-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Engem is most hívtak, Switch 2 MKW bundle lesz, kiegészítők nem biztos.
-
bmatehun
kezdő
Nekem úgy írták emailben, hogy már az előrendelők számát fixelték nintendoval és nem tudják módosítani, emiatt hogy megjelenés napján jusson mindenkinek előleget kérnek. Nekem ebből nagyon az esik le hogy jut annak aki befizette.
Plusz egyszer felhívtam őket, hogy megkapták-e az előleget és mondták mellé, hogy majd átvehetem 06.05-én. -
bmakszim
őstag
válasz
Sirandrish #4496 üzenetére
Nem tudom, nem kérdeztem, hanem még mielőtt befejezte volna, félbeszakítottam a mondókáját, mert kizárt, hogy én éjfélkor sorba álljak bárhol emiatt.
Egyébként vmi kínai tok elvileg így is járt a rendelésemhez.#4491 g@bo, kifizeted, átveszed, majd élsz a 14 napos elállási jogoddal.
-
djlazar52
csendes tag
Na most hívott a Kv! 04 03-án rendeltem délelőtt 10:12-kor!
Mehetek érte 5.-én!Mk bundle
-
g@bo
nagyúr
válasz
bmatehun #4492 üzenetére
erre gondoltam, hogy a 20e befizetésével garantálják e a 06.05, napi átvételt, szóban igen, gyakorlatban....
kérdésemre annyi, hogy visszaadják ha akkor nincs gép.
Sirandrish
Topikgazdajah.
inkább a gyakorlat érdekel, láttam hogy többen utaltatok már, a gp befogadta a rendelést, de nem kért előleget, gondolom ott nem lesz első napos gép.
-
-
bmakszim
őstag
05.20-ai bestbyte rendelésemmel kapcsolatban hívtak, hogy érdekel-e egy éjféli átvétel, amihez ajándék is jár. Mondtam, hogy én azért nem vagyok ekkora rajongó, az első switchem lesz. Kérdésemre megerősítették viszont, hogy 5-én elérhető lesz az általam választott üzletben az konzol és át tudom venni.
-
Viper26
nagyúr
Végül csak lemondtam Alzánál, és Game Parknál lett egy sima, majd csak megérkezik egyszer.
-
ldave
félisten
Nekem csak a PS-nél van előrendelésem (Kart bundle + Pro kontroller), az előleget befizettem, onnan még nem érkezett azóta infó, csak annyi, hogy az előrendelésem rögzítve.
-
duckload
aktív tag
Ha esetleg valakinek jutna, de mégse tartana ra igényt én szívesen átveszem!
-
Alajos85
csendes tag
válasz
Sirandrish #4450 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne.
Főleg, ha ez a legjobb ebben a kategóriában.
Vagy valami olyan ami a legjobb.Köszönöm a segítséget!
-
Alajos85
csendes tag
Sziasztok!
Találtam egy ajándékokkal kiegészített ajánlatot.
Talán innen érdemes most megvenni. -
szabzol
csendes tag
Na, engem most hívtak, 04.02.-án 22:09-kor rendeltem. Abból kiindulva, hogy már egy ideje megy a visszaigazolás és még az első napos rendeléseknél tartunk, gyanús hogy Nintendo konzolnak itthon ilyen rajtja még nem tolt. KV discord-on írták, hogy a magyarországi előrendelések kb 90%-a hozzájuk futhatott be.
Rákérdeztem és elvileg kb szerdától a PS5 rajthoz hasonlóan frissítik a webshopban, hogy épp hol / milyen dátumnál tartanak a rendelések feldolgozásával.
-
pzstm
titán
-
duckload
aktív tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
-Nándesz- #4455 üzenetére
r/NintendoSwitch2 -en olvastam pár napja, hogy sok EU országban élőnek már tracking number is van a csomaghoz, szóval bennem még él a remény.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish #4451 üzenetére
Két joy-om is van és mindkettő elkezdett egy idő után és abban az időben még nem dokkoltam egyáltalán a masinát.
Valszeg valami meggyengül a tartástól vagy nyomkodástól ebben a rendszerben.
-
Tegnap éjszaka végre nekem is levonta a Nintendo a gép + GCN kontroller árát, most már csak várni kell.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Farkassacred #4446 üzenetére
Hát ha nem veszed le sose, akkor mitől kezdene el kilazulni/lötyögni?
-
duckload
aktív tag
Nekem még sem alza sem KV nem jelzett.
Kezdek idegeskedni. Szabit vettem ki 5-6- ra.
Nekem sosem volt switchem, megvettem mindkét zeldát és KV nél a MK bundelt rendeltem, alzánál a simát. Kicsit félek hogy nem fog jutni.
Párommal lebeszélzem hogy jövőhéten nintendo hétvégét tartunk remélem összejön. -
válasz
Sirandrish #4445 üzenetére
mindenis
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sirandrish #4436 üzenetére
Ha nem veszed le sose, akkor is előjön a probléma.
Mondjuk én házilag megoldottam kis piszkákkal közöttük. -
peternac
tag
válasz
Kazuma989 #4438 üzenetére
~3:55-től az eShopról van szó:
https://www.youtube.com/watch?v=TnSauyCZ7iA -
válasz
Sirandrish #4442 üzenetére
Amúgy bevállalós... S2-nyi tárhely van benne (micro sd-n)
-
válasz
Sirandrish #4431 üzenetére
Már most feladták neked (feltöltve!), itt a kép mielőtt csomagolták az ajándék tokkal. Ezzel nem lesz JC gond.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
gainwardgs #4437 üzenetére
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!Azt már tudni lehet hogy az eshop része mennyire lesz fejlett?Switchen elég gàz volt.Illetve a YouTube-on kívül lesz valami értelmes alkalmazás?Mondjuk Spoty,Disney +,Netflix?
-
gainwardgs
veterán
válasz
Sirandrish #4436 üzenetére
Erre csak ezt lehet
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
gainwardgs #4433 üzenetére
-
playmore
tag
Abból indulok ki, hogy mind a PS mind az Xbox drágább lett és az elektronikai cikkek úgy általában mennek felfelé sajnos. Már nem az van mint régen, hogy a teljesítmény megy fel az ár még le. Mobiloknál még úgy -ahogy. A Switch azért nem lett drágább mert annyira régi vas volt, de ez most nem lesz az. Az indoklás/kifogás a szokásos "nehéz gazdasági helyzet". Akciók lehetnek, de az alap árazás megy felfelé rendületlenül.
Egyébként a fő probléma nem is ez, hanem az, hogy eljutottunk oda a legtöbb cég felosztotta magának a piacokat és oda áraznak ahová tetszik, de ez egy hosszú beszélgetés lenne. -
gainwardgs
veterán
válasz
Sirandrish #4432 üzenetére
Úgy értem, hogy idővel ugyanúgy elő fog jönni a lötyögés
másképp nem lesz mit eladni "újdonságként" az oled-ben
Ugyanúgy elkezdte majmolni a nintendo a "nagyokat" sajnos
A shop "akadozó" felületére ugyanúgy kíváncsi leszek, sikerül-e megoldani
Sajnos az asszony "letiltott" az előrendelésről, úgyhogy a béta tesztből most kimaradok -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
gainwardgs #4430 üzenetére
Hát azon beszarnék ha meggyengülne a mágnes
-
Crus
őstag
válasz
playmore #4425 üzenetére
Ez így egész szimpatikus POV... lehet átveszem akkor, és olvasom a több ezer beszámolót.
Amúgy az mennyire biztos, hogy később többe fog kerülni? Értem ez alatt azt, hogy eltelik 1 év, aki akarta megvette, előbb-utóbb lesz rá akció szvsz, eddig mindenre volt. OLED engem hál' égnek nem érdekel, a kijelző úgyis az amire rá lesz dugva.
-
playmore
tag
Hardver ügyileg én személy szerint azért nem aggódok, mert nem ez lesz az első ilyen gépe a cégnek. Igazából ez már egy sokadik Switch revízió/Pro hívja mindenki aminek akarja. Már vagy tíz éve finomítják a kialakítást. Már az Oleddel is kijavították a problémák nagy részét, nagyon kicsi az esélye, hogy valami durva dolog előjöjjön. Árazás szempontjából ráadásul az a csúnyaság lett bevezetve, hogy később csak többe fog kerülni a vas. Már az sincs, hogy majd 1-2 év múlva megveszem 30-50%al olcsóbban a jobbat. Tehát ha véletlenül valami erős javulás lenne akkor a különbözetet úgyis kifizettetik veled. Tudom, hogy az Oled sokaknak sarkallatos dolog, engem pont nem érdekel (van Oled meg jó LCD képernyőm). Mondjuk az azért várható, hogy az akkuidőn majd alaposan javítanak egy új verzióval ha valakinek ez esetleg szempont, de ezek a kézikonzolok/PCk már akkora batárok, hogy nem tudom mennyire játsszák az emberek zsebből előhúzva áramtól messze.
-
Siegrune
csendes tag
Aki előrendelte a Switch2-t Gamepark-nál és a futáros átvételt választotta, az mire számíthat, megkapja még csütörtökön vagy csak pénteken?
Tekintve, hogy a hivatalos megjelenés ugye csütörtökre esik (06.05)
-
Rage47
veterán
Ez az utolsó hét Switch 2 nélkül!
-
Crus
őstag
Arról mi a véleményetek, hogy béta teszterek készülünk lenni?
Részemről egy ideje nagyon gondolkodom azon, hogy a kb. első 15 percben leadott előrendelésem törlöm, vagy átadom majd másnak, mert azért ennyi pénzért nem szívesen bétáznék. És nyilván nem a szoftver gondok érdekelnek, mert azokat úgyis tudják javítani, de magától a hw-től tartok kicsit...
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish #4418 üzenetére
a nintendo a bundle cuccot nyomatja, telepített játékért jobb buli lehúzni a 20 ropit zsebbe, mint a dobozos változatért beseperni a (pl. gamepark) 34-et.
jó oké, mínusz szállítók kereskedők nepperek haszna/árrése áfa miaszösz.
-
ldave
félisten
Ez szerintem nem igazán a bolton múlik, sokkal inkább a régiós forgalmazón és magán a Nintendón. Simán lehet, hogy többszöröse a Kart bundle raktárkészlet a sima Switch2-nek, mert azt akarják inkább eladni. PS5-nél is ez volt, hogy a lemezes gép volt szinte csak kapható kezdetben, a digitális PS5-re sokkal többet kellett várni, mert a Sony abból kevesebbet küldött.
-
Rage47
veterán
válasz
Darth_Revan #4411 üzenetére
Hát ez durva. Első nap rendelsz és már nincs nekik.
-
Elderath
addikt
válasz
Első nap az 2-a volt vagy 3? En 3an rendeltem delutan 2kor mario kart bundlet, de sajnos egyelore semmi
-
ldave
félisten
válasz
Azt amúgy lehet tudni, hogy a Kart az kódként lesz? Vagy géphez kötve, már telepítve?
-
Darth_Revan
veterán
Engem most hívtak KV-tol, sima elfogyott de adnának Mario Bundlet. Első nap rendeltem este 19-kor a simat.
Megköszöntem de passzoltam a következőnek. -
Viper26
nagyúr
Le van adva a rendelés Alzánál egy jó ideje, és gondoltam változtatnék rajta, mert a Mario kart idővel jobb lenne fizikai inkább.
Vagy ne szarozzak rajta és rendeljek mellé egy simát is a game nélkül?
Mondjuk nem tudom, hogy sorrendben teljesitik a rendeléseket vagy sem. -
Rigormortiis
veterán
Egyre inkább orientálódok a masina felé... Kíváncsi vagyok, milyen lesz a MK.
-
pzstm
titán
An estimated 1.2+ million Switch 2 units are being allocated for Japan at launch. To put this in perspective...
Switch sold 330,000 units at launch
PS2 sold 600,000 units at launch (current record) -
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz
gyantaszuz #4396 üzenetére
Nekem is ma akarta, de a bankom letiltotta a bankkártyát a hajnali 5-kor Írországból 200.000+Ft értékű Paypal utalás miatt.
De azt írják 4 nap múlva újra próbálják a tranzakciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás előtti hardverszemle
- GTA V
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Nintendo Switch lite - Szürke, 64GB, Gyári tok, Skull&Co Gripcase, Dark Souls Remastered, stb...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest