Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Tier 4-ben van egy olyan verseny works car requied ide milyen kocsi kell?
Zondával nem enged nyomúlni -
fagy53
nagyúr
Van mit javítani a játékon, zavaró, hogy pl a beállított váltó áttételeket elfelejti játék közben, és a gyárit alkalmazza, majd ismét a beállítottat. Az egésznek így semmi értelme, mert hol 126km/ó-nál vagy 142km/ó-nál szabályoz le. Ezt nemcsak egy autótípusnál csinálja. Van amikor teljesen érzéktelen a változtatásokra, vagy a várttól teljesen eltérően alkalmazza a program a beállításokat.
Persze ez elsősorban a szimulátorokhoz szokott usereket fekteti meg, de egy jól belőtt verda, és nem csak a teljesítménytuningot értem ez alatt, csodákat produkálhat a pályán a gyári alaphoz képest, ez pedig a versenylázban égőknek is jól jöhet!
Lehet, hogy korai még javítást várni? -
dokee78
félisten
Nekem megyeget billel is,így már 3 ujjal össze tudok rakni egy atombombát.
-
pincehely
addikt
Csak érjek haza.
Majd jól kipróbálom a momo-t -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kéne egy kis help. Akadozik, vissza- vissza ugrál a kép, miközben játszok, pedig 45+ FPS-m van. Ez mitől lehet? A játék grafikai beállításaiban kell matatni? Esetleg van patch?
textúra szűréshez mit válasszak és a V-sync on vagy off legyen?A válaszokat előre is hálás köszönöm, fontos lenne, mert így nem lehet játszani.
Egyébként elég realisztikus -
Gulyo
tag
válasz
bokrosolajos #3284 üzenetére
Elkúrtam valamit
ezt a modot buziztam és ....
játék elindít, épített cosworth a főmenüben ... viszont "Karrier mód elindít" képernyő fogad !!!!!!!!! Nullázódott a játék ... azóta má wint visszaállítottam de nem segített ... én barom ... nem tud vki küldeni egy mentést ... .30-as szinten voltam már ...
most rakom újra
Előre is kösz ... -
bokrosolajos
őstag
Ezt a pályacsoffító modot én is letöltöttem tegnap, de tegnap éjjel nem mertem elindítani, mert azt írja 30 perc a kicsomagolás...
Ismét egy nagyszerű mod, a végén teljesen átalakul szimulátorrá a Shift!
mondjuk a damage modenak sok értelmét nem látom, teljesen végigjátszhatatlanná teszi a gámát, ha az éles tárgyak is kiszúrhatják a kereket :
-
Gulyo
tag
Új modok itt [link]
-
törölt tag
pl. most hétvégén Tökölön
(nagyon színvonalas a hazai drift, nagyon tudom ajánlani mindenkinek)..amit ezen a sebességen ki lehet hozni azt nagyon szépen autózták a srácok (és egy csaj
).
Szal a Shift driftje nem jó...megnéztem a videót is, de én a driftet kormánnyal képzelem el, nem azzal a kütyüvel...elhiszem hogy lehet vele menni, de kormány van szerelve az autóba.
Szal csak néztem mit müvel alacsony fordulaton az autó, ráadásul motorháztető nézetben (a gép röcögöt belső nézetnél) nincs motorhang bizonyos autóknál.
A Grid dritje pl. kifejezetten jól sikerült szvsz, én mondjuk azokat a pályákat nem kedveltem, ami lent linkelve lett, inkább a kikötői...de ott némi gyakorlás után nagyon rá lehetett érezni, és bár nem vagyok a millás driftek híve, a lényeg hogy nagyon élvezhető volt.
Megtalálták azt a pontot amikor az ember érzi hogy most beleállt az autó a driftbe és innen gázzal viszem, az áttevések is egész jól érezhetők voltak, és müködött a balfék illetve a rugott kuplung.
A Shift-nél én igyekeztem vezetni, a cimbim hahotázott, én meg néztem a képernyőt hogy ezt most az Rx8 miatt van, vagy azért mert nincs hangja...de a fordulatszámmérő kisfordulaton van...ami Wankel viszonylatban kb. meg se kellene forgassa a kereket.
Hozzátartozik hogy után a cimbinél láttam hogy a Bömös már nem annyira rossz, de én már nem ültem vissza a kormányhoz. -
blazsey2
senior tag
válasz
Csabee. #3274 üzenetére
Én semmilyenbe mert lusta vagyok szerkeszteni
.A többiekét nem tudom.Amúgy 763 csillagnál tartok,remélem péntekig meglesz a 800
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3269 üzenetére
A video-nak mekkora szokott leni így a mérete?
-
mycso
veterán
válasz
bakosgabor57 #3261 üzenetére
Ami a shift-ben van az nem drift...(eleve a drift mapok betöltésénél az a szöveg...valami jó hozzáértő írhatta, aki nem még életében nem látott drift versenyt...)
-
kisza25
félisten
válasz
bakosgabor57 #3269 üzenetére
a frapsot használom én is ezt az Any Video Convertert meg én is kipróbálom
köszi -
Kicsit mintha csalna gép.
Második vagyok, előttem kisodródik az ellen, végigmegyek, úgy hogy nem előz meg senki, és második vagyok, na erre varjál gombot.
Szeretem, hogy a pálya és a kinti rész között félméteres különbség van, bár nem látszik, de ha lemetél az útról nem lehet rá visszamenni.
Már megint felbasztam rajta az agyam.
-
kisza25
félisten
válasz
nem is tudtam, hogy ez az autó Driftre van
még, hogy Shiftben nem lehet driftelni
úgy látszik túl élethű azért olyan nehéz
te mivel veszel fel és mivel konvertálsz? -
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #3263 üzenetére
" Még a Gyurcsány kormánnyal... "
jahogy Te vagy az, aki jobban él, mint 4 éve
jóccakát...én nem politizálom a PH! hasábjain.. ink nem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Van időd gamelni!
Itt picit jobb a drift
-
bakosgabor57
őstag
válasz
- = Zk = - #3262 üzenetére
Még a Gyurcsány kormánnyal...
Nem vagyok kormány ellenes.CCakát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
gondolom ezt is kormánnyal követted el?...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #3257 üzenetére
Itt van a GRID-ből hirtelenjében egy részlet, azért látszik, hogy a Shift driftjével átestek egy egész lovasezred túloldalára...
-
macy
addikt
válasz
bakosgabor57 #3251 üzenetére
Vaze, pont úgy vezetsz mint én
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nah ott pl tudok driftelni
....
igaz kormánnyal még nem próbáltam ,de ami késik......
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Várjuk
-
sagesz93
addikt
válasz
Ez tényleg egy gagyi pálya.
Majd összehozok rajta valamit várjá csak
zk, az igenbuta nem neked szolt, hanem igenbután lehet menni a kocsival
A jövőmet inkább hagyjuk -
- = Zk = -
félisten
válasz
nah ha ez a közeljövőbeni pályák egyike, akkor látom sagesz sötét jövőjét
....
-
CHIPman
nagyúr
válasz
0:42 körül milyen rendet raktál.
-
apollo12
veterán
válasz
ez egy kegyetlen drift pálya
-
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #3245 üzenetére
Shift drift piff paff puff (rugóláb nyusziseriff)
-
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #3247 üzenetére
nyomsz a kocsira fulltuningot aztán a fejlesztéseknél jobb alul ki lesz villogni fog hogy átépítés= backspace.
Nem minden kocsit lehet átépíteni, A neve mellett ott kell lennie egy W-betűhoz hasonlító jelhez.
És thxMajd ezzel megyek egy kört, igenbuta
Mér most nem szép? Főleg a végét birom amikor újra egyenesbe próbálok állni -
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #3244 üzenetére
ez 2x180 flip nem? egyszer megfordulok, aztán előre fele még1x
Ja, lehet hívni 360-nak is.
Vistát többet nem rakok felAzt tudom hogy ott lehet.
Amúgy csúszásoknál elég kezesbárány a verda, amúgy meg egy nagy benga állat -
Csabee.
nagyúr
válasz
DerStauner #3241 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül
Én még a felborításokat sem tudom megcsinálni, hogy megpördüljön minden autó amennyit ír
-
sagesz93
addikt
Én beleszerettem a dodge challengerbe
Van 1 jelenetem, ami előszőr sikerült a kocsival, szvsz kva jól néz ki
(Kiraknám háttérnek ha videót kilehetne..)
Amúgy, hogy hivják ezt amit csinálok?
a jelenet -
DerStauner
senior tag
feloldottam az nfs world tour-t
már lassan kezdem megszokni az irányítást. a nehézség többnyire közepesen van, de van egy két párbaj, amit képtelen vagyok megcsinálni csak könnyűn.
-
Sziasztok!Ati kártyával nem is megy a Shift?A demo ment,de el sem tudom kezdeni a játék telepítését az nvidia birtokolta physx hiánya miatt,amit fel sem tudok telepíteni az atis driver miatt,Kidobtam 10 rugót??????
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #3235 üzenetére
Én meg ma nem játszok szvsz. Anyám elrakta a kormányt, és életerőm nincs visszarakni
-
bakosgabor57
őstag
válasz
CHIPman #3129 üzenetére
Előrébb kérdezted, Maseratival 2:11,110 sikeredett Spa GP-n.
-
raczger
őstag
Párszor már lett említve az úgynevezett steering lag, de megoldást még nem láttam, esetleg valaki tud valami okosat?
Eléggé idegesítő, hogy közel egy másodpercet késik a kormányzás, és annak gyorsasága sem egyezik meg, arról már nem is beszélek, hogy sokszor nem is annyit mozdul a kormány a játékban, mint amennyit fordítok. -
Gulyo
tag
nincs ea szeró vagy el...tam valamit ...
-
ToBeY
nagyúr
Összesen hány csillagot lehet megszerezni a játékba?
-
sagesz93
addikt
válasz
bokrosolajos #3226 üzenetére
azért a gta 4-nek jó hogy kell proci. Elég faszányos motor van alatta, elég jó a játék.
De ehhez azért nem kéne egekbe húzott proci... Ati kártyákhoz.. nvidián persze hogy jó -
bakosgabor57
őstag
válasz
sagesz93 #3222 üzenetére
Kanyart akartam írni....
Itt van Alexi Cumi(j)a -
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #3188 üzenetére
Kell a saját taktika
Ha ezzel vagyok sikeres.
Asszem megyek egyet a bmw e46-al is, na az csúszikMég töltök fel a forza 3 trailer koppintásos videókat
-
blazsey2
senior tag
-
blazsey2
senior tag
válasz
DerStauner #3207 üzenetére
Pagani Zonda R
-
válasz
bokrosolajos #3208 üzenetére
-
DerStauner
senior tag
milyen 4-es szintű autót javasoltok?
-
muxi-muxi
senior tag
Nem tudom, melyikőtök publikálta azt a modot, amiben kissé lenyugtatják az agresszív AI-t, meg visszavonnak a tapadós arcából, de EZER KÖSZÖNET! Mindenesetre még így is Qrva nehéz...
U.i.: A GRIDet nem kell leszólni. Mikor először megláttam, leesett az állam. A drift meg akár az álom. A menürendszer nagyon szép. És a töltőképernyő alatt sem unatkozunk. igen, ezek közül bármelyiket átvehette volna az EA.
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Valaki hamachi-n???
szoba: phshift2
pw: shift -
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #3200 üzenetére
Ja: és tegyenek bele olasz kocsikat! Egy jó versenyzős játék mit sem ér Alfa Romeok, Ferrarik nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest