- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Remélem ma vagy holnap fent lessz torin oldalon, igy is fent van külföldin de mindenki letölti de fel nem :S
-
Enton
addikt
válasz
Unbaised-Ben #296 üzenetére
De ott is ilyen okosított kezdő ujdonság akcióval.
-
Sgt.Randall
aktív tag
h-h nekem már csütörtökön meglesz pc-re
-
tesco legujabb ujságján már le is van árazva 12k-ról 10k-ra
hiába... mindjárt kifutó széria lesz
én azért kipróbálom...
-
Enton
addikt
Itt a GameTrailers Review:
Kicsit elszomorít, meg kicsit elgondolkoztat a pontszám, főleg egy Dirt2 után.
-
Zoli1222
addikt
válasz
(Darkwood) #289 üzenetére
Pedig a töréstesztes videó alapján nagyon úgy néz ki. Bár nagyon remélem, h nem lesz igazam.
-
raczger
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #287 üzenetére
Még nemigazán, nem hiszem hogy 7-8 előtt kinyitnának a boltok.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
az amerikaiak már tolják mi?
-
kris75
aktív tag
Ezt találtam gépigénynek:
Operációs rendszer: Windows XP (SP2) / Vista
Processzor: Intel Core2Duo 2.0 GHZ vagy gyorsabb / AMD X2 3600+ vagy gyorsabb
Memória: XP: 1 GB / Vista: 1,5 GB RAM
Lemezmeghajtó: legalább 8x-os sebesség, DVD olvasás
HDD: Legalább 6 GB szabad hely
Videokártya: DX9.0c támogatás, minimum 256 MB, Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon X1800 vagy jobbak, ezek laptop verziói talán működnek, de nem támogatottak)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Internetes játékhoz: 512 kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat
Szertintem átlagos
-
Csabee.
nagyúr
válasz
- = Zk = - #282 üzenetére
Ti mit csináltok a billentyűzettel?
-
SzlobiG
félisten
válasz
- = Zk = - #260 üzenetére
Hát arra a demóra gondolok amit nem legálisan töltesz le.
-
Viktor77
titán
válasz
- = Zk = - #270 üzenetére
Főleg, hogy ez a topic a pc-s játékszekcióban van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #272 üzenetére
ez nyugtat
(#274) Def26: hát remélem. a GRID magasra tette a mércét
de hamár kedvenc: örök NFS kedvenc az a 4 volt nálam. eztán jön a Carbon. és kifújt... -
Def26
félisten
válasz
Biztos tetszeni fog neked is. Nagyon jól összerakták szvsz.
-
killer1203
senior tag
válasz
elvileg párnap, és mi is kipróbálhatjuk.
-
válasz
killer1203 #263 üzenetére
Undercover CPU optimizerrel sem volt játszható
HP2 óta első NFS, amivel 1 órát ha játszottam.. és akkor sokat mondok
-
Def26
félisten
Dettó ugyanott szenvedek.
Milyen "nehézségi fokozatban" tolod? Én, ha jól emlékszem experienced -en. Ebben a módban csak azok a segítségek vannak amik magába az autóba bele van építve. (menetstabilizátor, kipörgésgátló, abs, stb...)Arra gondoltam, hogy mi van akkor ha visszaveszem ennél könnyebb módba, hátha ott nem ilyen gyilkos ez a rész, csak azzal meg az a baj, hogy abszolúte elveszi tőled a vezetés élményét pl. rásegít a fékezésre.
-
killer1203
senior tag
-
keIdor
titán
A játék fél szimulátor.
Totálkár nincs.És kurva nehezek az 1v1 versenyek, bazeg Lancer Evo X-el nem tudom elverni a Subaru WRX-et, és fordítva sem...
BMW M3 E92 vs. Audi S4 is nagyon nehéz, de tudtam nyerni a BMW-vel. -
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #260 üzenetére
Lesz, szeptember vége/október eleje, KATT!
Most épp nem működik az oldal, de ez volt ott a lénye:
"The demo is planned to be released in late September or early October, it will be available for the PC and the next-gen consoles." -
SzlobiG
félisten
válasz
- = Zk = - #255 üzenetére
Vagy kipróbálod a demót és ha tetszik megveszed.
-
BalaNce87
addikt
válasz
- = Zk = - #253 üzenetére
Ebből a videóból az esik le hogy az irányítása hasonló lehet mint GRID-é ami elég jó lenne, én nem akarom hogy szimlátoros legyen mert ahhoz kellene egy kormány ami 50ezernél kezdődik és eszem ágába sincs venni egyet, meg szerintem jobban kapóak az emberek a GRID-es irányíthatósághoz, látszik hogy nem full árkád kategória hanem azért kanyar előtt már fékezni kell szóval jól ki lett dolgozva ilyen téren is. A grafika meg hát az is messze áll GRID-től, meg úgy alapvetően, nagyon csalókák szoktak lenni a videók, csak etetés volt az hogy baromi jól fog kinézni, persze még nem játszottam vele de szerintem így lesz, akkor derül ki amikor már 1 másfél hét múlva kijön.
-
válasz
- = Zk = - #253 üzenetére
Ezt már én is láttam.. hát nem lehet egy Grid szinten nullára redukálni a gépet, de én nem is vártam ezt. Ettől függetlenül még lehet szimulátoros irányítás/viselkedés, csak éppen cafatokra törni nem lehet.. avagy azt is el tudom képzelni, hogy esetleg állítható a dolog.. de ne találgassunk, hamarosan meg fogjuk tudni
-
- = Zk = -
félisten
Shift Nissan törésteszt
háááát.... -
apollo12
veterán
helo mikor jön ki pc re ????????
-
keIdor
titán
Ha már valaki klónozni akar, akkor ez inkább Forza 3 klón lesz. Vagy 2, teljesen mindegy, de a grafika miatt közelebb áll a 3-hoz.
De nekem ez a rész jön be a legjobban, látszik, hogy nem a régi csapat csinálta, hanem másik.
Underground 1-2, Most Wanted azért nem jött be, mert nem vagyok az autó tuning "híve". Egyáltalán nem jönnek be ezek az egyéni, szarrá matricázott, szivárvány autók, amiből bömböl a zene, és alul neon világít.
Gyári állapotokat szeretem... látom ebben is lehet mindenféle színt, vynl-t tenni a kocsira... én maradok az egyszínű gyári állapotoknál, ahogy a Forza 2-nél is.
Meg a régi részek nagyon arcade-osak voltak, nuku töréssel. Carbon, Pro Street, Undercover-ról meg inkább nem beszélek, bár a Pro Street elment... a mélypont az Undercover volt, szerintem nagyon összecsapott, bughalmaz lett belőle.Ez se tökéletes, de szerintem nagy előrelépés.
A Porsche 2000 tetszett legalább ennyire annak idején, kár, hogy olyan már nincs.
-
menalcas
őstag
válasz
sosperecek18 #237 üzenetére
Persze hogy nem az, denekem egy igazi szumátor ezt jelentené, hidegen nem annyira tapadó gumikat, túl koptatott gumik defektjét, fogyó üzemagnyagot ezzel arányosan könnyülő kocsit, koccanásban sérülü mechanikai részeket, pl egy erősebb kaccanástól húz egy kicsit a kocsi, egyes sérült idomok ami leszakadnak a kocsiról , defeketet vagy egyéb sérülést okoznak a mögötte haladónak, a mozgási energiák élethübb leképezése (ez ami már egész jól megy a készitőknek esetenként), relisztikus külső sérülések és még sorolhatnám egy igazi szimulátor mitől lessz az ami nekem és egy két társamnak megdobogtatná benzint pumpáló kicsi szivét
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Sonja
nagyúr
Már meg is vehető a CD Galaxis-nál, KATT! Ez a PC-s, de az összes többire (Xbox360, PS3, PSP) megvehető!
-
raczger
őstag
-
Viktor77
titán
válasz
sosperecek18 #237 üzenetére
Akinek a GTR-nél kezdődik a szimulátor, annak érdemes megtekintenie kik csinálták a Shift-et. [link]
-
menalcas
őstag
"Szimulátor" az a legnagyobb bajom hogy már az elnevezésével elbukták azt hogy elmenjek a bolba és megvegyem, számomra egy szimulátor a Toca Race Drive 3 nál kezdődik, sztem elért már a teknika egy ideje oda hogy ha valaki szimulátort akar csinálni azt jól tudja megvalósitani, ez kezdődik a fizikával, a kocsik realisztikus mozgásával, illetve a valósághű kopó ás melegedő alkatrészek, szóval én valahogy megborzonkok attól hogy egy szimulátor játékban 122szer lefekezem és 218szor leforgatom a gumit és a tapadás ugyanaz, vagy 250nel csapodok a falnak, majd folytatom a játékot etc etc etc..
Nekem a szivem erre vágyik nem arra hogy mutatja atz idelis ívet és sebességet..... na meg évek lecsúszásval végre az első NFS amiben újra van rendes belsőnézet, ez pl egy hihetetlen baklővés volt kiveni anno, és annyi időbe telt rájönni (GRID megmutatta mi jön be a népnek) hogy ezt hiányolják a játékosok ??
És még sorolhatnám, mi is a bajom a gaméval, azz uccsó vérbeli NFS az HP2 volt az örök kedvenc a Porsche Unlehashed volt, Underground se volt rossz de az sem igazi NFS ott indult az utcai gyorsulási mizéria....
Azért csak hajrá EA , hátha már jó irányba indul a dolog -
- = Zk = -
félisten
válasz
gamerkiller #232 üzenetére
jah hát akkor okés.
a Dirt 2 meg rohadtul nem mozgat -
gamerkiller
senior tag
válasz
- = Zk = - #229 üzenetére
Hát mivel ez egy időben jön ki minden platformra ezért szerintem nem nagyon. Más kérdés a Dirt 2, ami ugye 3 hónapot késik a DX11 API végett, ezért ott biztosan lesz különbség!
-
válasz
- = Zk = - #229 üzenetére
Ha jó irányba változik, akkor nincs gáz
-
keIdor
titán
válasz
- = Zk = - #217 üzenetére
Xbox360 igen.
-
Viktor77
titán
Az első hsz-ben lévő gépigény miért nem jó?
-
Jelentem én láttam, éppen nemrég. Mondjuk pont a forma 1 alá kellett betennie a retek klubbnak
Amugy a fentebb elhangzott kérdéshez én is csatlakoznák, egy gépigényt pls tud valaki mondani? Valamint én is nagyban remélem, hogy nem az UC motorját kapta meg, mert azon minimumon olyan volt a grafika, hogy visszakéredzkedett az ebéd tőle, emellett alig volt fps különbség a full, és a low között, arról nem beszélve hogy a felbontást is csak poénból vette lejjebb az ember, mert sokat nem ért
Remélem itt kap valami normális paraméterezhetőséget a graf, és az én kártyámon is el fog indulni.. -
Sonja
nagyúr
Addig, míg meg nem jelenik, játszatok egy kis flash-es NFS-t, KATT!
-
zuchy
őstag
Hali!
Egy picit off: Ki látta már az NFS Shift reklámot?
(Volt kinnt Gamepod-on, hogy reklámozni fogják, de az nem volt biztos, hogy MO-n is.)
-
Manitou
veterán
Ennek mi lesz kb a gépigénye? DX9-es kártyán fog menni vajon?
-
SzlobiG
félisten
válasz
- = Zk = - #217 üzenetére
PC-n még nem tudja.
-
keIdor
titán
Szerintem az eddigi legjobb NFS lett ez! Bár ezt úgy mondom, hogy nekem se az Underground széria, se a Most Wanted nem volt a szívem csücske... tehát más nem biztos, hogy így fog érezni, de nekem ez jött be eddig a legjobban!
-
semetka
őstag
válasz
horvathkrisz #203 üzenetére
Akárhova raktam a graf beállítást Tele volt akadással például. PS3 on ugyszintén ,tehát a motor szar nem gépem
-
ThaBoss
senior tag
Még pár nap emberek...
-
Scoobyka
addikt
csak iphone-ra egyenlőre nem adnak ki annyi gémet....de valószinű ez változni fog azért....
amúgy a psp már 2005ben jelen volt azaz 4éves....így azért ennyi időt is elég besületesen kihúzott már....
de eza téma itt most off
amúgy én az egész konzol -pc vitát nem is értem...mindneki azon játson amivel szeretne és slussz..valakinek ez valakinek az van.....akinek csaja van az a legjobb
-
Ice!?
őstag
Szerintem a Csabee. -féle Shift topic-ban levő első hsz-el ki lehetne egészíteni, vagy át lehetne írni ennek a topicnak az első hsz-ét. [link]
Picit jobban össze van szedve, jobban nézne ki első hsz-nek. (: -
Scoobyka
addikt
válasz
horvathkrisz #201 üzenetére
nekem tetszik a psp-s és a boxos verzió...a psp-s szép graf és arcade.....a boxos szép graf és szimulátor.
-
semetka
őstag
A shiftnek új a graf motorja vagy maradt a prostreet, undercover szar motorja??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest