Hirdetés
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Teljessé vált az A20 Pro rendszerchippel az Apple AI fókusza
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
4500 - 4401
14092 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-08-31 15:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Engem is most hívtak, Switch 2 MKW bundle lesz, kiegészítők nem biztos.
-
bmatehun
csendes tag
erre gondoltam, hogy a 20e befizetésével garantálják e a 06.05, napi átvételt, szóban igen, gyakorlatban....
kérdésemre annyi, hogy visszaadják ha akkor nincs gép.
Sirandrish
Topikgazdajah.
inkább a gyakorlat érdekel, láttam hogy többen utaltatok már, a gp befogadta a rendelést, de nem kért előleget, gondolom ott nem lesz első napos gép. Nekem úgy írták emailben, hogy már az előrendelők számát fixelték nintendoval és nem tudják módosítani, emiatt hogy megjelenés napján jusson mindenkinek előleget kérnek. Nekem ebből nagyon az esik le hogy jut annak aki befizette.
Plusz egyszer felhívtam őket, hogy megkapták-e az előleget és mondták mellé, hogy majd átvehetem 06.05-én. -
bmakszim
őstag
Ajándék címszó alatt azt a 45 forintból fröccsöntött "kormányt" értik?
Nem tudom, nem kérdeztem, hanem még mielőtt befejezte volna, félbeszakítottam a mondókáját, mert kizárt, hogy én éjfélkor sorba álljak bárhol emiatt.
Egyébként vmi kínai tok elvileg így is járt a rendelésemhez.#4491 g@bo, kifizeted, átveszed, majd élsz a 14 napos elállási jogoddal.
-
Sirandrish
Topikgazda
erre gondoltam, hogy a 20e befizetésével garantálják e a 06.05, napi átvételt, szóban igen, gyakorlatban....
Sirandrish
Topikgazdajah.
inkább a gyakorlat érdekel, láttam hogy többen utaltatok már, a gp befogadta a rendelést, de nem kért előleget, gondolom ott nem lesz első napos gép. Ha nem lenne gép, akkor biztos visszaadják, de gondolom annyi gépre kérnek előleget hogy még fixen ki tudják elégíteni az igényeket, az előre fizető embekéknek.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
djlazar52
csendes tag
Na most hívott a Kv! 04 03-án rendeltem délelőtt 10:12-kor!
Mehetek érte 5.-én!
Mk bundle -
g@bo
nagyúr
Sirandrish
Topikgazdajah.
inkább a gyakorlat érdekel, láttam hogy többen utaltatok már, a gp befogadta a rendelést, de nem kért előleget, gondolom ott nem lesz első napos gép. -
Sirandrish
Topikgazda
-
bmatehun
csendes tag
Mire gondolsz uram?
Szerintem fair, mert legalább be tudják lőni, hogy mennyinek kell a konzol, de más nézőpontból unfair, mert nem lehet lemondani (mert elveszik a 20k), viszont ahogy hallom, akik befizették mind megkapják 06.05én (+ éjfél után is lehet). -
g@bo
nagyúr
-
koncsik
MODERÁTOR
Gondolom valami retro cuccos..
PS2 és vagy DC cuccok mennek rajta?mindenis
-
Farkassacred
addikt
Ha nem veszed le sose, akkor is előjön a probléma.
Mondjuk én házilag megoldottam kis piszkákkal közöttük. -
Sirandrish
Topikgazda
-
peternac
tag
~3:55-től az eShopról van szó:
https://www.youtube.com/watch?v=TnSauyCZ7iA -
koncsik
MODERÁTOR
Hát ezt tudom nyújtani...nem kell irigykedni
Amúgy bevállalós... S2-nyi tárhely van benne (micro sd-n)

-
Sirandrish
Topikgazda
-
gainwardgs
veterán
-
koncsik
MODERÁTOR
Nekem azt mondták hogy megkaphatom csütörtökön, de persze nincs rá garancia.
Már most feladták neked (feltöltve!), itt a kép mielőtt csomagolták az ajándék tokkal. Ezzel nem lesz JC gond.

-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kazuma989
tag
Sziasztok!Azt már tudni lehet hogy az eshop része mennyire lesz fejlett?Switchen elég gàz volt.Illetve a YouTube-on kívül lesz valami értelmes alkalmazás?Mondjuk Spoty,Disney +,Netflix?
-
gainwardgs
veterán
Erre csak ezt lehet
-
Sirandrish
Topikgazda
Úgy értem, hogy idővel ugyanúgy elő fog jönni a lötyögés
másképp nem lesz mit eladni "újdonságként" az oled-ben 
Ugyanúgy elkezdte majmolni a nintendo a "nagyokat" sajnos

A shop "akadozó" felületére ugyanúgy kíváncsi leszek, sikerül-e megoldani
Sajnos az asszony "letiltott" az előrendelésről, úgyhogy a béta tesztből most kimaradok
-
morfondőr
addikt
Hardver ügyileg én személy szerint azért nem aggódok, mert nem ez lesz az első ilyen gépe a cégnek. Igazából ez már egy sokadik Switch revízió/Pro hívja mindenki aminek akarja. Már vagy tíz éve finomítják a kialakítást. Már az Oleddel is kijavították a problémák nagy részét, nagyon kicsi az esélye, hogy valami durva dolog előjöjjön. Árazás szempontjából ráadásul az a csúnyaság lett bevezetve, hogy később csak többe fog kerülni a vas. Már az sincs, hogy majd 1-2 év múlva megveszem 30-50%al olcsóbban a jobbat. Tehát ha véletlenül valami erős javulás lenne akkor a különbözetet úgyis kifizettetik veled. Tudom, hogy az Oled sokaknak sarkallatos dolog, engem pont nem érdekel (van Oled meg jó LCD képernyőm). Mondjuk az azért várható, hogy az akkuidőn majd alaposan javítanak egy új verzióval ha valakinek ez esetleg szempont, de ezek a kézikonzolok/PCk már akkora batárok, hogy nem tudom mennyire játsszák az emberek zsebből előhúzva áramtól messze.
Az OLED verziónál az első példányoknál elég sok konzolnál elvállt a képernyő, mert gyenge volt a ragasztó. Főleg a piros-kék változatok voltak érintettek, itt a fórum is tele volt velük. Szóval mindig benne van a baki lehetősége.
-
playmore
aktív tag
Ez így egész szimpatikus POV... lehet átveszem akkor, és olvasom a több ezer beszámolót.
Amúgy az mennyire biztos, hogy később többe fog kerülni? Értem ez alatt azt, hogy eltelik 1 év, aki akarta megvette, előbb-utóbb lesz rá akció szvsz, eddig mindenre volt. OLED engem hál' égnek nem érdekel, a kijelző úgyis az amire rá lesz dugva.
Abból indulok ki, hogy mind a PS mind az Xbox drágább lett és az elektronikai cikkek úgy általában mennek felfelé sajnos. Már nem az van mint régen, hogy a teljesítmény megy fel az ár még le. Mobiloknál még úgy -ahogy. A Switch azért nem lett drágább mert annyira régi vas volt, de ez most nem lesz az. Az indoklás/kifogás a szokásos "nehéz gazdasági helyzet". Akciók lehetnek, de az alap árazás megy felfelé rendületlenül.
Egyébként a fő probléma nem is ez, hanem az, hogy eljutottunk oda a legtöbb cég felosztotta magának a piacokat és oda áraznak ahová tetszik, de ez egy hosszú beszélgetés lenne. -
gainwardgs
veterán
Hát azon beszarnék ha meggyengülne a mágnes

Úgy értem, hogy idővel ugyanúgy elő fog jönni a lötyögés
másképp nem lesz mit eladni "újdonságként" az oled-ben 
Ugyanúgy elkezdte majmolni a nintendo a "nagyokat" sajnos

A shop "akadozó" felületére ugyanúgy kíváncsi leszek, sikerül-e megoldani
Sajnos az asszony "letiltott" az előrendelésről, úgyhogy a béta tesztből most kimaradok
-
Sirandrish
Topikgazda
A joyconok csatlakozási pontja elég gyenge pont szerintem
a mágnes is gyengülni fog idővel szvsz
Hát azon beszarnék ha meggyengülne a mágnes

-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem azt mondták hogy megkaphatom csütörtökön, de persze nincs rá garancia.
-
gainwardgs
veterán
Hardver ügyileg én személy szerint azért nem aggódok, mert nem ez lesz az első ilyen gépe a cégnek. Igazából ez már egy sokadik Switch revízió/Pro hívja mindenki aminek akarja. Már vagy tíz éve finomítják a kialakítást. Már az Oleddel is kijavították a problémák nagy részét, nagyon kicsi az esélye, hogy valami durva dolog előjöjjön. Árazás szempontjából ráadásul az a csúnyaság lett bevezetve, hogy később csak többe fog kerülni a vas. Már az sincs, hogy majd 1-2 év múlva megveszem 30-50%al olcsóbban a jobbat. Tehát ha véletlenül valami erős javulás lenne akkor a különbözetet úgyis kifizettetik veled. Tudom, hogy az Oled sokaknak sarkallatos dolog, engem pont nem érdekel (van Oled meg jó LCD képernyőm). Mondjuk az azért várható, hogy az akkuidőn majd alaposan javítanak egy új verzióval ha valakinek ez esetleg szempont, de ezek a kézikonzolok/PCk már akkora batárok, hogy nem tudom mennyire játsszák az emberek zsebből előhúzva áramtól messze.
A joyconok csatlakozási pontja elég gyenge pont szerintem
a mágnes is gyengülni fog idővel szvsz
-
Crus
addikt
Ez így egész szimpatikus POV... lehet átveszem akkor, és olvasom a több ezer beszámolót.
Amúgy az mennyire biztos, hogy később többe fog kerülni? Értem ez alatt azt, hogy eltelik 1 év, aki akarta megvette, előbb-utóbb lesz rá akció szvsz, eddig mindenre volt. OLED engem hál' égnek nem érdekel, a kijelző úgyis az amire rá lesz dugva.
-
Crus
addikt
Igen, pontosan nem erre gondoltam, jól beletaláltál.
Szvsz nem volt itt gyorsabb előrendelő, Alza. Még él. A kérdésem pedig faék egyszerűségű volt. -
Norb79
addikt
Arról mi a véleményetek, hogy béta teszterek készülünk lenni?
Részemről egy ideje nagyon gondolkodom azon, hogy a kb. első 15 percben leadott előrendelésem törlöm, vagy átadom majd másnak, mert azért ennyi pénzért nem szívesen bétáznék. És nyilván nem a szoftver gondok érdekelnek, mert azokat úgyis tudják javítani, de magától a hw-től tartok kicsit...
Jól értem, hogy azt írod, hogy neked se jutott csomag és próbálod arra biztatni a népeket, hogy mondják vissza, hátha így jut neked is?
-
bmakszim
őstag
Részemről egy ideje nagyon gondolkodom azon, hogy a kb. első 15 percben leadott előrendelésem törlöm, vagy átadom majd másnak, mert azért ennyi pénzért nem szívesen bétáznék. És nyilván nem a szoftver gondok érdekelnek, mert azokat úgyis tudják javítani, de magától a hw-től tartok kicsit...
Kit érdekel. Nem munkagép, vagy napi használati eszköz, ami az életminőségem befolyásolja. Meg hát ott a 14 napos elállás, ha tényleg annyira ne jönne be.
-
playmore
aktív tag
-
cactuar
senior tag
Előző nap feladják a csomagot, 99,9 %, hogy megkapjuk csütörtökön.
-
Siegrune
tag
Aki előrendelte a Switch2-t Gamepark-nál és a futáros átvételt választotta, az mire számíthat, megkapja még csütörtökön vagy csak pénteken?
Tekintve, hogy a hivatalos megjelenés ugye csütörtökre esik (06.05)
-
Sirandrish
Topikgazda
Alapesetben egyet értenék, de az MK pont egy olyan cucc amit valszeg évek múlva is elő-elő vesz az ember, így kb mindegy. Nyilbán ha később eladná valaki, annak jobban megéri a dobozos példány
-
Rage47
nagyúr
Ez az utolsó hét Switch 2 nélkül!
-
Crus
addikt
-
g@bo
nagyúr
Szerintem mindenhova sokkal több bundle érkezik mint a sima, ez is lehet probléma.
a nintendo a bundle cuccot nyomatja, telepített játékért jobb buli lehúzni a 20 ropit zsebbe, mint a dobozos változatért beseperni a (pl. gamepark) 34-et.
jó oké, mínusz szállítók kereskedők nepperek haszna/árrése áfa miaszösz.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
ldave
félisten
Ez szerintem nem igazán a bolton múlik, sokkal inkább a régiós forgalmazón és magán a Nintendón. Simán lehet, hogy többszöröse a Kart bundle raktárkészlet a sima Switch2-nek, mert azt akarják inkább eladni. PS5-nél is ez volt, hogy a lemezes gép volt szinte csak kapható kezdetben, a digitális PS5-re sokkal többet kellett várni, mert a Sony abból kevesebbet küldött.
-
Rage47
nagyúr
Engem most hívtak KV-tol, sima elfogyott de adnának Mario Bundlet. Első nap rendeltem este 19-kor a simat.
Megköszöntem de passzoltam a következőnek.Hát ez durva. Első nap rendelsz és már nincs nekik.
-
ldave
félisten
-
Elderath
addikt
-
Elderath
addikt
Engem most hívtak KV-tol, sima elfogyott de adnának Mario Bundlet. Első nap rendeltem este 19-kor a simat.
Megköszöntem de passzoltam a következőnek.Első nap az 2-a volt vagy 3? En 3an rendeltem delutan 2kor mario kart bundlet, de sajnos egyelore semmi

-
ldave
félisten
Megköszöntem de passzoltam a következőnek.Azt amúgy lehet tudni, hogy a Kart az kódként lesz? Vagy géphez kötve, már telepítve?
-
Darth_Revan
veterán
Megköszöntem de passzoltam a következőnek. -
g@bo
nagyúr
én lemondtam alzánál a mario pakkot, és a gameparknál újrarendeltem a sima gépet, és külön a mariokartot (30e az alza 40e helyett) és egy gyári tokot.
gépet (alap pakk) nem ígérnek már (gamepark) a megjelenés napjára.
-
Elderath
addikt
An estimated 1.2+ million Switch 2 units are being allocated for Japan at launch. To put this in perspective...
Switch sold 330,000 units at launch
PS2 sold 600,000 units at launch (current record)Csodás. Akkor oda megy a készlet 90%a

-
Viper26
nagyúr
Le van adva a rendelés Alzánál egy jó ideje, és gondoltam változtatnék rajta, mert a Mario kart idővel jobb lenne fizikai inkább.
Vagy ne szarozzak rajta és rendeljek mellé egy simát is a game nélkül?
Mondjuk nem tudom, hogy sorrendben teljesitik a rendeléseket vagy sem.
-
playmore
aktív tag
Ne feledd, hogy Japánban jóval olcsóbb lesz a gép és a 150 millióból 35öt ott adtak el. Tehát a 1.2 millió még kevés is lesz a várható felhasználóbázisnak.
-
Rigormortiis
veterán
Egyre inkább orientálódok a masina felé... Kíváncsi vagyok, milyen lesz a MK.
-
Dé
aktív tag
An estimated 1.2+ million Switch 2 units are being allocated for Japan at launch. To put this in perspective...
PS2 sold 600,000 units at launch (current record)Az úgy elég derék szám, kiváncsi vagyok ebből mennyi fog elfogyni, vagy ez az 1.2 millió db minden preorderes volt ami előre ki is lett fizetve, ergo már eladva?
Másik téma : mi milyen gripet/ hordozó tokot rendelt hozzá és honnan?
-
pzstm
titán
PS2 sold 600,000 units at launch (current record) -
Jinx L. Joke
tag
Nekem ma reggel vonták le az ír eshopos rendelést. MK Edition konzol + Zelda upgrade.
Nekem is ma akarta, de a bankom letiltotta a bankkártyát a hajnali 5-kor Írországból 200.000+Ft értékű Paypal utalás miatt.
De azt írják 4 nap múlva újra próbálják a tranzakciót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4500 - 4401
14092 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Magisk
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Galaxy S26 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel processzorok - i5/i7 LGA 1200/1700/1851

Szvsz nem volt itt gyorsabb előrendelő, Alza. Még él. A kérdésem pedig faék egyszerűségű volt.