- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mini-ITX
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
- = Zk = - #1550 üzenetére
Hát kiprobáltam a demot. ha minden auto látszik akkor szaggat kicsit, de nem néz ki ugy mint a pro street anno, tehát csunyábban játszak kevesebb fpssel. ha kikapcsolok minden rásegítést borzalmasan nehéz ami nem is lenne baj mert bele lehet jönni nyilván, de mondom ennek így nem sok értelme, és rátettem egy minimálisat az experiencedet az a pro előtt van tehát a stab control van bekapcsolva valami a fékkel és ennyi asszem, de amikor elindítottam a játékot így (a töltés elég gány.. ) nagyon könnyű volt mintha mindent rápakoltam volna. a belső kamerás nézet nagyon tetszik de hogy ott elmosódik a cockpit nagy sebességnél hát ekkora baromságot még nem bsztam. meg nem tudom néha nagyon furcsán viselkedik az auto, MOMOval játszom, nem billel vagy gamepaddal
ja az ablakos modok meg probálják meg azt hogy van egy olyan hogy windowed az legyen off a full screen meg on, nekem igy jo lett
-
csoli31
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1550 üzenetére
Vannak matricák is, amiket te rakhatsz fel rá úgy, és oda ahova akarod. Az ablakos módot meg külön ki lehet kapcsolni jobb oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest