- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Alister71 #4481 üzenetére
A mostani helyzet az, hogy a Project Torque miatt vissza kellett raknom a 8.12-es drivert, mert a 9-esekkel érthetetlen módon(2-5 fps!!) játszhatatlan volt még min. grafon is, a 8.12-el viszont tökéletes max grafikán is. 9.x-el eddig nekem is lezuhant a Shift indulásnál 15 körüli fps-re, most a 8.12-vel min 25, tehát ez valszeg a 38xx kártyák sajátossága, a proci 3,4GH-en megy...
-
válasz
Alister71 #4481 üzenetére
Hát remélem valamit javítanak ezen minél előbb egy patch formájában..
Most próbálgattam pár kört Spa-ban.
EVO IX: 2.31.850
Corvette átépítve: 2.18.860Ennél itt láttam sokkal jobb időket is.. Pár másodpercet még biztos tudok javítani, mert nincsenek beállítva a kocsik, de nemhiszem, hogy 10 másodperceket tudnák még hozni, pedig láttam itt 2.06-os ídőt is
-
válasz
Alister71 #4477 üzenetére
Engem igazából ez az irreális csúszkálás zavar rohadtul. Egyszerűen nem tudok úgy belemenni egy kanyarba, hogy ne csúszkáljon a kocsi. Vagy attól csúszik meg, hogy fékezni próbálok, vagy attól, hogy gázt adni, szóval mindenhogyan
Persze, ha hagyom "átgurulni" a kanyaron akkor nem, csak úgy meg egy komplett idősek otthona röhögve elgyalogol mellettemStr8 sk8r: megnézem őket
És igen, azt elfelejtette odaírni a rendszerkövetelményekhez az EA, hogy csak NV karikra érvényes, atinál meg tökmindegy mid van, legyen melette egy 5Ghz-es proci, és akkor menni fog
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #3472 üzenetére
Anno a Most Wanted-et toltam egy 3000-es Athlon64-el és egy 256 megás ati 9600pro-val és gyönyörű volt.
Majd megvettem az "új" gépet egy c2d vel és egy 8600GT vel. Na majd adok a Most Wanted-nek - gondoltam, de mikor megláttam a grafikáját az nV-n, egy világ omlott össze bennem.
No Comment....... -
szacsee
nagyúr
válasz
Alister71 #2993 üzenetére
Gondolom azért vette hogy nézegesse nem?
Bár ahogy elnézem a mostani fórumozóknak luxus kategóriába tartozik a visszaolvasás.
Lauda: Szerinted a HD 4670-et ellen tudom súlyozni proci húzással Full HD-ban?
Költői kérdés volt, mert igen..Ez egy fostalicska gém ami az optimalizációt illeti.
Szerintem elegendő ram van a felbontás kitöltéséhez a kártyán már akkor is frankón menne egy húzott procival... már tudom miért erőltette mindenki a 9500Gt 1Gb vásárlását. -
válasz
Alister71 #1636 üzenetére
Ezt mar szeretem, igazai jatekos feeling!
Milyen vga-t szeretnel venni?
Jobb lesz ha egy nagy adag inzulint nyomsz magadba, huzos meccsek jonnek meg.
Szerencsere en is csak du-ra megyek jovo heten, ezert tudok meg jatszani holnap (ma) is amig kedvem tartja!
El se hiszem komolyan, hogy jott ez a game es aratott az elso mozdulattol kezdve, valamit tudhatnak a fejlesztok, brutalis a latvany, a hangok a jatekmenet, ugy ahogy van az egesz! -
válasz
Alister71 #1625 üzenetére
Fenebe egy kormany nekem is jol jonne most, hogy be vagyok indulva.
Azert billel sok helyzetben igen nehez volt boldogulni, meg holnap lehet nyomok par konnyebb versenyt a 3. szinten aztan majd csak kormannyal. Egyszeruen korlatok koze szoritja az embert, hiaba tudnek jobban menni, megse tudok, mert nem pontosan az tortenik, amit szeretnek.
Nekem a legtobb palya bejon, laguna secaban mindig a bal-jobb lejtos kanyart keffentem el, szegeny pilota szokott olyat nyekkenni.
A londoni versenyen 250 korul mentem neki a falnak, volt is homalyosodas meg nyekerges rendesen.
Resident evilt is ki kene probalnom, ha tenyleg jo.
-
válasz
Alister71 #1623 üzenetére
Hetvegen sokaig fent vagyok, ma de 11-ig hepaztam es a jatek is iszonyat bejon, reg eltem bele magam ennyire autos jatekba.
A veyron meccs alatt meg a kezem is remegett, ahogy elso lettem egy csomot hibaztam is, de sikerult.
Miota meglett az audi, azota nagyon elvezem, de igazibol az elejetol fogva hengerel, egyszeruen nem lehet felellni elole.
Te hol tartasz most?
Egy kormanyt szerintem mindenkepp veszek, nem is csak ehhez a jatekhoz, jo lesz az kesobbre is.
G25-ot erdemes, az jo kormany? De van mar G27 is.
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Alister71 #1617 üzenetére
akkor mond már meg légyszives, hogy miért kavart ekkora port az ATi-sok köreiben a shift. gyakorlatilag mindenki elismeri, hogy nem fut simán a radeonokon a játék te meg itt huszárkodsz mert meg van a 30 fps-ed a 3870-el... a postjaidbol meg süt a rosszindulat, ezért irtam be
nekem is 60fps-em van ha egyedül megyek... de ha más kocsi is a pályán van előttem akkor 25.. ezek után az ilyen lgbőlkapott mérések nem mérvadóak
-
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Alister71 #1570 üzenetére
Köszi megkaptam, per pill ezzel a szennyládával küzdök a WorldTour-ban
-
S. Szabi
őstag
válasz
Alister71 #1517 üzenetére
"jobban"
Nem jobb, csak nem fagy. Ugyan az gond, mint másnál, hogy ha sok az autó akkor lassú, de egyedül meg nem, szinte mindegy milyen beállításokkal, árnyék nélkül. Meg nálam a FRAPS is bekavar neki.
Más:
Egyébként tetszik a játék, csak menne rendesen.
Mondjuk nekem eddig az Undercover tetszett legjobban, meg a MW. -
azoli09
tag
válasz
Alister71 #1340 üzenetére
A gemapad meg a kormány és a pedál nem ugyan az bocsika nem tudtam nekem is kormány + pedál van kormány vátos és nagyon preciz .
azért az a táblázat nem fedi a valoságot.
Nekem hd 4850 sel megy 40-60 közt csak a rajtnál lassú egy picit .
De gyorsan a boj elejére kell törni és már jo is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest