-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradizmus
csendes tag
válasz
Bogdán Máté #6162 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Temu minimális rendelési érték árában megrendeltem az üveg fóliákat és egy táskát a gépnek.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Bogdán Máté #5937 üzenetére
Azért bízom benne, hogy a konzol boltok meg a Gamepark nem fogja átvenni ezt... Nekem még sacper egy hónap mire meg tudom venni, most elsődleges a nyaralás aztán ott derül ki mennyi marad, mennyit kell hozzátenni. Mondjuk nem atomsürgős a vásárlás, csak amíg nincs hivatalos Nintendo által bejelentett áremelés addig jó lenne ha manuálisan nem növelnék a haszonkulcsot a forgalmazók.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Bogdán Máté #5938 üzenetére
Kivéve a jó Müllert
-
consono
nagyúr
válasz
Bogdán Máté #5938 üzenetére
Még...
-
playmore
tag
válasz
Bogdán Máté #5908 üzenetére
Ne vedd kötözködésnek, de:
1. Ennek a hírnek a forrása egy poszt a Twitteren.
2. A poszt tulajdonosa Nintendo Prime, egy jól ismert fan.
3. A hivatkozási alapja gyakorlatilag saját maga arra a cserkész becsszóra hivatkozva, hogy halotta három valakitől.
4. A szövegezés kifejezetten "shifted" amit semmilyen megbízható forrás nem használ soha. Nem eladott, nem leszállított, hanem "mozgatott". Mintha szándékosan annyira homályos lenne, hogy utólag ki lehessen magyarázni.
5. Semmilyen nagyobb híroldal nem hozta le ezt az információt ami arra utal, hogy ellenőrizhetetlen és a forrás megbízhatatlan. Olyan emberek Twitter posztjait szokták forrásként hozni nagyobb oldalak akik ipari szakértők (pl Mat Piscatella) vagy pedig megbízható független leakerek akik hosszú ideje igaznak bizonyultak (pl Nate the Hate).Röviden: vagy igaz vagy nem
-
válasz
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Biztos voltam benne hogy lenyom majd mindent
-
pzstm
titán
válasz
Nice
-
Kazuma989
tag
válasz
Bogdán Máté #5818 üzenetére
Miből gondolod hogy belefér a dokkolóba?Én is nézegettem
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bogdán Máté #5802 üzenetére
5-10 éves multiplatform játékok portjai nálam nem számítanak, sorry.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Bogdán Máté #5662 üzenetére
Most akkor az eddig meglévő játékaim nagyobb felbontásban és magasabb fram-el futnak? Ezt már tényleg nem tudom követni.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Bogdán Máté #5677 üzenetére
Elvileg van 4k ultra, ott is tartja a 60-at
-
pzstm
titán
válasz
Bogdán Máté #5674 üzenetére
Hogy a fenebe volt a fejemben hogy 50
mar tolti is lefele, koszi
-
pzstm
titán
válasz
Bogdán Máté #5662 üzenetére
Nah jo hallani a pozitiv velemenyt fast fusionrol.
bar ugy erzem sokan mkw miatt nem veszik meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest