Új hozzászólás Aktív témák
-
Free04
tag
válasz
Csabee. #1796 üzenetére
Azaz. Rövidebb pályákon nem tudom mennyit ad,de ha nem számit a körök száma, úgyis uannyi pénzt ad,akkor érdemes 1 köröket menni(a versenyek között legalább tudsz pihenni amíg tölt
).
Én azokon a versenyeken szedtem meg magam,ahol adott autóval kell menni.Lauda: Azt nem tudom h mi tartozik ebbe az árba, lehet h csak maga a váz.Meg ahol néztem ott 2008 júliusi volt az ár.
Most nézem h a te linked meg 2005-ös. 2030 körül megfizethető áron lesz. -
válasz
Csabee. #1793 üzenetére
Meghivasos versenyek+ha mesz gyors versenyeket azert is jar a love, gyorsabban nemtom hogy lehet, max elrabolsz egy bankautomatat.
Gyenge a porsche.
A 2. szintu audim is ment 300 korul.
Free04: igy lement az ara? A cikkben meg 35k-t ir+egyeb koltsegek, eskuszom megeri.
-
Ez nagyonnaaaaaagy...
Toyota Corolla GTS átépítve, atomgagyi a sebesség(250 a vége), viszont a gyorsulás egész jó. Csak 8,5min lett a Nordschliefe. -
Csabee.
nagyúr
válasz
gamerkiller #1788 üzenetére
Miért? Van ilyened? Szerintem megvan oldva elég jól hogy ne lehessen baja normális használat mellett, bár hülyeségnek tartom a képernyőt nyomogatni
-
Tom5
addikt
Nagyon bejön a Belga pálya. Írtózatosan lehet rajta nyomni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1778 üzenetére
384 az nem is tűnik olyan sok csillagnak! Nekem nem tudom most konkrétan mennyi ,mert versenybe vagyok de 200felett van valamivel
-
-
válasz
bakosgabor57 #1778 üzenetére
Kormannyal jatszol?
-
válasz
bakosgabor57 #1771 üzenetére
Bírom a szintlépéseket. 28. szintnél kaptam fél milla szponzori támogatást.
Amúgy érdekes, hogy ha átépítjük a Corolla GTS-t, akkor 250 paci jön ki belőle, de jobb a nyomatéka, mint az átépített Lambonak, vagy a Zonda R-nek. -
bakosgabor57
őstag
Mégis csak jó a minőség csak klikkeljetek a HQ gombra a kép jobb alsó sarkában.
384 csillagom van még csak... -
dinka.86
aktív tag
sziasztok! már elértem a végére de nem tudom h kell épített autót "csinálni"? beszereltem mindent de nem tudom használni a versenyen.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #1771 üzenetére
Gratulálok
Mennyi idő alatt vitted végig? És hány csillagod van?
-
ToBeY
nagyúr
Amikor fent felmegy a csík az mit jelent,és miért megy vissza egyből le?
-
bakosgabor57
őstag
Na itt a vége, a World Tour, és ajáték uccsó versenye. Elég gyenge lett a felvétel, pedig egyformán készültek. Persze van még mit csinálni, csak a 25. szinten vagyok.
-
Csabee.
nagyúr
Ti hány csillagnál jártok?
-
gaby666
tag
Nekem mindig azt irja , hogy a következö alkalmazás nem végezhetö el." read"
Mi lehet a probléma? ( privis barátom köszönöm a segitséget, de nem akarlak mindig téged terhelni a kérdéseimmel! ) -
-
netkoo
senior tag
Miért van,hogy egyszer elindítom a játékot magyar aztán legközelebb megint angol?
A régi nefs topicocban voltak ilyen versenyek mindneki fullra tuningolt Porsche GT vel ment egy bizonyos pályán. -
válasz
bakosgabor57 #1740 üzenetére
Lol. Asszem ma ráugrok.
Alap autóval csak 20mp-t kéne javítanom a legjobb időmön.
Na majd a Lambo vagy a CCX. -
Csabee.
nagyúr
Úgynézki kezdek belejönni a Driftelésbe
-
Sirandrish
legenda
válasz
gamerkiller #1754 üzenetére
Ennek örülök
Köszike az infot all
-
sagesz93
addikt
válasz
hahajdu #1753 üzenetére
Azon a kis körpályán ki mennyit meg bmw e36-al(driftre gondolok) valami miyamiya vagy mi
A diszkvalifikáláshoz 5ször figyelmeztetnek a 6.dik kizár ugye? Én 5ig jutottam el egyszer
voyage: most már nem rakom fel mert lvl 17
Najó felteszem.
tessék a karim, mielöbb beteszitek a shift-be csináljatok egy ugyanilyen nevű mappát.:[link] -
szombatitomi
senior tag
válasz
Sirandrish #1752 üzenetére
Jobb shift.
Szerk: Megelőztek.
-
Free04
tag
válasz
Sirandrish #1752 üzenetére
Jobb Shift
-
hahajdu
aktív tag
kéne olyat csinálni, hogy mondjuk tire 2-es kocsikkal ki tud jobb időt menni nordschleifen, vagy akár egy adott stock kocsival. van valakinek kedve ilyenhez?
-
Sirandrish
legenda
alapba melyik bill a kézifék?
-
Sziasztok!
Mit jelent a 3 MP kanyarcsúszás?
Tegnap találkoztam vele először, de nem jött rá, ha rosszul írtam volna elnézést. -
bakosgabor57
őstag
YouTube server hol lakozik? LA? Most nézem, hogy a NordSeisze feltöktésemnél 9óra az eltolódás...
Chipman :Szólj, ha lenyomtad az időmet, megint megyek egyet... -
Free04
tag
A gombkiosztás elég érdekesre sikeredett.2 napig használtam a space-t kézifék gyanánt és csodálkoztam h milyen szarul fog,mire rájöttem h az a nitro.
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57 #1735 üzenetére
Nincs szerintem... de lehet hogy lesz valami végső futam vagy ilyenek, kitudja
Csináld meg, szerintem az után már vége a story-nak.
Free: -
hahajdu
aktív tag
lehet az autókat valahol szabadon megtekinteni? mert garage-ban csak numbaddal kicsit lehet csak állítani a kamerát.. max versenyközben tudom rendesen állítani a kamerát fotomodnál..
-
frame>24
addikt
válasz
kisza25 #1726 üzenetére
Default setting szerint Insert a váltás fel és Delete a váltás le.
(Amúgy megváltoztatható a game settings-ben, én A-ra teszem a shift up-ot, és Y a le...)DE! Van is egy gondom. Előkapartam a a kormányt a pincéből (Logitech Formula)
A gondom az, hogy a kormány tengelyen (-RX axis, asszem), van egy natív bedőlés balra, a konfig is kijelzi. Vagyis, alapból balra -8%-ot "kanyarít" a kormány!
Ez azért szar, mert ha a deadzone-al eliminálom, akkor is ugye felemás a dolog, mert balra hamarabb kezd el ragálni...
VAN erre valami egyéb kalibrációs megoldás, vagy dobhatom ki a cuccot???
HELP! -
-
Jatszik valaki G25-el? Asszem billel nem folytatom tovabb, nehez is meg xarramentek tegnap az ujjaim, annyira nyomtam a temat.
Sebvaltast amelyikre belovitek, nalam insert es delete alapbol, de auton megyek.
hahajdu: szabadon allithato
-
kisza25
félisten
válasz
gamerkiller #1723 üzenetére
melyik gombal lehet sebeséget váltani?van aki megtudta változtatni a bill kiosztást?
drift nem lehetetlen billentyűn, de nagyon sz@r,de pont amiatt kéne nekem a váltó, mert a gázt nem tudom finomabban nyomni billentyűn,de váltóval szoktam játszani pro streetben is és úgy már jó szokott lenni
így még elindulni is k-nehéz -
Sirandrish
legenda
válasz
végigolvastad a hsz-em?
Ha igen, akkor tudod mi az az irónia? -
sagesz93
addikt
válasz
Jó-e? Én bírom
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Sirandrish #1722 üzenetére
WoW! Jó a drift?!?! Hát nem tudom.. R8 faintos.. az tényleg az..
-
Sirandrish
legenda
Jó ez a drift!
Azt, hogy billen lehetetlen-e vagy csak szimplán bamba vagyok, esetleg még nem szoktam meg azt nem tudom, de hogy nem megy az tuti -
keIdor
titán
Audi R8 hihetetlen stabil gép!
-
Ki hozott ki valamilyen autóból 970 lóerőnél többet?(kiv. Veyron 16.4)
Ennyi az átépített Murciélago.
Gaby666: Öcsém gépén is ugyanez van, írj, ha valamit megtudsz. XPSP2, 98/Me, Fizix és DX installálva. Az adatlapomon a #2 gép. -
hahajdu
aktív tag
ha esetleg használnád, vigyázz az audival! nagyon megy
-
Voyage
aktív tag
Ügyes voltam, véletlen töröltem egész shift mappát dokumentumokból, és visszaállítás se megy.
Valakinek nincs esetleg egy 15. szint körüli mentése? -
gaby666
tag
Mindent megcsináltam amit irtatok, de az elején lefagy, vagy el sem indul! van még ötlete valakinek? köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem a motorhangok nem nagyon jönnek be. Olyan egysíkú az összes. Mindegyik olyan monoton.
Nem tudom, hogy ki emlékszik a NFS: Most Wanted-re, de ott a kocsik hangját egyenként felvették mikrofonnal a élőben. (És persze nem csak egy helyen voltak elhelyezve mikik, hanem motortérben, kasznin stb.)
Jelenleg egy THX minősítésű Logi. Z-2300-zal tolom egy Asus Xonar D1-gyel megtámogatva, nem hinném, hogy ez kevés lenne ehhez a játékhoz.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg gyorsan, hány csatornás hangot támogat a játék? Utoljára a Pro Street-tel játszottam, s ott csak sztereót lehetett beállítani. Változott-e azóta a helyzet?
-
sasha007
tag
mi a megoldás a fekete képernyőre?? semmi nem látszódik csak a térkép és alig lehet bezárni a játékot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest