteszem nekem még mindig nem az árakkal van bajom, hanem a Nintendo mentalitásával és Isten komplexusával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest