-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcrk
tag
-
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
válasz
30z.Samu #6494 üzenetére
Én kb 3 órát raktam bele Switch2-n (szumma 120 óránál tartok XBOX+Legion Go), számomra nagy pozitív meglepetés. Jól néz ki, fluid az egész. Ha pl. mész egy sűrű piacos helyen, ott be tud esni 25 fps alá, de akár a városban vezetve, akár nagyobb csaták során is stabilan tartja a 35-40 FPS-t, engem nagyon meggyőzött. Ugyan ez igaz TV-re kötve, sőt, ott sokkal jobb a teljesítménye, mint mondjuk a Legion Go-nak. Próbálgattam a minőség/teljesítmény módot, kb 10 FPS a különbség nyilván az utóbbi javára, és szerintem a minőség mód semmivel sem néz ki jobban. Bár lehet én látom rosszul, pont a minap olvastam talán a Gamepod tesztjét, ott azt írták, sokkal szebb a minőség mód és alig ront a teljesítményen....hát ezzel én nem értek egyet
Összegezve szerintem nagyon jó port lett. -
tomee007007
addikt
válasz
30z.Samu #6269 üzenetére
Tettem még egy nagyobb próbát, Steelseries Gamebuds dongle-ével működik a hang
Plusz amiket itthon kipróbáltam így hirtelen, mindennel megy: Corsair Virtuoso XT, Logi GPro X2, Audeze Maxwell, Razer Kaira Pro Ps, Asus Rog Delta II. Már csak a Turtle Beach-ek vannak hátra, de meglepődnék, ha azokkal nem működne.
Ezek szerint ez a dongle probléma kb csak a Steelseries Arctis-okat és Nova-kat érinti. -
tomee007007
addikt
válasz
30z.Samu #6267 üzenetére
Remélhetőleg mihamarbb megoldják.
Érdekes egyébként az Audio menüben a virtuális térhangzás fejhallgatóhoz, a mai gamer fejesek ezt ugye alapból tudják még BT-on is, de nem egyértelmű a használhatósága, legalább is ahogy tesztelgettem egyenlőre még csak a Rig-el és az Astro-val pl. a Witcher 3-al és a Hogwarts Legacy-vel, még nem vontam le a végleges konklúziót
Az Astro-nál inkább összemosta a frekvenciákat, veszített a részletességből, a Rig-nél a HL-ben kicsit megnövelte a hangteret, bár a távolságérzékelést néha nagyon elrontotta. De még próbálgatom, kiváncsi leszek a többi fejesnél mit produkál.A beépített hangszórókkal viszont tényleg csodát művel a virtual beállítás, azon nagyon meglepődtem.
-
tomee007007
addikt
válasz
30z.Samu #6260 üzenetére
Nyilván nem a fejessel, csak hogy maga a Steelseries dongle-öknek van valami olyan usb-c protokolja, ami nem kompatibilis a switch2-vel, így értettem, de mivel más márkákról is írtak, így a Nintendonak kell majd ezt ráncba szedni egy updattel, de meglátjuk.
Ez azért is nagyon kellemetlen a Steelseriesnek, mert pont a múlt hónapban nyomtak egy kampányt a Nova 5-el, hogy na az aztán mennyire kiválóan működik majd a Switch2-vel
Erre nem hogy az Nova 5, de a 7, és a Pro (DAC-on) sem megy, csak BT-on. A Gamebuds-ot nem dugtam rá már este, de gondolom azzal is ugyan az a helyzet, bár annak más típusú a dongle-je. -
tomee007007
addikt
válasz
30z.Samu #6249 üzenetére
Igen, ugyan ez van mindenkinél, Reddit is tele van vele, állítólag még pár márka fejesei sem működnek 2,4-es dongle-el így valószínűleg a Nintendonál lesz a hiba. Én még tesztelem, Steelseries-ek mind kuka (BT nyilván él), Astro A30, és Rig 600 Pro működött, még a napokban kipróbálom más márkákkal is.
-
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
30z.Samu #6181 üzenetére
Meg hogy jártam tegnap, mentem az egyik Devine Beast felé, épp vihar volt és volt jó pár gyík, akiket le kellett gyűrni az út során. Már az út vége felé jártam, amikor egy bombával megkínáltam az egyik hármas bandát, akik ugráltak a tűz körül. Észrevettek, jöttek felfelé, az egyik már ugrott és le akart csapni és hirtelen akkor belecsapott a villám. A gyík nyilván meghalt, én meg beszartam.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Jinx L. Joke
tag
válasz
30z.Samu #6169 üzenetére
Engem pont ez zavart leginkább az új Zeldákban (főleg ToTK-ban). Szeretnék haladni, de egyszerűen nem tudok, mert mindig van valami. Amit persze sokat pozitívumnak írnak le, de engem valamiért frusztrál. Amikor tudom, hogy ma csak 30 percem van játszani, és kitűzöm, hogy el akarok jutni ebbe a faluba/ vagy meg akarom mászni ezt a tornyot, és úgy teszem le a konzolt 30 perc után, hogy 5 métert sem haladtam, és begyűjtöttem 2 korok seedet, meg jártam egy kútban, és segítettem valami járókelőn, akkor összességében inkább csalódott vagyok, mint elvarázsolt.
-
Norb79
őstag
válasz
30z.Samu #6089 üzenetére
Gyerek a három napos hétvégén belevert vagy 5-6 órát a TOTK-ba, és kell neki a kártya, anélkül nem indul továbbra se.
4,1 giga s1 kártyáról fizetős patchelve a totk, míg a botw meg 11,8 giga s1 kártyáról fizetőspatchelve. Szerintem azért a játék többségét a kártyáról töltik továbbra is.
Digitálisan s2re patchelve mekkorák ezek?
/szerk: ja, igen, a botw az a sima dlc-kkel együtt, az is megvan, nem csak az update patch
-
Norb79
őstag
válasz
30z.Samu #6084 üzenetére
Nekem is az volt a terv, hogy elsőre a két kedvenc Zeldámmal duplázok (Link's awakening meg echoes of wisdom), de aztán feltámadt bennem a kíváncsiság, hogy vajon a Wartales port, ami mindenhol a kb játszhatatlan minősítésű értékeléseket kapott switch1re, az vajon mennyire javul meg csak a nyers erő többlettől, és hát teljesen kisimult minden gondja a plusz hw erőtől, szóval ott ragadtam előtte.
Úgyhogy lepörög gyorsban harmadszor is a Wartales, harmadik platformon, aztán majd 150 órával később jöhetnek a zeldák. -
ldave
félisten
válasz
30z.Samu #6076 üzenetére
Ja, ez ilyen
A Lite-re is először műanyag, aztán üveg fóliám volt, az OLED-re végül nem vettem üveget, mert ott valamiért sikerült feltenni a tokhoz kapott fóliát szinte hiba nélkül, szóval nem hajtott semmi a váltásra. De most megint bibis lett, szóval van késztetés
Gamechat, meg MK World, még a kódot sem írtam be, Zelda vörös köd elkapott
-
xAttilax
őstag
válasz
30z.Samu #6069 üzenetére
itt azért nem árt kicsit majd figyelmesnek lenni ha működik vele. Míg az S1 dokkolója passzív volt ide már került bele egy venti. Szóval egy aktív hűtésünk van TV módban mikor magasabb órajeleken megy a switch. Nyilván minden teszt nélkül nem lehet tudni, hogy mennyit számít és jól érezné e magát nélküle, de észben kell tartani. Simán benne van az is, hogy elég hogy valami nyitottabb dokolban van, vagy raksz mellé valami kis usb ventit.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
-
-
válasz
30z.Samu #5593 üzenetére
1, Igen, gyári töltővel kb 20-30 perc! Ilyenkor csak a kis töltési ikon világít. Ez akkor van mikor teljesen “csutkára lemerült” és még áll is egy ideig…Majd magától fog bekapcsolni nem kell próbálgatni
2, Igen! Settings->System->legalul System Transfer to Nintendo Switch 2
-
adalbert1
veterán
válasz
30z.Samu #5210 üzenetére
Hehe, az biztos
Norb79: az kemény, az alzában én kb. úgy jöttem ki 00:30 körül, hogy mikor éjfélre odamentem voltak bent vagy 80-an.
Szerencsére az előrendelők, akik még nem fizettek, egy külön pultnál tudtak fizetni, és miután fizettem szinte egyből az én számomat is hívták.
A bestbyte-ban viszont még kb. 20-25 percet álltam sorban 2 tokért, nem is értettem, hogy ott van kb. 10 alkalmazott, és 1 kassza működött, úgy, hogy minden vásárló sorban állt már...tl-x: ezaz, ez jónak igérkezik!
- én anno PC-n játszottam nagyon sokat az 1-2-vel, valahogy a 3-tól már nem adta annyira, de csak az első két rész miatt tuti beszerzem majd.
Eshop tapasztalat: tényleg gyorsabb lett, előnyére fejlődött. Viszont hogy egy kosarat még mindig nem tudtak implementálni, és egyesével kellene megvenni a játékokat, az botrányos.
Amit nem értek, hogy amelyik játék nem kompatibilis, az miért nem? pl. a THPS 1-2-re írja az eshop, hogy nem kompatibilis Switch 2-vel, de az már nem derül ki, hogy miért.
Illetve ami szintén zavaró, hogy most is eljátszották azt, hogy a joy-con tartó gripen nincs töltőport, miközben külön már adtak ki olyat az előző szériához - de gondolom majd most is meg lehet majd venni jó pénzért kiegészítőként
-
válasz
30z.Samu #4929 üzenetére
Meg ügyesen is van fotózva
Azt írták kommentbe Facebookon valakinek "több ezer darabot rendeltek elő".
Ha lenne egy negyedik raklap akkor valószínű az is be lenne fotózva. De én itt csak 324 db-ot látok. Látszik a kép tetején is, hogy valószínű baloldalon már nincs raklap mert akkor már egy éppkézláb targonca nem férne el a sorban.Nembaj nagynak kell mutatni magunkat
Félreértés ne legyen, engem nem zavar, csak a "több ezer darabot rendeltek elő" duma kicsit erős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest