- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Philips LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1896 üzenetére
nekem HIS hd 4850 1G van és 1680×1050 -es felbontásnál 2×élsimÍtás minden maxra húzva , kivéve az árnyék közepes , stabil 50fps , vagyis akadásmentesen fut
-
sagesz93
addikt
válasz
Ace Ventura #1896 üzenetére
Atikon nagyátlagba elég f0sul megy a gém...
GrG1210: Hát kormánnyal a legkönnyebb az biztos -
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1885 üzenetére
Na kőröztem egy újat 6:48"
-
sagesz93
addikt
Drift videó tőlem nektek
[link] Ennél többet is tudnék menni
Belső nézetről a kormánymozdulatokról is kéne vidi vagy jó ez igy?
Az ff-t szerintem is szedd ki. -
bendeguz 76
tag
bugatti 6.43 nürnburgringen a másik nevét nem tudom kimondani
pedig volt benn két perec mikor elszálltam mint a gyözelmi zászlo
-
Voyage
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1887 üzenetére
Konkrétan azzal nem próbáltam, GTX260 elég az 1920x1200-hoz, 2900XT 1024x768-hoz, 9800GTX+ pedig 1680x1050-hez elég, minden esetben mindent az elérhető maximumra tettem.
-
Tom5
addikt
válasz
Ace Ventura #1887 üzenetére
Eléglesz.
-
GrG1210
aktív tag
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Láttam a gépigényét a játéknak, de azért megkérdezném, hgoy milyen vga ajánlott a tökéletes röccenésmentes futtatáshoz?1280X1024-ben játszom kicsi szürővel.Egy 9800gt-t tervezek, az elég a high beállitásokhoz, az előbb irt felbontásban? -
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #1882 üzenetére
[link]
Maserati MC12... Probáljátok ki... Nagyon vad kis autó a TDU-ba is szerettem
Simán megy 6:40-et szerintem, most mentem előszőr a kocsival, és nem nagyon szeretek 200fölött menni.
GrG1210: én is kormánnyal tolom. Befordulsz és tartod a gázt fullon... csak ellenkormányzol... Nekem igy simán megy,,, minden be van kapcsolva csak a kanyar ki meg a fékrásegítés low-on.
Mindjárt feldöcög a vidi jutyubra
Ace Ventura: simán menni fog max grafikán... szerintem 1680-ba is vinné a kari. -
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1882 üzenetére
Na de várjál
350km/h nem döntöted meg
-
GrG1210
aktív tag
Hali , nekem a játék nagyon bejött , én egy Logitech MOMO racing kormánnyal tolom , az autókat nagyon lehet vele érezni a versenyeken, csak a driftelés nem megy , vagy kurva sokat kellene vele gyakorolni , vagy ez a kormány nem alkalmas ráá , akinek van ilyen kormány , és tud vele driftelni , az árulja már el nekem , hogy mi a titka. THX
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #1876 üzenetére
most konvertálom, megprobálom minél kisebbre mert 25mega=20 perc
dudika: mondom, infinity g25, csak a karosszéria rész van fullon tuningolva, tapad mint állat a többihez képest -
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1876 üzenetére
Sajnos nem tudok! Xboxon játszom! Most léptem level 17-be!
Bugatti-val a 20km-es Nürburgringen 7:05másodperc alatt mentem végig!
350KM/h volt a csúcs sebesség! Ti túlléptétek ezt már?Vagy volt gyorsabb köridőtök?
-
dudika10
veterán
válasz
Mariann294 #1874 üzenetére
Milyen autóval? Én már kipróbáltam vagy 6-ot és egyikkel se lehetett normálisan. 1-2 száz pontot örülök ha összekaparok.
Aggregátor: na akkor van még mit fejlődnöm, így elsőre egy 135-ös bmw-vel, 1. szintű tuninggal sikerült 8:29-et mennem, de én is falhoz vágtam vagy 5x.
-
-
palbence
tag
most mentem 6:54.080-at nordschleifén a zondaR-el. top speed 321kmh lett.
-
apollo12
veterán
bmw m3 e92 átalakitva sebességre 351 km/h
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1868 üzenetére
Az korrekt! És te minden meghívásos versenyt végigtoltad?
igazándiból mikor van vége a játéknak ?
-
dudika10
veterán
válasz
- = Zk = - #1863 üzenetére
Jelentem billel játszom mindenféle segítség nélkül.
Hát mit is mondjak, igen idegtépő. Főleg a tömegversenyek. Az 5. próbálkozás után átmegyek elmebetegbe és roncsderbit játszom.Drift?! Lehetetlen.
szerk: billentyűzettel ki milyen időt ment és milyen autóval nordschleifen?
-
Free04
tag
válasz
Én billel próbáltam a driftet kb 4x, de az első kanyarnál kipördültem állandóan, onnantól kezdve meg csak kínszenvedés volt az egész. Rá is hagytam.Majd ha lesz kormány hozzá,akkor megint ránézek.
-
Mariann294
őstag
válasz
Én is billről nyomom és teljesen jó.Szerintem a kormányrásegitést kapcsold alacsonyra és akkor már telejesen jól kezelhető lesz.
Amúgy ITT tartok.
Az a lambo a háttérben eszméletlen jól megy!Tapad mint állat és mindenkit aláz,és eddig ennek van a legjobb hangja! -
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1864 üzenetére
Ha veszel egy autót, akkor azt ugyan olyan áron tudod eladni?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gamerkiller #1850 üzenetére
éncsak Shift tester vagyok
ne keverjük össze
én a GRID-et tartom szem előtt, csak itt nem hangoztatom..Ennyimás!
várom beszámolójukat azoknak akik billel nyomják. ha egyáltalán valaki szenved billel. mert a kormányosok véleményét már ismerem (és a kozolosokét is).
billel a drift sztem katasztrófa...(#1853) bakosgabor57: jah bocs!
milenne velük? Hááát, jó nemegy kör után nem lenne őszinte a mosolyuk...
-
Daffni2
addikt
válasz
gamerkiller #1843 üzenetére
Az,hogy nem nyomásérzékelős nem jelent semmit, hiszen a két kis joy tökéletesen alkalmas mind gázadásra mind fékezésre a kormányzás is tökéletesen beállítható.
Amennyit tolod a kis kart annyira gyorsul,fékez kormányoz.
Biztosan kormánnyal az igazi, de én pld nem tudom használni mert nem lehet a pedálokat rendesen kezelni, helyszűke miatt ugyanis nem tudokt az asztaltól kellő távolságba ülni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1845 üzenetére
Koenigsegg CCX. Irányítható, húz mint az állat, és 360-nál(Nordschliefe egyenesben többnyire a falban végzem) kapcsolja a 6-ost.
mod:Vagy fullos viper srt10, egyedül az egyenesben döglik meg 310 körül. -
bakosgabor57
őstag
válasz
gamerkiller #1858 üzenetére
Mariahilferstrasse..., vagy Nordschleife(seisze)
-
sagesz93
addikt
nordschleife
Most tuningoltam egy nissan 200sx-etmindjárt fotó szvsz kva szép.
200sx Jól is lehet vele csúszkálni, de az e36 még mindig favorit -
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #1854 üzenetére
Van nálam fényképező és telefon is van.
-
bendeguz 76
tag
válasz
gamerkiller #1847 üzenetére
már hogyne lenne a 20km-es pályán van egy hosszu egyenes na ott a mehet a veyron.
-
palbence
tag
a veyron vs zonda r közül én is a zondát vettem. a veyron egy állat, a chillstreamel kb a nordschleifét csak félgázon lehet lemenni. a zonda jobban tapad, viszont 280 fölött már alig gyorsul. szerintem.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #1849 üzenetére
ÁÁÁÁÁ...,az igazán kemények azzal a baseball sapkás - ledes bizével a fejükön, és csak a fejüket tekergetik(Mit csinálnak egy visszafordítónál
)
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #1848 üzenetére
Szerintem az F1-et és a CCX-et mindenképp nézd meg, azok mehetnek tuningal mint állat
Engem a carrera gt is érdekel, azt fogom venni
A zondaR meg kva jó verda szerintem is -
Free04
tag
válasz
gamerkiller #1847 üzenetére
Nitróval se lehet többet menni?
Most néztem, gyors versenynél van egy pálya ami nincs 1 km se és 20k-t ad a végén.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
- = Zk = - #1849 üzenetére
Na! Te a Shift topikban?
mi lett a hőn szeretett GRID-el?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #1814 üzenetére
lassan megőrülök kategóriás leszek
az igazán kemények billel nyomjákha tudják...
-
apollo12
veterán
válasz
bakosgabor57 #1845 üzenetére
bugatti-val lehet menni 400 al is
-
bakosgabor57
őstag
Szerintetek melyik a játék legjobb, körrekordokra is alkalmas autója?
Én még mindig azt mondom, a Pagani ZondaR. Csak a végsebessége nincs a maximumon, (és nem is lesz mert nem fejleszhető) így csak 330-at tud, de jobb, mint az a böszme Bugatti Veyron. Vagy mit lenne érdemes venni, és kipróbálni? Van rá 4millám... -
apollo12
veterán
válasz
gamerkiller #1841 üzenetére
látom bmw fan vagy.
BMW M3 e92 full tuningal mennyit mértél végre?? -
BalaNce87
addikt
válasz
gamerkiller #1841 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #1839 üzenetére
Nálam bejön...
Ezt behozza?
Más az L2, R2 ha megnézed, már nem téglalap. A gomb sokkal hosszabb úton jár. -
BalaNce87
addikt
Nem hozza be a képet
amúgy már láttam képet a ps3-as joyról és így tök ugyanaz mint az első ps-é, azzal a kivétellel hogy az egyik fekete a másik szürke. Az igaz hogy mind a 4 hátsó gomb kiáll egy kicsit, nah mind1 lehet azóta nyomásérzékelősre csinálták, mert régen nem sok játékba kellett használni azokat a gombokat, pláne autós játékba, ott nem azok voltak a gázt és a féket jelentő gombok, de ezt előbb leírtam.
Jah behozta meg most hogy jobban megnéztem azt amit én linkeltem ott is ilyen kallantyús megoldás van, akkor úgy néz ki megváltoztatták a hátsó gombokat a PS3 joyon, ez így már tényleg fasza, csak amiket logitech csinál ps joyból azoknak sima a gomb ott felül
-
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #1835 üzenetére
PS3 gamepad már más. L2 és R2 tuti nyomásérzékeny... emlékszem rá...
-
sagesz93
addikt
válasz
gamerkiller #1834 üzenetére
Az átépítéssel is nő a teljesítmény, és "szerintem csúnyább" lesz a kocsi
Meg a belső is változik, digitális motec kijelző meg minden verseny cucc
-
BalaNce87
addikt
Hát én meg a Colin Mcrea Rally 2-őt toltam sima playstation-on
igaz ott az X volt a gáz és a négyzet a fék, de az L2 és R2 gombok nem ilyen kallantyúk mint az xbox joyon, amúgy én sokkal jobban kedvelem a ps joy kialakítását, mondjuk lényegében az xbox joy full koppintása a ps-nek csak az analóg más helyen van meg a 4 alap gombnak más az elnevezése.
Meg mint már írtam a logitech chillstream xboxos változata van csak pc-re, a ps3-as az csak ps3-as azért olcsóbb 3000-el, bár nem értem ez mit számít, költségesebb lenne az hogy usb-s a bemenete?
-
BalaNce87
addikt
válasz
gamerkiller #1821 üzenetére
Ez nekem is tetszik ez is chillstream, én is kinéztem magamnak de sajnos ps3-ra jó azaz nem usb-s, egy baja van bár nem mondható bajnak az az hogy nem rezeg
A cordless rumblepad elég drága, meg amúgy se szeretem a cordless cuccokat, jobba a vezetékes, az nem merül le, nem kell cserélni az elemet benne. Szóval azért ilyen olcsó mert ps3-ra jó, bár nem értem ebbe mi a logika.. .Igaz én gondoltam arra hogy veszek átalakítót meg ezt a joyt és így is olcsóbban jövök ki mint 6000, mert a jobb gamepadok annyiba vannak.Egyébként az xbox-os joyokkal lehet azt csinálni hogy fél gázt adsz ha nem teljesen nyomod le, a ps-en nem olyan ott sima gomb van.
-
sagesz93
addikt
válasz
gamerkiller #1826 üzenetére
Mi mire jó?
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #1826 üzenetére
Igazad van, de akkor itt van az Xbox360 koppintás... USB
És még az izzadt mancsodat is hűti. -
gamerkiller
senior tag
válasz
Vasinger! #1822 üzenetére
R1-R2 nyomás érzékeny.. Amennyire nyomod, annyira adja a gázt.. Lehet olyan precizen közlekedni vele mint egy kormánnyal... Simán..
Keldor: De épp azért amiért csúszik, szerintem lehetne vele billen tolni.. Collyn Mcrae még jobban csúszkált és elvoltam vele..
Sagesz: és az amúgy mire is jó?
-
sagesz93
addikt
Ha hawaii akkor TDU
Amúgy eléggé köztes megoldás a gamepad, valaki tényleg jól ossza vele, de én maradok a kormánynál
Az én vibra feedbackemet megkaphatod 4-5 körül, egyáltalán nem drága, és logitech szóval elnyűhetetlen(vagyis nekem nem sikerült megölni(már 1,5éves)Viszont volt már trustom meg geniusom max élettartama 4-5hónap
)
Ricco: A tuningnál ha mindent feltoltál maxra, akkor a jobb alsó sarokban villog hogy backspace = átépítésÉs akkor ott
-
Ricco_hun
senior tag
Melyik menüpontban lehet átépíteni a kocsit?
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #1821 üzenetére
Azt?
Te is játszottál már vele, csúszkál az is jobbra-balra, én ugyan nem szopnék vele, inkább fizetek 3.000 akárhány forintot és Hawaii...
Vasinger!: Kormánnyal egyetértek, de az nem pár ezres, az most nekem se esne jól anyagilag...
Hogy érted az adagolást? PS3 és Xbox360 gamepadja olyan, hogy amennyire benyomod a gombot annyi gázd ad, vagy annyira fékez csak...
A kormányzás is teljesen jó, amennyire nyomod az analógot annyira kanyarodik... -
gamerkiller
senior tag
És persze az sem árt ha még fejbe is b**'nnak egy ásóval mi?
Ez nekem tetszik..
De: Csatlakozás: PS/3 Hö? Az mi?
Amúgy irigyellek mert kiírhatod a csúnya szót...
Dirt2-őt szerintem lehet tolni billen.. Rally-t mindig lehetett...
-
keIdor
titán
PC-sek miért nem vesztek gamepadot?
Logitech ChillStream Xbox360, vagy PS3 koppintás fasza szvsz, én biztos vennék az a pár ezres meg nem hiszem, hogy bárkit is földhöz baxna.
Dirt 2-höz is kelleni fog, mert én azt se tudom elképzelni billentyűzeten.
-
válasz
gamerkiller #1816 üzenetére
De lehet, csak baromi nehez meg kell melle 2 level andaxin+1l vodka.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
gamerkiller #1816 üzenetére
Pedig nem is az az ujjuj kategória(Genius Trio Racer, valami 15k volt egy éve)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
gamerkiller #1801 üzenetére
Hát mondjuk azért mert csak billentyűzet és egér áll rendelkezésre a vezérléshez.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Billel szerintem nem is lehet ezzel játszani..
-
válasz
Elhiszem, fajnak is az ujjaim, meg mar elertem azt a szintet, ahol nem szabad xarakodni, billel mar horror kategoria.
-
Free04
tag
válasz
CHIPman #1809 üzenetére
Ha a bill.en levő printscreen gombot megnyomod,vágólapra másolja.Ezután painbe nyomsz egy beillesztést és kész. Ha ez nem müxik,akkor vedd fel a FRAPSot vagy XFIREt,azokkal még egyszerűbb is.
Frapsnál nálam alapból F10, de betudod állítani akármire.Csak a formátumot állítsd jpegre(vagy amire szeretnéd)+a mentés helyét is kiválszthatod.
-
Ricco_hun
senior tag
Az átépítést hol kell eszközölni? Végignéztem már az összes lehetőséget a garázsban, de sehol sem találtam, pedig a Porsche GT2-nél ott van az átépítés jel.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
gamerkiller #1801 üzenetére
++ 323 alatt mit értesZ? Egy driftelés?
Lauda xbox-om van , hiába nyomom a backspacet
-
CHIPman
nagyúr
bakosgabor57: 7:14:890-et mentem egy Viperrel úgy, hogy elég sokat voltam a pályán kívül. Mindjárt megnézem vmi mással.
-
válasz
Csabee. #1800 üzenetére
A backspace-t megnyomod es ott lesznek.
A fontosabbakat meg feldobja automatikusan, de akkor is backspacevel tudsz odalepni. Ott az a szopas, hogy nem a sajat kocsiddal mesz. A legjobban azt utalom, mikor adnak egy velorexet es azzal menjek csucs kort, meg anyadat.
Ja es en is 1 koroket mentem, csak ugy dobalta a 8k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest