- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
Egzee
őstag
Na jólvan... Most telt be a pohár! Mi az, hogy egy GT500-as (alap de akkor is) 2-esben nem kapar el, úgy, hogy 1-es tiltásról váltok???????????????? Habi mi fizikát tettünk a játékba! Maximum fikát! Ez egy fos... Dirt-öt jobban élveztem...
Mindenki mondta, hogy kipörgésgátló... Én profi üzemmódban játszom nem mint ti... Én nem ismerek kipörgésgátlót...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
blazsey2 #3487 üzenetére
Van 6:32,150-es időm, de most csináltam videjót egy 6:32,9-esről. Valahol keresek még 2-3 mp-et.
-
madgie
titán
Pff, egyik percről a másikra elkezdett szaggatni a rajtnál, néha 5-10 fps-re tornássza le magát. Persze, amikor négyes szintű versenyeket nyomom, mikor fontos lenne a jó rajt is (Zondával nem tudok végigmenni a Laguna Seca-n a szaggatás miatt)
-
ToBeY
nagyúr
Van egy olyan opció hogy menj a versenyvonalon 75%-ban. Ezt 1körre érti,vagy mondjuk egy 5körös versenyen összeségben?
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #3483 üzenetére
a tiszta körre gondoltam
Ha végig mennék utolsó helyen 100-150-nel simán meglenne
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #3475 üzenetére
megcsináljam? Nem fogom, mert akkor meglesz az első vereségem
-
DerStauner
senior tag
válasz
erre a futamra emlékszem, kb. olyan volt, hogy palánktól palánkig.
-
Vicoo
senior tag
-
kisza25
félisten
válasz
az súlyos én mindig rommá töröm a gépet
már voltam rajta első, de kicsivel a vége előtt besokaltam a pályalevágásokkal
azt fel is adtam, majd ha lesz gamepad addig most nem is játszok nehogy megunjam
-
bakosgabor57
őstag
Van pl a meghívásos Bugatti Veyron futam 1 körös, na ha ott valaki megcsinálja a tiszta körért járó csillagot, annak be...lok, és megeszem az összes sapkámat...
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #3472 üzenetére
Anno a Most Wanted-et toltam egy 3000-es Athlon64-el és egy 256 megás ati 9600pro-val és gyönyörű volt.
Majd megvettem az "új" gépet egy c2d vel és egy 8600GT vel. Na majd adok a Most Wanted-nek - gondoltam, de mikor megláttam a grafikáját az nV-n, egy világ omlott össze bennem.
No Comment....... -
Alister71
nagyúr
válasz
sagesz93 #3471 üzenetére
Csak azért b@sztatlak ennyire, mert iszonyatosan felcsigáztál.
Az már nekem is feltűnt, hogy "túl jól" fut a játék, de magyarázatot még nem találtam rá.
Volt 9800GT-m, és alapból felrakom a physx drivert, a 3870-re is, de a Vantage nem mutatja, hogy működne.
(azért cseréltem le, mert az atinak 100x szebb a képminősége) -
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3468 üzenetére
Jaah, köszi
akkor még van mit csinálnom nekem is
Bár most nem ezzel játszom, de 1000ig én is elakarok jutni
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Csabee. #3466 üzenetére
Csak egy kicsit van előrébb, 1121...,én legalábbis ennyit számoltam, de bokrosolajos linkje állítólag 1124-et.
-
DEV_NULL
őstag
hamachi?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3464 üzenetére
Ha megkérlek nem számolod meg hogy mennyi hiányzik?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3458 üzenetére
Nah, akkor nem vagoyk vele egyedül! 1004 csillag
Még hány csillag hiányzik?
-
dokee78
félisten
ATI+PhsysX?
Ez vicces -
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3458 üzenetére
Szerinted neked is fut a physx a 3870-el?
Ez hülyeség.
De mégis jól fut vele a játék.
Én Win7 7600RTM-el tolom, 9.10-es beta catával. -
bokrosolajos
őstag
Full full full mentés. 1124 csillag, összes autó és kihívás.
A Documents and Settings\usernév\NFS SHIFT\ mappa alá kell berakni egy nfss mappába
-
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #3454 üzenetére
nekem is volt olyan, nálam oldalnézetbe volt a kocsi, úgy is maradt, nemtudom miért volt, mind1 is volt mert kifagyott a játék
-
DerStauner
senior tag
most van egy olyan érdekes dolog, hogy az éppen aktuális autó nem forog a játékban, ha épp a menüben vagyok. tegnap még forgott. miért van ez?
egyébként az nfs tour-on lehet használni 4-es szintű autókat. valamint a w-vel jelzett átépíthető autók meg igen kevesek. most jelenleg a corvette z06 meg a dodge viper jut eszembe. lényeg, hogy nem sok van belőlük.
-
Alister71
nagyúr
válasz
sagesz93 #3446 üzenetére
Amúgy HD 3870-el, 1440x900-on, minden high, 8xaa és 16xaf, 3.6 GHz-s E7300-al, nV PfhysX feltelepítve:
2009-10-02 20:37:47 - shift
Frames: 10076 - Time: 230814ms - Avg: 43.654 - Min: 27 - Max: 57.
Nem kell annyira szégyenkeznie az Atinak. Belső nézetbe. 9.10 beta catalyst, shift javító patch. -
Csabee.
nagyúr
Nálatok a Corvette elindul? Nálam leragad a rajtnál:S iletve múltkor mikor még játszottam vele akkor nem indult el az autó valamiér! Másnál is csinált ilyet?
-
Pecc
őstag
válasz
bakosgabor57 #3419 üzenetére
Aztán van 3-4 olyan verseny, amin nem startol el az autó
Itt arra gondolsz, hogy ahogy elindul a verseny, sötét kép fogad, a motort tudod pörgetni, de az autó nem startol el?
Megszámoltam
17db meghívásos verseny még hiányzik.
-
Pecc
őstag
válasz
bakosgabor57 #3420 üzenetére
A meghívásosból még jópár hiányzik, most jut eszembe
Nekiállok annak is. -
Alister71
nagyúr
Tolja valaki 256 megás HD2600XT-vel a gammát?
Havernak feszt belefagy, XP-n is és Win 7-en is. 2 verseny lemegy aztán game over. Csak restart segít.
2 giga rendszer ram és 4600+-os AMD, akár alapon, akár húzva. -
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #3444 üzenetére
Ha eladod, visszakapod az árát.
Meglett a zafír 4730-asom, shift közben síri csend van, hangja nuku, a játék tömegbe nem megy 24fps alá, ha nincs mellettem senki 50fps ami azé nem rossz
Amúgy volt nálam egy 8800gt 512mb is, fullon ment a game 30fps fölött... rohadt fiziksz. -
dokee78
félisten
válasz
DerStauner #3444 üzenetére
Ha nem jó add el,visszakapod a pénzt.
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #3442 üzenetére
Nem.Ugyanekkora a felbontásom mégse lesz kocka.
"Legjobb minőség számitógépen való lejátszáshoz"opciót használd movie maker-nél. -
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #3438 üzenetére
1280x1024ből lett konvertálva, szerintem ebből mindenképpen ilyen "kocka" képernyőarány lesz. A youtube hivatalos közleménye szerint: Recommended: 1280 x 720 (16x9 HD) and 640 x 480 (4:3 SD) Tehát ők erőltetik a szélesvásznú szabványt a HD-re.
Szerinted Méri akkor mekkora méretre alakítsam amit feltöltök és milyen formátumra?
Illetve ha másnak van ötlete, azt is megköszönöm. -
válasz
bakosgabor57 #3439 üzenetére
Dehogynem, a wmv-t is megeszi a YT. A minőség/méret arány viszont nem túl jó, egy majdnem 3 perces videó 60MB lett wmv-ben.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Mariann294 #3438 üzenetére
Movie Maker-el nem tudsz You Tube-ra konvertálni...
-
Mariann294
őstag
válasz
JackShephard #3436 üzenetére
Attól hogy 4:3-as.attól még nem kell ilyennek lennie.Rosszul konvertáltad.
Nemtudom minek használsz egyéb programot...a sima windows movie maker is megteszi.
-
bokrosolajos
őstag
-
JackShephard
tag
Sziasztok!
Mostanában kezdtem el nyomni a Shiftet, nagyon tetszenek az autók benne, jó a grafika is, az irányítást még szoknom kell kicsit.
Az RX-7-tel csapattam éppen egy versenyt, imádom ezt a kocsit: rx-7 kocsikázás
Mivel 4:3-as monitoron játszom, nem 16:9esen ezért ilyen a kép, nem a feltöltéssel volt gond.
Egyébként konvertálni szerintem ez a legjobb (tud magyarul is), totál ingyenes és minden formátumot ismer: Format Factory -
törölt tag
válasz
bokrosolajos #3428 üzenetére
Volt szerencsém....igaz csak egy parkolóban Pécsen kölcsönverdával, nem is tartom magam drifternek.
De az LFS-ben nem egy driftvideóm volt ha már szóbakerült.
Az Rx8 egy vicc...alapjárat felett eltekeri a Wankel az autót?! -
kbencee
aktív tag
Nekem ez már nagyon nem need for speed, de ha elvonatkoztatunk tőle, kifejezetten jó játék lett.
6750, 4gb ram, 8800gt, és 1440*900-ban minden maxon átlagosan 45-50fps, akadás nélkül -
madgie
titán
válasz
bokrosolajos #3428 üzenetére
Nem. De a bemutató videóban sem úgy csinálja a srác, mint ahogy a játékban mondják
De amúgy átépített autóval indulni lehet a sima futamokon is, ott meg totál másképp viselkednek.
-
madgie
titán
válasz
bokrosolajos #3426 üzenetére
Nem, az autó nem úgy indul ez az életben, mintha szappanos lenne az út... legalábbis a drift-et kétszer próbáltam, mindkétszer "tartsuk a vazelines úton a matchboxot" érzésem volt. Szvsz "normál" futamokon sokkal életszerűbben lehet csúsztatni.
-
bokrosolajos
őstag
Hát, ha a DiRT szerinted valóságosabb, akkor ezek szerint még az életben nem vezettél autót
Egyébként is mindenkinek: azért rossz a Shiftben a Drift, mert ennyit tudunk az életben is. Remélem senki nem hitte el az előző NFS-eknek, meg a Gridnek, hogy valóban olyan könnyű erőcsúsztatni az autót!
Próbáljátok ki LFS-ben. Ha ott menni fog, itt is!
-
Tom5
addikt
Én szerintem soha az életben nemviszem végig. Már kb 2 hete játszom (igaz nemsokat) de még mindig egy rahedli verseny hátravan és még ad be újakat. A drift meg enyhénszólva sem tetszik és nem is megy. CarBattle-ben meg vagy mákom van és kilököm az ellenfelet (így nyerek nagyonhamar) vagy szopkodás van félórákig.
-
Veron
addikt
válasz
bokrosolajos #3371 üzenetére
Hi!
nem hinném, hogy ez a baj. a kormánybeállításokat már agyonállítgattam, fel-le, jobbra-balra, sehogy sem jó. ugyan összes segítséget nem vettem ki, de kétlem, hogy a kipörgésgátló meg hasonlók ilyen hatással lennének az autóra. -
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #3419 üzenetére
Megszámoltam a csillagokat ...(a játékban
) :
Eddig van 933*
Hiányzik :
Meghívásos - 72*
1. szint ---------2*
2. szint --------25*
3. szint---------53*
4.szint----------36*
World Tour---- 0*
Az elérhető maxinyom tehát : 1121* -
bakosgabor57
őstag
-
dokee78
félisten
válasz
Narancs #3402 üzenetére
Ha nVidiád lenne akkor kicsit jobb lenne a helyzet,de lehet nem.
"A játék ATI kártyákon szarabbul fut mint NVIDIA-n.
Ez akkor jön elő amikor több autó kerül a látótérbe (pl. rajt).
A játék a fizika kiszámolásához az NVIDIA kártyákban lévő physix funkciót használja,
így a vga számolja a grafika mellett a fizikát is.
Az ATI kártyákban ilyen funkció nincs, ezért a fizika számolása a CPU-ra hárítódik..
ezért "CPU limites"...ezért mindegy hogy 4670 vagy 4870 x2, mert nem a grafikával van a gond.. " -
blazsey2
senior tag
Szép
.Én meg csak 900-nál tartok,és még csak a 4-es szintet nyomom.
-
Pecc
őstag
válasz
Mariann294 #3415 üzenetére
Kb 2hete.
Átlagban napi 2-3óra szvsz. -
Pecc
őstag
A végére értem.
[link]
Vajon van olyan akinek megvan az összes csillag? -
válasz
CHIPman #3412 üzenetére
kis sz@r BMW M3 E92
Nana, nem szar az...Egyébként bekapcsolt kipörgésgátlóval és stabilitáskontrollal is szépen lehet csúszkálni a tuningos M3 E92-vel.
Modok szempontjából ígéretesnek ígérkezik a Shift, úgyhogy érdemes ezt a topicot (is) nézegetni. (Biztos foglalkoznak máshol is Shift modokkal, de én ezt az oldalt ismerem.)
-
CHIPman
nagyúr
Na, te se sokat játszottál vele. Tudod mekkora élmény volt, mikor a maxtuningos kis sz@r BMW M3 E92 Nordschleife egyenesben 5-ösben 5krpm körül nitróval elkapart(alacsony kipörgésgátló)?
Na meg amikor a Porsche 911 GT2-nek max tuninggal sikerült kivinni a hátulját magas kipörgésgátlóval?
mod: Én is kezdem megunni... -
Egzee
őstag
Na jólvan... Most telt be a pohár! Mi az, hogy egy GT500-as (alap de akkor is) 2-esben nem kapar el, úgy, hogy 1-es tiltásról váltok???????????????? Habi mi fizikát tettünk a játékba! Maximum fikát! Ez egy fos... Dirt-öt jobban élveztem...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
DerStauner #3407 üzenetére
Csak olyat lehet átépíteni, aminél a jele mellett van a W betű.
Alul az csak jelmagyarázat, mindig ott van.
Manitou: win98-me kompatibilitás+a DVD-n lévő DX+a DVD-n lévő PhysX felrakása? -
DerStauner
senior tag
mondja már meg nekem valaki, hogy a zonda r-rel miért nem tudok 4-es szintű versenyeken részt venni? átépített autó kell ide, de az autót nem tudom átépíteni sem. ha rámegyek a fejlesztések menüpontra, kiírja, hogy ehhez az autóhoz nem tartoznak fejlesztések. a garázsban, ha ki van választva az autó, akkor ott alul látom, hogy nitró, drift, átépítés. akkor most hogy is van ez?
-
Narancs
őstag
Nektek mennyire megy gyorsan a játék? Nekem 800*600 noAA no AF, minden Medium. Ha feljebb teszem már esik az FPS sok autónál.
Gép: X2@2.7GHz, HD 3850 512MB, 2GB DDR2.Grid sokkal jobban megy...
-
Daffni2, Aggregátor, kisza25
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest