- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Na, te se sokat játszottál vele. Tudod mekkora élmény volt, mikor a maxtuningos kis sz@r BMW M3 E92 Nordschleife egyenesben 5-ösben 5krpm körül nitróval elkapart(alacsony kipörgésgátló)?
Na meg amikor a Porsche 911 GT2-nek max tuninggal sikerült kivinni a hátulját magas kipörgésgátlóval?
mod: Én is kezdem megunni... -
CHIPman
nagyúr
válasz
DerStauner #3407 üzenetére
Csak olyat lehet átépíteni, aminél a jele mellett van a W betű.
Alul az csak jelmagyarázat, mindig ott van.
Manitou: win98-me kompatibilitás+a DVD-n lévő DX+a DVD-n lévő PhysX felrakása? -
CHIPman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #3327 üzenetére
Viper SRT10. Kevés hozzá az alacsony kipörgésgátló, annyira csúszik.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3251 üzenetére
0:42 körül milyen rendet raktál.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Black-core #3150 üzenetére
A kanyarmester úgy kell, hogy széttuningolt autóval az első egyenesben az élre kerülsz, utána már csak a kanyarokkal kell foglalkoznod.
A kipörgetés meg úgy sem fog menni, mert ahhoz nem szabad az első helyre kerülni.
sagesz93: Tévedés, a patchekkel folyamatosan javítják. -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3111 üzenetére
2:12 eddig a legjobb nálam Paganival, lejjebb nemigen tudok menni, de majd meglátom. Amúgy Maseratival mit tudsz?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
dokee78 #3069 üzenetére
Akkor nem mentél még CCX-szel azon a pályán. 300-nál kapcsolja az 5-öst, 360-nál meg a 6-ost. Meg a veyronból is ki lehet hozni 360-at. A 306 valami alapcucc lehet, nem? Nekem semmi módosítással(csak tuning) ment annyit.
mod: Mondjuk néztem, amikor a 13,9-es Porsche Carrera GT2-t legyorsultad.Az nitróval volt legalább?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
DerStauner #3021 üzenetére
Pontosan.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2991 üzenetére
Nekem a régi Wingman Formula GP-hez(szép szárga
) ugyanolyan pedál volt, mint az EX-hez. Az elromlott egy idő után. A kormány balra húz és a pedálnál a gázt benyomva érzékeli(éppenhogy, de annyira, hogy nem működik a fék egyáltalán). Ennél is számítsak erre?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2978 üzenetére
Bizony, a jó öreg 65nm tényleg kezd már jó öreg lenni.
Nekem 4830+E2160 3GHz mellett 1280-ban 15fps-em van sok ellenségnél, az én 4830-ammal havernál 2,8-as AthlonII mellett fullHD-ban szintén 15, és ha lejjebb veszem a grafot, akár a felbontást, akár a részletességet, ugyanannyi marad az fps.
Csabee.: Mi nagyrészt pécések vagyunk, akik írunk a topicba, és PC-re nincs dirt2. Még. -
CHIPman
nagyúr
válasz
pincehely #2786 üzenetére
Akkor passz.
@all: EZZEL is MSI logó lesz a Cata ikonja?
Applicable Products:The issue applies to the following products:
* Graphics Cards:
ATI Radeon™ HD5870 series
ATI Radeon™ HD5850 series
* Operating System:
Windows Vista 32-bit Edition
Windows Vista 64-bit Edition
Windows 7 32-bit Edition
Windows 7 64-bit Edition
-
CHIPman
nagyúr
Ki játszott Gabesz néven? Az elején nagyon durván kilökött.
-
CHIPman
nagyúr
gyertek multizni! Akinek nem megy, írjon PÜ-t sagesz-nek, hahajdunak, free04-nek, sosmocsoknak, vagy nekem. De ha minden igaz, akkor dokee is tud segíteni.
Gulyo: írd le püben, hogy mi nem megy. -
CHIPman
nagyúr
Nem jön valaki online?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #2645 üzenetére
Lósz@rt nem baj, gyengébb, mint egy 4830.
Itt a DDR5 parasztvakítás. Inkább 4770. Az E2180-at meg rántsd feljebb reac, és haccójjon. Én most fogom kipróbálni a gémet 3,42GHz-en az eddigi 3 helyett.
Pecc&sagesz93: Nem is gondolnátok.
Dokumentumokban átírod a mappa nevét, és a benne található fájl nevét. És meg is van. Nálam működik, már CHIPman vagyok Martin helyett. -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2626 üzenetére
Rossz az exe. PÜ megy.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2618 üzenetére
Vannak direkt ilyen versenyek átépített és szuperautóknak külön.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2615 üzenetére
ZondaR, vagy széttuningolt Viper SRT10. Netán Koenigsegg CCX, de inkább az előbbiek.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2613 üzenetére
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2474 üzenetére
De mentél már 6:30-at is, nem?
Gyick: Space. De nekem lehet állítani. -
CHIPman
nagyúr
válasz
kisza25 #2406 üzenetére
Én azt bírom, hogy a következők a beállítások:
1280x1024 8XAA minden high
1440x900 8XAA minden high
1920x1080 8XAA minden high
És mindhárom esetben 15-17FPS-em van, ugyanazzal a karival. Proci 3GHz E2160 és 2,8-as AII 240 is volt, mindkettővel ugyanannyi.
Miért?
4209: Jóvan, csoli, te visszamennyé'. -
CHIPman
nagyúr
Csak tudnám, hogy javítsak rajta 6mp-et.
mod: ezmiez? -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2343 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2336 üzenetére
Másodszor megyek 2:13-at, ennél jobbat még nem mentem.
Amúgy te állítottál valamit a Paganin, vagy teljesen alap? -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2333 üzenetére
Ja, hogy rutinos... Én meg próbálom behozni az eredményeidet a legkevesebb segítséggel.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2259 üzenetére
Nem adtam fel, csak most még 6:44-et sem tudok menni, nemhogy kevesebbet. Tegnap a legjobb 6:47 volt.
-
CHIPman
nagyúr
Ahogy feljebb írták, erős közepes a Logi Formula Force EX(ilyen van nekem is), és a Formula GP(asszem így hívják, kék és gumiborítása van).
Megyek egyet a CCX-szel, megnézem, mit tud.
luw2win: CCX vagy ZondaR-t próbálj, esetleg egy Viper SRT10-et, bár arra is költhetsz rendesen. -
CHIPman
nagyúr
Engem a Corvette nyomatéka nem győzött meg(9xxNm), viszont a Viper húz rendesen az 1200-zal.
Amúgy látom, hogy este lesz dolgom, 10mp-et kéne javítanom az eredményemen.
2065: A Lambo alig megy... nekem 7:20 alatt nem sikerült vele mennem Nordschliefe-en, pedig nem hibáztam. -
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1990 üzenetére
Grat, holnap 6:39-at csinálok.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1968 üzenetére
Hát ja. Ez van. Zonda R a legjobb, játszani kell a beállításokkal. Esetleg a CCX még borsot törhet az orra alá, holnap megpróbálom azzal is. Rövid egyenesekben simán megvan a 300(ezt abból tudom, hogy ott kapcsolja az 5-öst), a hosszúhoz pedig kevés a terep, mert 360-nál kapcsolja a 6-ost, de rögtön vissza is, mert nekirepülök a falnak.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
South Velen #1939 üzenetére
Mint említettem, alig volt FPS-növekedés az egyes elemek lejjebb vételével. Megpróáltam a fullhd-t 2xaa-val is, és ugyanúgy 15-17fps lett, mint 1440x900 full, és 1920x1080 fullon.
Tomate: Én azt meg sem csináltam. A Veyron egy sz@r. Olcsóbban sokkal jobbat lehet kapni(CCX, ZondaR). -
CHIPman
nagyúr
válasz
South Velen #1935 üzenetére
Tegnap kipróbáltam havernál a 4830-at 8xAA 16xAF+fullHD-ban, és ugyanannyi FPS-t kaptam, mint ugyanazon a monitoron 1440x900-ban. 15-17, ha sokan voltak előttem(de a játék még bőven játszható itt sztem). Neked mennyi kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest