- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
pincehely #4407 üzenetére
" Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel, de mennyivel szebb az NFS. "
az alap gémeket nézzük, vagy számít a módosítás is.
mert ugyebár Gridben egykis heggesztéssel kikapcsolható az a fura "homályos" kinézet.
ezekután tűéles lesz a kép....
de ha az alapjátékot vesszük szem elé, akkor részben egyetértek veled!apropó, én baromira hiányoltam Shiftből a Túraautókat
.....vagyis a jobbanmondva a 4 ajtós verdákat...lehet sokat nem értünk volna vele, de ha visszaemlékszünk pl 3-4 részen keresztül kísérte az NFS-t a Lexus IS..
-
fagy53
nagyúr
válasz
pincehely #4407 üzenetére
Ő is ezt írta!
Szebb, de szerintem csak azért, mert élénkebbek a színei. A vezethetőség hasonló, a driftet kivéve, a tuningolhatóság meg egyértelműen a SHIFT-et hozza ki győztesnek. A játékmenet karrierépítése, elismerések stb szerintem megint a SHIFT győzelmét hozzák. Nálam a SHIFT a GRiD előtt végez, persze mindkettőt meg lehet unni, de idővel felmelegítve egyik sem rossz!
-
kayman
senior tag
válasz
pincehely #4297 üzenetére
Másoknál működő oldással van felülírva, de nálam nem megy.
Elindul a csík, fölötte a shift felirat. Eljut a 2/5-ig és ott megáll és annyi...
A demo ott képet vált és folytatja a betöltést.
Nem sikerült még a rendszert felraknom az új winyómra, vasárnap fog majd kiderülni hogy nálam win7 alatt megmozdul-e... -
-
madgie
titán
válasz
pincehely #3909 üzenetére
Nekem szinte beteszi az orrát minden kanyarba, a lentebb említett rivage kombinációnál harmadik sebességben végigdriftel az íven csontgázzal a drága, komolyan mondom, öröm irányítani, de ha beledöglök se tudok vele 2:13-nál jobbat menni (pedig szerintem 2:11-ig tuti jó lehet a cucc, mert egy-két baki minden körbe becsúszik nekem).
Szerk: kormány témáról jut eszembe: bő tíz éve plésztésönön toltuk a Quake II multikat, de eleinte annyira szívattam a többieket, hogy kitaláltuk: kormánnyal tolom ellenük. Na az valami fergeteges volt, egy rocket-jumpot sem volt egyszerű összehozni
-
CHIPman
nagyúr
válasz
pincehely #2786 üzenetére
Akkor passz.
@all: EZZEL is MSI logó lesz a Cata ikonja?
Applicable Products:The issue applies to the following products:
* Graphics Cards:
ATI Radeon™ HD5870 series
ATI Radeon™ HD5850 series
* Operating System:
Windows Vista 32-bit Edition
Windows Vista 64-bit Edition
Windows 7 32-bit Edition
Windows 7 64-bit Edition
-
bokrosolajos
őstag
válasz
pincehely #2107 üzenetére
Ezt a kettőt össze sem lehet hasonlítani!
az első egy játék-kormány, full gáz és full fék van rajta (ON/Off), ráadásul nem force feedback-es, hanem vibration feedback-es, ami nagyon nem az (csak ütközésnél vibrál, mint egy mobiltelefon) Igazából egy komolyabb gamepad is többet ér
Idézek abból a tesztből, amit linkeltél:
"A Formula Vibration Feedback Wheel viszont sajnos csak kényszermegoldásként jöhet szóba"A Saitek nagyon jó joy-okat készít, ez alól a masszív r440-es sem kivétel. hátránya, hogy csúnya, meg a pedál, az olyan amilyen... viszont ha cockpitbe felállítod a legjobb pedálelrendezés!
(egyébkén bármelyik tesztet elolvasod róla, csak pozitív)
az r660 csak 2,5 -ezerrel több, de az már komoly műszer, bal/jobb kezes botváltója is van, még jól is néz ki - ráadásként nem csak én ajánlottam! ;)
Általánosságban mondom. hogy az olyan kormányok, amikhez varrógép-pedált mellékelnek, csak tapadókoronggal lehet az asztallaphoz fogatni, azok nem tartósak, nem pontosak és ezekből következtetve nem adnak annyi élményt sem, mint amennyibe kerülnek.
Mind e mellett nézd el nekem, hogy eddig csak szimulátorokkal toltam -ahol ezek azért többet jelentenek
az én voksom e kettő közül a Saitek (bármely típusa)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pincehely #2103 üzenetére
én használtam az elődöt a 220ast. a pedál nagyon könnyű, szóval ki kell támasztani (mert előrecsúszik a padlón). nekem kicsit felül volt, de 43mas a lábam, papucsban nem volt vészes. felülről tartott lábbal szépen adagolható volt, csak éppen az úgy eléggé fárasztó (könnyen jár, tehát azon lábat támaszani nem lehet).
az R220as kormánya hasonló volt (csak fekete), pici volt, könnyen tekerhető, pontos (legalábbis nekem annak tűnt), CMR2.0 mellé jó volt. ja és nem nyekergett, pedig hajlamos voltam faltól falig használni.
bakosgabor57: köszi a leírást. meg nézem a videodat, kíváncsi vagyok a folytatásokra... szerintem fog ez az időd még javulni (pár helyen megcsúszik a kocsi máshol pedig még lenne lehetőség picit gyorsabban venni). viszont elég jól mész már most is.
-
sagesz93
addikt
válasz
pincehely #2107 üzenetére
a logitech
A saitek pedálját én nem tudnám megszokni.
Viszont ha 1 kategóriával feljebb lépünk akkor Force EX vs R660, ott viszont az R660 lenne nálam a befutó.
- = Zk = -: a driftet próbálgasd, e36-al a london milleniumon, probálj meg fullgázzal befordulnielvileg sikerülnie kell(gyári e36-al menj)
-
Alister71
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
pincehely #1504 üzenetére
nekem ezek után kezdett el a stabil rendszerem randomra fagyni...
hol játék közben, hol pedig sima flash animáció közben... ha sikerül újra összerakni normálisan a drivereket 10-20 reboottal meg driversweeperrel való ügyeskedések után, akkor örülök...
ui: na, miközben a kommentet írtam, megint volt egy fagyás... "köszönöm szépen ea!!!"
ui2: jah és nem lehet túlmelegedés meg hasonló a hibaforrás, mert mondjuk resevil5-tel órákig is tudtam játszani fagyás nélkül, ezek után meg volt, hogy terheletlenül 5percenként fagyott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged