- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Na leadtam mindenhol a rendelést, mülleres kontaktomal felvettem a kapcsolatot csak valaki küldje ki a gépet
Milyen a hdr-je a gépnek kézi módba? -
Norb79
őstag
Na megtúrtam a belső tárhelyet, hogy mi mennyi, és szerintem pedig az s2 jobban használja a kártyát kártyás játéknál, mint az s1.
Witcher3 az pl 11,1 gigát telepít, s1en emlékeim szerint ez 30 körül volt. Wolfenstein és doom (2016) az 8 giga körül, azoknál is az egyik 16 giga volt, talán a doom. És találtam még jó párat ahol 1-2 gigával kisebb a telepítési méret, mint ami rémlett s1ről.
Szerintem a több memória meg a gyorsabb slot miatt jobban támaszkodik a kártyára kártyás játéknál.Az s1 oledben a 64 belső+256 microsd tele volt a játékaim felével, most kb 2/3-át telepítettem a játékaimnak az s2re és 90%ig telt meg a 256os belső memória.
-
Scarletiel
senior tag
Nem tudom miért csinálom ezt magammal de folyamat hypolom magam a videókkal. Most úgy néz ki lesz 60 fps BTOW, TOKT, MKW illetve Pokemon Violet. Egyiket se sikerült végigvinnem Switch 1-en valszeg a sub 30fps élmény miatt. (leszámítva az MKW-t persze)
-
-
Norb79
őstag
válasz
30z.Samu #6089 üzenetére
Gyerek a három napos hétvégén belevert vagy 5-6 órát a TOTK-ba, és kell neki a kártya, anélkül nem indul továbbra se.
4,1 giga s1 kártyáról fizetős patchelve a totk, míg a botw meg 11,8 giga s1 kártyáról fizetőspatchelve. Szerintem azért a játék többségét a kártyáról töltik továbbra is.
Digitálisan s2re patchelve mekkorák ezek?
/szerk: ja, igen, a botw az a sima dlc-kkel együtt, az is megvan, nem csak az update patch
-
Elderath
addikt
Még jó hogy van pro kontrollerem switch 1 miatt, mert ezek a joyconok még mindig nagyon gáz kontrollerek. A bumperek meg a trigger szerintem még rosszabb, mint az egynél, nem is beszélve a szörnyű jobb stick elhelyezéséről. Iszonyat kényelmetlen még mindig
-
30z.Samu
félisten
-
ldave
félisten
A nagy Zeldás patcheket nekem tegnap ez eShop-ból kellett letöltenem, külön. 4-5 perc alatt lejött mindkettő. Azt nem is néztem mennyi helyet foglal így a gépen, de a töltési idő tényleg brutál gyors, el sem bírom olvasni a tippeket, amit kiír. Ezt biztos nem a Switch1-es kártyáról fut.
-
Norb79
őstag
válasz
30z.Samu #6084 üzenetére
Nekem is az volt a terv, hogy elsőre a két kedvenc Zeldámmal duplázok (Link's awakening meg echoes of wisdom), de aztán feltámadt bennem a kíváncsiság, hogy vajon a Wartales port, ami mindenhol a kb játszhatatlan minősítésű értékeléseket kapott switch1re, az vajon mennyire javul meg csak a nyers erő többlettől, és hát teljesen kisimult minden gondja a plusz hw erőtől, szóval ott ragadtam előtte.
Úgyhogy lepörög gyorsban harmadszor is a Wartales, harmadik platformon, aztán majd 150 órával később jöhetnek a zeldák. -
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #6083 üzenetére
Ahol kézzel tudod patchelni ott kiírja hanyas verziód van.
A játék ikonján a + gomb, és akkor a bal felső sarokban látod hanyas verziód van, ha 1.1.0, akkor leszedte, igen. -
Sirandrish
Topikgazda
Akkor mar lehet leszedte?
-
Norb79
őstag
válasz
Sirandrish #6080 üzenetére
Sima patch, nem úgy upgrade az, mint a "nagy" zeldákhoz, amit 10 euróért kapsz.
1.1.0 a patch száma asszem./szerk: megnézem, 1.1.0 és Link's awakening-nél ugyanez.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6080 üzenetére
Elvileg leszedi automatikusan.
-
Sirandrish
Topikgazda
Echoes of wisdomhoz hol találom az S2 upgradet?
-
ldave
félisten
válasz
30z.Samu #6076 üzenetére
Ja, ez ilyen
A Lite-re is először műanyag, aztán üveg fóliám volt, az OLED-re végül nem vettem üveget, mert ott valamiért sikerült feltenni a tokhoz kapott fóliát szinte hiba nélkül, szóval nem hajtott semmi a váltásra. De most megint bibis lett, szóval van késztetés
Gamechat, meg MK World, még a kódot sem írtam be, Zelda vörös köd elkapott
-
ldave
félisten
Tegnap este végre én is beüzemeltem a gépet, ez a 60 fps-es Zelda csodálatos, bele is szaladt egy három óra
Az új Pro kontroller is nagyon jó így ennyi alapján, jó a súly, a fogás. A Joyconokat nem próbáltam, meg úgy igazán még semmi mást sem.
Ja, a tokhoz kapott fóliát persze nem sikerült feltenni bubi nélkül
De úgyis rendelek majd egy glass védőt, addig ez is megteszi, most a Zeldát úgyis nagyrészt a tévén tervezem játszani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6071 üzenetére
Gondolom az erősebb hardver miatt más nem a 30 frame stabilan meglenne. De instant megy majd rá az upgrade.
-
ForRedGlory
félisten
Van PH-s teszt: [link]
-
xAttilax
őstag
válasz
30z.Samu #6069 üzenetére
itt azért nem árt kicsit majd figyelmesnek lenni ha működik vele. Míg az S1 dokkolója passzív volt ide már került bele egy venti. Szóval egy aktív hűtésünk van TV módban mikor magasabb órajeleken megy a switch. Nyilván minden teszt nélkül nem lehet tudni, hogy mennyit számít és jól érezné e magát nélküle, de észben kell tartani. Simán benne van az is, hogy elég hogy valami nyitottabb dokolban van, vagy raksz mellé valami kis usb ventit.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6066 üzenetére
BoTW még egész jól futott, de a ToTK...pedig ott próbálták FSR-al is csökkenteni a terhet a hardverről. Nem sikerült.
-
Berci77
tag
Sziasztok! Nem tudom, jól értelmeztem-e, de a korábbi Switch játékok (pl. TOTK) esetén az alábbi lehetőségek vannak a S2-n játszani:
- Eredeti S1-es játékkártya berak, eredeti S1-es minőségben.
- S1-es digitális vásárlás belépve a S2-esen letölt, S1-es minőség.
- S1-es kártya, S2-n Switch Online + Exp. Pack: amíg él az előfizu, addig S2 upgradelt verzió, utána “visszaáll” S1-esre (?).
- S1-es kártya + upgrade megvásárlása: S2-es upgradelt verzió, de az upgrade fiókhoz kötött, kártya eladható, de az új tulajnak ismét upgrade-elnie kell valamilyen módon.
- S2-es kártya: S2-n eleve upgrade-elt változat, (megy S1-en annak az “alap” verziója?), eladható, új tulaj is S2 minőségben játszik alapból.
- Illetve a fentieken kívül a digitális vásárlások egyéb kombinációja, amik eleve fiókboz kötöttek.Tévedek valahol?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #6060 üzenetére
Hát nem tudom, a Switch 1-nél még lehetett olyat olvasni hogy "tégla" lett a gép a nem gyári dokkoló miatt.
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha zavar a por, és szívesen megfőznéd a gépet, akkor most itt a remek lehetőség
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #6056 üzenetére
Mondjuk mert kétlaki, és az asszonynál nincs Switch 2 dokk
-
30z.Samu
félisten
Amúgy gondolom a Switch 2 sem tolerálja ha nem nem a gyári dokkolóval akarod használni.
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6032 üzenetére
Azt mi nem tudjuk hogy felhasználták-e, csak arról beszélünk hogy most van akkor HA..
-
válasz
Baltazár123 #6047 üzenetére
Igen, pontosan ezért írtam azt amit.
A Switch 2 egy tök új konzol, szinte még semmilyen tapasztalatot nincs ilyen téren. Jobb biztosra menni a gyári töltővel szerintem.De persze egyén dolga, mindenki olyan töltőt használ amilyet akar
bmakszim: Hidd el ő pontosan tudja, hogy kell. Switch-nél is ez a helyzet. Külön felületre mondta, hogy nincs ilyen ahol lehetne ellenőrizni egy pillanat alatt a kódot.
-
Baltazár123
őstag
válasz
duckload #6040 üzenetére
A S1-hez valóban nem volt jó bármilyen töltő, bár nem volt olyan vészes. A kicsit is minőségibb töltők, pl anker már simán vitte, de voltak akik panaszkodtak a gyengébb töltőkre meg a kábelnek is volt valami specifikációja, de ott is ha nem az ali legolcsóbbat vette valaki, akkor nem volt gond.
Az S1-hez volt/van jó akkus hordozó, bele kell tenni és akkor az üzemidő is durván megnő, powerbanknak is jó, ha éppen nem kell az S1-t tölteni. Meg asztalra is kitámasztható és úgy lehet játszani vele, nem kell kézben tartani. Remélhetőleg jön valami hasonló S2-re is.
Kb 2 évvel a konzol érkezése után, 2019 karácsonykor volt először leárazva a gyári dokkoló töltővel, 15e pénz volt, emlékszem rá. Olyankor érdemes venni abból, mert töltővel adták, jó áron és akkor 2 helyre is lehet telepíteni vagy egyiket vinni. Maradjon meg ez a szokása a nintendonakmondjuk erre várni kell sajnos.
-
bmakszim
őstag
Én a céges Lenovo laptopom 65W-os usb-c töltőjével dugtam össze a dokkolót, és semmi baja nem volt.
#6037 3L1T3, mikor beváltasz egy PSN gift cardot, minden esetben kiírja mit kapsz érte, miután beírtad a kódot és azt is, ha már nem érvényes és ezután még cancelezheted, nem vagy köteles beváltani.
-
válasz
rumkola #6042 üzenetére
Nem is akkor van baj igazán amikor gagyi töltővel dugod össze a Switchet hanem akkor mikor a dokkolót és abba beleteszed a konzolt.
Viszont rengeteg ilyen sztorit lehetett olvasni, illetve konzolboltban is említették párszor.
Személyes tapasztalatom is volt mikor iqos töltőt használtam néha meghülyült az érintőkijelző a főmenüben.
Mondom, ez csak nem "egészséges". Persze használja a kolléga azt a töltőt de azzal se mondtam hülyeséget, hogy hosszútávon az eredeti a megbízhatóbb -
válasz
duckload #6040 üzenetére
Nintendo nem szereti a "nem gyári" töltőket, akármilyen minőségi is a cucc. És a kábel is sokat számít. Kicsit olyan kényes mint bármelyik iPhone.
Persze ideiglenesen megfelel pár hétre és szabad is vele tölteni de hosszabb távra inkább mégegy gyári töltőt javasolnék biztos ami biztos: [link]
-
duckload
aktív tag
Sziasztok.
Lehet hülye kérdés, de szabad más töltővel tőlteni a switchet azon kívül amit adnak hozzá?
Van egy jóféle verbatim 32201 gnc-65 töltőm. Meg egy gyári samsung s2 as kábel. Milyen usb-c kábelt ajánlanátok vagy ez is jó?
Vagy inkább töltsem a gyárival?
Ugye az be van dugva dokkba és ha az ágyban játszok és merülne nem kényelmes Onnan kivenni áthozni ide stb. -
-
-
Ez így van, de az Alza mindig visszavesszi a motyót. Amint visszaküldi kb 1,5 nap mire a számláján van
De elég az is, hogy naponta egyszer megcsinálja az ember unalomból, 150 ezret össze is szedett egy hónap alatt.
Na de én itt befejeztem az Alzás sztorit, nagyon nem korrekt ilyet csinálni és óva intek bárkit akinek megfordult a fejében csak egy pillanatra is
Bár ez nem az a közösség
-
válasz
N.YCityBoy #6032 üzenetére
Várj, azt nem tudjuk biztosan, hogy ezekben a kódot felhasználták-e vagy sem
Lehet, hogy nem és ezt tudja is az Alza.
Ha viszont felhasználták a kódot, lehet nem ellenőrizte valóban az Alza ezt a tényt.
Ha meg tudja is az Alza, hogy felhasználták és ennek ellenére adja ennyiért akkor bek4phatja -
-
válasz
Sirandrish #6029 üzenetére
Megveszi valaki az Alzából a Bundlet, a kódot eladja 25-ért, visszaküldi és 20-al kevesebbet kap vissza. Ha egyáltalán ellenőrzik a kódot. Persze ez nemtudom mennyire életszerű, de kicsiny hazánkban sokminden előfordul
Amikor sorban állnak mert valamit 500 Ft-tal olcsóbban adnak akkor ott bármi kitelik az emberektől
-
xAttilax
őstag
-
válasz
Sirandrish #6027 üzenetére
Igen én is arra gondoltam, akkor az zsír mert csak 20.000 a difi az Alzában
A dobozos verzió meg 33.000 Ft + szállítás a legolcsóbb helyen.
-
válasz
xAttilax #6023 üzenetére
Akkor a gyakorlatban vagy forró dróton vannak a Nintendoval és valami online feületen ellenőrizhetik (mint kereskedők csak ők) vagy ott egy Switch 2 náluk és eShop-ban megpróbálják beütni a kódot ami nekem kevésbé életszerű de még ez is elképzelhető.
Ilyenkor mennyit vonnak le? Hogy határozzák meg a játék értékét?
-
-
xAttilax
őstag
válasz
N.YCityBoy #6021 üzenetére
Valahogy szokták, mert ha felhasználod akkor annak összegét levonja az alza meg a legtöbb volt a visszatérítésből, erre fel is szokták hívni a figyelmet. Sok VGA meg CPU szokott lenni ilyen játék akcióban és ott is figyelik.
-
jcrk
tag
Az enyémen is volt matrica a külső kartonon. De sok olyan gépet is láttam ahol a bundle jelölés is egy matrica volt a dobozon. Feltételezem, hogy ezek voltak nyitva mert ezek simák voltak amiket bundleé alakítottak egy felnyitás utáni plusz kóddal.
-
Ez nem kellemetlen hanem leginkább nagyon gáz, mert csak gondoljunk bele, megveszi valaki eladja a kódot egy huszasért simán úgy, hogy még a kártyát sem kell elküldeni neki, mert utalják neki a pénzt a kódot meg vagy lefotózza és úgy küldi el vagy bediktálja stb...utána pedig vissza küldi tök mindegy, hogy Alza vagy bárhová ahol vette 14 napos elállással, nos az adott bolt, hogy fogja leellenőrizni a kódot, hogy fel lett-e használva 😳 Hát ez a Nintendo részéről igen nagy hiba és blama, hogy nem kaparós a kód, mert ha ezzel mondjuk tömegek vissza élnek az elég necces 🤔 Azért ez megérne egy misét, ennek utána járni, hogy ilyen esetben, hogy működik az elállás, már mint az ilyen bundle -eknél! Mert ha kaparós lenne ott egyértelmű ha fel lett használva, de itt...?
-
válasz
Sirandrish #6017 üzenetére
Az enyémen korongmatrica zárta le a külső dobozt.
-
válasz
Sirandrish #6011 üzenetére
Amúgy ez marha kellemetlen
Ugye AlzaBoxba berakják mindenféle csomagolás nélkül. A Nintendo se zárja le a dobozt gyárilag(súlyos hiba). A kódon sincs kaparófelület
Külföldi videókban amúgy úgyláttam valami fóliakorongot azért mégis tesznek rá
-
bmakszim
őstag
válasz
A csomagolás a Nintendo részéről szerintem elég hanyag egyébként. A gép és a kiegészítői is csak egy lezáratlan zacskóban voltak, sehol egy fólia rajtuk. Nekem a doboz se volt leragasztva, simán ki lehetett nyitni.
Bár több youtube videóban látom egyébként, hogy volt egy extra, vékony kartondoboz borítás kívül és az volt leragasztva. Na ez nekem hiányzott mind a bestbyte, mind az aquától átvett Switchről. -
válasz
Akkor viszont áruházi átvételt kérnék, és átvétel után ott a helyszínen az eladó előtt megpróbálnám aktiválni a játék kódot, ha nem sikerül akkor felhasználták és sztorno, mert úgy viszont nem ér 223K-t csak maga a gép, ennyi...
-
taki01
őstag
Elkészültek az joycon2 egér tartóim. Haverom nyomtatta nekem ki, még nem tudok nyilatkozni róla. Majd héten tudok róla bármit is írni.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #6010 üzenetére
Nem kell kaparni
-
Nem, a kód érintetlen szokott lenni, legalább is vettem már Ps5 Astro Bot-os gépet és ott az volt! Nem tudom, hogy itt a Nintendo ilyen kaparós kódot ad, vagy már eleve látszik a kód, ha utóbbi az mondjuk necces, mert akkor már felhasználhatták, és nem tudom ilyen esetben mit csinál az Alza, vagy te, hogy bizonyitod, hogy nem te használtad fel!
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sanraith #6008 üzenetére
Nekem abszolút nem. Én ezt mindig így nézem:
- Futár tud vele mókolni, vagy könnyebb neki mókolni? Igen. Tudom bizonyítani miután kinyitottam és átvettem, hogy mókolva volt? Nem, mert nem csinálok videófelvételt amin egyértelműen látszik, nem én vettem ki belőle majd utána lőttem a fotót és panaszkodtam.
- Ha puritán beteszi a boxba jön esőzés és beázik van ami egy minimálisan is védje a dobozt? Nem. Később eladásnál nekem hátrányos ha a doboz úgy néz ki mint egy tépett fejes saláta? Igen. Garanciáztatásnál meggyőzőbb ha saját dobozában makulátlanul küldöm vissza? Igen. (Valahol elvárás is)
Szóval nekem ezen okok miatt nem tetszik, plusz hardveraprón én is úgy küldök mindent mindenkinek, hogy kap egy extra dobozt amennyiben lehetséges, pont a fenti okok miatt, plusz minimális presztizs.
Ez mondom az én nyomorom, megértem ha más másképp éli meg, csak elmeséltem a miérteket. -
Sanraith
aktív tag
válasz
Scarletiel #6004 üzenetére
Nekem kifejezetten bejön, hogy nincs extra felesleges csomagolás.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6005 üzenetére
Persze tiszta. Nem is vettem amolyan tiltásnak.
-
lazac_
tag
HasználtBontott csomagolású Alzás akkus körfűrészből hiányzott a talp szögét rögzítő kézicsavar, felbontott átlátszó szilikon telefontok meg már enyhén sárgulásnak indult, egyébiránt azt kaptam, amit vártam. Csomagolássérült Lego készlet pl. gyakorlatilag hibátlan volt, és hiánytalan, kb. 40%-kal olcsóbban. Switchet biztosan nem vennék így, ahhoz nagyon jó áron kellene, hogy legyen... Magánszemélytől használtan oké (főleg itt HA-n azért értékelés alapján lehet tájékozódni) , de hogy egy vadidegen mit mókolt vele előtte... -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6004 üzenetére
En nem azt mondtam hogy nem szabad onnan vásárolni, csak hogy én vigyaznék a kibontott termékekkel
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #6003 üzenetére
Na nem mondom, hogy megnyugtattál de köszönöm a megerősítést ebben
Nekem amúgy az sem tetszik, hogy ha Alzabox-ba rendelek, akkor konkrétan a terméket beteszik oda. Magyarán nincs egy extra karton dobozos csomagolás, vagy egy zsák. Mikor a Switch OLED-et vettem akkor is néztem, hogy baszki ezt a futár simán kibonthatta volna, kivehette volna a motyót és úgy teszi be. Eddig amúgy kopp kopp konkrét negatív élményem nem volt velük, de ezek után inkább nem onnan rendelek.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel #6002 üzenetére
Egyszer rendeltem az Alzától egy "kibontott" terméket. Állítólag nem volt eladva csak kiállítási darab volt...egy powerbank.
Az egy dolog hogy 2 mm-es por fedte az egészet, biztosan nem volt idejük 2 másodperc alatt letörölni, de a kijelzőt fedő fekete műanyag rész a konkrétan le volt pattanva a feléről. Tehát 6 kis fogacskából csak 3 tartotta. FIX hogy leejtették..és ami mégnagyobb poén hogy egyetlen egy apró nyomástól visszapattant a helyére..
Ennyire igénytelenek a bontott termkékekkel..
Egyébként letöröltem, kipróbáltam, hibátlanül működött, de hogy ennyira leszarják, az a pofátlanság teteje szerintem.. -
Scarletiel
senior tag
válasz
Sirandrish #5999 üzenetére
A gyomrom forog mikor ilyen történik. Ráadásul csak megerősítené bennem, hogy az Alza csak visszabacca a polcra ellenőrzés nélkül HA valóban felhasználtak a kódok. Már korábban is említettem (lehet itt lehet máshol), de ahol látom, hogy egyszerre van felbontott/visszaküldött és új ugyanabból a termékből, onnan nem rendelem meg hacsak nem "muszáj", mert kinézem a legtöbb helyből, hogy újat rendelek elküldik a bontottat, hátha a nagy hévben nem veszem észre. Persze ez simán az én velem született mentális betegségem de ez van
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #5987 üzenetére
Ismersz, rám mindig lehet számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PS4 Fat 500GB eladó
- Nintendo Switch OLED
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest