- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Nem hozza be a képet
amúgy már láttam képet a ps3-as joyról és így tök ugyanaz mint az első ps-é, azzal a kivétellel hogy az egyik fekete a másik szürke. Az igaz hogy mind a 4 hátsó gomb kiáll egy kicsit, nah mind1 lehet azóta nyomásérzékelősre csinálták, mert régen nem sok játékba kellett használni azokat a gombokat, pláne autós játékba, ott nem azok voltak a gázt és a féket jelentő gombok, de ezt előbb leírtam.
Jah behozta meg most hogy jobban megnéztem azt amit én linkeltem ott is ilyen kallantyús megoldás van, akkor úgy néz ki megváltoztatták a hátsó gombokat a PS3 joyon, ez így már tényleg fasza, csak amiket logitech csinál ps joyból azoknak sima a gomb ott felül
-
BalaNce87
addikt
Hát én meg a Colin Mcrea Rally 2-őt toltam sima playstation-on
igaz ott az X volt a gáz és a négyzet a fék, de az L2 és R2 gombok nem ilyen kallantyúk mint az xbox joyon, amúgy én sokkal jobban kedvelem a ps joy kialakítását, mondjuk lényegében az xbox joy full koppintása a ps-nek csak az analóg más helyen van meg a 4 alap gombnak más az elnevezése.
Meg mint már írtam a logitech chillstream xboxos változata van csak pc-re, a ps3-as az csak ps3-as azért olcsóbb 3000-el, bár nem értem ez mit számít, költségesebb lenne az hogy usb-s a bemenete?
-
sagesz93
addikt
Ha hawaii akkor TDU
Amúgy eléggé köztes megoldás a gamepad, valaki tényleg jól ossza vele, de én maradok a kormánynál
Az én vibra feedbackemet megkaphatod 4-5 körül, egyáltalán nem drága, és logitech szóval elnyűhetetlen(vagyis nekem nem sikerült megölni(már 1,5éves)Viszont volt már trustom meg geniusom max élettartama 4-5hónap
)
Ricco: A tuningnál ha mindent feltoltál maxra, akkor a jobb alsó sarokban villog hogy backspace = átépítésÉs akkor ott
-
SzlobiG
félisten
Hát akkor nemtudom mi a gáz, netán megvetted eredetibe?
Mer nálam szintén ezek a beállítások és ha sok autó van pl 15 és hátulról kezdek igencsak szaggat a gém megnéztem 2magot használ azt se 100%-on. Mondjuk nálam vannak codecek fennt, de annak mi köze hozzá?
(#1282)
Nálam is ezt csinálja vannak olyan pályák ahol elöl megyek senki nincs előttem és meglassul az egész, de ez már a régi NFS gémeknél is így volt szal a motor miatt van, de azért illett volna már ennyi idő alatt ezt kijavítani.
-
Daffni2
addikt
Persze,hogy tökéletesen játszható.
Eredeti játék, nem agyon codekelt,különféle mókolt hangkártya driverekkel telepakolt rendszeren, normálisan telepített VGA drivert feltételezve.Annyit még hozzáteszek, ajánlatos a CCC-ben a 3D beállításoknál amit lehet "az alkalmazás beállításainak használata"opciót kell kijelölni.
Jobban fog futni a játék.
Valószínűleg egyes rendszereken bekavarhat a játékban beállított érték, mivel felül akarja bírálni a drivert. -
SzlobiG
félisten
Hát milyen beállításokkal? Mer nálam amikor sok autó van mint pl rajt katasztrófa kb ilyen 20FPS körül lehet és kibaszott zavaró.
Szvsz a 2. magot nem is használja a gém és lassan 2010-et írunk...úgy ahogy a 8 (proci) szálat se, vicc.
Lehet, hogy jobb az ATI mint az Nvidia, de a physix nagy ütő kártya az Nv-nél és ha egyre több ilyen gém lesz, akkor hiába a dx11..
-
palbence
tag
nézd, nyilvánvalóan a core i7-et kevésbé hatja meg a fizika kiszámítása, mint egy 2.5, akár egy 3.5ghz-es core2est. ezért lehet az, hogy neked jól fut a játék, másnak meg nem. ettől függetlenül abnormális, hogy ati kártya mellé i7 kell, hogy ne akadjon. én is azon a véleményen vagyok, hogy az atik-kal bizony komoly gond van, remélem ez megoldható.
-
bnss
veterán
Magyarországon divat lett az átmatricázás...
---
Kipróbáltam a játékot, elég vegyesek a tapasztalataim. Az irányítás nem vészes, megfelelő beállítás esetén. Viszont rengeteg időt vesz igényben a betöltés, elveszi az ember kedvét. Nem is beszélve az Alt+Tab kombinációról, miután a játék megfagy. A grafika viszont tetszik, a hangokkal is meg vagyok viszonylag elégedve.
-
atesz1974
tag
Akkó még valami "asszisztens" automatikát ki kell, ha inkább a gumifalból akartok pár másodpercenként kitolatni.... én minden rásegítést bekapcsoltam, billentyűvel még így is borzalom.
Mi lenne itt ha még váltani is kéne...? Kíváncsi vagyok mikor jön az első tízéves vérpistike válasza, aki hardon nyomja félkézzel...
-
Májsztró
addikt
-
Def26
félisten
Dettó ugyanott szenvedek.
Milyen "nehézségi fokozatban" tolod? Én, ha jól emlékszem experienced -en. Ebben a módban csak azok a segítségek vannak amik magába az autóba bele van építve. (menetstabilizátor, kipörgésgátló, abs, stb...)Arra gondoltam, hogy mi van akkor ha visszaveszem ennél könnyebb módba, hátha ott nem ilyen gyilkos ez a rész, csak azzal meg az a baj, hogy abszolúte elveszi tőled a vezetés élményét pl. rásegít a fékezésre.
-
killer1203
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest