-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Scarletiel #6427 üzenetére
Azt, hogy mitől mérgesek az emberek azt nem tudom, mert gyakorlatilag már mindenre ugranak mostanság, tehát fene sem tudja éppen mi frusztrálja őket
De igen, aki Zeldázni akar biztos nem Playstationt vagy Xboxot vesz, de mivel az csak 1db játék, így nagy valószínűséggel máshol is körbe néznek, és ahol nagyobb a választék és lehetőség általában azt választják...de mindegy, mert erről külön topikot lehetne nyitni
-
válasz
Scarletiel #6419 üzenetére
Van amivel egyetértek, de azért nem ennyire fekete vagy fehér minden😅 Az emberek , főleg most a magyar piacról beszélek, nagyon ár érzékenyek lettek az utóbbi időben (nem véletlenül) és amikor mondjuk egy három gyermekes apuka felmegy mondjuk itt a hardverapróra, hogy vegyen a gyerkőcöknek használtan valami gépet, hogy elbohóckodjanak valamivel, és azt látja, hogy egy Ps5 gépet már 110-120K-ért tud venni, mindeközben az új S2 pedig 200K+ nem beszélve a játék árakról, ahol utóbbinál 35-40K, és a kék oldalon pedig előfizet 1db játék áráért a PS+ szolgáltatásra és kánaán van, azért ez elgondolkodtató minden képpen, és nem csak neki
Írhatnám akár az Xboxot is, csak ott most elszabadultak az árak, hogy itthon nem lehet hivatalosan kapni, de még így is jobb alternatíva az is...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ez nem kellemetlen hanem leginkább nagyon gáz, mert csak gondoljunk bele, megveszi valaki eladja a kódot egy huszasért simán úgy, hogy még a kártyát sem kell elküldeni neki, mert utalják neki a pénzt a kódot meg vagy lefotózza és úgy küldi el vagy bediktálja stb...utána pedig vissza küldi tök mindegy, hogy Alza vagy bárhová ahol vette 14 napos elállással, nos az adott bolt, hogy fogja leellenőrizni a kódot, hogy fel lett-e használva 😳 Hát ez a Nintendo részéről igen nagy hiba és blama, hogy nem kaparós a kód, mert ha ezzel mondjuk tömegek vissza élnek az elég necces 🤔 Azért ez megérne egy misét, ennek utána járni, hogy ilyen esetben, hogy működik az elállás, már mint az ilyen bundle -eknél! Mert ha kaparós lenne ott egyértelmű ha fel lett használva, de itt...?
-
válasz
Sirandrish #6011 üzenetére
Akkor viszont áruházi átvételt kérnék, és átvétel után ott a helyszínen az eladó előtt megpróbálnám aktiválni a játék kódot, ha nem sikerül akkor felhasználták és sztorno, mert úgy viszont nem ér 223K-t csak maga a gép, ennyi...
-
Nem, a kód érintetlen szokott lenni, legalább is vettem már Ps5 Astro Bot-os gépet és ott az volt! Nem tudom, hogy itt a Nintendo ilyen kaparós kódot ad, vagy már eleve látszik a kód, ha utóbbi az mondjuk necces, mert akkor már felhasználhatták, és nem tudom ilyen esetben mit csinál az Alza, vagy te, hogy bizonyitod, hogy nem te használtad fel!
-
Alzánál van 2db felbontott MKW bundle 223K, már ha valakit még érdekel...
-
válasz
Scarletiel #5947 üzenetére
Eu-n belül nincs vám...
-
válasz
Scarletiel #5943 üzenetére
Alzát nem szabad komolyan venni, naponta változtatják az árakat, vicc kategória...
-
válasz
ForRedGlory #5866 üzenetére
Ezt eddig észre sem vettem, nagyon jó 😂
-
válasz
adalbert1 #5831 üzenetére
Így van, nem is kell ezen annyit rugozni, mindenki azt választja ami jó neki és azon játszik 👍 Rengetegen lehúzták a Ps5Prot is, az is annak éri meg aki a lehető legtöbbet akarja kihozni a játékokból, de ott is adva van a sima Ps5 és az is jó mindenre is töredék áron, senkinek sem állnak a fejénél shotgunnal, hogy kötelező megvenni a Prot vagy itt az S2-t
-
-
-
-
-
válasz
rumkola #5757 üzenetére
Pont a Zelda topikba írtam, mert tett be a topik gazda egy össze hasonlító videót, hát nem valami meggyőző, azért én nagyobb ugrásra számítottam! Ps5Pro -nál azért a patchelt játékok többségénél elég szépen látszik a különbség, Stellar Blade pl nagyon nagyon, de a többinél is amelyekre oda figyeltek 😳 A jövőben pedig ez csak hatványozottan lesz igaz, mert az újabb játékokat már, eleve Ps5Pro gépre optimalizálják...
-
-
válasz
Bazsi1987 #5724 üzenetére
Hardveraprón is hirdetnek egyet 224990-ért, tegnap pedig volt egy 200-ért😳
Amúgy ha nem sürgős, vársz pár hetet és tele lesznek a hirdetési oldalak velük 200 környékén, így szokott lenni, főleg ha nem online vette valaki,és nem tudja vissza küldeni 14 napos elállással... -
-
-
Én egyelőre eltoltam a vásárlást, én leginkább majd az olyan véleményekre lennék kíváncsi, hogy dokkolva tévén mekkora a változás felbontás és futás teljesítmény tekintetében, illetve mekkora az ugrás a felpatchelt játékoknál, kicsi/közepes/nagy/nagyon nagy😅 Szóval ilyenek...mert S1-en dokkolva a legtöbb játék vállalhatatlan volt
Tudom, hogy nemsokára Dunát lehet rekeszteni YouTube -on az összehasonlító videókkal, de én az itteni értelmes emberek valós véleményére tapasztalataira vagyok leginkább kíváncsi!
-
-
-
-
-
Nem viccelek, nem érdekelnek egyáltalán az ilyen dolgok! Ha valami elromlik azért vannak a szervizek, én felhasználó vagyok nem szervízes, és mint ilyen használom az adott eszközt amíg működik, ha pedig lejárt az ideje vagy elromlik, veszek másikat, erről szól a történet 😂
Persze sok olyan ember van aki szereti a sufni tuningot, nos azoknak biztos hasznosak ezek a tartalmak... -
-
Facebook Nintendo csoportban volt megosztva,csaj bement a Pécsi Müllerbe érdeklődni, hogy csütörtökön lesz-e náluk gép, a pénztárnál volt egy kitéve elvileg,és oda adták neki, képet is tett be róla 😂
-
-
válasz
Sirandrish #4795 üzenetére
-
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy most akkor a régebbi játékok pl Zeldák ha megvannak nekem, akkor azokat ha berakom a Switch2-be úgy fognak futni mint amit árulnak 40K-ért Switch 2 -es verziót? Vagy ez miként kell elképzelni, kap patchet? Bocsánat nincs időm vissza olvasni meg ilyenek, lehet már volt ez kérdés vagy téma, de megköszönném ha valaki felhomályosítana -
Ki beszélt itt boltról vagy digitális tartalomról, a használt játék piac mint olyan megvan?🤔
Akinek van egy kis sütni valója, használtan veszi a játékokat és nem első nap, az veszi első nap bontatlan állapotban, akinek nagyon sok pénze van, vagy mondjuk amit írtam vár egy adott játékot már mondjuk jó pár éve, és az belefér neki 1x, kb ennyi a történet... -
Felmentek a játék árak ,de nem ennyire! Ps-en 60-70$ még mindig a játék árak, deluxe vagy ultimate azok kerülnek 80-90$-ba vagy euróba...az, hogy most a Nintendo kitalálta ezeket az árakat, nos az már más tészta, hogy a többi cég vérszemet kap-e, ha igen akkor rengeteg ember felfog hagyni ezzel a hobbival szerintem, vagy kivárja,hogy fél áron jusson hozzá az adott játékhoz pár hónap múlva! A day one játék vásárlás amúgy is csak nagyon szűk réteg kiváltsága szerintem, ezek után még jobban szűkülni fog ez a kör, ennyi!
-
válasz
Bad Pritt #3360 üzenetére
Vagy használtan már 14K-ért bármelyik Zeldát utánad dobják, és akkor 18K, azért nagyon nem mindegy, tényleg lesznek olyanok akik közel 40K-t kiadnak egy játékért?🤔 Mert egy új Metroid amire kb 10 éve várnak a fanok,azt még valahol megértem, vagy egy GTA6 amire szintén ( mondjuk azért sem adnék személy szerint annyi pénzt, pedig imádom) de egy több éves játékért ennyit kiadni, nos eléggé irreleváns dolog, szerintem...
-
-
válasz
Sidorovich #2633 üzenetére
Mentes biztosan átvihető lesz, és legalább össze tudod hasonlítani, hogy mennyire változott a játék...
-
válasz
Bad Pritt #2620 üzenetére
Ennyire nem mentem bele, én csak a videó alapján amit láttam, abból sejthető, hogy valami hasonló lesz mint amit írtam! Persze ez mind csak találgatás, mert még nagyon odébb van szerintem a megjelenése ennek a játéknak, addig bármi is lehet belőle, akár egy Bloodborne 2 is 😂
-
válasz
Rony949 #2619 üzenetére
Mint írtam inkább Castlevania, Bloodborne nálam is benne van játékos pályafutásom top 3 játékába, de egyáltalán nem érzem ennél azt az érzést, főleg a karaktereket és enemyket elnézve (elég érdekesek)! Persze az atmoszféra nagyon nagyon picit hasonló, de ezt kizárólag aki már nagyon fanatikus és epedve várta a valós Bloodborne folytatást ( elég sokan vannak), nos kizárólag az látja benne ezt, szerintem...👍
-
válasz
RangerFox #2610 üzenetére
Milyen Bloodborne 2, az egész internet ezzel van tele😂
Ennek a játéknak semmi köze a Bloodborne-hoz, még csak egy kicsit sem hasonlít hozzá, nem tudom ezt ki és honnan vette, azért mert From game?😂😂😂 100x inkább akkor már egy Castlevania,eleve egy vámpír lesz a főhős, és maga az egész atmoszféra amit áraszt magából a trailer, inkább arra hajaz😳 Sőt több mint valószínű, hogy olyan lesz mint a nemsokára megjelenő Elden Ring Nightreign, tehát több fős multis játék... -
válasz
morfondőr #2533 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül szerintem ebben az országban 🤷
Egy biztos, hogy aki "nagyobb" játékos, tehát havonta mondjuk 5-6 játékot megvásárol, nos annak azért nagyon nem mindegy, hogy 70 vagy 90€ egy játék, mert a különbözet testvérek között is átszámolva alap hangon 45-50K( 1 heti kaja pénz majdnem) havi szinten, az egy évben azért felszorozva elég szép összeg 😳 Persze aki 1db játékkal elvan hetekig hónapokig, annak nem akkora érvágás ez a hobbi! Egyszóval mindenkinek el kell magának döntenie a fontossági sorrendet, és ez alapján választani egy megfelelő hobbit, mindenkinek nem kell gamernek lennie👍😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest