Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #2447 üzenetére
bár most jut eszembe, hogy az E46-ossal csak drifteltem ott lehet nem jött ki a pattogós dolog
-
barnam_
nagyúr
válasz
bagyulajuve #786 üzenetére
A szar irányítás és fizika miatt hogy ha leelőz az ellenfél, szinte lehetetlen behozni a lemaradást, ezért én azt szoktam csinálni, hogy kilököm az ellent
Nem túl szép dolog, de hasznos
Am. érdekes hogy pályaelhagyásért kizárnak, az ellenfér kilökéséért meg megdicsérnek
szerk.: ja és lenne egy kérdésem: tettem az autóban nitro-t, és beállítottam hogy a bal alt-al lehessen használni, de hiába nyomom, nem csinál semmit... hogyan lehet a nitro-t használni?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
bagyulajuve #786 üzenetére
Hát igen. A car battle-ből kettőt próbáltam, de szerintem egy az egyben kihagyom ezeket futamokat. Ugyanis cheatel benne a gép. Úgy, mint a rendőrök a korábbi részekben. Elhúztál melletük 300-al mégis 2 másodpercen belül a seggedben voltak. Mit ne mondjak reális. A drfitet még nem próbáltam, de videók alapján elég gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged