- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Szeretném polcon látni, pont ez a baj. PS-nál már váltottam 100% digitálisra, utoljára PS4-re vettem lemezes játékot, de Nintendo esetében még nem. Mondjuk a saját játékaik nagy eséllyel mind hagyományos, rendes kazettás kiadások lesznek (új DK, Metroid, stb), szóval emiatt nem aggódok. De a 3rd party játékok nagy része szinte biztos, hogy ilyen key card lesz.
-
cactuar
senior tag
Nintendo has revealed Splatoon Raiders, an all-new spin-off title exclusive to the Switch 2.
Taking place on the Spirhalite Islands, Splatoon Raiders is a single-player story-focused experience in which you play as a mechanic investigating some strange goings on alongside Deep Cut.
-
Bad Pritt
félisten
-
-
-
+ a legtöbb magyar S2 tulajt szerintem nem érdekli, de a Nintendo biztos innovációnak tekinti a Connect és a kamera bevezetését is.
Szerintem a Pro Contoller is sokkal jobb.#mindenki:
De: Azzal együtt, hogy nekem nagyon tetszik a az egész (mások már leírták a jó dolgokat és a - néha csak feltételezhetően bekövetkező, leendő - roszakat is), valamelyest osztozom rumkola érzésében, azaz hiányolom a szikrát, ami a wii / wii U / Switch megjelenésekor is megvolt. Azt érzem, hogy most hangsúlyosabb volt az "erősítsük a HW" -t, mint a "már megint mit találtak ki, bakker" vonal. HW erősítésben meg jobb lett volna Sirandrish asztali verziós vágyálma (feltételezhetően).
Nagyon örülök a kütyünek, amit írtam, előre tudható volt, sorban álltam érte. - nem okozott csalódást, csak az említett hiányérzetet, ami már a bejelentéskor is meg volt.
Nyilván az OLED-et is megveszem majd, remélem minnél később lesz, de akkor már nem fogom megtartani az S2-t, ahogy a S1 V1+OLED-del tettem most (még...).
-
Bad Pritt
félisten
Ezek engem is érdekelnek, azt hittem elsiklottam valami felett, hogy ilyen grandiózus éve lesz a Nintinek. Négy játékot még a Sony is kiszenved idén magából, ha nem vesszük az MLB-t. Ez a launch tokkal-vonóval ugyanaz, mint öt éve a másik kettőé, az igazi húzóérték a prevgen normális futtatása, ebben a topikban is látszik, hogy ez adta el igazán a konzolt.
-
-
-
katsi
tag
Ha tetszett a Fast Fusion sebessegerzete, akkor ajanlom figyelmedbe a Ballistics cimu magnesmotoros (?) versenyjatekot 2001-bol.
https://youtu.be/EflcFKmi8BU?si=o9vYCnzyHz0HpJeS -
Crus
őstag
Pecséten látszik is: Zalaegerszeg
Nem először 5*-ot érdemelnek. Tavaly kifutó Legóval jártam hasonlóan. Személyesen voltam, a nő 30 percet kutatott mindenhol és talált egyet. Előtte egy konkrét polybagre vadásztam, megrendelték, szóltak. Mindig végtelenül kedvesek és korrektek. Egy másik ligában tolják, mint az Alza. Alza is jó volt, de úgy kb. 1-1.5 éve ritkább a problémamentes rendelés, mint a problémás. A kedvencem amikor a csomagolást úgy képzelik el, hogy kb. egy (fehér) kukás zsákba teszik a cuccot, rá a ződ' manó és megutaztatják a fél világon át és sérülten érkezik.
-
Crvsh3R
senior tag
Az itteni aksis tapasztalatok alapján elkezdtem a Redditen kutakodni, hogy másoknak mi a tapasztalata a merüléssel kapcsolatban. Voltak olyanok, akik szintén gyorsabb merülésre panaszkodtak, mint ami a hivatalos specifikációban meg van adva, viszont linkelték válaszban, hogy a Switch 1 esetén is állítólag ez volt megjelenéskor, de egy akksi kalibrálás (teljes lemerítés majd teljes feltöltés) megoldotta mindenkinél a problémát.
Nem hinném, hogy ekkorát mertek volna lódítani a hivatalos specsben, szerintem nem lesz gond az akksi időkkel. -
tomee007007
addikt
Olyan nincs hogy túl van szaturálva
144 Hz-es, nyilván smooth a megjelenítés, csak a Windows meg a kereszt-frissítések ne keserítenék meg néha a játékot..ezért is használom mellette a SW Oledet, mert azt csak elindítom és kész, illetve remélem már holnaptól a 2-t
Kitalálom majd hogy tudom mindhárom készüléken ugyan azt a képet megjeleníteni, majd screenshotolok egyet...de lehet bevadulok és mellé rakom még a régi V2-t is -
Bad Pritt
félisten
Hát ha a Deck OLED-től nem voltál elájulva akkor nem tudom, erre a Switch 2-re mi a jó kifejezés.
Járt nálam az elmúlt három évben szinte az összes ismertebb handheld, ez a panel középkategória teteje max, látod, amit látnod kell, de nincs olyan érzésed, hogy lefolyik a képernyőről a játék. Kivittem én is, lehet napfény alatt játszani színesebb játékokkal, de azért azt megnézném, ahogy valaki a Cyberpunkot tolja napközben a strandon akár egy fa árnyékában is.
-
adalbert1
veterán
Igen, ahogy kézbe vettem, feltettem az új joy-conokat, megnyomkodtam a gombokat, rögtön érezhető volt, a ház is jobban összerakottnak tűnik.
Egyelőre a transzfer után a Shredder’s revenge-dzsel játszottam egy pályát, az jól futott, és az OLED-nél nagyobb kijelzőn is jól nézett ki (igaz ez már a régi gépen is jól futott).
Kipróbáltam még a gamecube emut, de alig van benne egyelőre játék.
Végül a SNES emuval is játszottam a Super Mario All Stars SMB3-ból egy pályát
A Mario Kartot csak hétvégén fogom a gyerekkel kipróbálni.
A Mario Kartot kódkent adták a gép mellé amúgy.
Ma talán lesz időm pár S2 patchet kapott játékot is kipróbálni.Ja, a Venom tok nagyon büdös, a gyári S1 vagy Hori tokomnak nem volt ilyen rossz szaga.
tboy93: én fentebb mar leírtam a tapasztalataimat, végül 2 helyen is voltam, mert az elsőn mar nem maradt tok. Mondjuk mindkét hely kb. 2 km-re van a lakásomtól, vidékről nem jöttem volna fel.
-
-
-
pzstm
titán
ha valaki lusta megnyitni:
A ton of Switch games have received Switch 2 updates
- Xenoblade 3
- Zelda BOTW
- Zelda TOTK
- Super Mario 3D World + Bowser's Fury
- ARMS - Super Mario Odyssey 1
- Captain Toad: Treasure Tracker
- Super Mario Bros. U Deluxe
- Zelda: Link's Awakening
- Zelda: Echoes of Wisdom
- Game Builder Garage
- Clubhouse Games 51
- Super Mario 3D All-Stars
- Super Mario Bros. Wonder
- Kirby Star Allies
- Kirby's Dream Buffet
- Pikmin 3 Deluxe
- Big Brain Academy -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest