- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna mondani egy olyan pályát, ahol rendesen ki lehet húzatni, mondjuk egy tuningol lambót? Kb 300-350 Km/h-val akarnék menni, de eddig a 250 volt a max kb, mert jött a kanyar.
Egyébként akinek nem menne a drift, annak ajánlom figyelmébe a Dodge Viper-t tuningolva.
1000 newton/meter csodákra képes. -
csabicska
senior tag
Figyu! Elkezdődött a World Tour sorozat de eltünt a többi verseny. Most ezt végig kell csinálni,vagy hogyan tudom ujra előhozni a korábbi szinteket?
Egyébbként 21 .szinten vagyok.
Köszi előre is. -
sagesz93
addikt
na gyertek hamachira, kockulni kéne
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2483 üzenetére
Észrevettük!
Ha már ennyire benne vagyok, akkor melyik pálya ad a legtöbb pontot? -
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Ennek a 4.ik szinten lévő Zonda-s résznek mi az értelme? Szerintem bugos.
Az összes autó gyorsabb az enyémtől kb 20km/h-val. Mindig a 11-ik helyről indulok, és az auto ha lemegy az útról, porszívóként szívja magához a szalagkorlát, ami igen érdekesen néz ki.
Mindenki 200-al veszi a kanyarokat, de nekem 50-el is necces beleférni.
Fura lett az a pálya. Valakinek van valami ötlete? tegnap óta csak azt csinálom, és a legjobb helyezésem eddig a 16-ik lett. -
hahajdu
aktív tag
Na örömmel látom, hogy 6-an is vagyunk hamachin!
Ma 15:00-kor csinálhatnánk egy versenyt, ha valakinek előbb jó írhat hamachin.
(Hamachiba:
Név: phshift
Jelszó: shift ) -
bakosgabor57
őstag
Amúgy pedig csak egyébkéntileg, nem tudom észrevettétek-e, de nagyon jól reagál az összes autó a tuning változtatásokra.
-
pigatt
őstag
Még egy kérdés. A Camaro-ba lehet nitrot rakni? Mert az autó kiválasztasánál bal alsóban írja, hogy "Elérhető fejlesztések" és ott közte van a nitro, csak ha rámegyek a fejlesztésekre akkor a Camaro-ra azt írja, hogy nincs több fejlesztés. Miért?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2474 üzenetére
De mentél már 6:30-at is, nem?
Gyick: Space. De nekem lehet állítani. -
Gyick
őstag
sziasztok!
A nitrót melyik gombbal kell használni?megnéztem a beállitásokban de csak a gamepadet lehet állitani.Végignyomtam minden billenytüt de nem jöttem rámegvan..
-
dragonfx
veterán
sziasztok!
A 4-5. versenynél mikor betölt és nézetbe váltana a kép kilép a windowsba a játék majdnem kifagy??
mi lehet az oka??
kevés ram??nyomja valaki 1 gigával.
gépem a profilba tudom elég gyengus hozzá de mennie kéne azért.
első 3 futamnál nem volt ilyen.ötlet?
-
Gulyo
tag
driftre vki ... nem hiszem el h nem lehet beállítani ...
-
A dirt miatt kikapcsoltam a ht-t es meg gyorsabb lett, 15 ellenfellel rajtnal 50 felett van az fps, de ez a patch kiakaszt baszki, fu a palyan:
Este le is szedem a francba es patch nelkul nyomom tovabb.
CHIPman: Hat Te tudod, rambol meg eleg a 3 giga is, de meg akkor is inkabb linnfield mint amd.
pityeszka: d legalabb nem fak.
-
csoli31
aktív tag
Megtaláltam végre hogy pontosan hol lehet kiválasztani a jutalom autókat. Csak a gyors versenynél lehet, és ott kell a 9-est megnyomni. megvan a kedvenc verdám!
Aston Martin Racing DBR9:
Játékból
A való életből
Szintén a játékból
A való életből -
pincehely
addikt
Sokat javított a Patch.
Nem fagy, és a töltési idők is jelentősen csökkentek. -
csoli31
aktív tag
válasz
Csabee. #2418 üzenetére
Igaz 50-es szint után már nem lehet szintet lépni, de a pontozás nem áll le. Magyarán kapjuk ugyan úgy tovább a pontokat. Kíváncsi vagyok hogy milyen számjegynél akad majd ki (magyarán milyen pontösszegnél nem fog tovább számolni)?!
blazsey2:Sajnos ráuntam a T.D.U.-ra. Valahogy már nem tud lekötni úgy mint régen (még a cruise-ok se). -
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve #2447 üzenetére
bár most jut eszembe, hogy az E46-ossal csak drifteltem ott lehet nem jött ki a pattogós dolog
-
bokrosolajos
őstag
Tessék, aki az egyik fejlesztővel szeretne kedvesen, angolul eltársalogni, itt az elérhetősége:
[L:Andrew@NeedforSpeed.com]Andrew@NeedforSpeed.com[/L]És tuti nem a PissX a probléma, hanem maga a graf engine.
-
Skizz
addikt
válasz
bokrosolajos #2444 üzenetére
NV esetén is a cpu számolja a physxet, nem? Csak azért kellett, hogy lehessen valamire fogni az AMD-s lassúságot. Mondjuk nekem sok gondom nincs vele 4850-nel, nem fagy, megy rendesen, de amit a többieknél művel az vicc. Ezt is megvette kilóra az nv.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
romero28 #2442 üzenetére
ati-nál a physX nem állítható, mert nem tud mit kezdeni vele
De ahogy olvasom az EA honlapján, nVidia tulajoknál is előjött a sok autó sok fps esésDe valaki írt egy érdekes dolgot: akik win98 kompatibilitás módban indítják (mert csak úgy indul el ez a sz@r), kapcsolják ki a winfosban a látványelemeket és akkor javul valamit a helyzet?! Nem tudom kipróbálni, melóhelyen vok
-
Skizz
addikt
Bakker miért ugrál minden kocsi? Veszek egy 1. vagy 2. szintű felfüggesztést bármibe, és úgy dobálja a seggét mint egy jóllakott kurva.
Picit megnyomom a gázt, megyek kb. 70nel és a nyílegyenes szakaszon elkezd néha ugrálni és hallom ahogy csikorognak a gumik amikor leér a földre. Azt hittem, hogy kemények a gumik, levettem a nyomásból, de ugyanolyan sz*r. Most konkrétan egy E46-tal megyek, enyhetuninggal, de már sokszor tapasztaltam ezt, csak nem figyeltem rá oda mert mentem mint a barom. Most lelassítottam, és 60-70-nel is ugrál minden.
-
romero28
senior tag
válasz
bokrosolajos #2440 üzenetére
ati-nál a physx-et teljesen le kell lőni asszem
kisza25 : nálam is volt olyan , hogy ablakos módban indult a játék , de a beállításoknál át lehet állítani teljes képernyőre .
-
Veron
addikt
válasz
szpal17 #2439 üzenetére
Hi!
Nem tudom pontosan mi lehet a gond, de hasonlít(hat) az enyémre. Ha a kigyorsításoknál nem tudod megtartani, akkor az simán lehet a steering lag miatt, mert késik a kormányreakció, azaz még mindig enyhén kanyarodik, mikor te már egyenesbe tetted a kormányt/kontrollert.
-
bokrosolajos
őstag
Nem hiszem el!
Két hete vettem életem első ATI-ját, és azóta csak copok vele!
Nem tudom mi történt, de most már több autó esetén annyira leesik az fps, hogy nem tudom irányítani a játékot. Ráadásul tegnap 4x lépett ki a Nordschleife közben... -
szpal17
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az irányítással. Egyszerűen nem nagyon tudom az autót a pályán tartani..., a kanyarokban az autónak automatikusan megy ki a segge.. Egy xbox 360 gamepaddal próbálgatom.
Tud valaki esetleg valami finomhangolásos megoldást? Vagy esetleg leírhatná, hogy miket állított be.
Ez így elég játszhatatlan...(probálgattam profin mindent kikapcsolva és enyhe rásegítésekkel is, persze max rásegítéssel nem szeretném már, mert annak nincs értelme) -
Gulyo
tag
Valakinek van valamilyen autója valamilyen beállításokkal DRIFTRE ???????
Úgy értem HASZNÁLHATÓ -
csabicska
senior tag
Patchet feltettem de nincs egér,nem vettem észre h a töltés lassult volna. Win7.rendsz.
Vagy vmit nem jól csináltam? Rákkatintottam vmi piros csikok elindultak aztán kész ennyi. Vélemény? -
Sonja
nagyúr
Másnak is csökkent a töltési idő a patch-től?
Nálam nagyon gyorsan betölt már.
-
zuchy
őstag
Lehet, hogy sok ramot használ, olvastam, hogy sok kocsinál 2 giga felett. Szóval akinek 2 giga, vagy kevesebb ramja van, az vegyen, és lehet, hogy gyorsulni fog. Majd hétvégén csinálok tesztet, de nekem ugyanúgy megy elllenfelekel, mint azok nélkül, szemre. Lehet, mert ramból betáraztam.
De bőven játszható.
-
Tomi 16
őstag
Hali Evry...
Első benyomásom erről a játékról h letöltöttem,és feltelepítettem és 1*erüen nem tudom elindítani a Gamet Hibaüzenet,meg h elnézést kér a windows szar.. már így kezdődött nálam jó szar lehet már ez a játék ha el sem indul...
Valaki tudna ebben nekem segíteni,mert ha ennyire szar ez a Game akkor inkább letörlöm és maradok a jó kis GRID-nél.Üdv:Tomo
-
kisza25
félisten
most kénytelen vagyok ablakos módban játszani
még a rendszer visszaállítás sem segített
-
Na felnyomtam a patchet, az egvilagon semmi sem valtozott, se eger, se betoltes, de legalabb nem lett rosszabb.
apollo12: Badarsag. Ami nem doglott meg tuning kozben, az mar nem is fog utana.
kisza25: Szedd ki a mentest es rakd ujra, 10 perc az egesz.
Ha nem megy a mentes akkor max behoptad.
-
Free04
tag
Nincs valakinek kedve most kipróbálni h megy-e hamachin?
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
kisza25 #2406 üzenetére
Én azt bírom, hogy a következők a beállítások:
1280x1024 8XAA minden high
1440x900 8XAA minden high
1920x1080 8XAA minden high
És mindhárom esetben 15-17FPS-em van, ugyanazzal a karival. Proci 3GHz E2160 és 2,8-as AII 240 is volt, mindkettővel ugyanannyi.
Miért?
4209: Jóvan, csoli, te visszamennyé'. -
csoli31
aktív tag
válasz
Mariann294 #2400 üzenetére
Nekem!
708
Amúgy a maximum csillag nem fog összejönni. Még nekem sem! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Felőlem lehet ilyen verseny! Ki éri el leghamarabb a maximum csillagot! Én vasárnapra szeretném elérni
Szóval húzzatok bele srácok
-
Mariann294
őstag
válasz
- = Zk = - #2405 üzenetére
Ja.....
Látod a képemen azt amelyik be van pipálva?Azt kipipálod,aztán rámész arra hogy testreszabás.
-
kisza25
félisten
felraktam a pecst és azóta ablakban fut a game
és előjött az a hiba ami nálam eddig nem volt
sok auto=kevés FPShogy lehet ezt a szart leszedni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Mariann294 #2404 üzenetére
csak ez a 4 darab van?
mert ezeket már megtaláltam, én az egyénire gondoltam
azon belül van-é -
Mariann294
őstag
válasz
- = Zk = - #2401 üzenetére
-
hahajdu
aktív tag
Tegyétek fel a Hamachi-t, majd lépjetek be a következő hálózatba:
Név: phshift
Jelszó: shiftezután shiftben lan menüpont alatt tudjuk majd egymásellen tolni! Gyertek minnél többen!
-
Vicoo
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mutasd merre, légyszives, mert fóliáknál én nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest