- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Socket AM4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
A szintenként a versenyekre gondolsz? Mert bármit megcsinálhatsz.. Igazándiból a legvége a World Tour. azt megcsinálod utána már csak autókáznod kell.. de akkor már tulajdonképp vége! Illetve még az 50es versenyzői levelt megcsinálhatod..! Meg a csillagokat összegyűjtheted!
Nekem most 630 van. -
Csabee.
nagyúr
Vannak pályák, amiken bizonyos kanyarokat egyszerűen nem tudom megcsinálni normális ívben! Mármint az ajánlott íven.. viszont ha már valamelyik pályán megcsináltad, akkor az kihat az összes többire, tehát csak 1x kell jól megcsinálni az összes kanyart, ez tetszik!
Érdemes egy lassú autóval menni, csak a kanyarokra összpontosítani!
-
csoli31
aktív tag
Meg kell pördíteni őket! Ami nekem nem jött össze. Egyet még csak csak meg tudtam pörgetni, de négyet?!
Azért sem értem hogy ilyen kritériumot adott, mivel nem a durvaságra hajtottam?!
Amúgy majd lehet hogy én is beszállok a stoc car-os versenybe (ha lehet egyáltalán versenynek nevezni).
-
Free04
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- E-roller topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest