- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
trémobil
tag
Az az igazság, hogy az én meglátásom is ez, mivel sokat innen, olyan köröket mennek, hogy besz@rás! DE: kb:10-12 éve vezetek, néha földúton (remélem yard nem olvassa, de aszfalton is) versengtem is haverokkal(persze nem zondával!
), tehát kb tudom mikor hogyan viselkedik az autó! A játékban sztem irreálisan! Ez csak az én magánvéleményem!
Ami valószínünek tűnik: Nem találom meg a helyes beállításokat! Sztem mindössze ennyi, ezért nem élvezem! A kocsik mozgása akkor is irreális!
-
gabber01
addikt
Ne haragudj, de te vezettél már életedben igazi autót? Bár ehhez még igazából az sem kell. Köze nincs az autók viselkedésének a valósághoz. Mondom ezt úgy, hogy én magam is szeretem a NFS-eket. Régen nekem is volt saját kormányom, tehát ahhoz is van viszonyítási alapom. Egy Richard Burns Rally, vagy F1 '99-02, Nascar, vagy GTR 1/2 igen nagy élmény kormánnyal, de ezeket bill-en is lehet élvezni, mert attól hogy bill-en van az irányítás még nem változik meg a fizika, és nem válik vezethetetlenné, csak nem lehet olyan pontosan, finoman irányítani. Ezeket elfogadja az ember, mert tudja hogy ezek szimulátorok és ezekhez tényleg szükség van kormányra.
-
Blaze71
őstag
Lehet, hogy én nem figyeltem rendesen, mert minden rá lett aggatva a III-as szintű tuningból és a versenyből. A kasztninál a 3-as szintű van rajta, meg talán a súlycsökkentés. Majd ha a gyerek elmegy a géptől, akkor megnézem, hogy mi a helyzet és figyelem az üzit. Köszönöm az infót.
Sagesz93! Kellene egy link, ahonnan leszedhetem. Mondjuk ma már nem, mert lépnem kell. Majd holnap este lesz rá időm leszedni is, meg kipróbálni is. Majd írom az eredményeket. A beállítások azonosak lesznek.
-
Blaze71
őstag
W betüs autóval próbáltam, méghozzá egy Murcialagoval. Rátettem egy halom cuccot, bár lehet, hogy a kasznisokból nem mindent. Nem jött ilyen üzi, hogy átépítem-e.
Sagesz93! Nekem mindkét gépen, ami a profilomban van, megy szépen a Shift. Igaz, hogy csak 1024x768-ban futtatom, de nem veszek észre különbséget, pedig Sávszélességben van különbség a két kártya közt. FPS-t nem tudok, mert nem tudom, hogy mivel tudnám megnézni. Ha van link egy progira, amivel mérhetem, akkor megnézem.
-
Egzee
őstag
Edwin: Nem kell feltétlen rám hallgatni, mert egy kormány baromi jó buli, csak én nem szeretem... Apukám taxis, keresztapám és a testvére is szállítmányozással foglalkozik, szal voltak már helyzetekben, sok mindent kipróbáltak már és nagyon sok km van mögöttük. Akárhányan leültek anno a kormány elé mind azt mondta, hogy ez egy rakás szar... Ezért nem kell nekem kormány...
Voyage: Igen... Valószínüsítem, hogy te versenypilóta vagy full kocka felszereléssel otthon, tuti haza se mész, csak nyúzod az EVO-dat... Na maradjunk annyiba, hogyha elkezd csúszni az első kerék akkor nincs túl sok ellenállása a kormánynak... És hagy mondjam, hogy tapasztalat ok?
-
Tomi 16
őstag
-
-
GrG1210
aktív tag
-
Enton
addikt
-
BalaNce87
addikt
Hát azthittem billel használható lesz majd, mivel kormányt kizárt hogy vennék (kurva drágák, nem ér annyit) + a GRID-et is lazán lehetett billel irányítani persze szerintem ott is be kellett tenni a segítségeket. De van még1 lehetőség az pedig a joy, bár az analóggal semmivel nem könnyebb vagy nehezebb vezetni, mint billel. Pórbáltam logitech chillstreammel haveromnál a Gridet de ugyanúgy ment, beleszokik az ember hamar aztán fasza.
Hát ha neked fillér az 50ezer egy szaros kormányért, meg egy 5.1-es hangrendszerért 70ezer, akkor jól mehet neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Monitor hiba topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest