- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak itt volt ilyen,szóval,nem mindig ilyen,csak ezen az egy pályán volt fekete az ég!
Szerintem a VGA driver-nek semmi baja,mert minden game jól fut és nem szokott semmi gond lenni,gondolom ez is csak egy betöltési hiba volt....
Amúgy ez a driver van fent ha minden igaz
191.03 verzió
-
bakosgabor57
őstag
Kezdésnek jó lesz Zonda, Laguna Seca 1:18,170
-
bakosgabor57
őstag
Pedig csak kézi váltóval csinálhatod a kanyarokat úgy ahogy akarod, pl te válaszhatod meg, hogy a nagyobb nyomatékú kisebb fokozattal, vagy a kevésbé húzó nagyobb fokozattal veszel ill. jössz ki egy kanyarból. Ezért látja Barthezz is úgy, mintha direkt driftelve venném a kanyarokat, pedig nem direkt van, csak nincs kipörgésgátló ...
Barthezz2 A blokkolás gátlót még értem, de a traction controll csak visszafog és leszabályoz...
(csak gondolom, mert sose kapcsoltam még be) -
bakosgabor57
őstag
Megérdemelte.
És nagyon szép kört mentél a Zondával, időt csak én nem láttam benne?
BalaNce87 Pedig igyekszem minél kevesebbet csúszkálni, mert az lassabb.
blazsey2 A koenig seggén vagyok, de ez egy állat, 2-3-ban olyan nyomaték van benne, hogy kipörgésgátló nélkül lehetetlen menni vele
Basthezz Nekem 3410-en megy az 550... -
bakosgabor57
őstag
Klinga80 Egen, sok múlik azon, milyen gyorsan sikerül az egyenes előtti kanyar...,azért nagyjából egyezünk.
Spa-ban 2:07-alá mentem a Zondával (ismét találtam valamit a tuningban), és még lesz jobb... -
Sonja
nagyúr
Közben megtaláltam, hogy konkrétan mit tartalmaz a mód! Igaz németül, de kugli kisegített.
Changes:
* Vehicle LOD's Pushed
* Modifies shader: vehicles and surrounding shadows. Motionblur also changed - but I am not sure Whether he does - but I think even (only on high / high)
If only the individual files (for-loose), if someone has time, he can indeed "repackt" are online. -
Zozzy
aktív tag
Pedig ne fogadj rá, nekem xp alatt szállt el sajna... De azóta mentek folyamatosan. Szinte minden futam után, de a nehezebbek után mindenképp. És nem mindig felülírva az előzőt, hanem inkább átnevezem, és folyamatában mentem a haladásom, így később egy esetleges gond esetén nem nagy lépést kell visszaállítanom.
-
bakosgabor57
őstag
Még van egy mp előnyöm az Indy-n, Spa-n a Murcival meg neommá egy házigazda legyen az első...
-
madgie
titán
288 az Les Combes bejáratánál? Azt meg hogy? Én akármit piszkálok benne, nem megy 260 felé. Amúgy érdekes ez a Shift, az első átépített Murcim minden buhera nélkül 2:14-et "tudott", amióta belepiszkáltam, szenvedés az egész. Eladtam, vettem újat, de az sem megy annyit. Ezek a mai 2:13-as idők jó félnapi beállítás eredményei.
Szerk: a Malmedy-Rivage résznél még bőven összehozhatsz annyit, hogy elpáhold az időmet
-
madgie
titán
A Rivage kanyarkombinációból még kihozhatsz egy picit (0:50-1:01), meg a végén is, de valami durván jól tolod, gratula!
Nekem a Murcielago irányítása rettenetesen bejön ezen a pályán (is), de ha fejre állok sem működik jól az az autó az ötödik-hatodik sebességfokozatban... negyedikig süvölt, suhan, aztán megáll nekije a tudomány, hiába finomhangolgatom
-
bakosgabor57
őstag
Zonda 41,44
na joccakát maestro, már kifolynak a szemeim... -
bakosgabor57
őstag
Corvette-el 41,60
Midjárt megnézem Zondával. -
barnam_
nagyúr
Szerencsére még csak most végeztem a telepítéssel, a kitömörítés csak holnapra marad, mert ma töredezettség mentesítek.
Az irányítás se lett jobb kormánnyal?
Ezt írja a readme-ben: The game is like rfactor now ;) but with better graphic's
Na akkor ez úgy látszik megkérdőjelezhető. Meg amúgy is, ne legyen olyan mint az rfactor, az nem begyere -
barnam_
nagyúr
Ehhez a modhoz ki kell tömöríteni a játék .bff fájljait. Itt a program amivel lehet.
Ami ebben a zipben van, azt tömörítsd ki a játék könyvtárába (ahol a shift.exe is van). Vista-n Win7-en az UAC miatt előfordulhat hogy rendszergazdai joggal kell indítani a game_unpack.bat-ot. Ez kb. 20-30 percig tart, és fontos hogy a feltelepített játék mod nélküli legyen, különben nem fog működni a játék. Ha ez végzett, akkor jobb klikk a Shift parancsikonján, tulajdonságok, és a Cél mezőhöz add hozzá ezt: '-loose'
Így kell kinéznie: "...\Need for Speed SHIFT\shift.exe" -looseHa ez megvan, már csak be kell másolnod a mod-ban található fájlokat a játékba. Készíts másolatot az eredeti fájlokról!
Továbbá ír valamit a G25-ről, de az nem teljesen tiszta hogy mit kell azzal csinálni
Az viszont tuti hogy ha G25-öd van, akkor a kontrollereknél azt a profilt kell kiválasztani. (Logitech g25 separate pedals (preset 6)) -
Zozzy
aktív tag
Nem-e? Persze, mert nem nézted meg a videókat bakosgabor57 hozzászólásában!
Azért van ott közel 2mp-cel jobb idő is.
Más: elszállt a mentésem. Profilt megtalálja, betölti, de "profilelemek betöltése" után már nem jó, csak karrier megkezdését tudom választani.
Viszont látszik az utoljára kiválasztott kocsi, amivel mentem, és ha el is kezdem a karriert, megcsinálom az időmérő kört, a versenyt. Utána kéne elvileg megvenni az első kocsimat, ami kikerülhetetlen. De nem engedi, mondván nincs hely a garázsomban. Ebből, meg a 13 millión felüli készpénzből gondolom, hogy valamit mégiscsak lát a mentésből. Valakinek ötlete, hogyan tudnám működésre bírni? -
-
sagesz93
addikt
A írányításnál mért nem mész rá az alapértelmezett g25-beállításokra? Én rámentem a force EX-re, csak a holtjátékot vettem le 5-ről 0-ra és így a legjobban kezelhető a gém. Meg a gombkiosztást állítottam át.(hozzáteszem nem is force ex-em van csak az áll a legközelebb hozzá
)
-
barnam_
nagyúr
Nekem MSDN-s Win7 Professional x64 van fenn, mondhatjuk úgy is hogy rtm. De a pre-rtm-el se volt semmi gondom (7600.16384).
(#3351) Gulyo: A Forza 3 október 23.án jelenik meg, nem igen lehet még tapasztalatunk
Elvileg a GT5-ben több autó lesz (kb. 900), de kevés pálya, míg a Forza-ban kevesebb autó (400), de több pálya mint a GT5-ben.
-
-
bakosgabor57
őstag
Semmire nincs pontos recept, minden kormány más, az enyém 270°-ot frodul(na), ha úgy lenne a játékban beállítva, de nem úgy van, mert minek tekergessem annyit, ezért vettem lejjebb(19 általában), de ez autó függő is, úgy hogy....Valahol írták, hogy vegyük feljebb az alaptól(25), de akkor mi van az ellenkormányzással, lehet rángatni-tekerni, mint az őrült. Az érzékenység nekem 70%, a gyorsaság érzékenység 100%.
-
bakosgabor57
őstag
Nem azt cserélte fel, hanem a kormányzási szögnél a lassút és gyorsot, 5-42 között lehet állítani, az 5 a "leggyorsabb" a 42 a "leglassúbb", de a fogalom se stimmt, mert ez tulképp fokot(°) jelent, elvileg ha 5-re állítod már kevés "tekerésre" is a legnagyobb kitérésben lesz a kerék, és viszont. Az alul és felülkormányzottságot pedig a kerékösszetartással szabályozod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest