- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
Barthezz2 #4793 üzenetére
Na most jönnek rokonok, de megprobálom.
AMúgy köszönöm mindenkinek.
(#4794) Black-core: Hát másik gépemen kiprobáltam már a win7-t, nem tudom engem kimondottan idegesít, valahogy az egész, Vistát gyorsabbnak érzem, szerintem még egy jó ideig nem váltok win7-re.
ui:Amikor kijött a gém kiprobáltam csak sajnos akkor egy átmeneti X1900XT-m volt és hát elég kakiul futott, akkor még se peccs se semmi szóval gondoltam félre teszem, egy hónapja hogy szereztem egy 8800GT-t és most jutott eszembe hogy játszanék ezzel, dirt2-t meguntam de már annyira hogy a gyönyörű grafika nem kárpótolt.
A lényeg lényege, hogy akkor egy 3-4órát játszottam vele csak zavart hogy bármit csinálok vele ha leveszem ha nem veszem le a grafikát akkor is szagadt.Lehet ogy már a winem kaki, mert még nyár elején lett újra rakva csak hát eddig mással nem volt gond. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4751 üzenetére
Hát, én kormánnyal versenyzek, és ha jön egy vidi, akkor csak egy 'Enter' és volt, nincs. Bár, ha te a közvetlen verseny előtti videóra gondolsz, az engem is érdekelne, mert elegem van, hogy 15mp-et kell várni, mire nyomhatom a gázt...
Nem mellesleg egyre nehezebb, a kezdeti lelkesedésem nem tört meg ,de visszaesett...
Most vagyok 178 csillagnál, tehát jön a Tier 4, viszont ezzel több a melóm, mint a másik 3-mal együtt
Ja igen, az utolsó 6 csillagos versenyemre 5 meglett, és ekkor volt 178, viszont nem adta meg őket, és nem lett 183! Ez vajon mitől lehetett?
Na meg, most nézem én is... A drift egy akkora hulladék a játékban, hogy olyat még nem láttam. Amilyen király a játék olyan g**i sz@r a drift. Lehetetlen játszani szvsz...
-
Gorath
tag
válasz
Barthezz2 #4749 üzenetére
Beállítottam az egyik gombra (Logitech Momo Racing-en a bal felső piros) a kéziféket és azzal. Nemtom, hogy ez összefügg-e azzal, hogy mit állítok be rá, vagy mindenképpen ez a gomb való erre, de ezzel lehet az OK, Tovább, stb. funkciókat is elérni, tehát ezt nyomkodom állandóan.
Egyébként a 4 ellenfelet kipördítős feladatot közben sikerült megoldanom, ha valakit érdekel, tudok adni néhány tanácsot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Barthezz2 #4657 üzenetére
értem.
ha nagyon vonz, hallgass bele pár számba, a jotyúbon.volna pár 5letem, ami tán még tetszene isde az izlésedet természetesen nem ismerem
(#4658) FRENK1988: jujj ,de sokat kaptam APPCRASH hibát. szinte mindenre...
figyi. aztmondtad szűz oprendszer.
ilyenek, hogy directX? tedd fel a shift lemezéről. vagy frissítsd online a lehető legfrissebbre.
akkor: C++?....ilyenek
ötletek csak -
FRENK1988
veterán
válasz
Barthezz2 #4657 üzenetére
Forrás
Need for Speed™ SHIFTÖsszegzés
Működésképtelenné váltDátum
2009.12.05. 21:54Állapot
Nincs bejelentveLeírás
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\SHIFT.exeProbléma-aláírás
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: shift.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.2.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4af2ddcf
Hiba – modul neve: shift.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.2.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4af2ddcf
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 004347de
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789ezt kapom rendszeresen. Eddig nem kellet semmivel sem birizgálnom. Tehát ment simán nem kell kompatibilitást állítgatni és rendszergazdai jog sem.
-
Gorath
tag
válasz
Barthezz2 #4636 üzenetére
Catalyst 9.11 van fent, DX és Physx is friss. Egér van, az új kocsikat nem néztem, de az exe és több másik file is novemberi dátumú, tehát lecserélte őket. Ezért nem értem, hogy miért nem lett gyorsabb.
Az új patch elvileg feloldja a "ha ATI kártyád van, akkor fele olyan gyors" korlátozást, és tényleg mindenhol ezt olvasom, hogy működik, de nekem nem akar...
-
Gulyo
tag
válasz
Barthezz2 #4512 üzenetére
Sajna van ebben valami .. tegnap nyomtam egy 20 percet GTR2-vel, rFactorral ( Endurance Mod egy állat ) és utána Shift ... hááát ... GTR2-ben, rF-ban az autót minden kanyarban odateszed ahova akarod ... és minden körben ... egyszerűen kiszámítható, pontos ... Shiftben sajna nem ... ott vagy összejön vagy nem ... egyszerűen az autó nem követi a megkezdett ívet ill az egyenesfutása is gyatra .. evvan ... reméljük az új pecs sokat javít rajta
Még valami ... G25-tel amúgy elég pontosan terelhetők a járgányok Shiftben ... a pontatlanság ellenére -
gabber01
addikt
válasz
Barthezz2 #4501 üzenetére
Mondom hogy bill-ről birkatürelem kell hozzá. Kormánnyal meg még nem volt hozzá szerencsém. Nagyon kíváncsi lennék rá hogy úgy milyen, hogy az összes tesztelő összefossa magát a gyönyörtől, mert sztem a fizika elég távol áll a valóságtól ebben a cuccban. Ezek a versenyverdák hétszentség hogy nem így viselkednek az életben. Úgy kell terelni őket mintha vmi bivalyerős, de 10 tonnás dobozt vezetnél. Kanyarodni alig akar, de ha mégis akkor aztán nagyon. Bill-ről gyakorlatilag a legenyhébb kanyart sem lehet csúszás nélkül bevenni, ami azért több mint röhej. A másik meg, hogy még nem ültem ilyen kocsikban, de a visszaváltás tényleg ilyen picsa lassú? Esküszöm én gyorsabban visszaváltok a kis puntónkban mint itt a játékban. Az elindulás meg szintén katasztrófa.
Na mindegy. -
Alister71
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4480 üzenetére
Igen mert az Ati mellett a proci számolja a fizikát, és ez az irreális csúszkálás teljesen megszűnt az nV-vel. A 3870-esen alapvetően jól futott a játék, de a procit én is felrántottam hozzá 3.6 GHz-re. Viszont nagyon nem akart az autó az úton maradni, egy sima fékezéstől is lezuhantam.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Barthezz2 #4439 üzenetére
...én is szenvedtem vele egy darabig...* 2006 Chevrolet Cobalt SS : csúnya kis elsőkerekes, nagyon jól irányítható...* 2006 Dodge Challenger Concept : a hátsó hajtás miatt csúszkálós, de olyan, mint egy tank, és ahogy tuningolod, egyre jobb...* 2009 Chevrolet Camaro SS : itt még használható, de átépítés után nekem valamiért szinte irányíthatatlan...
...a többit csak érintőleg próbáltam, de valamiért nem tetszettek...
...* 2006 Chevrolet Corvette Z06 : bár Ő már nem az a kategória, de számomra az egyik leg szimpibb autó a játékban...
...
...más : nv karival nem volt alkalmam tesztelni, de ATI-val annál inkább... 3850-es kártyával is majdnem ugyanaz a produktum, mint a 3870X2-vel...ami áttörést hozott, az a proci tuningja...4 magos procinál 3.5GHz felett már nem volt zavaró belassulás...2 magos procival (E4300) 3 GHz-n előfordult, hogy a képkockák száma 10/mp alá esett...
...
-
válasz
Barthezz2 #4266 üzenetére
Az nalam 0-an van, igy a jo, elvileg arra szolgal, mint a sebessegfuggo szervokormany, hogy nagyobb temponal ugyanakkora elforditasra lagyabban reagal, de itt csak szoftveresen van ez emulalva es elbaxa az iranyitast. En azota tudok kormannyal menni, miota kilottem a retekbe.
Legyen corvette.
-
sagesz93
addikt
válasz
Barthezz2 #4143 üzenetére
Az a blur amire gondolsz az kikapcsolhatatlan.
Amúgy meg inkább ne süsd ki a procit, ennyit nem ér a játék, EA átkúrt mindenkit, mikor azt irta hogy egy 2,5ghz-es core 2 procin meg egy 3850 képességű karin simán menni fog fullon. 3850-em volt a 4730 elött és örültem hogy ment mediumon 1280x800-ba, havernak meg e2180(alapon)+gts250 és fullon meg AA-AF-el mindennel 1440x990-ben fut 30fps fölött.
Szóval megrohadhat az egész EA banda.
De a játék szerintem kva jó lett
Lauda: nem olyan lassú az az Evo. -
sagesz93
addikt
válasz
Barthezz2 #4131 üzenetére
nekem 1440x900, medium 1-2 cucc high, 4xaa, és épphogy szépen fut, de azért akad néha sok autónál.
Tényleg kevés, de a gépigényt ha megnézzük az én gépemnek is vinnie kéne maxon.
Azért lehet egy patch segíteni fog.(természetesen ha nvidia kártyád lenne(mondjuk 8800gt) akkor simán vinné maxon.... -
bokrosolajos
őstag
válasz
Barthezz2 #2022 üzenetére
Ez nagyon jó köszi!
Én eleve feljebb toltam, és nekem könnyebbnek tűnt az irányítás, de eddig azt hittem csak azért, mert ügyi vagyok
Mondjuk szomorú, hogy kiderült, nem
De midenképp hasznos info, köszönjük, hogy megosztottad velünk!!!
Van elég bug ebben a játékban, azt hiszem szűk volt az idő a fejlesztésreMielőbbi vga karit neked! ;)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Barthezz2 #1546 üzenetére
Azokra gondolsz, amit az EA előre elkészített? azt ismerem
nekem az kéne amikor fóliát rakok rá (pl arckép vagy teljes body-képet..mint régen volt az NFS-eknél....)(#1549) Sonja: aaah, So. Rendben, köszönöm.....
jah, nálam 1680-ban sehogysem akarja levenni az ablakos módot
ez csak nálam van így?
-
Free04
tag
válasz
Barthezz2 #1526 üzenetére
Numpaddal tudod más szögből megnézni,de sajnos nem forog körbe.
Még ha belemész a festésbe és ott nyomod végig h jobb oldal,bal oldal,stb úgy talán jobban látszik.
Ha pedig belemész az Autóimba,akkor ott forog a kocsi.
Ezt én is hiányolom belőle,h nem lehet normálisan egérrel forgatni. -
válasz
Barthezz2 #1442 üzenetére
Ahogy Csabee. mondja, amelyik ár-érték tekintetében jobb. Pl. 4850-ből ezt venném, míg GTS250-ből ezt, de találsz 9800GT-t pár ezressel olcsóbban, ami lényegében ugyanaz mint a GTS250, csak egy kicsit lassabb (a 9800GTX-el egyenértékű a GTS250).
Hogy ATi-t vagy NV-t, arra van teszt bőven a neten
Én most egyiket se venném, inkább megvárnám az új ATi-kat.
(#1446) Lauda: Nálam a kormány és fék érzékenység 75%, holtjáték 0%; próbáltam 5%-on, de csak faltól-falig mentem. A többit hagytam alapállapotban.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1298 üzenetére
A grafikaállítósdival nem csak te vagy így, nekem is kifagy a legkisebb állításnál. Az egyetlen beállítás, amin hajlandó elindulni, az az 1280x1024 75Hz 8XAA Vsync on(
) minden highon. Az AA-t próbáltam levenni 2x-re, és kilépett a küvetkező verseny első 5mp-ében.
Ma valszeg lesz alkalmam kipróbálni a játékot 1920x1080-ban, meglátom, mit bír vele a videokarim. Egy Athlon 240 mellett(alapon) nem lenne procilimites a dolog, ugye? Mert egy E2160-nal kéne összehasonlítani, és ha szükséges a proci is, akkor ki kéne kalkulálni az azonos teljesítményű órajelet. -
enjoy018
tag
válasz
Barthezz2 #1021 üzenetére
Na ez úgy néz ki bejött!
A komatibilitási móddal sikerült elérnem, hogy az új beállításokkal induljon a game! Végre sikerült megvennem az első autót! Viszont találkoztam én is a sokak által már itt a fórumon is említett fagyásos dolgokkal! Nem nagyon tudok versenynél tovább menni, mindig lefagy a következő verseny töltése közben, és így ez játszhatatlan számomra, mert egy versenyt vagy 8-10szer kell végigcsinálnom, mire el tudom menteni a megnyert versenyt fagyás nélkül! :S Nem emlékszem, hogy ezelőtti NFSeknél ennyire bugos lett volna egyik rész is! Amúgy jó lenne a játék, meg nagyon szép is, nem unalmas, viszont a driftet azt nagyon elk*rták, IRÁNYÍTHATATLAN (jobb híján billel nyomom), egy S2000essel és egy viperrel is próbáltam, egyszerűen lehetetlen.. messze eltér a valóságos drifteléstől (vezettem már drift autót). Tudom, nem a reklám helye, de a Gridben ezt nagyon eltalálták, haverral nagyon sokat drifteltünk onlányban, és az inkább hajaz az eredetire!
Na szal, kicsit eltértem az eredeti problémámtól, nem tud esetleg valaki valami megoldást ezekre a fagyásos dolgokra? Juteszembe EREDETIben van meg a játék, ezért is csodálkozok az ilyen problémákon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest