Új hozzászólás Aktív témák
-
palbence
tag
nem az a gond itt, hogy gyenge a user procija (általában), hanem az, hogy a physix nem kapcsolható ki a játékban (pl. a mirror's edgeben kikapcsolható), ezért az ati-soknak (akiknek ugye nincs physixjük) a cpu számítja a fizikát. lehet a usernek 4ghz-s corekettője, az is kevés ehhez a számításhoz. ilyenkor a játék (jellemzően sok autó között, ütközéskor, a pálya elején) leterheli a procit és ezért esik le az fps. ennyi. várni kell egy patchre, amiben majd kikapcsolható lesz a physix és minden ati-s happy lesz. ennyi. arról nem is beszélve, hogy a physix, amikor cpu-n számol, csak egy magot használ.
-
palbence
tag
a betöltés egyértelműen gyorsabb. fps változás ati alatt viszont nincs, mondjuk miért is lenne -.-
-
palbence
tag
most mentem 6:54.080-at nordschleifén a zondaR-el. top speed 321kmh lett.
-
palbence
tag
a veyron vs zonda r közül én is a zondát vettem. a veyron egy állat, a chillstreamel kb a nordschleifét csak félgázon lehet lemenni. a zonda jobban tapad, viszont 280 fölött már alig gyorsul. szerintem.
-
palbence
tag
atik-hoz jött már ki fix?
-
palbence
tag
nézd, nyilvánvalóan a core i7-et kevésbé hatja meg a fizika kiszámítása, mint egy 2.5, akár egy 3.5ghz-es core2est. ezért lehet az, hogy neked jól fut a játék, másnak meg nem. ettől függetlenül abnormális, hogy ati kártya mellé i7 kell, hogy ne akadjon. én is azon a véleményen vagyok, hogy az atik-kal bizony komoly gond van, remélem ez megoldható.
-
palbence
tag
véleményem szerint a legjobb autók
1. szint: bmw 135i coupe
2. szint: bmw m3 e92
3. szint: lamborghini gallardo lp560 -
palbence
tag
válasz
hahajdu #1111 üzenetére
egyetértek, nálam 3.4ghz-es e6420-on, 1 gigás 4870-en (790/1100), 4 giga 1070mhz-es rammal a rajtnál 15-35fps körül, első helyen 40-70fps körül fut a játék. kizárt, hogy ezen a konfigon ilyen rosszul fusson, vagy én vagyok nagyon eltájolva. szerintem egyszerűen az a gond, hogy gányul van megírva a game ati struktúra szempontjából. addig, amíg nem lesz egy 9.9 catalyst hotfix, vagy egy rendes patch, kb. egy 9600 könnyen megaláz fps-ben
-
palbence
tag
ugye nem vagyok egyedül ATI-s, akinek borzalmasan fut a játék?
profilomban megtalálod konfigom. mindenesetre várom a 9.9-es hotfixet, vagy egy rendes patchet a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest