- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
A szintenként a versenyekre gondolsz? Mert bármit megcsinálhatsz.. Igazándiból a legvége a World Tour. azt megcsinálod utána már csak autókáznod kell.. de akkor már tulajdonképp vége! Illetve még az 50es versenyzői levelt megcsinálhatod..! Meg a csillagokat összegyűjtheted!
Nekem most 630 van. -
Csabee.
nagyúr
Vannak pályák, amiken bizonyos kanyarokat egyszerűen nem tudom megcsinálni normális ívben! Mármint az ajánlott íven.. viszont ha már valamelyik pályán megcsináltad, akkor az kihat az összes többire, tehát csak 1x kell jól megcsinálni az összes kanyart, ez tetszik!
Érdemes egy lassú autóval menni, csak a kanyarokra összpontosítani!
-
csoli31
aktív tag
Meg kell pördíteni őket! Ami nekem nem jött össze. Egyet még csak csak meg tudtam pörgetni, de négyet?!
Azért sem értem hogy ilyen kritériumot adott, mivel nem a durvaságra hajtottam?!
Amúgy majd lehet hogy én is beszállok a stoc car-os versenybe (ha lehet egyáltalán versenynek nevezni).
-
Free04
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest