- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nikon DSLR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Lehet volt már szó róla,csak kicsit sok a hsz.
Szóval elindul a játék aztán rámegyek a karrier megkezdésére...majd végig nézem az a borzasztó izgalmas felvezetést,majd amikor átadja az irányítást a bömbinél,kifagy a játék.
Esetleg van erre megoldás,vagy valaki találkozott ehhez hasonlóval? -
MrSpock
csendes tag
Nekem egy Logitech Momo Force Feedback kormányom van, de a fékpedált beragadva érzékeli a játék. Találkozott valaki hasonló problémával, vagy tudtok valami megoldást? Más játékokkal semmi probléma nincsen a kormánnyal.
-
sto1911
veterán
Ha olcson jot akarsz, akkor szvsz ezek kozul szemezgess:
Ipon - Momo - manualis valto - 12k !!!
Ipon - EX - 15kNekem EX-em van (btw elado, garis) es tokeletesen eleg az en szintemre.
-
sagesz93
addikt
Én 1,5 éve hajtok egy ilyen kormányt. Nem felsőkategória, csak rezeg(azt se kapcsolom be), de amire kell arra tökéletesen megfelel, és nagyon pontos. Márkátlan kormányt nem érdemes venni, nekem már volt 3, mindegyik gariban végezte pár hónap után....
-
PAtr0n
addikt
válasz
Daffni2 #2887 üzenetére
Hát pénzem tulajdonképpen sosincs, azaz mindig másra kell, de valahogy most lázba hozott az autókázás ahogy kipróbáltam a Shift-et, és elbűvölt a belső nézet.
Nézegettem kormányokat, Logitech G25 felejtős, még használtan is, nekem horribilis az ára még úgy is, bár gyönyörű és ütős darab.
Amiben gondolkozok az a Logitech Driving force EX vagy a GT, de a GT már megint egy 10-essel több. Bár ahhoz már rendes manuális váltó van, amiért meg meg vagyok dögölve.
Esetleg még momo force de az meg GT árkategória. Ugyanez a kategória a Thrustmaster RGT FFB.
Ja és a Fanatec Porsche 911 turbo-ról nem is beszélek. Sose lesz annyi pénzem, annyira nem vagyok autób*zi
Nagyon óccsót akkor nem veszek, azért számít a mínőség, és időtállóság. -
-
PAtr0n
addikt
Elkezdtem én is jáccani a játékkal, frankó minden, teccik is, de rájöttem.... nekem kell egy kormány!
Sosem volt még kormányom, de úgy érzem ezt gáz billenytűzettel jáccani. Ráadásul nagyon nehézkes is. Néztem a játék által ismert márkákat, sztem 10 körül már kapok normális használtat. Vagy elég hozzá óccsóbb is? Vélemény? -
pincehely
addikt
Majd ha többet megyek online, akkor retteghettek
Főleg ha jövő héten befigyel a kormány is -
hahajdu
aktív tag
5 ből 1szer kifagy ez a szar
-
Egzee
őstag
most hogy felraktam a peccset téll gyorsabb csak minden meccs végén kifagy...
-
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #2876 üzenetére
Beállítások - Játékmenet-és ott valamelyik opcióban asszem a vezetés nevű opcióban tudod testreszabni az ilyen dolgokat.
Esetleg online-ba jösz te is?
Na én mára kivégeztem a multit, elég jó volt ez a nap. Főleg hogy mentünk multiba driftet(chip csak 1000ponttal maradt el tölem.
)
Na jó8. -
Vicoo
senior tag
Jaj de jóó kis multi volt
-
DerStauner
senior tag
ma este én is feltettem a játékot.
1 h-t játszottam vele, nem volt kifagyás, kilépés, stb. sem a tesztkör, sem pedig valamelyik verseny alatt. a grafika max-on van, és így van 40-50 fps a versenyeken (még a sokszereplősökön is). irányítás nehézkes, nagyon csúszkál az autó.
kérdésem lenne, hogy hol lehet a fékrásegítést kikapcsolni? emiatt megyek rossz köridőket.
-
Egzee
őstag
anyám testvérének újjítottam egy agp-s 2600xt-t szuper áron és még a szememre hányta, hogy nem megy rajta a shift... Mondom neki cseréld le azt a retek p4-et mert már p7 van és akkor menni fog... kajak nem lehet érteni az űtlagemberek nyelvén mert csak azt ismerik hogy p4... 5 éve minden ami jó az p4...
-
Csabee.
nagyúr
Lehet felteszem PC-re is majd a game-t idővel és megyek hamachizni! Csak akkor egy kérésem lenne hogy valaki a mentést dobja át, mert Xbox-ról nem hiszem hogy PC-re áttudom húzni
-
fpeter07
veterán
Kiprószáltam a játékot ésss nem rossz, sőt elég jó
Drift elég sz.r de a többi jó
-
Free04
tag
Ha már mindenki videózik....
-
dokee78
félisten
-
Vicoo
senior tag
Német erő
"Kissé" megcsúsztam ,de csodák csodájára korrigálni tudtam és első lettem
Egyébként életembe először eljutottam oda egy autós játéknál h rákényszerülök a kormány vételre, egyszerűen van amit nem lehet billentyűzettel csinálni :S
-
tildy
nagyúr
Elég lassan tölt be, ott kell várni felette. Néztem, hogy keresztfiamnak esetleg adjak-e karácsonyra, de félek szaggatna egy 3 ghzes gépen. (x1950 ati kártyával)
-
Karibaba
aktív tag
Ezt a problémámat ki tudná megoldani mert én nem jövök rá? [link] előre is köszi.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
hát ez a shift tényleg egy nagy shit!
-
kutjaaa
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy miután megkapom a legelején az irányítást, a hud-on kívül minden elsötétedik és néha egy-egy pillanatra felvillan a kép!
Az érdekes az, hogy a hud alapján viszont mozog az autó, tudok gyorsítani lassítani kanyarodni, csak éppen nem látok semmit!
Valakinek van valami tippje?
Egy 7900GS van most a gépembe, ha ez számít, a többi az adatlapom szerinti!
Előre is köszönöm!
Üdv.: Kutjaaa
-
- = Zk = -
félisten
10-15 perc játék után kidob APPCRASH hibával. miéééért?
a szingli órákig nyüstölhető.... -
Zoli1222
addikt
Üdv emberek!
Felraktam a patch-et, meg hamachit, de az folyamatosan offline-on van. Mit kell tennem, h működjön?szerk: tárgytalan
-
pincehely
addikt
Nem igaz, hogy senki nincsen fent
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #2817 üzenetére
húha, na erre kiváncsi leszek..
Enyém evo, eddig mindenki probálta, de az enyémet nem lehet leverni!!! Te mivel jösz?Ez 10-es autószint.
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #2815 üzenetére
Én várlak
Ja, karriert nekem is ki kéne vinni....
Amúgy ez a 5xxx-es driver határozottan jót tett a shiftnekStabil 30fps-el megy.
Amúgy megrohadhat ez a lan mód, ha kidob a szeróról, vagy kifagyok, akkor azt vereségként jegyzi fel... 50/8 körül van az átlagom... (pedig csak 2szer nem lettem dobogós.)
Sztárolás on: az evom még mindig nem talált legyőzőre. Sztárolás off. -
Kipróbáltam az MSI féle drivert, nálam egyértelműen rossz lett a játék.
Eddig nem volt probléma a startnál a sok autó, most gyakorlatilag majdnem játszhatatlan lett.Lepucoltam teljesen,visszaraktam a 9.9-es Catalystot, most megint tökéletes.
-
Tomi 16
őstag
valaki akaor játszani velem Onlinen?.
nemtudok belépni a phshift,szobába mert azt írja ki h telített a szoba.:s
név:kuka21
jelszó:0000jöjjön vki erre és játszhatunk
-
Csabee.
nagyúr
Nah én befejeztem az NFS shift-et
650csillagnál megálltam, további versenyek már csak felidegesítenek.. ennyi elég volt azt hiszem
-
Pecc
őstag
Hamachin tényleg nincs senki bejelentkezve, vagy csak a program rakoncátlankodik nálam?
-
Eagle16
addikt
Rájöttem miért olyan nehéz az irányítás.
Olyan lag van benne, hogy csak na.
Ezért csúszkál állandóan a kocsi össze vissza...erre van valami megoldás?Egy kicsit úgy érzem, mintha nem is én irányítanám a kocsit, hanem fordítva...sose arra megy amerre szeretném, akármelyik kanyarban elszállhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest