- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASRock lapok általában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz
koncsik #5697 üzenetére
Nem működik nekem se a YT.
Ahogy írtam, én is anélkül vágtam neki, és írta, hogy később nem lehet, de nem olyan családból származok én, ahol bármi lehetetlen, szóval én arra gondolok, hogy factory reset, aztán nulláról újrakezdve az S2 setupot ott lesz a lehetőség megint a system transferra.
-
Ez csak akkor működik, ha a Virtual Card nincs letöltve már és a játék sincs letöltve másik Switch-re.
Nekem a Youtube kliens nem indul el S2-n, reddit szerint új app kell, ami még nincs kész
Nálatok megy a YT?
(System transfer nélkül használom az S2-t és ha jól értem ezt nem is lehet később megcsinálni…) -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
rumkola #5691 üzenetére
Pedig nem nehéz:
- van a Switch 2 Edition, ezek látványosabb, fizetős upgrade-ek;- vannak az ingyenesek, ezek csak kisebb fejlesztéseket kaptak, hogy ne nézzenek ki hányadéknak.
És ennyi.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Bogdán Máté #5662 üzenetére
Most akkor az eddig meglévő játékaim nagyobb felbontásban és magasabb fram-el futnak? Ezt már tényleg nem tudom követni.
-
bbmt
senior tag
Amúgy handheld módban fix minden teljesítmény vagy lehet csökkenteni rajta?
Úgy mint a deck-en vagy a LeGo-n?
Engem nem érdekel a 4K, de sokszor az 1080p-hez sem ragaszkodok amikor a kezemben van a konzol, csak legyen fluid. Így meg lehetne üzemidőt növelni. -
kzkz
őstag
válasz
lanszelot #5615 üzenetére
A S1-es joycont sikerült párosítanom a S2-vel, de csak úgy, ha a gombot nyomtam rajta, a kereséssel nem találja meg, ezt írja is a gép.
Működik is, viszont távolról nem tudom a régi joyconnal bekapcsolni a gépet, az újjal megy. Oda kell mennem a dokkolóhoz, ott bekapcsolni a gépet, utána már működik minden a régi irányítóval is.
Erre van megoldás? A joyconokat updateltem is. -
pzstm
titán
Tejoisten milyen fekete magia ez a fast fusion??????
lefolyik tv-rol es handheldrol is, olyan tueles a kep hogy szavakat nem talalok. Ha osszesen 2 orat fogok vele jatszani akkoris megeri az arat
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
gainwardgs #5679 üzenetére
Ultra-n 4k 30 a gameplay, 60 a menü
-
gainwardgs
veterán
válasz
Bogdán Máté #5677 üzenetére
Elvileg van 4k ultra, ott is tartja a 60-at
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
gainwardgs #5613 üzenetére
Tesztelve, tudja a 4k 60at sima Quality módban.
-
pzstm
titán
válasz
Bogdán Máté #5674 üzenetére
Hogy a fenebe volt a fejemben hogy 50
mar tolti is lefele, koszi
-
Kazuma989
tag
Battery Life Teszt:
CP,MKW
[link]
Direkt lemértem az időt 30p Mario Kart -18%.Ebből nagyjából 2,5 órás üzemidővel lehet számolni.Gondolom a játéktól is sok minden függ, egy sima switches cím nem fogja annyira megizzasztani a gépet. -
30z.Samu
félisten
Bakker, tegnap nem tudtam tokot meg fóliát szerezni, mert a KV-ban azt mondták pont nincs olyan, amit keresek. De azt már nem említette a hölgyemény hogy de amúgy van más gyártótól...
Lesz akkor még egy köröm ma.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
duckload #5668 üzenetére
Jó hasonlatot mondasz, az Elden Ring is innen ihletődött, ezért (is) tetszett. De ha nem tetszik, ne erőltesd. Viszont hasonló szituból (másfél évig csak kerülgettem, pedig megjelenés óta a polcon volt) a Totk oda jutott, hogy az egyik létező legjobb és legtöbbet adó videojátéknak tartom, pedig 100 óra után messze nincs vége sőt!
A Botw kicsit fapadosabb, de ugyanez igaz rá. -
válasz
Rigormortiis #5666 üzenetére
Igen és ugyanúgy még pár embernél itt (is) olvastam ezt a jelenséget
-
pzstm
titán
válasz
Bogdán Máté #5662 üzenetére
Nah jo hallani a pozitiv velemenyt fast fusionrol.
bar ugy erzem sokan mkw miatt nem veszik meg
-
Bogdán Máté
csendes tag
Eddigi tapasztalatok a géppel:
MKW teljesen jó, látótávolság, távoli tereptárgyak, versenyzők jóval részletgazdagabbak, mint a MK8-ban, animációk is részletesek, azért látszik a generációs ugrás (dokkolva és handheldben is), főleg egymás után összevetve a régi résszel.
Fast Fusion zseniális, aki anno tolta a Wipoutot meg az Extreme G-ket, annak kötelező vétel. Ezt eddig csak handheldben próbáltam, de brutálisan néz ki még performance módban is.
Gamecube emulátor hibátlan, legalábbis a SoulCalibur 2-vel biztosan.
Kíváncsiságból megnéztem a Doom Eternalt is, meglepődtem rendesen, sokkal jobban néz ki Switch 2-n, hiába nem update-elt cím! Egyszerűen nem ugrál a felbontás, nálam végig a legmagasabbon futott szemre. Töltési idők pedig sokkal rövidebbek.
Általánosságban (mindegy melyik játékkal nézzük) handheldben a legnagyobb a minőségi ugrás. A nagyobb képrenyő és felbontás, a magasabb képfrissítése a kijelzőnek, a sokkal jobb audio azonnal feltűnik.
Szintén handheldben, wireless fülesekkel Switch 1-en brutális lag volt a hangban, Switch 2-n szinte semmi. Érezni a Bluetooth verzióváltást.
R-ZR és L-ZL viszont jobban összetorlódtak, Doom Eternalban 2 percenként lőttem el akaratlanul a grántátot (L), amikor ZL-t nyomtam.
TotK update már lent van, de a próbakör azzal még hátra van.
Eshop sebessége ég és föld, az egész végre teljesen fluid, ahogyan kell. Az új menü- és feloldási hangok is felüdülésnek számítanak
-
Bogdán Máté
csendes tag
válasz
gainwardgs #5613 üzenetére
Épp ma próbáltam ki, de egyelőre csak handheldben. Holnap megnézem dokkolva h tudja-e.
-
válasz
duckload #5643 üzenetére
Nem mindenkinek jön be a Zelda Botw de érdemes adni neki egy esélyt
Én 2018-ban mikor először játszottam vele szintén nem tetszett. Kb 45-50 percet játszottam vele aztán úgy voltam vele, hogy "majd ránézek később".
2022-ben vettem elő másodszorra mert mindenki agyon dicsérte. Mondom ennek ki kell derítenem az okát
Nemmellesleg már akkor is top 1 Switch játék volt a Metacritic szerint a 97 pontjával [link] + Az összesített ranglistán 6. helyen van [link]
Szóval akármennyire is nem tetszett kicsit megeröltettem magam és azt vettem észre 3-4 óra után, hogy beszippantott, kész. Addig nem nyugodtam meg míg ki nem játszottam
És azt a következtetést vontam le, hogy igen ez valóban egy 97 pontos játék. Szinte tökéletes.
Tudod az átlagos játékideje ha a fő küldetési szálon mész kb 40-50 óra. Mellékküldetésekkel bőven 100 óra fölé mehet a játékban töltött idő ami nemsemmi.
Szóval még ha 1-2 órát is játszottál vele az nagyon kevés sajnos. Persze valamennyit már mutat magából a játék, hogy eldöntsd ez neked jó-e vagy annyira nem mozgat meg a játékmenet.
De a Botw esetében azt tudom mondani, hogy 1-2 óra játék után kikapcsolni az olyan mintha mondjuk egy sorozatot néznél (legyen mondjuk Breaking Bad, de ide behelyettesíthetsz egy olyat amit nagyon szerettél) 60-70 részes de 2-3 rész után abbahagynád. Vagy ha csak egy Top-tier filmből ami két órás megnéznél 5 percet és kikapcsolnád.Persze nem tökéletes ez a játék sem és nem tetszhet mindenkinek. De kb 50 sztorit hallottam már, hogy csak egy kicsit kezdtek bele és utána rá pár hónapra vagy évre folytatták. Pont mint én. És ugyanaz volt a vélemény... Szóval egy komolyabb próbát megérne
Ugyanez a Zelda Totk. Engem kicsit zavart, hogy túl sok minden volt benne az első részhez képest. Abba is hagytam 3 óra után, hogy majd egyszer előveszem. 1,5 év után rávettem magam és csak-csak beszippantott ez a játék is. Több mint 90 órát tettem bele és az egyik legjobb játékélményem volt.
-
Norb79
őstag
Féláron a wartales, ami 0/10 értékeléseket kapott kb switch1en, mert egyszerűen játszhatatlan, végtelen töltés, rengeteg kifagyás.
Nekem kb egyik kedvenc játékom más platformokon, de sose mertem s1en ránézni.Na most kiváncsi lettem, hogy fél áron és az s2 hw-el alatta mi az eredmény.
Hát egy csoda. Kinézni nyilván most se néz ki úgy, mint pc-n/xbox-on, de futása tökéletes, nulla közeli töltési idő és semmi fagyás. Extra jó vétel volt!
-
lazac_
tag
A welcome tourért tényleg kár, szó szerint fájt érte tejelni... Ma sikerült pár percre
kitépni a fiam kezébőlkölcsönkérni, amúgy egész pofás kis demónak tűnik. Az egyik hd rumble 2 feladatnál megkérdezte a feleségem, hogy mi ez a hang, olyat rezonált a joycon, baromi széles skálán képes visszajelzést adni. Meglepő módon a kis űrhajós egerezős feladat is tök természetes módon ment, simán vette az irányítást a kanapém szövetén mindenféle egéralátét nélkül, remélem holnap is megkapom 10 percre...
-
Rage47
veterán
válasz
duckload #5643 üzenetére
En is majdnem eladtam 5 eve, mikor Lite-on próbáltam. Azt hittem, szar a jatek mechanikaja, valamit benéztek, vagy ilyesmi
De nem, ez ilyen, es úgy behúz kesobb, hogy nem bírod lerakni. Ahogy ráérzel, meg fogod szeretni. Csak ez nem egy pörgős God of War stb., hanem inkabb nyugis, probalkozos game.
-
Rage47
veterán
Tévedtem a multkor, megis van spatial audio Airpods Pro 2-vel is.
-
Bilux
veterán
Ajánljon valaki olyan szuper mario ami a klasszikus játékmenetet nyújtja de modern köntösben. Az áruházban elvesztem mert kismillió Mario játék van fent
-
tl-x
addikt
válasz
Crvsh3R #5642 üzenetére
Szobában szálló szöszökről nem a Spigen tehet, hiába vettél kesztyűt ha poros szobában csináltad a felrakást. Én is sokat szívtam régebben, meg még mostanában is előfordul, hogy elrontom. A trükk, hogy párás levegőben nem száll annyira a por. Én úgy szoktam, hogy este fóliázok fürdés után nagy párában, póló nélkül, hogy arról se menjen rá semmi.
-
horkovy34
junior tag
A kezdeti nemtetszés ellenére lehet rövid időn belül én is beruházok a gépre.
Persze a V2-est nem adom el mert patika állapotban van és 40-50k-ért biztos nem adom oda senkinek! Sebaj megmarad a gyerkőcöknek. Igazából azon gondolkozok hogy ugorjak e most bele vagy várjam meg míg megjelenik az Oled verzió?! Kapkodnom végülis nem kell mert annyi befejezetlen játékom van mint a fene....
Dilemmában vagyok.
-
Rony949
őstag
válasz
duckload #5643 üzenetére
Ahogy Crus mondja.
Ha nem nagyon tudod hogy mit csinálj, hova menjél, akkor csak simán kövesd a main quest-et. Ezt csináld addig, míg meg nem unod és kedved támad egy kicsit elkóborolni, melléktevékenységeket csinálni. Plusz viccen kívül szinte mindenhol van valami. Akárhova is kolbászolsz el, tuti hogy találsz valami speckósabb fegyvert, felszerelést vagy Korok challenge-et/puzzle-t.
-
Crus
őstag
válasz
duckload #5643 üzenetére
Szvsz ez egy nagyon tipikus első benyomás sokaknál. De erőltesd... pont az a bajod azt gondolom, hogy nincs egy nagy ződ' nyíl ami megmondja, hogy merre menj. Elszoktál ettől, pedig régebben ez gyakoribb volt. Vissza kell szokni! Fedezd fel, ahogy tetszik, tégy amit akarsz, próbálgasd... pár nap és nagyon össze fog állni, ráérzel, aztán a végén meg dobsz majd rá egy 9.8/10-et.
-
duckload
aktív tag
Hááát nekem az zelda botw nem nagyon jön be.
Nintendo switch szűz vagyok, minden charton top 10 be van, de nekem valahogy nem áll össze, olyan magányosság érzésem van játék közben, túl nagy a világ én meg picike és gyenge vagyok.
Inkább frusztrál mint szórakoztat.
Igaz ajándékba kaptam de szerintem eladás lesz a vége.
Nem baj holnap Metroid Prime Remaster jön, kedden meg Mario odyssey. Addig meg pörög az mkw.Amugy jól összerakott kis eszköz, gondolom akinek 2017 óta van switch nincs túl sok új játék, de nekem minden újdonság.
Whislistre raktam vagy 12 db 1st partyt, szépen lassan felzárkózok. -
Crvsh3R
senior tag
Most estére végül eltűnt az edzett üveg alól a nagy buborék, de...most meg az esti lámpafénynél olyan, mintha apró gyöszök vagy törések lennének az üvegben vagy az üveg alatt. Remélem ez is csak ilyen átmeneti és majd később ez az "illúzió" is eltűnik. Fénynél elég zavaró. Felrakáskor nem láttam ilyesmit. Spigentől azért többet vártam, főleg ennyiért.
Nem is értem az egészet, amint kivettem a zacskóból a konzolt már azt is kesztyűben tettem, próbáltam mindenre figyelni.Egyébként a kompatibilitásról: 1-2 1-es játékot próbáltam, többséggel nem volt semmilyen gond, gyorsabb betöltődés, stb. Viszont Borderlands 3-nal vannak elég jó képhibák, be-be ugranak. Egyik amit fixen előhozható, hogyha a főmenüből visszalépek a Borderlands 3 logóhoz, akkor az full fekete csíkos lesz. Remélem javítják.
-
kicsako
őstag
Elkezdték összegyűjteni a "kompatibilitást/stabilitást"
Ami fura a listában, Xenobladekre azt írják borzalmasan futnak, pedig azokhoz jött is patch elvileg -
Rony949
őstag
Első találkozásom a No Man's Sky-jal. Már korábban is megfordult bennem, hogy megveszem PC-re, mert már tényleg csak és kizárólag pozitív véleményeket olvastam róla, na meg a fejlesztőcsapat hozzáállása is nagyon szívet melengető.
De az, hogy pár napja bejelentették a Switch 2-es upgrade-et, ráadásul ingyenes...nem volt kérdés hogy be kellett húznom. Plusz kézikonzolra szerintem ez a játék tökéletes. Kifejezetten chill játék.
Eddig olyan 2-3 órát mentem vele. Még mindig csak a kezdő bolygón és a tutorial résznél tartok, viszont egyelőre nagyon élvezem.
Dokkolt módban Full HD-t tud, lock-olt 30 fps-sel vagy unlocked framerate-tel, ami olyan 40 és 50 fps érték között ugrál. Először a fix módot próbáltam, de az én ízlésemnek túlzottan is darabos, szóval egyből váltottam is át az unlocked módra. Ez már sokkal simább és fluidabb élményt ad, amit én nagyon szeretek. Igaz, itt vannak be-beröccenések, de még pont tűrhető módon. Teljesen játszható szerintem.
szerk.: Handheld módban talán még szebb is mint a 4K TV-men.
-
Crus
őstag
válasz
Rigormortiis #5628 üzenetére
Fél napja toljuk, szerintem:
1. Nagyobb, miközben alig nehezebb.
2. Sokkal jobb a kijelzője, mint a Switch 1-nek volt.
3. HDR, VRR...
4. A fiam nem egy öreg róka, de kb. hátrahőkölt velem együtt a Switch 2 audio minőségétől handheld módban. És persze PCM 5.1 is van!
5. Pont egyszerre kezdte meg a 2 gép a Xenoblade 3 upgrade-et letölteni... a Switch 2 eonokkal korábban végzett. (Gyorsabb wifi modul, 6-os).
6. Amit próbáltunk rajta eddig az mind instant jobban ment, nincs dadogás és ugye upgrade téma is van...
7. Ezek a joyconok... wow... menő az egeres mód, de az egésznek jobb a feelingje.
8. Végre nagy kitámasztó vanik! A első gépen kicsi volt, puha felületen könnyebben el tudott dőlni a Steam Deckre meg nem tettek semmit, amit máig nem értek. Pfff.
9. A bundle részeként gyak. 10k az új Mario Kart, ami még annak is BB, akinek nem a zsánere.
10. Végre lehet felülről is tölteni.Amit nem bírok lenyelni: A Switch 2 "demo" a Welcome Tour fizetős, 10€/$. Erre nincs mentség! Mégis hogy képzelték?
Egyelőre ennyi, még nagyon sokat kell nyúzzam, de eddig azt hozza, amit elvártam. Nekem itt áll a polcon cirka 25 Switch cím, ezek itt mind már az új gépre vártak, fiam meg tolja egyelőre a régin. Win-win.
-
Crus
őstag
válasz
Sirandrish #5624 üzenetére
Köszi a tippet, csak megleszünk, de úgy kb. már 5 embernél járunk, az úgy 4.4k/fő, nekem annyiért is teljesen jó.
-
vazzzze
csendes tag
Sziasztok.
Ha valakit érdekel holnap 9 órától 209890 ft alapgép átvehető Alza Szigetszentmiklós. Az első jelentkezőnek elküldöm a rendelési számot.
Üdv: Árpi -
Rigormortiis
veterán
válasz
Sirandrish #5629 üzenetére
Ha ennyire elégedettek vagytok a kijelzövel és minimum gyorsabban tölti be az s1 játékokat, az is jó főleg, amíg még értelmes árért el lehet adni az oledet.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Rigormortiis #5628 üzenetére
Idő előtt már nem tudsz venni, de pont időben még megteheted
-
Rigormortiis
veterán
Annyira dicséritek, hogy a végén még idő előtt veszek egyet.
-
Viper26
nagyúr
24 órás beállitás van? Én nem találom sehol.
-
jcrk
tag
Ha gondoljátok akkor én szívesen összefogom és megcsinálom a "családot". Ha holnap reggelre jelentkezik pm-ben 5-6 ember akkor 3000/főért egy évre meglennénk.
Már most bánom, hogy tegnap megvettem a BOTW updateet
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5619 üzenetére
Igazából már aznap letettem erről a gondolatról.
Na de, volt lehetőségem kicsit buzerálni a gépet. Dokkolót még nem csomagoltam ki, egyelőre HH módban játszottam vele. Nincs se fóliám, se tokom, félek hogy a dokkoló szétkarcolja a kijelzőt, mint az S1 esetén. Vagy itt már nincs ilyen? Végül is mindegy, tok, fólia mindenképp fog kelleni. Maga a gép összerelési minősége előtt le a kalappal, sokkal masszívabb cucc, mint az elődje. Nem nyeklik nyaklik. A gyarapodás is előnyére vált, már most jobb vele játszani mint a Switch-csel. Számomra ez a kényelmes méret, a Joy-Con-ok is tök jók így, az analogok sokkal használhatóbbak. A kijelzőtől picit féltem, de nagyon szép, csak pislogtam hogy néznek ki rajta a játékok. A hangszórók is zseniálisak, pláne olyan játékban, ami ki is használja a gép adottságait. Szóval HH módban próbáltam ki 1-2 játékot, de nem vittem túlzásba még.
-Super Mario Wonder: Mese szép rajta, mondhatni csodálatos.
-Animal Crossing, igazából itt nincs változás, a kijelző miatt nyilván jobban néz ki és gyorsabban is tölt be.
-Zelda BoTW -Na itt pislogtam csak igazán, konkrétan lefolyik a kijelzőről és a 60fps csak fokozza az élményt. Így kellett volna eleve kiadni, még a végén végigjátszom újra még a ToTK előtt.
-Fortnite. Kézi módban 60fps szerintem, bár nincs benne fps mérő. Kinézetre nagyjából Series S-nek szintnek felel meg, ami szerintem tökéletes. Szépen, stabilan fut.
-És akkor utoljára még megnéztem a Mario Kart-ot is egy Grand Prix erejéig. Jó lesz ez, abszolút pozitív az első benyomás. A grafika szép, az animációk tetszenek. Kíváncsi leszek mit fog hozni amikor kicsit jobban belemerülök a nagy felfedezésbe.Az első találkozás meglehetősen pozitív, már most jobban szeretek játszani rajta, mint a Switch-csel.
-
Alajos85
csendes tag
Ha esetleg lesz hely engem is érdekel a Nintendo Switch Online + Expansion Pack family- ba való belépés.
És a már említett legjobb ár is megvan. -
bbmt
senior tag
Na ezt megcsinálom
Joycon mouse adapter
-
Crus
őstag
Nintendo Switch Online + Expansion Pack family-t itt szervez valaki? Upgrade-ek miatt nagyon szeretnék csatlakozni.
-
bbmt
senior tag
Kedden már nálam a konzol.
Nekem szinte minden új lesz, erre a kijelzőméretre vártam már mióta. Nem is játszottam semmivel csak a BOTW-vel, de a 7" még kicsi volt nekem méretileg. A LeGo meg már brutál otromba volt, főleg a joyok rajta. Kicsi kezem van.
Én is jelentkezek egy családba. -
Alajos85
csendes tag
Szia!
Én egy hónap múlva veszek gépet, de már most szívesen befizetek rá, ha van hely és jó lehetőség.
Én is jelentkeznék a családba -
lanszelot
addikt
Hello,
Valaki próbálta már a kompatibilitásokat a NS1 -el?
Töltő , dock, joycon párosítás ... stb oda vissza működik? -
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #5605 üzenetére
Az csak egy kis kósza gondolat volt.
-
gainwardgs
veterán
Fast fusion-t nem tolja valaki?
Dokkolva tudja a 4k 60fps-t -
Bad Pritt
félisten
Dockba helyezett kikapcsolt konzolnál lesz valami indikátor, mikor töltött fel teljesen vagy ahhoz mindenképp be kell kapcsolni?
-
lanszelot
addikt
válasz
nightmare13 #5606 üzenetére
Ja, hogy expansion pack.
Családi a drágább, arra gondoltam.
expansion nem éri meg csak azért, mert ha jól tudom, ha lejár akkor nem marad meg. Zelda meg igen nagy játék, nem drága a frissítés, én a mario kart 8 dlc-t is inkább megvettem, bármikor ott van, nem kell külön mindig fizetni. -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #5605 üzenetére
A junius az pont a kornyeke
-
nightmare13
őstag
válasz
lanszelot #5603 üzenetére
Amúgy de, az Expansion szintű előfizuban be lehet húzni ingyen:
Nintendo Switch Online + Expansion Pack members can access upgrade packs* for both The Legend of Zelda: Breath of the Wild and The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom games at no additional cost. -
Bad Pritt
félisten
Megállt bennem az ütő, hogy driftel a kék joyconom, aztán észrevettem szerencsére, hogy MKW beállításokban be van kapcsolva a tilt control és amiatt kicsit balra húzott.
Amúgy ez a grip egyáltalán nem olyan vészes már méretben, simán lehet vele pár órákat játszani, csak az anyagminősége gatya.
-
lanszelot
addikt
válasz
rumkola #5601 üzenetére
Ezt nem értem.
Miféle játékok hiánya?
Felmész online store-ba és hajrá.
Van olcsóbb és drágább, ilyen meg olyan. Lehet válogatni.
Ott a game cube Zelda Windwaker, azzal jó sokáig el lehet lenni pl.
De van ott még rendesen ahol az van.
Az Asus kézi konzoljához mennyi játékot adtak ingyen?
Vagy a Lenovo-hoz.
Vagy.a Playstation....ja várj az tényleg csak átverés
Minden el.lett mondva mi mikor jön
Én a Donkey Kong -ra várok , én pl ezért nem is vettem még meg.30z.Samu : nem
amúgy, egyáltalán nem drága az update.
Ne feledd GTA5 ps4, ps5 ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Metal topik
- Amatőr csillagászat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged