- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1595 üzenetére
Semmi szükség nincs rá.
-
CHIPman
nagyúr
Pagani Zonda R 7:23 Nordschliefe
Ez jónak számít?
Kisza25: Murciélago-t full tuning+350k-ért alakíttattam át, 970 paci és 20,99-es átlag lett belőle.
mod: Írja, hogy átalakított autót NEM LEHET ELADNI! -
palbence
tag
atik-hoz jött már ki fix?
-
-
kisza25
félisten
valaki már próbált teljes átépítést?full tuning+250000.-ért ?
mi volt a hatása és milyen autonál?
nissan 370z-nél és ford gt 500-nál biztos,hogy lehet, de nem próbáltam -
kisza25
félisten
-
Na feljutottam 3. szintre, asszem beficcentek egy murcielago-t.
Elobb eszek valamit, mert du 4 ota csak pipike vot'
Jo lenne egy kormany, G25-G27 jo szerintetek?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csoli31 #1552 üzenetére
1: megtaláltam, de az nem olyan, mint amire én gondolok
2: ablakos módot NEM lehet nálam kikapcsolnia, ha átrakom a játékot 1680-ra...
mondjuk nembaj, maradok 1920*1080-ban...no para(#1555) krómX: ha teis kormánnyal nyomulsz, úgy egészen más valóban. de billel halál
küzdeni kell rendesen....ez van. jutok ameddig jutok, aztán visszaba**om becsüs tulajdonosának....de megvenni nem szándékozom
hacsak nem a patch lendít rajta....de az biztos hogy nem az írányításon fog lendíteni -
gamerkiller
senior tag
válasz
,,no name" #1513 üzenetére
Hááááháháhááá! Patch-ot!!! LOOOL!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
CHIPman #1573 üzenetére
Na, az előző buherálások(221km/h)kal 8min körüli volt, a mostaniak pont az ellentétei(262), de még mindig csak 7:36, és a kanyarokat sem szereti. Asszem a legnagyobb tapadásra állítom majd.
Ki milyen autót, és mennyi tuninggal használ billentyűzettel?
(félreértés ne essék, van egy Formula Force EX-em, de éjjel, amikor a többiek alszanak, jó lenne billen nyomni). -
pincehely
addikt
Ajánljatok nekem egy kormányt olyan 10k-ért légyszi!
-
CHIPman
nagyúr
Megbuheráltam a Lambot, most 8min fölötti időket megyek.
Most másik beállítást próbálok ki, hátha azzal meglesz a 7:22 alatti is.
Amúgy szintlépésnél kiírja, hogy
Győzelmek: Audi R8 LMS,
viszont az autókat sehol sem találom. ezek mik? -
válasz
bokrosolajos #1567 üzenetére
Ha figyelmen kívül hagyod akkor magyarul indul.
Az EA-t mindig ki kell lőni, bár lehet,hogy hasznos lenne mert ha frissítés van akkor rögtön értesülsz róla.
A GTAIV-nél is így van és fel is telepíti.
Lehet,hogy itt is így lenne. -
bakosgabor57
őstag
válasz
Alister71 #1570 üzenetére
Köszi megkaptam, per pill ezzel a szennyládával küzdök a WorldTour-ban
-
Alister71
nagyúr
válasz
bokrosolajos #1567 üzenetére
Igen.
-
Én is két rendszeren játszom,viszont a WIN7 alatt még jobban megy,a grafika tényleg szebb nem tudom mitől, a GTAIV-nél is ezt tapasztaltam.
A jobb futás valószínűleg az x64 3 a 4Gb memória "okozza.
Az Everestel monitorozva látszik,hogy majd 3 Gb a mem felhasználás, Xp alatt 1,6. -
bokrosolajos
őstag
arra nem válaszolt senki, hogy nálatok is minden indításnál bekéri a nyelvet (ráadásul magyarul, de a hülye az angolon áll
) ?
Az EA-hoz csatlakozást is szintén erőlteti?Jó ez a játék. Egy ideig biztosan el leszek vele ...
-
Azt eszrevettetek, hogy csal azertz a game, altalaban a vege elott 1-2 kanyarral ha ramesz a razokore tuti megpordit!
-
feka007
veterán
Nekem továbbra is bejön a game.
Szerintem a grafika is jó lett, egész szép letisztult, és tökéletesen megy.
Multit próbálta már vki?
-
Voyage
aktív tag
Tökéletesen egyetértek!
Minden idők legjobb NFS-e számomra!
Most egyhuzamba toltam le 3 kört a nordschleifen, legnehezebb fokozatban, minden segítséget kikapcsolva az R8-al, 5 ellenféllel, már a könyökömön is izzadok, olyan fárasztó.
FFB G25-ben maxon, holtjáték pedáloknak, kormánynak is 5-5%.
Egyetlen dolog hiányzik, mégpedig, hogy a G25 H váltóját lehessen használni rendesen. -
Alister71
nagyúr
-
Gyerekek nem lehet otthagyni ezt a jatekot
, tiszta adrenalinbombaaaaa!!
-
fagy53
nagyúr
Két rendszeren játszom vele XP és Win 7, nincs futásbeli különbség, a megjelenítés talán a Win 7-nél szebb, bár egy giccses képeslap színeire emlékeztet mindkettő. Kormánnyal nyomom és vigyázni kell a holtzóna beállításnál, mert a default 0% helyett érdemes 4%-ra tenni, így egyenesben nyugodtabb, nagy tempónál az autó! Nem szimulátor, de nagyon jól lehet érezni a különbséget az autók között, az A3-as AUDI kezesbárány a hátsókerekes BMW vagy a LOTUS-hoz képest. Az elején tartok még, ráadásul duplán játszom, de rosszabbra számítottam, a lassú betöltés számomra érthetetlen, a GRiD ebből a szempontból gyorsabb.
A proci használat 70-80%, RAM 800MB-1GB, vmem 380MB, a GPU használat 99-100%.
1680x1050, 2xAA, minden high. CPU 3.3GHz, VGA 4830 730/1100MHz. -
ChromeX
addikt
válasz
- = Zk = - #1550 üzenetére
Hát kiprobáltam a demot. ha minden auto látszik akkor szaggat kicsit, de nem néz ki ugy mint a pro street anno, tehát csunyábban játszak kevesebb fpssel. ha kikapcsolok minden rásegítést borzalmasan nehéz ami nem is lenne baj mert bele lehet jönni nyilván, de mondom ennek így nem sok értelme, és rátettem egy minimálisat az experiencedet az a pro előtt van tehát a stab control van bekapcsolva valami a fékkel és ennyi asszem, de amikor elindítottam a játékot így (a töltés elég gány.. ) nagyon könnyű volt mintha mindent rápakoltam volna. a belső kamerás nézet nagyon tetszik de hogy ott elmosódik a cockpit nagy sebességnél hát ekkora baromságot még nem bsztam. meg nem tudom néha nagyon furcsán viselkedik az auto, MOMOval játszom, nem billel vagy gamepaddal
ja az ablakos modok meg probálják meg azt hogy van egy olyan hogy windowed az legyen off a full screen meg on, nekem igy jo lett
-
Csabee.
nagyúr
Most drifteltem először. nagyon rossz
nem tetszik
-
csoli31
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1550 üzenetére
Vannak matricák is, amiket te rakhatsz fel rá úgy, és oda ahova akarod. Az ablakos módot meg külön ki lehet kapcsolni jobb oldalt.
-
pincehely
addikt
Nem lehet, hogy azoknak fagy elsősorban, akik kormánnyal próbálkoznak?
Ez most csak úgy bevillant az agyamba,lehet, hogy ökörség! -
- = Zk = -
félisten
válasz
Barthezz2 #1546 üzenetére
Azokra gondolsz, amit az EA előre elkészített? azt ismerem
nekem az kéne amikor fóliát rakok rá (pl arckép vagy teljes body-képet..mint régen volt az NFS-eknél....)(#1549) Sonja: aaah, So. Rendben, köszönöm.....
jah, nálam 1680-ban sehogysem akarja levenni az ablakos módot
ez csak nálam van így?
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1505 üzenetére
Konkrétan nem is emlékszek, hogy valahol felmerült volna egyáltalán a billentyűzet.
Általában kormányt vagy gamepad-ot szokás használni. Ami tény, hogy mindenhol problémák vannak az irányítással, elsősorban G25-ös kormánnyal. Meg persze a fagyás és egyéb bugok.
-
Csabee.
nagyúr
Elég hosszú a játék, ez tetszik benne!
-
pincehely
addikt
Majd ha othon leszek teszek ki képeket hőn szeretett Nissan skylineomról
-
válasz
- = Zk = - #1544 üzenetére
Hát ott a fóliáknál van pár elkészített, ha nem mész bele a testreszabásba, hanem ott a listából választasz. Vagy nem erre gondolsz?
-
Free04
tag
-
válasz
- = Zk = - #1539 üzenetére
Na hát én is ezt kérdeztem
De azt a választ kaptam pár hsz-el feljebb, hogy nem lehet..
-
Viktor77
titán
válasz
bokrosolajos #1527 üzenetére
Indíts egy gyorsfutamot, állítsd meg ESC-el, válaszd a Photo mode-ot. Itt tudsz nézetet váltani, van olyan is, amikor körbejárhatod az autót gombokkal.
-
rocket
nagyúr
Tesztelgettem egy kicsit a jatekot, konfig HD4850 512MB, 2GB ram, XP SP3, Catalyst 9.9, 8xAA/16xAF minden max., Quick race Silverstone, 1 kor, 8 ellenfel.
(eleg nehez osszemerni az eredmenyeket mert teljesen mashogy zajlik minden verseny, de nagyabol mutatja a lenyeget)
E8400@3.6GHZ:
1280x1024:
Frames: 6354 - Time: 147479ms - Avg: 43.084 - Min: 32 - Max: 52
Kep a rajtrolE8400@4GHZ:
1280x1024:
Frames: 6650 - Time: 148794ms - Avg: 44.692 - Min: 30 - Max: 53
Kep a rajtrol1680x1050:
Frames: 4934 - Time: 147781ms - Avg: 33.387 - Min: 27 - Max: 40
Kep a rajtrol -
South Velen
addikt
Végre egy normális NFS, ez már esélyes nálam a legjobb NFS címre.
FullHD-ben, 2xAA, medium / high beállításokon akadásmentes egy 3870-nel, E5300@ 3,2GHz processzorrral, szerencsére nincs gondom ATI vga-val, mert a hsz-eket olvasva féltem, de minden okés. 9/10 -
Free04
tag
válasz
Barthezz2 #1526 üzenetére
Numpaddal tudod más szögből megnézni,de sajnos nem forog körbe.
Még ha belemész a festésbe és ott nyomod végig h jobb oldal,bal oldal,stb úgy talán jobban látszik.
Ha pedig belemész az Autóimba,akkor ott forog a kocsi.
Ezt én is hiányolom belőle,h nem lehet normálisan egérrel forgatni. -
ToBeY
nagyúr
Felűl megy egy csík az mit jelent,illetve mitől megy fel?
-
bokrosolajos
őstag
Emberek!
- Lehet valahogy eltüntetni a menüt a kocsinkról, esetleg forgatni valahogy, hogy normális képeket lehessen csinálni ?
- Ha csak Gyors futamban örömautózni szeretnék, az negatívan befolyásolhatja a karakterem minősítését ?
- Meg lehet oldani, hogy ne kérje minden indításkor a nyelv kiválasztást? -
válasz
Daffni2 #1484 üzenetére
Hát most 3 nap szenvedés után végre kiélveztem a dolgot
Alig lehet letenni a kormányt
Amúgy most úgy indítok, hogy az xp amit másra nem használok, be van állítva arra a felbontásra, amire kell a game-nek, aztán indítás előtt törlöm a graphicsconfig-ot, majd belépve gyorsan belövöm újra a beállításokat, és mehet. Így eddig még nem fagyott ki
kpal: auto-medium, árnyék-low, pálya-low, mosódás-off, pixel-high és mindezt 960x600-ban
Annyira nem rossz, mint ahogy hangzik, de a 7600gst ennyit tud
Majd veszek új vga-t, és akkor majd fullban lenyomom újra.
Lord Vader: nekem köszöni megvan a 3Ghz-re húzott 5000+ x2-vel. Igaz, hogy sehol sem megy 200fps-el a vga miatt, de proci miatti anomáliákat, hogy itt-ott lassab, nemigen tapasztalok, és használni sem használja 100%-on. A grid ennél jobban terheli..
Más: ha autót akarok venni, vagy a sajátomat módosítgatom, lehet valamivel forgatni a kocsit, hogy mindenhol meg tudjam nézni? Eddig minden NFS-ben lehetett, most itt én vagyok béna, hogy nem találom, hogy hogyan, vagy tényleg nem lehet?
Meg azzal is csak engem szivat a játék, hogy egy csomószor, nem úgy jön be a kocsi hogy így félprofiban látni az elejét, hanem teljesen elfordulva, és az oldalát látom csak. Ilyen esetben végig mindenhol így jelennek meg a kocsik...kicsit fura.. -
Alister71
nagyúr
válasz
S. Szabi #1521 üzenetére
Nem lehet, hogy ezek az X2-es Athlonok kevesek neki? Elég pociigényes, én is 3870-el tolom és a 3.6-on járatott E7300-al nem lassul sehol.
Barthezz2: érdemes venni egy jobb vga-t, egy 8800GT-t, vagy egy 3870-est kapsz használtan 16-17 körűl, nagyon szép a játék. Bámulom a visszajátszásokat is, gyönyörködöm bennük.
-
dudika10
veterán
Végre egy normálisabb NFS, még billentyűzettel is egész jól irányítható.
Bár kikapcsoltam minden segítséget és így bizony meg kell szenvednem néha az irányítással.A motor nem tűnik túl optimalizáltnak, sokat tölt, sokszor fagy, össze vissza ugrál az fps pedig nem terhel le semmit max-ra, nem fogy el a memória...
Viszont nagyon felhúztak azok a versenyek ahol egyszerre vagy 12-en indulunk egy szűk pályán. Legkönnyebb fokozaton se tudom megnyerni azokat a versenyeket, mert 10 méterenként belém jönnek hátulról.
-
pincehely
addikt
Most a 3.4-re húzott C2D E 8200-al meg sem röccen, pedig minden maxon.
-
CHIPman
nagyúr
Aggregátor: Kipróbáltam a Nordschliefe-t, 7:22-t mentem egy LP640@970-el. Neked a GT-R mit tud? Mivel eleht megmárni jól az autó végsebességét? Nordschliefe-n 310-et sikerült kihozni belőle.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Alister71 #1517 üzenetére
"jobban"
Nem jobb, csak nem fagy. Ugyan az gond, mint másnál, hogy ha sok az autó akkor lassú, de egyedül meg nem, szinte mindegy milyen beállításokkal, árnyék nélkül. Meg nálam a FRAPS is bekavar neki.
Más:
Egyébként tetszik a játék, csak menne rendesen.
Mondjuk nekem eddig az Undercover tetszett legjobban, meg a MW. -
Alister71
nagyúr
Nagyon pimaszul jó ez a játék, reggeltől tolom kormánnyal, a grafika is magával ragad.
Aki tud vegyen hozzá kormányt, megéri!!!!!!S. Szabi: ha win98 módba rakod nem lehet, hogy pár grafikai dolgot letilt, és azért fut jobban? Én 64-es Win7-en semmit nem kompatibilizáltam és mégis jól fut.
-
pincehely
addikt
Arra adjon nekem valaki magyarázatot, hogy miért megy jobban egy 2009-es játék egy 11 éves operációs rendszeren(kompatibilításra gondolok persze), mint mondjuk egy friss ropogóson?
-
S. Szabi
őstag
válasz
,,no name" #1513 üzenetére
A fagyást illetően nálam 64-bites Vistán Win98/Me kompatibilis módban tökéletes.
Az FPS és játéklassúság téma meg már egy más kérdés
, mert ott nálam is gondok vannak
-
keIdor
titán
Lamborghini Murciélago nagyon jó lett a BMW M3 után... végre összkerekes.
-
netkoo
senior tag
na elindult beállítom caree r indit loding közben lefagy agép
ez miért van?
-
mephi666
nagyúr
válasz
pincehely #1504 üzenetére
nekem ezek után kezdett el a stabil rendszerem randomra fagyni...
hol játék közben, hol pedig sima flash animáció közben... ha sikerül újra összerakni normálisan a drivereket 10-20 reboottal meg driversweeperrel való ügyeskedések után, akkor örülök...
ui: na, miközben a kommentet írtam, megint volt egy fagyás... "köszönöm szépen ea!!!"
ui2: jah és nem lehet túlmelegedés meg hasonló a hibaforrás, mert mondjuk resevil5-tel órákig is tudtam játszani fagyás nélkül, ezek után meg volt, hogy terheletlenül 5percenként fagyott...
-
netkoo
senior tag
Senki nem tudja a választ miért nem indul a game?
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1457 üzenetére
Igen, szoktam. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest