- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Chromecast topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-17 09:30 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
Igazából én a PS5/Series X/S /Switch 2 generációt így látom:
- Nincs érdemi mennyiségben valóban jó ténylegesen exclusive cím rájuk.
- A jó gamek a ciklus utolsó harmadában fognak jönni ha jönnek, amúgy remaster/remake hegyek mindenhol.
- Csak azért veszem meg a konzolokat idő előtt, mert ami megjelenéskor 180 ezer, az a generáció utolsó harmadában a sok áremelés miatt majd 250 ezer lesz.
Amúgy félreértés ne essék, fain kis konzolok ezek, csak tartalom nincs annyi rájuk. A Switch 2-t is leginkább a 3rd party indie címek tartják életben no meg a fanatikusok akik mindent megvesznek amire rá van ütve, hogy Mario, Zelda, Pokemon, Kirby.
Én tudom, hogy anyagilag eleinte egy öntökönlövés lenne, de szerintem le kéne már válni a Switch 1-ről, hogy oda is kiadunk mindent, mert így hosszútávon nincs ösztönző erő, hogy vegyél Switch 2-t, pláne, hogy itt is áremelések vannak orrba szájba lassan. Plusz ehhez azért kéne egy új 3D Mario, a beharangozott Fire Emblem, az új Pokemon, és mondjuk egy Monolith játék meg egy Zelda és az MKW-t meg gondolják újra meg tegyenek bele contentet. Emellé még egy Smash és szerintem lenne eladás. -
Scarletiel
őstag
Ezek közül a Pokopián és talán a Hyrule-on kívül mind a futottak még kategóriába esnek. A Bananzáról még mindig nem tudom eldönteni hogy több-e egy "itt van 100 map verjed szétfele" játéknál. Kéne valami ütős felhozatal.
-
Scarletiel
őstag
Szerintem szépek az átvezetők. Azon látszik a CGI munka, esetleg AI. A probléma, hogy egy remake-től többet várnék. Értem az eredeti játék is egy kvázi rail-shooter volt, barrel roll-al, de ha modern köntösbe akarjuk ültetni, akkor ott szerintem szabad vezérlés kellett volna, új map design hogy ez passzoljon bele meg egy kis rpg elem a hajók fejlesztésére és szerintem sokkal jobb szájízzel lehetett volna fogadni. Most az, hogy ugyanazt a rail-shootert megkaptam modernebb grafikával (mégcsak nem is csúcsgrafika) hát nekem ez kevés.
-
Scarletiel
őstag
Természetesen de, ha látják social median karakter névvel, vagy valaki reportol érte, de ez ritka, amúgy nem foglalkoznak vele mert a fél populáció modokkal oldja meg a játék hiányosságait beleértve a raideknél is. Előnyt nem adnak amúgy ezek a modok, viszont ha elvennék gyanítom becsukhatnák a boltot.
-
Scarletiel
őstag
Az off részre. Én Daocoztam, majd WOW-oztam 2001től olyan 2012-13ig.
A daocot ugye a wow ölte meg (többek között), a wowban meg többször volt engine upgrade, dx7ről indult talán, aztán dx9, és utána is mentek tovább, de ugyanúgy a hw fogta azt is vissza. Nem a ps3, hanem ami a steam hw surveyben látszik, hogy átlag Pistike tizenhuszon éves géppel nyomja kis túlzással, de valójában egy 6-8 éves alsó polcos gpu szintjére kell optimalizálni, különben túl sokan esnek ki a potenciális vásárlók közül.És ebben a csapdában van a switch2 is. Egyszerűen nem lehet 150 millió switch1et csak úgy hátrahagyni, mert túl nagy, a valaha volt legnagyobb piac. És a nintendo pontosan látja mennyit kapcsolnak be napi szinten, mennyiről vesznek játékot, tesznek bele új kártyát, ott az adat fekete-fehéren, hogy még mindig nagyobb darabszámra és vásárlóerőre is a switch1 tábor.
Ugyanígy az mmo-knál is látni, hogy ki veszi a szupercoint, a mountot, akármit, az milyen konfig. És ha a ps4es fanatikusok költik a sok pénzt, akkor nekik kell a kedvükbe járni, nem az 5090 tulajoknak.
Megértem ezt a részét is és elfogadom, hogy én vagyok a kisebbség az erősebb configgal, viszont meg lehetne oldani főleg PC-n, hogy options-ben kiválaszd azt a szintet amit elbír a config. Erre megint csak azt mondom, hogy idő, pénz és energia a cég részéről csak egyik se szeret ezzel foglalkozni túlzottan, mert ebbe pénzt kell tenni, és nem fog annyi embert bevonzani/megtartani, hogy nekik ez nagyon rövid időn belül megtérüljön.
És ezt is megértem. Amit nem értek meg, az az a felfogás, hogy van egy végtelen pénzt termelő cuccom és már nem tudom hova költeni a profitot annyi van, de akkor se adok akkor se fejlesztek, akkor is csak fejni fogom a tehenet befektetés nélkül amíg meg nem akar dögleni.
Én zömében csak FF14-ről tudok nyilatkozni mert azzal játszottam több ezer órát, de nem véletlen, hogy a szerverek fele moddol PC-n, mert szebb, jobb és minőségibb sok esetben az az armor/weapon amit a modder szabadidejében megcsinál többnyire ingyen, mint amit a Square Enix beletesz akár a cash shop-ba. (jó most a degeneráltakat vegyük ki a képből, hogy ők miért moddolnak) Számomra ép ésszel felfoghatatlan, hogy ha egy mezei moddernek sikerül +20 hajat, face sculpt-ot meg hasonlót csinálnia 1-2 hónapon belül 0 anyagi támogatás mellett, akkor egy billió dolláros cégnek miért esik nehezére ugyanezeket a dolgokat megcsinálni sokkal nagyobb resource mellett. Egy válasz van, kapzsiság. -
Scarletiel
őstag
A jelenlegi formájában persze, hogy fog futni a Switch 2-n. A probléma az, hogy a Realm Reborn óta ez a grafika, mert ez a motor van alatta ami már akkor se volt új. Persze azóta jött egy csomó frissítés, cseréltek asseteket, meg amennyire ez a motor engedi változtattak az anyagokon stb (zömében DT patchben meg utána), viszont ez számomra kevés, hogy 13 éven keresztül nem változik semmi, hol arra fogva, hogy a PS3 visszafogja, majd a PS4 fogja vissza majd a Switch 2 fogja majd vissza.
Persze nincsenek illúzióim ha nem lenne Switch 2 release akkor se cserélnék le a motort, csak akkor nem lenne hardver amire lehetne fogni, hogy azért nem mert akkor elveszítenének potenciális játékosokat. És igen tudom új motorra átültetni nem kis munka, idő meg pénz de volt rá 13 évük, meg 13 évnyi irdatlan mennyiségű lóvé ami befolyt a sub-okból és cash shop-ból.
OFF:
Amúgy nem igazán értem, hogy azokban az mmorpgk-ben melyekben van is milliós aktív játékosbázis előfizetéses rendszerben + a cash shop-ból irdatlan mennyiségű pénz bejön, ott, mi a búbánatért nem lehetne 5-7 évente lekövetni a technológiai fejlődést. Nem várnék el folyamatos motor cserét, de le lehetne cserélni az animációkat, textúrákat, fényeket, bele tenni rendes fsr/dlss támogatást, drasztikusabban átalakítani a mapokat főleg a legacy mapokat. És azért 10 évente nem lenne rossz új engine-re átrakni a játékot, meg rendezni a spagetti kódot, hogy Limsa Lominsa-ban egy 5700X-el meg 9070-el ne 55fps legyen a plafon úgy, hogy a proci is meg a vga is 30/50 %-on pihengetnek.
Az FF 14 esetében én elvárnék még egy tonna mást is, mint a questek szinkronizálását, a karaktered szinkronizálását (ne csak egy bólogató János legyen). A PVP és main questek átalakítását. A régi kontentek relevánsá tételét stb.
Szóval kissé úgy érzem itt is és gondolom a többi nagyon népszerű mmorpg-nél is az megy, hogy 0,1% innováció 99,9% profit és majd ha nagyon sír a nép a következő expansionbe beletesszük az ötletek 3%-át, pedig pénz lenne mindenre amit leírtam, mert annyit nem emészt fel egy expansion elkészítése + minden fenntartása mint amennyi lóvé befolyik 2-3 év alatt. -
Scarletiel
őstag
PS4-re mondták, hogy lassan megszűntetik a támogatást, mert nem bírja el a gép. A Switch 2 erősebb ugyan mint a base PS4 de nem sokkal. Oké ott a DLSS, de megint ott vagyunk, hogy grafikailag, motorikusan nem fog fejlődni a játék, pedig igencsak ráférne, mert a DT-s ráncfelvarrás finoman szólva se volt olyan amitől az emberek zöme hanyatt vágta volna magát. Ha ezt a lehetőséget megint bekorlátozzák egy Switch 2 port-al, akkor az szerintem öngól. Persze pénzben nekik nem, a community meg majd megoldja PC-n modokkal meg shaderekkel ami még mindig nem az igazi és erősen szürke zóna.
-
Scarletiel
őstag
A Final Fantasy XIV jön Switch 2-re ha valakit érdekel bár szerintem ez a játéknak öngól még ha financiálisan jól is jön ki a cég.
-
Scarletiel
őstag
Nos mivel "nincs elég játék" amit be kéne fejezni vagy el kéne kezdeni ezért inkább megvettem a Vampire Crawlers-t én is
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Persze ez így van, viszont többször írtam itt is, hogy ha lenne egy kis jó érzés az Alzába akkor betenné egy karton dobozba. Eshet az eső beázhat a box amire számtalan példa volt, lehet simlis a futár és a boundle-ből kiveheti a mario kódot és meg nem mondod hogy az ő volt vagy nem utána bizonyítgathatod.
A matrica meg jó lenne a Nintendo felől mert én egy boltban se bízom hogy ha van bontott visszaküldött termék náluk olcsóbban de én újat rendelek akkor nem a bontottat fogja elküldeni. -
Scarletiel
őstag
Én is onnan rendeltem, annyi bajom van vele, hogy nincs kartonba téve hanem maga a switch 2 doboza van betéve a boxba. Mindezt úgy hogy ezek a dobozok nem kaptam kibontást jelölő matricát. Amúgy rendbe volt.
-
Scarletiel
őstag
Elnézést kell kérjek a Nintendo-tól, a Pokopia valóban egy kíváló játék
.
Mondom ezt úgy, hogy tegnapig egy koppintott gagyi vacaknak tartottam, de annyi pozitív review volt, hogy csak megvettem és úgy beszippantott mint a csuda. A kérdésem csak annyi, hogy "Nem lehetne mindig ezt a minőséget hozni?" Remélem a winds and waves is szuper lesz ezek után.
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Igen, sajnos a framerate az ugyan nincs lock-olva de max harc közben megy 60 környékére. Barangolás és repkedés közben sajnos 28 és 34 fps között röcög.
-
Scarletiel
őstag
Pedig nem is érzem különösebben szép játéknak. Sőt, mintha az artdizájnja is jóval genericebb lenne, mint az előző két résznek. Ha nem tudnám, mivel játszom, simán azt hittem volna rá, hogy az évi legalább kettő Atelier-rész valamelyikét látom

Szerintem nagyon szép az art design de ugye ízlés kérdése. Nekem sokkal inkább egy Fire Emblem-re hasonlít most a 3. rész.
PC-n néztem lejön a monitorról 100 fps-el 1440p natív felbontás mellett. Alig várom ezt a játékot pedig az előző két részt nem nyomtam és az MH címek sem kaptak el sose.
-
Scarletiel
őstag
Megnéztem az MHS 3 Demo-t Switch 2-n és PC-n, hát reméltem nem lesz bajom a Switch 2 porttal, de ez marad PC-n. Kissé csalódott vagyok, hogy nem jött össze a 60 fps nekik még így 1080p docked módban sem

-
Scarletiel
őstag
PS5.. Switch 2-n a repülős részek még a demóban is szaggatnak sajnos, meg hát full homály az egész.
Sejj akkor marad a PC.
Köszönöm szépen! -
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Elég nagy dilemmában vagyok az érkező MH Stories 3 kapcsán. Ma letöltöm a demót megnézem hogy milyen, de ugye ez jön PS5-re, PC-re is ahol meglenne a 60 fps. Viszont videókban annyit tudtam leszűrni, hogy PC-n hiába van több fps, mégis jelen van a stutter probléma. Switch videókon meg hiaba 30-35 fps között ugrál, sokkal konzisztensebbnek látom, ellenben a 30 fps negatívumaival és a gyengébb képminőséggel.
Ti mire vennétek meg a helyemben? Bővíteném is a collection-t Switch-re is, csak ha nagyon gagyi akkor nem rontanám el az élményt. -
Scarletiel
őstag
Pont a legszarabb, legsemmitmondóbb részhez jön patch. Gratulálok.
Nézd úgy, hogy így sokkal több a remény a 2-3 shadowdrop-ra is. Amúgy engem se szippantott be de így fixen adok még egy esélyt neki

-
Scarletiel
őstag
Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition — Nintendo Switch 2 Edition — Announcement Trailer
The Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition — Nintendo Switch 2 Edition game is available now on Nintendo eShop.
The physical version launches April 16, 2026, only on the Nintendo Switch 2 system.
Join up with BLADE to explore the planet Mira and help bring humanity back from the edge of extinction, now with a faster frame rate (up to 60 fps) and enhanced resolution (up to 4K).
Nintendo Switch 2 players who already have Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition on Nintendo Switch can upgrade to the Nintendo Switch 2 Edition of the game by purchasing the upgrade pack.
Ez a nap legjobb híre, remélem hogy jön a 2-3 upgrade-je is
-
Scarletiel
őstag
Mármint a kártyás Switch 1 verziót lehet digitális Switch 2 verzióra upgradelni és többet kártya sem kell hozzá, tehát lehet eladni.
Köszi srácok!
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Bocsi a hülye kérdésért, de hogy is van most a Hogwarts Legacy esetében a Switch 2 upgrade? Ha megveszem a Switch 1 verziót store-ból, akkor pár dollárért tudom S2 verzióra upgrade-elni? Vagy teljesen külön kell megvenni az S2 verziót? Volt itt valami legális trükk ha jól emlékszem.
-
Scarletiel
őstag
Vedd meg újra full price. De egyelőre nem érdekli őket.
Szomorúsági
-
Scarletiel
őstag
Milyen az ATLUS hozzáállása a Switch 2 upgrade-ekkel kapcsolatban? Megint akciós a Shin Megami Tensei V de zavar, hogy 30fps és low res az egész.
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
A FF7 exkluzivitás nem az egész szériára vonatkozik szerintem, mert pl a Remake eredetileg 12 hónap volt, aztán jött az integrade és hozzádobtak extra 6 hónapot... A rebirth pedig csak 3 hónap volt. Ráadásul a Square nem tudta még a Remake készítése közben hogy hány része lesz a Remake szériának. Szerintem minden release előtt leültek a sonyval egyezkedni.
A 3. rész exkluzivitása szerintem egyik félnek nem lenne jó már. A sony szoftvereladásai a béka segge alatt vannak japánban, ezt már nem fogják visszafordítani ebben a generációban, szóval nem látom értelmét a sony részéről fizetni. A square-nek viszont pont a japán piac az ami nagyon kiesett a Rebirth-nél. És a japán piac egyértelműen a switchet preferálja.Véleményem szerint a Square fejlesztőinek az elsődleges gond a multiplatform pipeline kiépítése, ezért kellett a Rebirth portra 11 hónapot várni PC-n, hiába ért véget az exkluzivitás 3 hónap után. Viszont úgy látszik egyre jobban kezdenek belejönni, főleg ha ma tényleg bejelentik a Rebirth portot Switch2-re egy nyári megjelenéssel. Az elég nagy bizalmat ad szerintem arra hogy day 1 PC/Switch2/PS5/Xbox(?) lesz a Part 3.
Csak egy kósza vad vélemény de mivan ha.....áh butaság.... de mégis... mivan ha nem 80 euró/dollár áron jönnének ki a játékok, meg nem költenének el csilliárdokat marketingre meg nem a diverzifikáció lenne a fő szempont játékkészítésnél és akkor talán.... de csak talán több eladás lenne szoftverek tekintetében? (Itt nem az FF szériára gondolok, hanem general a játékiparra).
-
Scarletiel
őstag
Ha még nem volt meg: Xenoblade Chronicles 1-2-3, Fire Emblem Three Houses, Engage, Three Hopes, Mario Odyssey. Ezek mind Switch 1 címek de ha nem voltak meg érdemes egy próbát tenni vele. Sokan mondják a Zelda Botw és Totk címeket engem 4-jére se szippantott be. Mármint elkezdem elvagyok vele, leteszem egy hétre mert más dolgom van és onnantól megint nincs az az isten, hogy rávegyen a folytatásra.
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Jahm, a szint végül nem volt gond, pár chapter alatt lvl 50 lett a party, HP up és MP up materiákkal vagyok csak elmaradva nagyon. Vicces módon csak egyszer haltam ch.3-ban annál a mellékküldetésnél, mikor a kigyúrt kutyalényt kellett levadászni, túl bátorak voltunk és kicsit nagyobbat csapott, mint normal nehézségen.
Az is mókás, hogy ilyenkor jön rá az ember, ezeknél a japán játékoknál milyen eszeveszett sok az átvezető, átugrálom az összeset és kb. 3 óra alatt már ch.7-nél vagyok, pedig még a mellékküldetéseket meg a Tifa discoveryt is megcsináltam.Granblue Fantasy Relink pont mától akciós PS-en, nagyon gondolkozom rajta is meg a Scarlet Nexuson is, ez utóbbi félbemaradt még megjelenés környékén Xboxon, most jó olcsóért mérik.
De hogy on is legyek kicsit: Fire Emblemből a Three Houses vagy az Engage, ha ez lenne az első?
Three Houses és utána Engage. Nincs baj az Engage-el sem de míg a Three Houses az ilyen 10 pont az Engage vele szemben egy 7.5 nálam.
-
Scarletiel
őstag
Ja hát igen, de akkor is nagyjából saját magát köpi szembe ezzel a Nintendo
Mindenesetre remélem sokan nem veszik majd meg és cserébe mondjuk Steam-en támogatják a készítőket, esetleg más nem cenzúrázott platformon. -
Scarletiel
őstag
Szerintem a Nintendo-nál erről is valami olyan öltönyös csoport döntött akinek fingja nincs milyen játékok vannak a saját platformjukon. De azért ki**szott hálás vagyok hogy a sok hentai puzzle meg egyéb játék cenzúra nélkül elérhető továbbra is az eshopon akár kisgyerekeknek is, mert a szülői mód se szűri. Ja nem...
-
Scarletiel
őstag
A fizikai kiadás out of stock is lett. Remélem lesz valami félgenes erősebb Nintendó 2-3 év múlva, ha másért nem, ebből tanulhatnak ők is, hogy van igény a third partykra.
Ha jól tudom Nintendo-ra nem jellemző, hogy "pro" verziókat adjanak ki. Szerintem max lite meg Oled lesz megint de teljesítmény ugyanaz marad. Amúgy igényes portokra mindig van igény

-
Scarletiel
őstag
Erre mondják, hogy grafika!

Szerintem remek port lett!
-
Scarletiel
őstag
Pedig milyen szép is volt mikor kis füzetke várt egy játék kibontásakor, melyben alapvető dolgok le voltak írva, meg esetleg egy kis marketinganyag, képek, artworkok. Hmm régi szép idők
-
Scarletiel
őstag
Csak nagyjából addig tiéd a játék, amíg le nem lövik a shop-ot ahonnan letöltöd. Vagyis mondjuk ha 15 év múlva szeretnél FF7 remake-el retrózni akkor sok sikert az eredeti konzolon mókolás nélkül. Vagy ha gyűjtő vagy vagy befektetésnek vennéd, hogy eladd a pakkot 40 év múlva egy gyűjtőnek akkor semmit nem ér, mert az adat a netről van letöltve egy lelőtt helyről. Nagyon kis réteget érint, de ettől függetlenül az elv mindenkit kéne érintsen. Megvetted 20-30 ezer ft-ért, akkor a tiédnek kell lennie az idők végezetéig. Ez csak egy teli áras hosszú bérlet.
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Végigjátszottam a Dragon Quest VII Reimagined demot. Tetszett, de annyira nem éreztem elragadónak a sztoriját, vagy a karaktereket. Kicsit lapos, vanília JRPG-nek tűnik. Valaki győzzön meg az ellenkezőjéről és mondja azt, hogy érdemes 90 órát belepakolni, mert jó a sztorija és érdekesebbek lesznek a karakterek.
Szia, szeretnék eleget tenni a kérésnek. Érdemes belepakolni 90 órát és jó a story meg a karakterek érdekesek lesznek
-
Scarletiel
őstag
Én szeretem, elég szennyezés van így is a bolygón. Vettem már ki iPhone-tól kezdve elég sok dolgot az automatából, soha nem volt problémám vele.
Én nem, mert azért rendelem boxba, mert nem tudom feltétlen azonnal átvenni. Sokszor van rá panasz, hogy beázik a box akár egy kicsit is és azt még a karton felfogná, de legalább jobban védené. A másik bajom, hogy nem bízom kb senki idegenben sokszor még ismerősben sem, így a futár jóindulatában sem, hogy fog-e kotorászni vagy nem. A boltban szintén nem bízok, hogy nem-e küld bontott terméket olyan cuccnál mint a Switch 2 ahol nincs matrica ami erre is szolgálna, hogy lássam beletúrtak e vagy nem. Kivette-e a futár az MK World kódot vagy sem, ugye ahogy itt is volt aki panaszolt ilyesmit. Illetve nem szeretem sem azt, ha a futár látja mit rendeltem, sem azt mikor bizonyos embertársaim előtt kell kivenni a csomagot és karton híjján látják milyen értékben rendeltem majd udvariasan megkérdeznek, meg tudom e mondani mennyi az idő, csak a Switch 2 kijelzőjén tegyem már mindezt. *Wink Wink*
Ezt így olvasva biztos túl van dramatizálva és együttesen soha nem jönne be mind. Továbbá hozzáteszem velem még soha nem fordult elő egyik sem, de ettől függetlenül még benne van a pakliban amit egy kartondoboz ha nem is megszüntetni de esélyt csökkenteni tudna.
A környezetszennyezés meg csúnya dolog, de majd ha nem megy mindenki kocsival akinek nem is lenne muszáj, nem közlekedne trillió gázolajzabáló kamion, tankerhajó és repülőgép a világon illetve ha majd nem a mindennapos életben maradásomért kell majd dolgoznom, akkor majd elgondolkodok, hogyan tudnék többet tenni az ügy érdekében mint jelenleg.
-
Scarletiel
őstag
Nekem oda jött. Nem kedvelem az Alza megoldását, hogy semmi kartonba nem teszik bele, csak maga a gép doboza van bebaszva a boxba, ami amúgy full kinyitható, mert nincs védő ragacs se tehát a futár kegyeire vagy bízva, hogy kivesz-e belőle valamit vagy nem. Sosem fordult ilyen elő de attól még nem kóser.
-
Scarletiel
őstag
Nekem ezt dobja a gép, de elég foghíjas az óraszámok és játékok terén, mert egy csomó amivel az év vége fele (november/december) játszottam és vagy öltem bele újabb 100 órát az hiányzik a felmérésből.

-
Scarletiel
őstag
Én videók alapján döntöttem megmondom őszintén. Nem hozta a 60 fps-t egy pár helyen így elengedtem. Nekem nem tűnik olyan komplexnek a grafika, hogy maga a gép ne tudja megugrani ezt a szintet állandóan, így elvi okokból inkább Steam-en vettem meg. Ettől eltekintve iszonyat jó cucc és biztos élvezhető S2-n is
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Mekkora memóriakártyával élitek az életet? Nekem az Apex + Fortnite túl sokat foglal, egyébként azokon kívül ellennék az alap 256 gb-tal is.
Nekem minden játékom digitális. Én elvagyok az alap 256+ egy 256GB-os kártyán úgy hogy 11 játék mellett van még 120-120GB kb szabadon
-
Scarletiel
őstag
Szerintem a harc maradt a teljesen klasszikus megoldásnál (sima körökre osztott), semmi extrát nem láttam benne, azonban háromszinten is lehet változtatni a sebességét az options menüből. Mondjuk én már a default normalt is egészen gyorsnak éreztem. Itt van rendesen party, a 7. rész eleve egy olyan 10-15 évvel fiatalabb rész, mint az első három játék eredetije.
Leginkább a felfedezésen könnyítettek; gombnyomásra tippeket adnak a társak, meg a térképen mutatja egy piros karika, hogy hova érdemes menni, ha tovább akarjuk görgetni a fő sztoriszálat.
Köszönöm. A körökre osztott játékokat szeretem, csak 1 karakterrel uncsi lenne

-
Scarletiel
őstag
Gyütt a semmiből egy Dragon Quest 7 remake demó, ami kifejezetten baromi jól néz ki. Végre itt egy nextgen HD-2D, aminél tényleg olyan a látvány, mintha egy terepasztalon játszanánk babákkal

Emellett hozzányúltak annyira a játékhoz, hogy ne legyen olyan poros, mint amilyen az eredeti volt. Pl. a 3DS-es remake-et annó pár óra után adtam el it a Hardveraprón, annyira régimódi és vontatott volt, itt meg észre se vettem, és belement 2 óra a demóba. Szerintem elő is rendelem a teljest.
Mennyivel másabb, fejlettebb mechanikailag a játék mint az I-II HD remake? Azzal is szemeztem, de elvette a kedvem a sok review, hogy nincs party, elég fapados a harc stb (ugye régen ilyen volt és meg akarták ezt őrizni amit nagyon jól tettek)
-
Scarletiel
őstag
Köszi srácok az ajánlást rálesek majd

-
Scarletiel
őstag
Nem tudom elhinni, hogy egy vampire survivor beszippantott 20+ órára már és még mindig nem unom. 12 euróért az összes DLC-vel az egyik legmegérősebb vásárlásaim egyikének bizonyult. Van még hasonló Switch-re?
-
Scarletiel
őstag
Igen többek között ezzel is magyarázzák a Dawntrail szegényességét. Mondjuk azóta stagnál a játék, sokan szünetet tartanak, de még így is sor van login-nál és csúcsidőben tele a főváros aktív játékossal. Várom a 8.0-át, csak ne legyen 7.0 csalódás. Sok rendszert át kéne dolgozni benne, hogy a dead contentek újra éljenek illetve több casual tartalom sem ártana a HC tartalmak mellett.
Mindenesetre én örülök, ha jön Switch 2-re habár mmo révén nem valószínű, hogy újra megveszem a játékot mindenestül, hogy handheld-en szenvedjek vele abban a pár napban amikor nem tudok belogolni nagy gépen. -
Scarletiel
őstag
Nekem ezzel egy morális problémám van mint több ezer órás FF14 játékos. Annak idején a PS4 / PS4 pro verziókra mondták, hogy azthiszem Shadowbringers kieg már nem jön rá, teljesítmény okok miatt. Azóta a játék kapott egy grafikai patchet is (amit hagyjunk is inkább mert amennyire hypolva volt ahhoz képest sok érdemben nem változott) Nade a lényeg, hogy a Switch 2 számítási kapacitásban ha jól tudom valahol a PS4 szintjén van, akkor az, hogy fogja megkapni a Dawntrail-ig a játékot? Futtatni szerintem amúgy tudná low beállítások mellett 1080p-ben 40-60fps-el, csak a korábbi döntésnek adnak így egy pofont szerintem. De ha valaki technikailag meg tudja magyarázni a DLSS-t leszámítva, akkor szívesen fogadom.
-
Scarletiel
őstag
("Értem a viccet, de nem szeretem" vagy "Szeretem a viccet, de nem értem"
)
Maradjon a jó hangulat és legyenek jó játékaink
Ki mit vár a jövő évi felhozatalból? (nintendo.com)Én várni a Fire Emblem új részét várom.
Remélni már többet:
- Új Xenoblade (vagy más a Monolith-tól)
- Egy rendes minőségi Pokemon játékot
- Egy új 3D Marió játékot
- Egy új Mario Party játékot
- Bayonetta 1-2-3 remaster/remake
- Astral Chain Switch 2 60 fps patch
- Xenoblade 1-2-3-X Switch 2 patch (High res+60fps)
- Egy új Vampire survivor féle játékot mert én még csak most kattantam rá de jobban beszippantott mint annó a nagy címek. -
Scarletiel
őstag
A Bayo 3nál és a XC3-nál érezném én igazán szükségét. Az octopath travelerek esetén pl szerintem pontosan 0 hozzáadott értékkel bírna egy ilyen peccs.
Értem amit mondasz, de a tisztább kép és 60fps az soha nem 0 hozzáadott érték. Persze olyan látványosat tényleg nem fejlődne mintha a Xeno 3-at patchelnék ki.
-
Scarletiel
őstag
Alapból egyik Persona játék sem a realisztikus grafikáról szólt, sokkal inkább a képregényes vonalat hivatott hozni, éles kontrasztos színek, animés rajzolás, kpow szerű szövegbuborékok. Tehát ezzel nem lenne bajom, én sokkal inkább szeretnék felbontásnövelést, mert sub 720p van handheld módban és olyan 720p körül docked módban ami kissé blurry-vé varázsolja az egészet, + a 30fps ami ugyan ennél a címnél még teljesen kibírható, de bírná a konzol a 60-at simán.
-
Scarletiel
őstag
Próbálok bízni benne, hátha. Azért ezek a címek igazán megérdemelnék a patchet, mert az Octo 1-2 simán elmenne 1080p 120fps-el a gépen. A Bayonetta 1-2-3-ra igazán ráférne egy ráncfelvarrás, de ettől függetlenül még zseniális hack and slash. Az SMT simán menne 1080p 60fps-el, mert egy Steamdeck is tudta nyomni 800p 90-el. Witcher 3 meg mi menő lenne már magasabb felbontással 40-60 fps-el nyomni. A Fire emblem meg first party szóval....
No nem mintha ezek nélkül a patchek nélkül ne lenne fain velük játszani, csak szerintem hatalmas kihagyott ziccer. -
Scarletiel
őstag
Ezekről a címekről ne is álmodjak, hogy kapnak Switch 2 patchet igaz? Mármint nem arra gondolok, hogy a Switch 1 verzió most már stabilabban fut, hanem rendes upgrade-et.
Xeno 1-2-3-X
Fire Emblem Three Houses
Bayonetta 1-2-3
Witcher 3
Octopath traveller 1-2
Dragon Quest 11
Shin Megami Tensei V Vengeance
Persona 5 Royal -
Scarletiel
őstag
Behúztam az Octopath 2-t és a Trials of Mana-t is a biztonság kedvéért. A Pro kontroller akku ideje meg zseniális. Most kérte először a töltőt (Jelezte hogy low battery) de vagy 40 óra szerintem benne van.
-
Scarletiel
őstag
Kicsit megkésve, de kellemes ünnepeket mindenkinek.
-
Scarletiel
őstag
Megjegyzés magamnak korábbi kérdésemre, nem ártani nem árt steam deck cap, viszont nem tökéletesen rá való. Ma megérkezett a Joycon-ra való a skull and co-tól, nagyon szépen rajta van.
-
Scarletiel
őstag
Srácok, nagyon hülye kérdésem lenne. Ha van egy skull and co thumbstick pakkom de SteamDeck OLED-re, viszont rámegy a Joyconok-ra és a Pro controllerre is csak nincs a leírásban és elég passzentos így, azzal ártok bármit is a thumbstick eredeti borításának? Nem mozog rajta, passzentosan rajta van, csak nem írja hogy kompatibilis lenne.
-
Scarletiel
őstag
No nem bírtam magammal, behúztam a Hades 2-t, Sea of Stars-t meg a Final Fantasy X-X2 HD remastert a sale-en. Sose lesz ennyi időm
-
Scarletiel
őstag
Nem a 60 fps-el van a gond, hanem azzal, hogy egyeseknek még mindig nem esett le, hogy ez egy handheld/hybrid konzol és nem elsődleges szempont handheld módban a 60 fps, hanem inkább a hosszabb üzemidő. A szerencsétlen gyerek esetében konkrétan ez a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition volt, ami egyébként egy körökre osztott játék, nem is pl. egy fps aminél igazán számítana. Az meg nem volt elegendő, hogy a docked mode-ban viszont tudja a stabil 60 fps-t.
Én úgy gondolom, hogy nincs azzal gond, hogy valaki "asztali" konzolt választ e miatt a vásárláskor, de ne hasonlítsuk már egy PS5-höz. Mindenkinek legyen reális elvárása egy handheld/hybrid konzollal szemben. Akinek meg mindenféleképp 60/120/240 fps kell, az menjen arra a vonalra és ne csak azért jöjjön fel posztolni a topicba, hogy "nem veszem meg, mert nem tud 60 fps-t handheldben".
Egy kis ON:
Kingdom Come Deliverance: Royal Edition -90% (€4.99)
Immortals Fenyx Rising Gold Edition -85% (€8.99)De mondjuk meg lehetne oldani, hogy handheld módban gagyibban nézzen ki cserébe 60 fps legyen. Én teljesen megértem amit mondasz és ahogy mondtam valahol meg tudom bocsájtani a 30 fps-t. Divinity-nél még igen mert egyrészt a játék van olyan jó, hogy elvigye magával az embert, másrészt mert körökre osztott. Én csak azt nem szeretem mikor van egy hiányosság amit le lehetne fedni egy performance/quality mód választási lehetőséggel, hogy a user eldöntse, jó-e neki az 1 óra handheld üzemidő a 60 fps-ért cserébe, de ezt nem lépik meg és itt vagy máshol meg tűzzel vassal védjük mert a szeretett/választott konzolunk. Én ugyanúgy ekézem a PC-n is a dolgokat, PS-en is ha nem tetszik valami, mert ezeknek igenis hangot kell adni úgy vélem. Persze aztán mérlegeljen az ember, hogy annak ellenére, hogy ez nem gyerebe, megveszi-e vagy sem.
No de én lezárom, túl van ez tolva már úgy vélem mindkét irányba.
-
Scarletiel
őstag
Azt nem tudom én annak idejét a ninja stormokat nyomtam PS-en ott nem zavart. Mondjuk akkoriban nem is fordítottam ekkora figyelmet erre.
-
Scarletiel
őstag
Nem akartam gúnyt űzni senkiből, ha így ment át, nagyon elnézést kérek
Sajnos a Nintendo kapcsán hozzászoktunk az évek során, hogy szinte nem is várunk el semmit kis kedvencünktől... így próbáljuk elkerülni a csalódást, ha valami mégis hasít, akkor büszkén nézünk egymásra, hogy lám-lám
Tényleg jó lenne 60fps legalább (mondjuk az Animal Crossing-nál pont nem lényeges, vagy?) mindig, szerintem (nem vagyok szagértő HW-ben) sokszor a rossz, összecsapott port okozza a szomorúságot, nem annyira a kütyü képességei.
Szóval még1x tényleg sorry, csak viccesnek szántam, nem bántásnak, de ha akarod törlöm.
Nem haragszom én, csak szerencsétlen gyerek már nem tudom hanyadjára lett úgymond "kinevetve" a 30 fps-es megszólalása révén és már soknak éreztem. Amúgy van ahol nem zavar a 30 fps. Mondjuk az Animal Crossing ilyen. Vagy egy Naruto játék ahol az animációk meg minden 30fps-re vannak megcsinálva. Egy Fire emblem játéknál se zavarna, kivéve ha warriors féle. Vagy még azoknál tudom elnézni ahol tudom, hogy ez egy PS4 erősségű masina és kapunk rá egy Cyberpunk szerű játékot vagy FF7 remaket.
Viszont sokkal fluidabb az élmény 60fps mellett így ahol van rá lehetőség ott szerintem bele kéne erőszakolni. Az tény és való, hogy a Nintendo amióta én ismerem nem igazán a "for the players" mentalitással dolgozik, így örülni kell annak ami van, csak én speciel szeretem minden cég orrára hányni ha valami nem szimpatikus elvégre fizettünk érte nem keveset
-
Scarletiel
őstag
Mondjuk nem tudom miért van gúny csinálva azokból akik 2025-ben elvárják hogy a megjelenő játékok többsége legyen 60fps ott ahol ez lehetséges az adott konzolon. Értem én hogy 30-al is játszható, de igenis input laggosabb, rosszabb élmény.
-
Scarletiel
őstag
DF-et nem igazán nézem már, mert az utóbbi időben mindent is mikroszkóppal néznek, és mindenben találnak hibát illetve kivetni valót, tehát az ő véleményükre én nem igazán adok már
Plusz ők mindenféle eszközzel mérik be a dolgokat és tesztelik, most őszintén egy átlag gamer valaha is fog szembesülni ezekkel játék közben, hát kötve hiszem, hogy élőben látni is fog az emberfia abból valamit, amit ők nagyítóval nézegetnek 😂Nem is olyan szemmel kell ezeket nézni, hogy neked átlag gamerként hogy kellene nézzed. Arra viszont tökéletes, hogy lásd milyen felbontás mellett mennyi fps van, eldobja e a minőséget stb.
-
Scarletiel
őstag
Azért kezeljük helyén a dolgokat, az, hogy jól néz ki, hát a csilli villi effekteket leszámítva, nos kb olyan mint a 23 évvel ezelőtti Metroid Prime, csak nagyobb felbontású és jobb textúrákat kapott és színesebb lett😅 Plusz azért egy ilyen faék egyszerű grafikájú játék még szép, hogy jól néz ki, de a hardver mivel igen korlátozott , így egy komolyabb játékkal mint például az FF remake, hát enyhén szólva sem tud megbirkózni, legalábbis úgy nem fog sohasem kinézni és futni mint például egy Ps5 gépen, ezt el kell fogadni! A Nintendo soha sem az ilyen "komolyabb" és tripla A-s játékok célplatformja volt, a suszter maradjon a kaptafánál ahogy szokták mondani...

Mondjuk az FF7 remake demo alapján kíváló munka performance és látvány tekintetében. Kíváncsi vagyok a DF mit fog alkotni róla de vizuálisan nincs vele baj a 30fps meg érthető ennél a címnél.
-
Scarletiel
őstag
Na végignyomtam én is a demót. Nagyon szép a cuccos rajta. A 30fps-t én sajnálom, hogy csak ennyi, mert én hozzászoktam PC-n a 60-hoz meg felette, de itt el tudom nézni főleg mert stabil és nem esik be a minőség sem, hogy tartani tudja, vagy csak én nem veszem észre.
Handheld-ben sokkal barátibb még ez a 30 fps is amúgy és pont így akarnám végigjátszani ezt is meg a Rebirth-öt is majd (Remélem az open world ellenére ott is meg tudják ezt a minőséget és stabilitást tartani majd)
Akku időben olyan 2-2,5 órát bírna handheld módban ha jól becsültem a fogyást, ami azért nem a legacélosabb, de gondolom maxon pörög a gép mellette.
Szép iparosmunka ez!
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Nem feltétlenül kell érvágásnak lennie. Elég ha elvi okokból nem tetszik neki a helyzet. Ahogy lehet nem érvágás, hogy olyan lett a Pokemon ZA amilyen, de az elveimmel szembe megy a cég magatartása és az hogy azt a minőséget elfogadjam így sose fogom megvenni.
-
Scarletiel
őstag
Az automatikus fényerőt kikapcsoltad? A S1-nél is bajos volt, itt ugyanaz.
Azt mondjuk nem, és igazad van így picivel jobb a helyzet

-
Scarletiel
őstag
Nekem csak az akku idő meg a kijelző max fényereje a gondom. Jó lett volna egy 5 órás üzemidőt összehozni mondjuk Zelda alatt. Noha én is 99%-ban dockolva használom. Handheld módban ha esetleg nem lenne még, tudom ajánlani a Skull and Co neo grip-et hozzá. Dockolva is tudod rajtahagyni éd 3 különböző markolatot adnak amik szabadon cserélhetőek.
A pro kontroller-es kommentedhez pedig +1
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Hát ez az Outlaws amilyen jó lett Switch 2-n annyira nem ment nagyot, máris kb. féláron lehet kapni...
Hát lehet nem kellett volna elcsúfítani a main karaktert meg nem egy megúszós tucat játékot kellett volna belőle csinálnia az Ubi-nak. Mármint biztos vannak benne ötletes dolgok, de nagyvonalakban ez az embereknek egy AC csak most SW skinnel.
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Néztem egy darabig de a hideg kirázott annyira lélektelen volt. Felhagyhatnának végre azzal hogy betesznek egy plázacicát konferálni akiről sikít hogy semmi köze a gaminghez de tud nagyokat vigyorogni miközben olyan szavak hagyják el a száját amit értelmezni se tud.
Megkövetem magam, én nem tudom mit kapcsoltam tegnap youtube-on, ott egy maca volt végig és full unalmas volt. Úgy néz ki megint előbb járt a szám mint az eszem. Most nézem vissza a rendeset teljesen más. Elnézést mindenkitől.
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Végül nem a Samsung lett mert az Ipon csak jövő héten szerdán tudná a futárnak odaadni. De reméljük ez is van olyan jó
-
Scarletiel
őstag
Néztem egy darabig de a hideg kirázott annyira lélektelen volt. Felhagyhatnának végre azzal hogy betesznek egy plázacicát konferálni akiről sikít hogy semmi köze a gaminghez de tud nagyokat vigyorogni miközben olyan szavak hagyják el a száját amit értelmezni se tud.
-
Scarletiel
őstag
Nah már lassan a DK végére érek, vagyis azthiszem, mert a vége úgy elvan nyújtva mint egy rossz rágó.
Összességében nem rossz cucc, de azért nem vágtam hanyatt magam tőle. Egyszer mindenképp megéri végigjátszani, főleg a rajongóknak, de így a vége felé is tartom hogy a kevesebb néha több....lett volna! Lehessen rombolni, de szerintem túlzásba vitték. A végén(?) meg hogy nem győzünk kergetőzni...nem értem. Miért nem lehet egy normális bossfightot berakni? Neeem...itt üsd le, de elmegy, ott üsd le, de elmegy...vonatozz 24szer egymás után...inkább raktak volna bele még egy mapot ha már plusz játékidőt akartak
Így a vége holnapra marad, mert nem vagyok gazdag, és éjszakára menni kell dolgozni
Az elején 500 banánt céloztam be, most olyan 440 körül járok, és egyelőre nem vagyok benne biztos hogy összeszedem azt a 60at még...majd kiderül

Szegény maki éhes marad
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Én maximálisan egyetértek veled. Ne tudd meg mennyire levert voltam/vagyok az egész AI boom meg tech krízis miatt. Kívántam én már sok rosszat minden cégnek aki erről tehet, de úgy sem válik be egyik sem, mert ahogy te mondtad mindig az end-user veszít, rá lesz minden terhelve.
Hosszútávon valamit kell majd kezdeniük a konzolgyártóknak (Nintendo, Sony), mert ha csak áremelés van, akkor egyre kevesebb ember veszi meg a terméket, ami meg vonja magával, hogy a negyedéves, éves mutatóknál a már amúgy is mocskos gazdag részvényesek, tulajdonosok nem fognak örülni. -
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Köszönöm meg is rendeltem!
-
Scarletiel
őstag
Ez esetleg?
[link]
Ennél sokkal olcsóbban nem találok. -
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom egy 256GB-os SD express card bővítésen a Switch 2-höz mielőtt ott is mégjobban kilőnek az árak. Van esetleg valakinek javasolt márkája, típusa ezzel kapcsolatban? Linket is elfogadok hozzá köszönöm.
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Mondjuk az hogy mi tetszik a népnek/kritikusoknak.. Legends Z-A is 4.0-n áll játékosoktól, közben meg mindenki akit ismerek és próbálta imádja. Pokemon Sword/shield ugyanez, egyik kedvenc pokemonom, mégis lepontozzák metacriticen
Fire Emblem Engage is 80/7.0 értékelésen áll mégis baromi jó és mindenképp érdemes esélyt adni neki ha valaki szereti a műfajt, a hardcore kedvelők szerint jobb is mint az FE3H aminek jobb értékelése van.A pokemon esetében az a baj, hogy nyilván aki él hal a franchise-ért és ki van éhezve kb az egyetlen ilyen evolálós gyűjtögetős és harcoltatós játékra az nem fogja azt mondani, hogy a grafika egy kalap szamóca, szinkron továbbra sincs, a megák designja kb ai generált és gusztustalan ronda. A történetvezetés kb olyan mintha egy 2 évesnek készült volna. Ezért áll szarul az össznépi megítélése, de ha ismerettségben megkérdezed azokat akik ismerik és szeretik a Pokemon franchise-t azok valószínűleg nem fognak rosszat mondani rá főleg ha igazolni kell a 25 ezer forintos vásárlást is.
-
Scarletiel
őstag
Yakuza 0 nagyon szépen fut Switch 2-n főleg handheld módban. 1440p-s monitoron azért a háttérben lévő dolgokon én csiszoltam volna még, de együtt lehet vele élni. 60fps amúgy
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Tényleg vigyázzatok ezzel a témával, mert nekem itt már a fejemhez vágták, hogy ugyan mi bajom is van azzal ha valaki csak 1000 forintal adja olcsóbban a játékát használtan a bolti árnál?!
Érvként az volt felhozva hogy így is 1000 forintal olcsóbban adja a bolti árnál az 5 éves játékot............ Hát oké
Biztos az én gondolkodásommal van baj.

Mondjuk én ezzel mindig úgy vagyok, hogy ha akarja hirdesse a Zeldát 30 ezerér, vagy egy RTX 3060-at 300 ezerért, a piac úgy is eldönti, hogy elmegy-e vagy nem. Nálam is van, hogy el szeretnék adni valamit, megnézem a HA-s árakat, belövöm és 3 hétig senki nem ír rám. Leviszem egy picivel és 4-en írnak 2 napon belül, hogy szeretnék elvinni. Aki ilyen drasztikusan nagy árakat ad meg, annak meg úgy sem fogják elvinni, mert nálam például úgy néz ki, hogy ha a boltban a Zelda 18 ezer + 1800 szállítás és HA-n meg 15 ezer + 1500 szállítás, inkább boltban veszem meg zsír újan, és nem szarozok. Ha mondjuk 12-ért adja valaki szállítással akkor meg rámegyek ha pozitív az értékelése.
-
Scarletiel
őstag
Most miért mi a baj azzal mikor teli ár alatt 1000ft-al hirdetnek valamit és azzal védekeznek, hogy 4 évvel ezelőtt nekik ez x ezer forint volt?
-
Scarletiel
őstag
-
Scarletiel
őstag
Persze, remélem tartós marad, mert tényleg roppant kényelmes és a gombok is rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Saros (PS5)
- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Magisk
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bravely Default HD Remastered Switch 2 játék eladó
- Switch Játékok eladóak!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Neo A3404 A18 Pro 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R7 7700X 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian Li Vector V100 Adata 750W
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Plusz ők mindenféle eszközzel mérik be a dolgokat és tesztelik, most őszintén egy átlag gamer valaha is fog szembesülni ezekkel játék közben, hát kötve hiszem, hogy élőben látni is fog az emberfia abból valamit, amit ők nagyítóval nézegetnek 😂