Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
csoli31 #3912 üzenetére
Keresd fel ezt az oldalt, ne tévesszen meg, hogy nem ugyanazt a kormányt látod a képen. Azt írják jópár oldalon, hogy a te kormányodhoz jó ennek, azaz a Formula Force GP-nek a drivere.
Operációs rendszered kiválasztod, és mindkét szoftvert letöltöd, telepíted. Remélem működni fog. -
sagesz93
addikt
válasz
csoli31 #3539 üzenetére
Nekem asszem volt 1600 londonon
2500-at mentem japánba, az jó kis pálya szerintem.
Ez a 2 a kedvenc.(ja meg az ebisu togue)
-
Adam90
csendes tag
válasz
csoli31 #2050 üzenetére
én 5 óra alatt elértem a 10-es szintet, de valahogy nem tudtam rájönni, hogy hol kell nitró bele épiteni a verdába....
de én TDU-zni valahogy nem akartam, mert ott csak finom mozdulatokkal, apró korrigálásokkal lehet menni, de itt a kegyetlen....
a 4-5. verseny után már bele jöttem.... csúsztatva kanyart bevenni nem gond, csak TDU elötte vagy utánna kicsit más.....
hol lehet nitró bele venni a kocsiba??
kormányos autós játékok közül a kedvenceim: TDU, SHIFT, és talán a PRO STREET....
billentyüzetesek közöl az MW.....
ezt is megpróbáltam billentyűzettel, de nem sok sikerrel, az eső kanyart sem tudtam bevenni, nemhogy az első pályán végig menni......
szerintem ez a MOST WANTED utána legjobb NFS...
remélem a többi is ilyen jó lesz -
válasz
csoli31 #1910 üzenetére
En tegnap este anyaztam olyanokat, hogy a kutyak elkezdtek vonyitani az utcaban
Ez is csak azt jelzi, mennyire bele lehet elni magunkat a jatekba es ez jo. Igaz ossze meg nem tortem semmit.
-Zeratul-: fekezes rasegitest en kikapcsoltam, csak a nyomvonal maradt az is tokeletes segitseg es megse vagy balfaxnak nezve.
csoli31: Jol allsz nagyon, gondolom kormannyal gamelsz Te is!
dudika10: Nalam csak latvanyra van allitva a serules, gyo ez igy.
Sicilian: Ez messze nem a Te jatekod
pityeszka: Nalam siman kilep a visszajatszasbol.
Egzee: Nincs warez, 1 nap piheno jar erte az igeret szerint.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csoli31 #1552 üzenetére
1: megtaláltam, de az nem olyan, mint amire én gondolok
2: ablakos módot NEM lehet nálam kikapcsolnia, ha átrakom a játékot 1680-ra...
mondjuk nembaj, maradok 1920*1080-ban...no para(#1555) krómX: ha teis kormánnyal nyomulsz, úgy egészen más valóban. de billel halál
küzdeni kell rendesen....ez van. jutok ameddig jutok, aztán visszaba**om becsüs tulajdonosának....de megvenni nem szándékozom
hacsak nem a patch lendít rajta....de az biztos hogy nem az írányításon fog lendíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest