Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Úgy tűnik, hogy a játéknak megszűnt a multija.
-
Alister71
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5002 üzenetére
Rájöttem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5000 üzenetére
Nem, végül is működik a multi. Annyi, hogy ha nincs olyan verseny, ami előszobába van, akkor írja ezt. Ha talál szabadod akkor belép. Ez azért volt furcsa mert a Grid-be be tudsz lépni bármikor, csak kiírja, hogy a verseny még folyik és vársz míg visszatérnek. Be is "ülhetsz" akármelyik versenyző autójába addig és nézelődhetsz. 3990-ért vettem a Tescóba, annyit szerintem megér. Ez a max összeg amit ráfordítok egy játékra a multi miatt, fél év alatt a legtöbb lemegy.
Ha rám hallgatsz a Grid-et veszed meg, sokkal többen nyomják, van PH-s szerver is, jókat szoktunk versenyezni. Apróba is árulják 1500 körül. -
Alister71
nagyúr
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy miért írja mindig azt ki, hogy "ez a játék már nem elérhető"? Akármelyik versenymódba próbálok belépni, mindig ez jön. Bejelentkeztem EA Nationba is, elvileg ezek a dolgok rendben vannak. Tűzfalon is átengedtem, esetleg a Router beleszólhat még valamibe? UPC Fiber Power 120 és win7 x64.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Barthezz2 #4480 üzenetére
Igen mert az Ati mellett a proci számolja a fizikát, és ez az irreális csúszkálás teljesen megszűnt az nV-vel. A 3870-esen alapvetően jól futott a játék, de a procit én is felrántottam hozzá 3.6 GHz-re. Viszont nagyon nem akart az autó az úton maradni, egy sima fékezéstől is lezuhantam.
-
-
Alister71
nagyúr
Elcseréltem a 3870-emet egy G80 GTS-re.
1440x900, 4xaa, 8xaf. Rajtnál 40-45 fps, tömegbe 55-70, ha első vagyok 75-100-ig.
Az irányítás rengeteget javult, sokkal jobb mint az Atin. A physX dolgozik szépen.
Szal. bármekkora erő van egy Atiba, ehhez a játékhoz semmi köze. -
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #3472 üzenetére
Anno a Most Wanted-et toltam egy 3000-es Athlon64-el és egy 256 megás ati 9600pro-val és gyönyörű volt.
Majd megvettem az "új" gépet egy c2d vel és egy 8600GT vel. Na majd adok a Most Wanted-nek - gondoltam, de mikor megláttam a grafikáját az nV-n, egy világ omlott össze bennem.
No Comment....... -
Alister71
nagyúr
válasz
sagesz93 #3471 üzenetére
Csak azért b@sztatlak ennyire, mert iszonyatosan felcsigáztál.
Az már nekem is feltűnt, hogy "túl jól" fut a játék, de magyarázatot még nem találtam rá.
Volt 9800GT-m, és alapból felrakom a physx drivert, a 3870-re is, de a Vantage nem mutatja, hogy működne.
(azért cseréltem le, mert az atinak 100x szebb a képminősége) -
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3458 üzenetére
Szerinted neked is fut a physx a 3870-el?
Ez hülyeség.
De mégis jól fut vele a játék.
Én Win7 7600RTM-el tolom, 9.10-es beta catával. -
Alister71
nagyúr
válasz
sagesz93 #3446 üzenetére
Amúgy HD 3870-el, 1440x900-on, minden high, 8xaa és 16xaf, 3.6 GHz-s E7300-al, nV PfhysX feltelepítve:
2009-10-02 20:37:47 - shift
Frames: 10076 - Time: 230814ms - Avg: 43.654 - Min: 27 - Max: 57.
Nem kell annyira szégyenkeznie az Atinak. Belső nézetbe. 9.10 beta catalyst, shift javító patch. -
Alister71
nagyúr
Tolja valaki 256 megás HD2600XT-vel a gammát?
Havernak feszt belefagy, XP-n is és Win 7-en is. 2 verseny lemegy aztán game over. Csak restart segít.
2 giga rendszer ram és 4600+-os AMD, akár alapon, akár húzva. -
Alister71
nagyúr
Nem könnyű dönteni vga vásár terén. Folyamatos a harc bennem nV és Ati téren. Mindkettőből vennék ha lenne annyi lém, és cserélgetném, mikor melyik játék fut jobban rajta.
Az Ati képminősége nagyon tetszik. nV-vel pedig kevesebb a driveres gond. Bár igazi gondot már egy ideje nem tapasztaltam az Ati drivereknél sem. Szerintem a gyártó céget is keményen meg kell választani. Atiból MSI-t soha többet nem vennék. Az Asus jó mindkét oldalon. Há persze erről örök vitát lehetne nyitni, amit én most nem akarok.
Neked jó erős géped van, az enyém E7300-al és Ati 3870-el is tökéletesen viszi egyenlőre a Shiftet. (bár van még egy 3870-em pihibe és ha muszáj odacsördítek a CF-nek.) -
Alister71
nagyúr
válasz
proci985 #1632 üzenetére
Ezek szerint a 3870-nek tényleg fekszik a játék? Ezt páran már észrevettük.
Optimalizáció mi?Lauda: akkor keményen várod a hétfő reggelt?
Nekem volt olyan, hogy mikor megvolt a lém procira, péntek reggel 8-kor megkerestem Miskolcon a legkorábban nyitó boltot és megvettem, mert még 9-ig se bírtam várni, míg az első értelmes pc-s bolt kinyit.
-
Alister71
nagyúr
A Resident 5-nek olyan grafja van, hogy elképesztő, és maga a játék is igen jó.
Reggel menj be a Corába és vegyél egy kormányt, mert ez a játék azzal az igazi. Érezni kell mikor mennyit húzol egy kanyarba, mennyi gázt adsz. A billentyű az vagy lent van vagy nincs, Nincs átmenet. Adagolni kell neki keményen, nem beszélve arról, hogy én minden autós játékot game paddal toltam eddig, de ehhez az se jött be.
Alig láttam, mert ma is elég meleg volt, folyt a szemembe az izzadság, a tenyerem rá volt izzadva a kormányra, a lábamra muszáj volt felvenni egy zoknit, mert az is ragadt rá a pedálra!!
Szerinted? Nem lehet abbahagyni!! -
Alister71
nagyúr
Fú, én egész nap a kormányt tanultam és élveztem, rengeteg sima versenyt nyomtam, (nem karrier módban, abban a 3-ik szinten járok valahol), de mindenféle tét nélkül akartam gyakorolni, hogy mire komolyabb versenyekre kerül a sor, tökéletesen uraljam a kormányt és a pályákat. Meg a Resident 5 is rajtam van még mindig keményen, hiába vittem végig, attól sem tudok szabadulni, azt is nyomtam pár órán keresztül, ment a hentelés.
De ez az NFS nagyon megbolondított, reggel kelek és nyomom tovább.
Silverstone a kedvencem, meg Laguna Seca. ( az még Gran Turismo örökség) -
Alister71
nagyúr
válasz
hahajdu #1618 üzenetére
User error?
Itt a pár napos újoncokon kívül mindenki tudja, hogy nem vagyok rosszindulatú.
A mérést teljes verseny alatt végeztem, mindenféle nézetben. Pár értelmes ember is igazolta, hogy hasonlóan fut neki is.
Attól, hogy te itt csinálod a fesztivált, senki nem fog meghatódni. Olvasd el mégegyszer az alapszabályokat, aztán lehiggadtan menjél csucsukálni, és mindenki jobban jár. -
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1595 üzenetére
Semmi szükség nincs rá.
-
Alister71
nagyúr
válasz
bokrosolajos #1567 üzenetére
Igen.
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
S. Szabi #1521 üzenetére
Nem lehet, hogy ezek az X2-es Athlonok kevesek neki? Elég pociigényes, én is 3870-el tolom és a 3.6-on járatott E7300-al nem lassul sehol.
Barthezz2: érdemes venni egy jobb vga-t, egy 8800GT-t, vagy egy 3870-est kapsz használtan 16-17 körűl, nagyon szép a játék. Bámulom a visszajátszásokat is, gyönyörködöm bennük.
-
Alister71
nagyúr
Nagyon pimaszul jó ez a játék, reggeltől tolom kormánnyal, a grafika is magával ragad.
Aki tud vegyen hozzá kormányt, megéri!!!!!!S. Szabi: ha win98 módba rakod nem lehet, hogy pár grafikai dolgot letilt, és azért fut jobban? Én 64-es Win7-en semmit nem kompatibilizáltam és mégis jól fut.
-
Alister71
nagyúr
Valami iszonyat jó ez a játék kormánnyal és pedállal, billentyű meg a gamepad sehol nincs.
-
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1296 üzenetére
A 3870-nek fekszik a játék.
-
Alister71
nagyúr
válasz
tzsolesz #1283 üzenetére
Ez a mostani mérésem Silverstone, Dodge Viperrel és a kamerát váltogattam közbe:
2009-09-19 08:06:43 - shift
Frames: 16283 - Time: 339961ms - Avg: 47.897 - Min: 35 - Max: 67
1440x900, 4xaa, 4x af, minden magas, 3.6 GHz-s (400x9) E7300, Asus Top 3870 alapórajelen, 4 giga ram. -
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1275 üzenetére
Íme a 3870 eredménye 1440x900-on 4x-es aa és 8x-os af társaságában minden graf magas beállításon. Win 7 64-en 9.9-es cata. Hol itt a gond az Atival?
2009-09-19 07:48:52 - shift
Frames: 9218 - Time: 191468ms - Avg: 48.144 - Min: 37 - Max: 63Fraps-al vehetsz fel visszajátszást.
-
Alister71
nagyúr
Nekem a következő beállításokon 35-43 közti fps-el megy (fraps-al mérve Laguna Seca-ba).
400x9-es C2D E7300, 4 giga ram win7 64 és alapórajeles Asus 3870, 9.9-es cata.
Semmi bug, semmi akadás, semmi hiba. Semmi gond nincs az Atival.
Sajnos az fps valamiért lemaradt a képről, pedig mikor lenyomtam az F10-et még ott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest