- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASRock lapok általában
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Scarletiel #6198 üzenetére
Szerintem ezen lehet javítani sokat, nekem is volt ilyen korszakom, de szerencsére egész visszafogottan. Azért az emberi élet elég rövid és már bocsánat a Zelda fanoktól, de a 89. korok seedet összegyűjteni, háááát ok, ha szórakoztat csinálja, de attól tartok nem szórakoztatja, mert ez már ilyen autoplay grind szerűség.
A Botw meg a Totk sajnos kötelező
(Ellenben nem kell benne kényszeresen mindent is megcsinálni... persze egy ideig jó, ha a karid tudod fejleszteni, de idővel, amikor már könnyű dolgod van, el kell engedni.)
-
Crus
őstag
válasz
Jinx L. Joke #6170 üzenetére
Obszesszív-kompulzív zavar áll fent, nyilván nem súlyos, de ha nem tudod ezeket elengedni és "csalódott vagy", az azért árulkodó.
Ez nem sértés. Rakás játékosnál/embernél jelen levő probléma/"jellemző". Volt idő, amikor én is engedtem ezeknek a kényszereknek, de pl. egy AC Valhalla már úgy ment le nálam, hogy telibe tojtam a 59. ládát, akkor is, ha fegyó volt benne, mert minek kéne más fegyó, ha ami van nálam azzal elégedett vagyok? Csak a sztori részek érdekeltek, de abból minden, mert hát azért (is) toltam, hogy meséljen nekem valamit.
Sajnos ez a mentalitás a mindennapokra is ki tud hatni, pl. egy projektben az illető elveszik a részletekben, emiatt nyomasztja, stresszes lesz, nem látja a célt, végtelen útnak tűnik az odavezető út és öngerjesztő folyamat, egyre mélyebbre is húzhatja, ha nem képes ezt lekezelni. (Nagyon sokan képesek ezt időben megoldni és nincs gond.) Kis túlzással élve: ég a ház körülötte, de ő azzal bíbelődik, hogy a függöny az ablakon, jól álljon.
-
Crus
őstag
válasz
ForRedGlory #5927 üzenetére
04.02. 18:01 perckor és amíg élt a rendelésem, már jövő hét közepét maszatoltak. Ez elég komoly torkonszékelése az előrendelőknek...
-
Crus
őstag
válasz
Jinx L. Joke #5845 üzenetére
Köszönöm!
...és akkor most nem írom le amit gondolok. 1 hónap pihenőt eredményezne.
-
Crus
őstag
Jó ok, szerencsétlen vagyok...
Pro controllerem van, még az NSW 1-hez vettem. Párosítottam is a géphez. Tudom vele irányítani, megy rendesen.
De ha a gép lemegy alvóba... nem tudom vele bekapcsolni? Mit csinálok rosszul?
-
Crus
őstag
Szia!
A Switch 2 dokkolva van, a gyári HDMI kábelével van összekötve az LG OLED C4 tv-vel, HDR is azonnal volt/van. A tv optikai kimeneten van összekötve egy Logitech Z906 5.1 hangrendszerrel. Tehát az elv és a gyakorlat is az volt a konzoljaim esetében, hogy az adott konzol küldi a jelet HDMI kábelen a tv-nek, az meg passthrough tolja tovább optikai kimeneten az erősítőnek. Mindenhol eddig ez működött kifogástalanul.
-
Crus
őstag
HELP!
5.1 gondokkal küzdök. PS5 és Pro, ill. XSX, meg persze a PC-m is tökéletesen működik Logitech Z906-tal olyan módon, hogy a C4 OLED optikai kimeneten keresztül van összekötve az erősítővel nyilván optikai kábellel.
A tv beállításainál passthrough van megadva + bitstream a HDMI porton, a PS5 Pro esetében meg DTS. És pazar! Nagyon nagyon pazar!
Erre a Switch 2: Bármit csinálok rettenetes. Hiába állítom PCM 5.1-re abszolút nem kezeli KÜLÖN a hangszórókat a beépített tesztje alapján.
MKW-ban próbáltam, mondom hátha csak a teszt rossz még, de igazából mintha a sztereo jel szólna minden hangszóróból és ennyi. Rettenet.
Mi lehet a megoldás? Jó tudom, vegyek egy HDMI erősítőt és eskü tervben van, de minden egyszerre nem megy.
-
Crus
őstag
Ifixit videó is kint van a Switch 2 javíthatóságával kapcsolatban. Mondtam én, hogy katasztrófa.
3/10!
-
Crus
őstag
válasz
duckload #5643 üzenetére
Szvsz ez egy nagyon tipikus első benyomás sokaknál. De erőltesd... pont az a bajod azt gondolom, hogy nincs egy nagy ződ' nyíl ami megmondja, hogy merre menj. Elszoktál ettől, pedig régebben ez gyakoribb volt. Vissza kell szokni! Fedezd fel, ahogy tetszik, tégy amit akarsz, próbálgasd... pár nap és nagyon össze fog állni, ráérzel, aztán a végén meg dobsz majd rá egy 9.8/10-et.
-
Crus
őstag
válasz
Rigormortiis #5628 üzenetére
Fél napja toljuk, szerintem:
1. Nagyobb, miközben alig nehezebb.
2. Sokkal jobb a kijelzője, mint a Switch 1-nek volt.
3. HDR, VRR...
4. A fiam nem egy öreg róka, de kb. hátrahőkölt velem együtt a Switch 2 audio minőségétől handheld módban. És persze PCM 5.1 is van!
5. Pont egyszerre kezdte meg a 2 gép a Xenoblade 3 upgrade-et letölteni... a Switch 2 eonokkal korábban végzett. (Gyorsabb wifi modul, 6-os).
6. Amit próbáltunk rajta eddig az mind instant jobban ment, nincs dadogás és ugye upgrade téma is van...
7. Ezek a joyconok... wow... menő az egeres mód, de az egésznek jobb a feelingje.
8. Végre nagy kitámasztó vanik! A első gépen kicsi volt, puha felületen könnyebben el tudott dőlni a Steam Deckre meg nem tettek semmit, amit máig nem értek. Pfff.
9. A bundle részeként gyak. 10k az új Mario Kart, ami még annak is BB, akinek nem a zsánere.
10. Végre lehet felülről is tölteni.Amit nem bírok lenyelni: A Switch 2 "demo" a Welcome Tour fizetős, 10€/$. Erre nincs mentség! Mégis hogy képzelték?
Egyelőre ennyi, még nagyon sokat kell nyúzzam, de eddig azt hozza, amit elvártam. Nekem itt áll a polcon cirka 25 Switch cím, ezek itt mind már az új gépre vártak, fiam meg tolja egyelőre a régin. Win-win.
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #5624 üzenetére
Köszi a tippet, csak megleszünk, de úgy kb. már 5 embernél járunk, az úgy 4.4k/fő, nekem annyiért is teljesen jó.
-
Crus
őstag
Nintendo Switch Online + Expansion Pack family-t itt szervez valaki? Upgrade-ek miatt nagyon szeretnék csatlakozni.
-
Crus
őstag
Pecséten látszik is: Zalaegerszeg
Nem először 5*-ot érdemelnek. Tavaly kifutó Legóval jártam hasonlóan. Személyesen voltam, a nő 30 percet kutatott mindenhol és talált egyet. Előtte egy konkrét polybagre vadásztam, megrendelték, szóltak. Mindig végtelenül kedvesek és korrektek. Egy másik ligában tolják, mint az Alza. Alza is jó volt, de úgy kb. 1-1.5 éve ritkább a problémamentes rendelés, mint a problémás. A kedvencem amikor a csomagolást úgy képzelik el, hogy kb. egy (fehér) kukás zsákba teszik a cuccot, rá a ződ' manó és megutaztatják a fél világon át és sérülten érkezik.
-
Crus
őstag
válasz
tomee007007 #5554 üzenetére
Nagyon köszi, viszont! Fiam ott ugrált a Müllerben, mint a kenguru.
-
Crus
őstag
Ennyit az Alzáról. Müllerben olyan szinten kedvesek és együttműködők mindig, hogy az leírhatatlan. Utolsó darabot hoztam el, de úgy, hogy mondta a nő, hogy sajnos nincs már. Letettük. 5 perc múlva hív, hogy raktárban 1 db. még volt.
Ja és akkor Alzánál ugye ez még drágább is majd' 10k-val és hiába van AlzaPlus+-om, a futáros kiszállításért akkor is még lehúztak volna. Pfff.
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #5446 üzenetére
-
Crus
őstag
válasz
Darth_Revan #5238 üzenetére
Alzának írtam, hogy gyak. elsők között rendeltük elő, erre 10.-ét írnak már. Sosem töröltem ennyire boldogan rendelést. Ha lejárnak ott a garok a fiókot is törlöm. Ami retek, az retek.
-
Crus
őstag
Alza.
04.02. 18:01-es rendelés ma reggelre: "Megrendelve a beszállítónál (Várható 6. 7.)"
Tehát hiába rendeltem elő bőven időben, abszolút ignorálták és ők fogják 7.-én megkapni mire ide eljut, az még 2 nap gondolom. Retkek.
Ha ezt tudom megrendelem értelmesebb cégtől: BestByte, Gamepark...
-
Crus
őstag
válasz
N.YCityBoy #5111 üzenetére
Linkeltem egy videót, valójában te tetted szóvá, hogy neked(!) ez felesleges... move on.
-
Crus
őstag
Nem kicsit. Nekem 04.02. 18:01 a rendelésem, ami szerintem erősen early bird, de "Megrendelve a beszállítónál (A kézbesítés időpontja pontosításra kerül)"
Ha a héten nem kapom meg, törlöm a rendelésem náluk + írok nekik egy k. anyázós levelet is. Kezdem őket nagyon unni. Pár hete is megszívattak egy rendeléssel Alza+-om van a kezdetek óta és egyszerűen nem lehetett appból rendelni (már Alza+ akciós terméket)... vagy 20 levelet/üzenetet váltottam velük és 2025-ben EMAILBEN(!) kellett végül megrendelnem a terméket, ami persze akkor már nem volt akciós.
-
Crus
őstag
válasz
koncsik #5067 üzenetére
Szintén Pro Controllerrel tolom, de annyira, hogy a JC-ba ha van 10 óra sokat mondok.
#5070 N.YCityBoy:
Nem sikerült megérteni. Ez nem sufni tuning, hanem hozzáértés, urambocsá' némi mérnöki tudás. Azzal meg neki lehet állni törött displayt, elbarmolt USB-C-t, beszáradt hővezető pasztát, akkut cserélni. No meg van olyan, környezettudatosság... "megveszem-elromlik-eldobom-újat veszek" az a lehető legkárosabb gondolkodás.
Hogy vannak erre szervizek? Vannak. Mint ahogy vannak abroncs cserére ráállt arcok is, miközben 30 perc lecserélni 4 kereket, kis mozgásnak se rossz és a 20-25k-ból amit spóroltál lehet venni NSW 2 játékot...#5075 Sanraith:
Sokkal kevésbé szervizbarát, mint az NSW 1.
#5077 g@bo:
Igen, pont ezért írtam, hogy gáz, mert ez az ürge ez ha 1000-féle bármit nem szedett már szét, akkor egyet se, szóval van benne gyakorlata. Minden menetel az Apple-féle "veddmegdobdel" őrület felé és ez nem csak a vevőnek rossz, hanem a környezetünknek és így mindenkinek.
#5088 Drivv:
Dettó bennem is felötlött...
-
Crus
őstag
válasz
N.YCityBoy #5061 üzenetére
Nyilván viccelsz.
Az lehet, hogy te személyesen nem mersz javítani elektronikai eszközt, de vannak azért olyanok, akik igen, vagy idővel legalább egy haldokló akku cserét bevállalnak. Nekik az ilyen teardown videók elképesztő nagy segítségek. Nem mellesleg egy ilyen videón láthatod a felhasznált anyagok minőségét, a right2repair képességet, esetleges technikai gondokat, amik előrevetíthetik az adott készülék problémáit.
-
Crus
őstag
Alza.
"Ma még küldünk ki további visszaigazoló SMS-eket, de legkésőbb 17:00-ig."
-
Crus
őstag
Röviden: Katasztrófa.
-
Crus
őstag
válasz
playmore #4425 üzenetére
Ez így egész szimpatikus POV... lehet átveszem akkor, és olvasom a több ezer beszámolót.
Amúgy az mennyire biztos, hogy később többe fog kerülni? Értem ez alatt azt, hogy eltelik 1 év, aki akarta megvette, előbb-utóbb lesz rá akció szvsz, eddig mindenre volt. OLED engem hál' égnek nem érdekel, a kijelző úgyis az amire rá lesz dugva.
-
Crus
őstag
Arról mi a véleményetek, hogy béta teszterek készülünk lenni?
Részemről egy ideje nagyon gondolkodom azon, hogy a kb. első 15 percben leadott előrendelésem törlöm, vagy átadom majd másnak, mert azért ennyi pénzért nem szívesen bétáznék. És nyilván nem a szoftver gondok érdekelnek, mert azokat úgyis tudják javítani, de magától a hw-től tartok kicsit...
-
Crus
őstag
válasz
Corleone33 #2958 üzenetére
Ez nem is kérdés. Nekem személy szerint van több platformom, de nem magamból indulok ki, az nagy hiba lenne...
-
Crus
őstag
Amúgy tessék felmenni bármilyen oldalra ami Nintendo Switch játékokat árul és látni, hogy nem csak és kizárólag exclusive címek léteznek erre a konzolra és tömegek nem csak az exclukat tolják rajta. Rogyásig van a platform olcsó játékokkal és lesz is. Aki csak és kizárólag a Switch exclukra vadászik, na annak kell jobban pénztárcát nyitni, ez vitán felül áll.
-
Crus
őstag
És megint... elég unalmas ez már.
- Steam Deck: 1.6 TFLOPS
- Switch 2: 4* TFLOPS + dedikált RT & Tensor magok + DLSS + HDR + VRR + Gsync támogatás*Dokkolót mód DLSS mellett, egyébként majdnem a Deck kétszerese, ~3.1TFLOPS grafikus teljesítmény. (Hordozható módban 1.7 TFLOPS.)
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
válasz
Phoen|x #2822 üzenetére
From Software Co., Ltd. (Headquarters: Shinjuku-ku, Tokyo; President: Hidetaka Miyazaki) has decided to release the multiplayer action "The Duskbloods" (Publisher: From Software / Nintendo) on Nintendo SwitchTM 2 at the same time in 2026.
"The Duskbloods"
The software for Nintendo Switch 2 is a PvPvE-based multiplayer action game in which up to eight players fight each other and players and enemies.
The player becomes a "blood family of the twilight" who has gained power beyond humans by the power of special blood, and throws himself into a fierce battle over "the blood of the beginning (first blood)".
Részemről ez máris skip. A Nightreign pontosan ezért 1€-ért se érdekel.
-
Crus
őstag
válasz
playmore #2548 üzenetére
Jöhetnél, de rém rossz példa lenne. Vettem eredeti C64 játékokat is, pl. R-Type majdnem 2.000 Ft volt és írunk 1988-at! Az, hogy idehaza nagytotálban ment a warez, az egy másik történet.
"meg code monkey garmadával"
Örülök, hogy te is látod. Itt a kulcs. Ma már egy AAA videójáték nem egy garázsban összehozott valami, hanem mozik költségvetését is alázó szuperprodukció. Egy AC: Valhalla címen pl. megközelítőleg 1500 ember melózott. Ezeknek van bére, ezeknek kell technika a seggük alá és a verseny miatt marketingre is keményen kell költeni, etc.
Azért fog akciózni, mert eddig is megtette. A saját címei is kaptak akciót, csak max ilyen 20-25% körül. Ha értékesíteni akarnak és nem lesznek jók a számok, kénytelenek lesznek lépni. A 3rd party címek meg gyakran kapnak méretes akciókat ott is.
-
Crus
őstag
Abszolút nem értek egyet. A Gameboy a kvarcjátékok világát rúgta fel azzal az akkor és ott vérprofi technóval... hordozható játékOK a kezedben a rendszerváltás árnyékában. Az agyunkat eldobtuk. Totál érthető volt, hogy ez bizony luxuscikk*, de cserébe a cartridge-ek tartották az árukat és lehetett csereberélni már akkor is.
*Olyannyira az volt még a 90-es évek derekán is, hogy egy több 100 fős, még nívósnak is számított iskolában (nem kerülhetett be akárki) egészen pontosan 2 készülék tulajról tudtunk. Fun fact: Az egyik ki is bukott aztán, mert hát órán is tolta.
-
Crus
őstag
válasz
playmore #2543 üzenetére
"Nagyon veszélyes játékot űz a videojáték ipar és a Nintendo élére állt a legdurvább áremelésnek emberemlékezet óta..."
Hogyne.
Az első dobozos PC(!) játékom a Crusader No Remorse volt... cirka 30 éve. (Volt korábban is számos eredeti játékom, de azok C64-re, SMD-ra, NES-re.
Akkor fizettem érte pont annyit, mint bárki, aki eredetiben akarta: 9.990 Ft-ot bruttóban. Akkoriban az átlagbér(!) 40.000 Ft alatt volt... a minimálbér nyilván jelentősen ez alatt! Bruttó.
Most a bruttó átlagbér cirka 695.000 Ft, a minimálbér meg bruttó 290.000 Ft.
És akkor ez egy döglődő banánköztársaság. Ergo az, hogy 70-80€ egy AAA játék (vagy GTA VI esetében akár lesz majd 100!) megjelenéskor az még fairplay is! Főleg, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mikor vettem ennyiért játékot utoljára, mivel nagyon gyorsan bekocogtatnak az akciók... a Nintendo is kénytelen lesz jobban akciózni, mert eddig a saját exclu címeivel ugye ezt eddig nem nagyon tette a fizikai adathordozók és így a 2nd hand piac miatt.
És akkor dobjuk be még a kalapba a fejlesztők bérét, ami hányszorosa is lett a 30 évvel ezelőttinek? Jobb, ha nem nézel utána, rosszul leszel...
-
Crus
őstag
válasz
gainwardgs #2357 üzenetére
Mert a Mario Odyssey egy kegyetlenül jól sikerült játék lett, simán ott van a legjobb 3 Mario játékban ever és a Nintendo gyanítom képes lesz Donkeyval is megugrani u.a. a minőségi szintet gameplayben... meg most már küllemben szebbet, többet, jobbat.
-
Crus
őstag
válasz
hombre[EU] #2192 üzenetére
Term. fanmade, de rohadt jól néz ki.
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
A price leakek alapján, ez idehaza áfásan 199k nyitó áron lesz. Érdektelen. Pre-order amint lehetséges.
Mikor lehetséges?
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #1426 üzenetére
DLC-kkel együtt ment végig, nekem abszolút a mediocre szinonimája. Lopott a Zeldától is, meg AC: Ody-tól, de még a GoW-tól is, de embertlenül repetitív lett, az ellenfelek száma is rémesen vérszegény volt, a sztori az meh.
-
Crus
őstag
válasz
Bencus88 #1407 üzenetére
Ezeket még azért dobd mellé, erősen ajánlott:
- Mario Rabbids
- Captain Toad Treasure Tracker
- New Super Mario U Deluxe
- Hyrule Warriors - ha tetszik majd a Zelda, 1x simán érdemes lenyomni
- Astral Chain
- Xenoblade mindegyik is...
- Paper Mariók
- Bayonetták
- Fire Emblemek
- PikminekAsszonnyal/nak: Just Dance, Ring Fit, Fitness Boxing
-
Crus
őstag
válasz
Bencus88 #1418 üzenetére
A Botw semmilyen közös ligában nincs a Fenyx-szel. Előbbi egy elit szint, egy etalon, utóbbi meg pár játék szolgai koppintása, rettenetesen sok repetitív elemmel és 1 bites humorral. Mentségére legyen mondva, hogy volt benne pár jópofa puzzle platform rész, de úgy kb. ennyi.
-
Crus
őstag
Fogadjunk? A N. minden startkor... meg úgy általában mindig nyíltan vállalja, hogy a lehető legolcsóbban, könnyen és gyorsan legyártható tömegterméket akar és nyilván keres minden egyes eladott gépen. Ez jelenleg is az LCD-vel oldható meg leginkább. Biztosan lesz majd OLED is, de lehet, hogy startkor még nem.
Gondolj bele, a Meta se egy kis cég, de mit tesz a tömegtermék Quest 3 és 3S-be? LCD-t. Nem OLED-et mint a Sony (ami meg a fresnellel vérzik el, de most ez whateva'.) Ellenben a Q3 megy mint a gőzgép, a Sony meg már jó ideje nem is gyárt PSVR 2-öt, mert a kutyusnak sem kell.
-
Crus
őstag
válasz
hombre[EU] #1060 üzenetére
Mikor lehet már előrendelni?
-
Crus
őstag
Azt már a N. is látja, hogy a drámaian beestek a Switch értékesítési számai az utóbbi hónapokban. A játékokra ez azért van hatással, mert van egy kis bizonytalanság a BC miatt. (Ami tökre alaptalan úgy tűnik, mert ott a GC slot az új vason minden rumor alapján.)
Lépniük kell már, mert ők is csak belőlünk élnek.
-
Crus
őstag
válasz
Jacob Gibbs #1031 üzenetére
A leak a hype része, gyakran a cégek maguk szivárogtatnak ezzel is növelve az érdeklődést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch
- VR topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest