Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
-
Voyage
aktív tag
válasz
Motion_Blur #396 üzenetére
Jól teszed, rfactornak ez a közelébe se ér.
Annak különösen örültem, hogy kikapcsoltam mindent, nyomtam egy szép gázt, és semmi kerékpörgés, semmi fordulatszám növekedés, hanem megindult előre a kocsi...
Nyomom a kuplungot mint az őrült, picit megpörgetni a motort, adok gázfröccsöt neki, kerék elkapar...
Váltó manuálisba téve, ha neki nem tetszik a fokozat, vissza vált...
Amatőröknek jó, de akik komolyabban tolják, felejtős.
Eljátszogatni, röhögni rajta, jó, jobb, mint UC, de versenyezni már nem.
Mondjuk első patchet megvárom még, általában EA gamek patch előtt semmit nem érnek. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Motion_Blur #396 üzenetére
ahh, ígymár korekt
Enton:Mirő beszész, vaze?
A régi 3870 X2-m volt a fűtőtest... Ez semmi, ahoz képest...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
- = Zk = - #391 üzenetére
Nem gáz billel, de mivel szimulátorozok már 8 éve, ezért nem fogom a billentyűket csapkodni
Csak kiváncsi vagyok, hogy a GTR fejlesztőinek munkásságából mi sült ki. De asszem inkább maradok az rFactor, LFS, GTR2 hármasnál
-
Daffni2
addikt
Én Logitech vezeték nélküli Rumblepaddal nyomom, nagyon jól lehet irányítani, persze be kell lőni gyakorolgatni a beállításokat.
A grafikája pazar,, na megyek játszani.
-
Enton
addikt
válasz
Motion_Blur #390 üzenetére
Na akkor Pro street efektus.
Nálam a logitech formula force ex csinálja ezt. Remélem ebben a SHIT-ben nem fogja mint neked.
Amugy nagyon egyszerű a megoldás be kell nyomni a gázt vagy féket félig, ha tovább nyomod akkor a másik irányba kezd el szaladni.(#391) - = Zk = -:
Noigen, mostlátom csak nálad is AMD a fűtőtest -
Voyage
aktív tag
válasz
BalaNce87 #386 üzenetére
Mert félprofi szimulátoros vagyok, rendes szimulátorokban 0 segitséggel tudok nyerni, simán, azt meg nem komálom, ha nyomom a gázt, ez meg fékez, ha én balra forditom a kormányt, ez jobbra...
Meg ha visszaváltok, és direkt leszabályozás körül megyek, ne váltogasson le-fel...
Legjobb kommersz kormánnyal meg elvárom, hogy úgy menjek, ahogy tőlem, és a kormánytól telik. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #377 üzenetére
Lehúztam a MOMO-t, egyből megszűnt a beragadás. Nagyon remélem, hogy meg tudom oldani ezt a problémát, mert billentyűzettel biztos hogy nem fogok játszani..
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #384 üzenetére
MÁS:
Nem lenne újdonság. És meg sem lepődnék rajta.
De csak mert Nv karim van, így nem izgat a dolog. -
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #384 üzenetére
Fentebb írtam, hogy az AMD már dolgozik a témán!
Várhatunk egy új driver-re éljen.... 1ébként a te verziód is abszolút elképzelhető sajnos.
-
Voyage
aktív tag
válasz
(Darkwood) #380 üzenetére
Nekem se sok a fizum, kb minimálbérnél 10-el több, de megoldom.
Eladni?
Soha, ha elromlik, logitech cseréli, és kezdődik újra a gari...Ha valaki normális köridőt akar csinálni, az csak segítséggel fog tudni menni kb...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
(Darkwood) #380 üzenetére
jó neked vaze
MÁS!
most hallottam fél füllel, hogy állítólag az nV lepízelte az EA-t, hogy gyérebbül muzsikáljon ATI-kon a gém
sztem kamu, de hátha vki hallott vamit
cáfolni vagy hozzátenni vki esetleg?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Csak úgy jelzem hogy az ilyen fajta játékokat joystickal a legjobb tolni, vagy egy usb Playstation2 átalakítom amit egy Playstation2/PC kompatibilis kormányhoz adták
, és nagyon szuperál évek óta, a Grid-et is azzal toltam végig.
Egyébként kipróbáltam billentyűzettel is, hát szerintem jobb mint a Grid-nek volt.
-
Landon
addikt
Én is most veszek G25öt, komolyan fos vele? Állítólag kormánnyal nagyon jó a játék és kismillió kormányra/kontrollerre lett külön beállítás/optimalizáció csinálva. Ami engem zavar az az, hogy a tetves AMD kártyákon megint vmi szar van és már ne haragudjon a világ de a tököm kezd velük kilenni lassan... most a Shift szív vele, GamesHW írta h lassulások vannak de az "AMD már a dolog után néz" hát q jó mondhatom! Az egy dolog h képtelenek drivert fejleszteni mert sajnos képtelenek... dehogy lassan minden új játéknál vmi probléma legyen! Nem tudok Anno1404ezni a cata9.8 óta a FC2 bármit csinálok tele van mikroakadásokkal, minden hónapban adnak ki vmi hofixet... komolyan nem hiszem el h most megint várhatok októberig a köv driverre amiben REMÉLHETŐLEG az AMD felülmúlva minden képességét képes lesz vmit csinálni a Shift-el....
Elnézést de ki kellett adni a gőzt.
A köv VGA-m biztos hogy nem AMD lesz... nV érdekes mód képes driver-t is írni és sajnos a kompaibilitása is sokkal jobb. Elég csak a crysisra vagy a far cry2re gondolni... lehet mondani h az AMD jobb (lenne) (ha) de mivel az nV pénzeli a fejlesztőket etc ezért tökmind1.
-
Voyage
aktív tag
válasz
BalaNce87 #378 üzenetére
40 volt a kormány, 60 a hang.
Fél év spórolás, havi 10.000 félretétel, meg is lett.Billel nem könnyű, grid sokkal egyszerűbb volt, de az kormánnyal is használható volt.
Joyal egyiket se próbáltam.Kormány 1 év alatt visszajön, mivel versenyzek is vele, egy-egy győzelem, az párezer huf...
-
BalaNce87
addikt
Hát azthittem billel használható lesz majd, mivel kormányt kizárt hogy vennék (kurva drágák, nem ér annyit) + a GRID-et is lazán lehetett billel irányítani persze szerintem ott is be kellett tenni a segítségeket. De van még1 lehetőség az pedig a joy, bár az analóggal semmivel nem könnyebb vagy nehezebb vezetni, mint billel. Pórbáltam logitech chillstreammel haveromnál a Gridet de ugyanúgy ment, beleszokik az ember hamar aztán fasza.
Hát ha neked fillér az 50ezer egy szaros kormányért, meg egy 5.1-es hangrendszerért 70ezer, akkor jól mehet neked.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem a menüben olyan mintha be lenne ragadva a felfelé kurzor. Nem tudok semmit állítani, meg kilépni se, mert olyan mintha folyamatosan nyomnám az előre gombot...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
(Darkwood) #374 üzenetére
mert a TV is bemondta, vááálság van. 300 az euró....bhááááz+
by Hadházi
" az nem összeg ezekért "
jabocs! ezt jó tudni -
Voyage
aktív tag
válasz
(Darkwood) #374 üzenetére
Már fillérekért van...
Úgy, mint Z5500-am is.
G25-z5500-g15-g5 együtt kb 120-ból megvolt, az nem összeg ezekért... -
Voyage
aktív tag
-
D@ni88
addikt
valaki korménnyal próbálta? mert nekem nem akar kanyarodni
vagyis nagyon minimális...
-
keIdor
titán
válasz
Unbaised-Ben #364 üzenetére
PC?
Mert Boxon is eszméletlen mennyit tölt, és HDD-ről megy a játék... -
Unbaised-Ben
senior tag
Nagyon király a játék, egy valami kúr fel, az a töltési idő (~1 perc), többet tölt a játék mint amennyit játszanák
-
mad1
veterán
Valaki tolja mar?Milyen lett az optimalizacioja?
-
BalaNce87
addikt
Hát nem meglepő hogy ennyire pontozták (9.1), mivel az utóbbi nfs-eknél biztos jobb azaz az utóbbiak voltak gyengék nagyon, bár az tény hogy semmi köze az nfs-es száguldáshoz. A sikerét nagyban a GRID-nek köszönheti majd, mivel ez a játékstílus bejött a többségnek, meg ahogy nézem van visszatekerés (videóból).
-
boeing
őstag
Tiszta amerika,....jó lesz ez srácok....
-
kbencee
aktív tag
Most shoppingolom a bótbó, már 27% lejött. Éjszaka már tudom nyomatni
-
Tom5
addikt
Engem nagyon a GRID-re emlékeztet...
-
keIdor
titán
Hogy megindult a topic, pedig ez Európa, nem Amerika.
Viktor77: Én mondtam, hogy ez már nem NFS, hanem valami sokkal jobb, minőségi munka.
-
Tom5
addikt
válasz
Barthezz2 #343 üzenetére
Valamilyen beállítást tuti találni fogsz.
Egy kis olvasnivaló. -
Daffni2
addikt
Üdv mindenkinek,
csatlakozom a "klub"hoz, most kaptam kézhez a játékot. -
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #336 üzenetére
(fel is gyujtanám a gépemet, ha nem...)
na nemár
inkább vágd hozzám, csak ne fájjon
(#337) Enton:
Énis alig várom
-
Legtöbb NFS-ben így van, de levennéd a kedvemért minimumra, hogy úgy mennyivel szarabb az összhatás? Mert UC-t is igy lehetett állítgatni, de szerintem katasztrófálisan nézett ki low beállításokon, ráadásul alig gyorsult tőle.
- = Zk = -: remélem, és azt is, hogy butított graffal, nem kapok hányingert tőle
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #336 üzenetére
Valahogy én is így vélekedem ezen dolgokról. Csak ne kéne rá annyit várni.
-
Jadro
veterán
No erre kíváncsi leszek. Főleg hogy gombokkal mennyire lehet irányítani. Látom nem lesz egyszerű, de a puding próbája az evés.
-
Enton
addikt
Nem hinném, hogy nagyon lenne olyan effekt egy autós játékban olyan ami csak a carrier végén jönne elő. Elég hülyén festene ahhoz. Max úgy hogy egy adott pálya csak utoljára Unlock-olható, és azon van valami extra. De itt már szinte az összes mapot előre bemutatták, hogy is fog kinézni.
Szal Nem hinném, hogy bármi is megakasztaná ha eddig nem sikerült. -
Tom5
addikt
válasz
killer1203 #330 üzenetére
Nemlesz vele gond nálad sem. Ha esetleg későbbiekben más effekteknél kicsit belassul akkor is tutira testreszabható úgy a grafika, hogy nelegyen gond.
-
Tom5
addikt
Nahszóval. Feltettem. Megy szépen. A konfigomon FullHD-ben, minden maxon kivéve az árnyékok (16xaf , AA nincs) nemszaggat. Intro szép, menü szép és lassú. Irányítás: driving assists nélkül billentyűzettel nagyon nehéz. Segítséggel már nincsen gond. Belső nézet nagyon dúrva. Eddig bejön, de számomra nagyon GRID feeling. Remélem a játék során elmúlik ez az érzés...
-
válasz
killer1203 #324 üzenetére
mért, azt optimalizálták?
-
joey04
titán
Végre egy játék amit megint nagyon várok!!
Bár nekem az utcai versenyzéssel lett egyenlő a NFS, ezért hátrányból indul, de akkor is NFS!!! nagyon várom... -
cyberkind
félisten
Hali mindenkinek!
Holnap nekem is meg lesz,kinek milyen a tapasztalatai vannak,hogy fut a game a konfigokon?
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #319 üzenetére
1680-ban, élsimítás nélkül, minden fullon. Megy ahogy kell.
-
válasz
killer1203 #315 üzenetére
Már láttam köszi, csak egy előttem lévőre válaszoltam
Viktor77: szóval már próbáltad, és azt mondod ütős lett?
És milyen gépen? hogy az előttem szólóhoz csatlakozzak.. Konfigodnál ami van? -
Viktor77
titán
Ennyi.
Minden hibát kijavított az EA amit az elmúlt években elkövetett az NFS név ellen. Ez egy csoda. Így, ahogy írom.
Belső nézetet ilyen jól működni én még nem láttam. Alapból a bumper (mikor a lökhárítón van a kamera) nézetet szeretem, de ez múlt idő
-
válasz
killer1203 #315 üzenetére
Na de igazam van, nem? Egy körversenyes játék. Mind a GRID.
-
killer1203
senior tag
válasz
Fecogame #312 üzenetére
Ne a videó alapján dönts szvsz.
(#314) Barthezz2:
Minimum:
Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
Processzor: Intel Pentium 4 3,2GHz vagy nagyobb (Vista esetén 3.4 GHz)
Memória: 1GB RAM (Vista esetén 2GB)
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 256 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetőleg PCI-Ex)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges.Ajánlott:
Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,5GHz vagy AMD 64 X2 2,0 GHz
Memória: 2GB RAM (Vista esetén 3GB)
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 512 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetőleg PCI-Ex)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges. -
Tom5
addikt
Remélem elég neki a 3Ghz, mert nincs kedvem most tuningolni a procit.
-
A videók alapján nagyon vacak lett. Az utcai rendőrös üldözésből egy zárt pályás körversenyes, élettelen játék lett.
-
athomi
veterán
irányítást sokan fikázzák.
valaki próbálta már? tapasztalat? -
válasz
Motion_Blur #306 üzenetére
semmi, megvan
-
Motion_Blur
félisten
'Kint van'
privi
-
Na de mennyire korrekt a fentebb linkelt gépigény? El fog az indulni nekem 7600gst-vel, vagy ne is vesződjek a beszerzéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest