- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HP notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netkoo
senior tag
válasz
Black-core #4809 üzenetére
Le van szedve a játék és még a kereső által talált nfs fájlokat lezsedtem de még sincs olyan,hogy telepítés.
-
netkoo
senior tag
Fent van igen a wolfentstein simán fut.
Igen el se indul azt irja nincsen exe fájl még akor is ha lemezen lévő exe.re katintok felpörög és nem történik semmi -
netkoo
senior tag
Csak azért nem értem mert a "másik verzióját" 70%ik vittem .ez meg el se indul.Nincsen valakinek tipje miért?XP SP 3van fent .
-
netkoo
senior tag
Na így még nem jártam ma megint beraktam a lemezt és már az indításnál se történik semmi
egyszerűen felpörög a lemez és kész.lehet,hogy nem is lehet ezt a játékot telepíteni hanem a lemezről kell játszani?
ami nekem kicsit fura mert mióta NFS van mindegyiket végig játszottam.
-
netkoo
senior tag
Hali.
karira megkaptam a játékot de..
amikor beteszem a lemezt elindul majd amikor a profil kész karier indít és ajáték kilép miért?
a konfig az adataimnál.Kellemes Ünnepeket Minden Kedves Fórumtársnak! -
netkoo
senior tag
Hali.
Billel ,hogy lehet driftelni mert nekem nem megymax 100at csináltam eddig ha sokat kormányzok rá elpörög ha keveset akkor ,meg nem csuszik
-
netkoo
senior tag
Miért van,hogy egyszer elindítom a játékot magyar aztán legközelebb megint angol?
A régi nefs topicocban voltak ilyen versenyek mindneki fullra tuningolt Porsche GT vel ment egy bizonyos pályán. -
netkoo
senior tag
Na elindulta játék kihagytam egy pár dolgot meg lefrissítem a VGA drivert.
Most már megy már 8as zintü vagyok 2óra játék után.Nekem nagyon tetszik bár egy kicsit csusznak verdád de nem kell annyira nyomni egyből
Billel tolom.
MOst Cosi val megyek nagyon jó kis verda ugyveszi a kanyarokat ,hogy nem is fékezek csak gázt engedem vissza egy kicsit -
netkoo
senior tag
na elindult beállítom caree r indit loding közben lefagy agép
ez miért van?
-
netkoo
senior tag
Senki nem tudja a választ miért nem indul a game?
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem a játékot megcsináltam mait megkellet ahoz,hogy elinduljon. De azt írja exe problémát észlel leáll?
Valaki tudja miért?
kongig adataimnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest