- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
Több helyen is láttam 13k körül momo-t. Mondjuk engem aggaszt h állítólag minden modellnél jelenkezik a pedál potméterének a hibásodása,de ennyi pénzért már meggondolandó.
-
Free04
tag
Ha már mindenki videózik....
-
Free04
tag
Én is befutottam,de sehol senki.
Jóféle kormányt vettél, biztos szokni kell majd klaviatúra után.
Kíváncsi vagyok mennyivel mész majd jobb időket.Pincehely: Találtad az utcán és csak dísznek van az asztalodon.
-
Free04
tag
válasz
- = Zk = - #2610 üzenetére
Venned kell egy autot amit tuningolhatsz és akár ezzel az autoval is mehetsz online
-
Free04
tag
Most nyomtunk 1 kört Nordsleseaisen Aggregatorral és többször is azt hittem h nekem fog jönni,mert bénáztam rendesen,de kiderült h ismeri a féket.
Fordított helyzetben lehet nem bírtam volna ki előzés nélkül -
Free04
tag
Nincs valakinek kedve most kipróbálni h megy-e hamachin?
-
Free04
tag
Nálam sem müxik a patch.
Nem mintha hiányozna az egér,viszont egy kis gyorsulás+lan jól jött volna. -
Free04
tag
válasz
barnam_ #2296 üzenetére
Spa Scirocco [3:01:130]
-
Free04
tag
válasz
barnam_ #2291 üzenetére
Spa Golf GTI [3:02:620]
-
Free04
tag
Spa Focus ST [3:01:100]
Nekem Megane RS jön be a legjobban a 3 autó közül és úgy is tűnt h az megy a legjobban, pedig a köridők nem ezt igazolják.
-
Free04
tag
Spa Seat Leon Cupra [3:01:980]
-
Free04
tag
Spa Megane RS [3:03:710]
-
Free04
tag
Spa Seat Leon Cupra [3:03:740]
-
Free04
tag
válasz
sagesz93 #2141 üzenetére
Spa Focus ST [3:01:130]
-
Free04
tag
válasz
Zoli1222 #2220 üzenetére
Spa Megane RS [3:05:750]
-
Free04
tag
válasz
Ricco_hun #2105 üzenetére
Ha az összes fejlesztést megvetted egy átépíthető kocsira,akkor a képernyő jobb alsó sarkában válik elérhetővé az átépítés (backspace).
A kormányos topikban naprakész emberek vannak és mellesleg van egy nagyon jó összefoglaló írás a kormányokról,ott érdemesebb lenne érdeklődni.
-
Free04
tag
válasz
CHIPman #2068 üzenetére
Jól elvagytok ezzel a házi versenyzéssel, én is beszálnék,de billentyűzettel csak a nézőtérre szól a jegyem.
Majd ha veszek egy kormányom lesz kapsz....Kormány: elég sokat olvastam ezzel kapcsolatba és belépő szintű kormányt már lehet kapni 12k körül(Saitek R660),komolyabbat 27k körül(DFGT),még komolyabbat 49k körül(G25)
-
Free04
tag
válasz
volvoguy #2053 üzenetére
Valahol a szimulator és arkad között van a játék(inkább arkad),de végre jó irányba indultak el.
Én a kormányrásegítést lowra tettem,talán könnyeb így billel,de kormánnyal biztos kikapcsolnám.A fékrásegítést kikapcsoltam.
Nekem is driftel kanyarban,nem tudom h kormánnyal is csinálja-e ezt.Úgy gondolhatták a fejlesztők h jól néz ki.
Az MI szerintem nem rossz,van h direkt befékez mikor szélárnyékba megyek mögötte,pedig egyenes van és van hogy vezet több mp-el is és eldobja az autóját.
Persze volna még mit fejleszteni, elég sok hibája van, de tökéletes játék nincs, összességében elég jól összehozták. -
Free04
tag
Én is gondolkozok egy kormány megvételén.Nem is értem h miért pont most jött rám az a "kell egy kormány" érzés,pedig elég sok simulatorral játszottam már,ahol nem éreztem ennyire a hiányát,elvoltam a billentyűzettel.
Nálam nincs ilyen gond a hanggal,de ha másképp nem megy, vedd még lejjeb 60-ról.Ha pedig így is hangos,akkor szerezz be egy sokkolót,viperát,esetleg egy baseball ütőt(biztos ami biztos).
Képet print screennel és frapsal csináltam, ha nem sikerül EA-vel,akkor ez is megoldás lehet. -
Free04
tag
válasz
zolisx4 #1949 üzenetére
Szerintem kevés az a 2.6GHz, legalábbis biztos jót tenne ha 3GHz vagy felette menne.
Én 3.3GHz-en használom és több ember is legalább ennyin,akiknél normálisan fut.
Ez csak egy tipp...
Mennyi RAM van a gépedben? Mert nálam 2GB felett használt a rendszer,mikor 13 ellenfelem volt -
Free04
tag
válasz
- = Zk = - #1863 üzenetére
Én billel próbáltam a driftet kb 4x, de az első kanyarnál kipördültem állandóan, onnantól kezdve meg csak kínszenvedés volt az egész. Rá is hagytam.Majd ha lesz kormány hozzá,akkor megint ránézek.
-
Free04
tag
válasz
gamerkiller #1847 üzenetére
Nitróval se lehet többet menni?
Most néztem, gyors versenynél van egy pálya ami nincs 1 km se és 20k-t ad a végén.
-
Free04
tag
válasz
CHIPman #1809 üzenetére
Ha a bill.en levő printscreen gombot megnyomod,vágólapra másolja.Ezután painbe nyomsz egy beillesztést és kész. Ha ez nem müxik,akkor vedd fel a FRAPSot vagy XFIREt,azokkal még egyszerűbb is.
Frapsnál nálam alapból F10, de betudod állítani akármire.Csak a formátumot állítsd jpegre(vagy amire szeretnéd)+a mentés helyét is kiválszthatod.
-
Free04
tag
válasz
Csabee. #1796 üzenetére
Azaz. Rövidebb pályákon nem tudom mennyit ad,de ha nem számit a körök száma, úgyis uannyi pénzt ad,akkor érdemes 1 köröket menni(a versenyek között legalább tudsz pihenni amíg tölt
).
Én azokon a versenyeken szedtem meg magam,ahol adott autóval kell menni.Lauda: Azt nem tudom h mi tartozik ebbe az árba, lehet h csak maga a váz.Meg ahol néztem ott 2008 júliusi volt az ár.
Most nézem h a te linked meg 2005-ös. 2030 körül megfizethető áron lesz. -
Free04
tag
válasz
Sirandrish #1752 üzenetére
Jobb Shift
-
Free04
tag
A gombkiosztás elég érdekesre sikeredett.2 napig használtam a space-t kézifék gyanánt és csodálkoztam h milyen szarul fog,mire rájöttem h az a nitro.
-
Free04
tag
-
Free04
tag
válasz
Barthezz2 #1526 üzenetére
Numpaddal tudod más szögből megnézni,de sajnos nem forog körbe.
Még ha belemész a festésbe és ott nyomod végig h jobb oldal,bal oldal,stb úgy talán jobban látszik.
Ha pedig belemész az Autóimba,akkor ott forog a kocsi.
Ezt én is hiányolom belőle,h nem lehet normálisan egérrel forgatni. -
Free04
tag
válasz
bakosgabor57 #1422 üzenetére
A Frapsnál a movies fülnél be kell pipálni a record sound-ot.
Az xfire nem tud hangot felvenni. -
Free04
tag
válasz
Sirandrish #1403 üzenetére
Ha menüben nem tudod állítani,akkor esetleg ALT+ENTER.Ha így sem megy,akkor próbálj meg állítani a felbontáson.
-
Free04
tag
válasz
tzsolesz #1397 üzenetére
A drift nekem se jön be,szerintem rendesen elqrták.Kormánnyal lehet h jó/jobb, én bill.-el nyomom.Az előző részekben és a gridben sokkal jobb a drift, ez így számomra is játszhatatlan, persze lehet h csak gyakorolni kellene,de a kedvem is elment tőle h egy kanyart sem tudok bevenni sehogyan sem. Lehet rá kellene dobni a segítségeket, úgy nem próbáltam.
-
-
Free04
tag
Futtassatok le egy everest monitorozást és mindjárt kiderül h mit mennyire használ.
Mint fentebb írtam,nálam 4850-et 99%ban kihasználja,e5200(3.3GHz) pedig 89/91%-ban maximum. -
Free04
tag
Everest naplózás szerint:
Ramból 1655-nél nekem nem használt többet, bőven elég 2gb.
VGA-t 99%-ban,CPU-t 89/91%-ban használta maximum. -
Free04
tag
Én a 2. szintet átugrottam és most egy fullra tuningolt Murciliagot hajtok.Ez egy vadállat az első BMW-hez képest.
-
Free04
tag
válasz
szakalistvan #683 üzenetére
Én a Far Cry 2-nél találkoztam olyannal h kidobott teljes képernyőről ablakba, ott az ALT+ENTER segített.
-
Free04
tag
válasz
szakalistvan #615 üzenetére
Rángasd meg azt a procit 3GHz környékére.
4850+3.3GHz(e5200) 1280x1024/win7(32) minden fullon-csak az árnyék mediumon.Én billentyűzettel használom és semmi gondom a kormányzással-nem reagál későn.
A drift viszont első pár próbálkozásra képtelenségnek tűnik.Az első kanyarba befarolok,onnantól kezdve el sem tudok indulni...
Elég jól eltalálták ezt a játékot,kellemes csalódás ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BMW topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest