- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
netkoo
senior tag
válasz
Black-core #4809 üzenetére
Le van szedve a játék és még a kereső által talált nfs fájlokat lezsedtem de még sincs olyan,hogy telepítés.
-
netkoo
senior tag
Fent van igen a wolfentstein simán fut.
Igen el se indul azt irja nincsen exe fájl még akor is ha lemezen lévő exe.re katintok felpörög és nem történik semmi -
netkoo
senior tag
Csak azért nem értem mert a "másik verzióját" 70%ik vittem .ez meg el se indul.Nincsen valakinek tipje miért?XP SP 3van fent .
-
netkoo
senior tag
Na így még nem jártam ma megint beraktam a lemezt és már az indításnál se történik semmi
egyszerűen felpörög a lemez és kész.lehet,hogy nem is lehet ezt a játékot telepíteni hanem a lemezről kell játszani?
ami nekem kicsit fura mert mióta NFS van mindegyiket végig játszottam.
-
netkoo
senior tag
Hali.
karira megkaptam a játékot de..
amikor beteszem a lemezt elindul majd amikor a profil kész karier indít és ajáték kilép miért?
a konfig az adataimnál.Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórumtársnak! -
netkoo
senior tag
Hali.
Billel ,hogy lehet driftelni mert nekem nem megymax 100at csináltam eddig ha sokat kormányzok rá elpörög ha keveset akkor ,meg nem csuszik
-
netkoo
senior tag
Miért van,hogy egyszer elindítom a játékot magyar aztán legközelebb megint angol?
A régi nefs topicocban voltak ilyen versenyek mindneki fullra tuningolt Porsche GT vel ment egy bizonyos pályán. -
netkoo
senior tag
Na elindulta játék kihagytam egy pár dolgot meg lefrissítem a VGA drivert.
Most már megy már 8as zintü vagyok 2óra játék után.Nekem nagyon tetszik bár egy kicsit csusznak verdád de nem kell annyira nyomni egyből
Billel tolom.
MOst Cosi val megyek nagyon jó kis verda ugyveszi a kanyarokat ,hogy nem is fékezek csak gázt engedem vissza egy kicsit -
netkoo
senior tag
na elindult beállítom caree r indit loding közben lefagy agép
ez miért van?
-
netkoo
senior tag
Senki nem tudja a választ miért nem indul a game?
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem a játékot megcsináltam mait megkellet ahoz,hogy elinduljon. De azt írja exe problémát észlel leáll?
Valaki tudja miért?
kongig adataimnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest