Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrusz82
aktív tag
Billenytyűzettel nem sikerült ráéreznem az irányításra.Ezért elővéttem a TI compressor supreme kormányt.Reménykedtem benne,hogy nem az lesz a helyzet,mint a Dirt-nél illetve a Grid-nél.Vagyishogy lehetetlen a pályán tartani az autót a kormány késedelme miatt.[link]
De sajnos tévedtem,hasonló a helyzet.Ez nem csupán a kormány hibája,mert más játékokban nincs ilyen probléma.Pl GTR2.Hosszasan állítgattam a játékon belül a vezérlőre vonatkozó beállításokat,de semmi eredménye nem lett.Ezután a játék mappájában kezdtem nézelődni,méghozzá a "ControllerDefaults"mappában.Itt nagyon sok olyan beállítási lehetőség van,ami egyébként a játékon belül nem jelenik meg opcióként.Akinek ez a gondja van,hogy a kormány késve reagál állítsa be a játék mappájában lévő ControllerDefaults mappán belül az általa használt controllernél(txt-vel lehet szerkeszteni)a következőt:
<Flags DampeningEnabled="1" az egyes helyén 0-a legyen.Majd el kell indítani a jétékot,és az írányítást a 2-es gomb segítségével default-ra tenni.Azután beállítani a szükséges dolgokat,és elvileg a kormány nem fog késni.Egyetlen hátulütője a dolognak,hogy a fülkén belül a kormány nem fordul el a megszokott szögben,viszont az autó igen.
Sajnos türelem és idő hiányában nem próbáltam ki minden dolgot,mert sok idő,míg az ember ki-be lépked a játékból,és teszteli a változtatásokat.Szóval érdemes ezzel kísérletezni,hátha sikerül egy számunkra kedvezőbb irányítást kihozni.
Aki szeretne kísérletezni az írja meg,hogy melyik paraméter milyen hatással volt az irányításra.Főleg a késedelemre vonatkozóan -
Zoli1222
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a 3as szintet is bmw 135i-vel nyomom és még csak a 2es tuning csomag van fent. Nem kell aggódni.

-
Sirandrish
legenda
az első BMW után milyen autóba érdemes befektetni? lassan jönnek a 2. szintü versenyek aztán gondolom oda már kevés lesz

-
Ateszzero
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Én csak 10-es szintű profillal rendelkezem, de azokat majdnem csak egyedüli versenyen, driftben, vagy kocsipárbajban szereztem.Sajnos az autóversenyeket nem bírja a gépem,Nagyon levenni meg nem akarom(egyenlőre)a részletességeket, mert akkor miért játszanék egy új játékkal ha régi külcsit adok neki.
Megmakacsoltam magam.
Nem tudja valaki jön-e valami javítás a közeljövőben?Optimalizálásra gondoltam. -
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57
üzenetére
tegnap eljutottam lvl 17ig kb 96000 pontom van asszem.
a mai cél ha hazaérek suliból a lvl 25
Ugyse lesz meg de mind1 
Én inkább megcsináltam az összes meghívásos eseményt meg az összes olyan versenyt ahova nem kell saját kocsi, aztán lett 1,2milkám most meg vettem egy skyline gtr-t
Full tuningal 14,90-nél ál meg, nagyon jól lehet terelgetni a verdát.
Mondjuk a szint feloldások elég gyérül vannak megoldva... megcsináltam az összes 1-es szintü versenyt már megvolt a 3-as, de most már a 4-es is megvan. -
eddie17
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Ott van még Silverstone, Nordschleife.

Nyomogatom én is. Tetszik. Forza után más, de valahogy nagyobb élvezet ezzel menni a pályán... Viszont a gépi játékosok néha nagy francok, úgy lökdösnek mintha ez teljesen természetes volna.}{3@Đ$}{0ot A kanyarban végig íven kell menni.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
van olyan hogy tökéletes kanyarmester,azt gondolom minden kanyarban,jól kell teljesíteni?
-
bakosgabor57
őstag
Ki hogy áll a profil pontokkal?
-
Nem tudom volt-e már, de most mentem 1 pályán ami nagyon ismerős volt...laguna seca, azt hiszem ez a neve, forza 2 pálya.
Maga a játék egyre jobban tetszik, billel viszont nem tudom irányítani, gamepaddal nyomom ezzel elfogadható.
Mariann: Szia kedves.
-
Mariann294
őstag
Rengeteget gyakoroltam mire rájöttem a lényegére és mostmár egész jól megy.Billentyűvel nyomom.
Panaszkodtam anno hogy elég sűrűn ki sodrodok a pályárol (nekem jönnek,és meginog a kocsi meg amugy is nehéz egyenesben tartani),de aztán bekapcsoltam a kormányzás rásegitőt alacsonyra és mostmár tök cool lett az irányitás!
Driftnél kikapcsolom. 
-
CJ3
senior tag
Szerintem nem egy nagy durranás. A régiek voltak jók a tuningos NFS ek az az igazi

-
Tosee
őstag
A régi nfs-ekben semmi gondom nem volt a drift-el, tudtam játszani simán!
Nálam nincs semmi kompatibilitás állítva, és 1280x1024 85Hz 4XAA minden legmagasabb beállításon, és engem még (lekopogom...) nem dobott ki a játék! Próbáltam több féle beállítást, és egyiknél sem tapasztaltam ezt... 5-10-max15 másodpercet (versenyenként változik) tölt a verseny betöltése előtt! -
szab.tam
nagyúr
-
Eddig nem próbáltam a driftet, csak versenyben, de a max. 31 pont volt, szal vmi útmutatás nekem is jöhetne.
Érdekesség, hogy nekem 98-as kompatibilitásban, 1280x1024 75Hz 8XAA minden high, 9.8-as Catával fut akadásmentesen. Akármit állítok rajta, kilép. Pl. leveszem az AA-t 2-re, és kilép hibával.
Valamint nagyon sokat tölt a versenyek előtt. Ez miért van? -
Tosee
őstag
Üdv!
Jó lett a game, nekem egyenlőre tetszik! Ám van egy kis bibi a dologban... pc-n játszom, és így finoman fogalmazva lehetetlen driftelni! Vagy csak én vagyok béna? Már jópárszor nekiálltam, de mindig felb***** az agyam és kilépek! Ti, hogy vagytok ezzel, nektek sikerül (pc-n)?
-
vlkvy
csendes tag
Ugyanaz a bajom, mint az autós játékok jelentős részénél..
Az elején ugye jönnek a kisebb autók, kanyarogsz, tanulod az irányítást. Aztán nagyjából minden átmenet nélkül 970 lóerős Lambo és 1000 lovas Bugatti és Zonda R és ilyesmik ugranak elő, kb olyan gyorsak, hogy reagálni nincs időd, ideális féktáv és kigyorsítás keresgélése helyett már azzal is megelégedsz, ha a pályán tudsz maradni..
Nekem ezek már túl gyorsak. -
vlkvy
csendes tag
Mentem 3x 20 kör driftet a kisoválon egy viperrel, ami álmából felkeltve is 200-al megy keresztbe bárhol, és basszus nem bírok ráérezni..
Ehh..Az ívenmenős részekkel nincs gondon medium nehézségen, most a veyron versenyt a nordschleifén is nagyon bírtam.. Íven nagyjából el lehet lenni ilyen primítv gémpaddal, de a driftet el kell felejteni..
-
apollo12
veterán
válasz
killer1203
üzenetére
ez nekem fordítva volt
-
Ateszzero
őstag
Nem tudom miért ,de nekem nem tetszik ez a 20-25 fps 1280*1024 ,Vertical Sync ki, 2*AA, meg pálya közepesen többi mind alacsony beállításoknál.
Méghogy játszhatatlan, de így nem is valami szép a játék, autók árnyéka szinte nincs , a pálya majdnem üres, semmilyen elmosódás,nem fénylik az út, stb stb stb.. és ráadásul még játszhatatlan fps érték.Nagyon felb.szta az agyam. NNa most így játszak vele?Akkor elő veszem a pro streetet,ha felmérgel.
A procim fel van húzva 2.8GHZ-re a videokarim meg 790/1100-ra.
Mi lehet a baj?

-
Skizz
addikt
Muhaha... mégis csak a Xonar kavart be.

Játékról: G25-tel hihetetlen élmény vezetni, sebességérzet nekem megvót', vagyis pont elég volt. Kormány beállításokat még kicsit finomítani kell, de már így is ütős.
Szegény 4850 nem bírja a strapát, 1920 mellett nem megy neki az AA. 
Landon: G25 driverében kapcsold be a középre húzást, állítólag az megoldja a gondodat...
-
Blaze71
őstag
Az adatlapomban szereplő két gépen mennyire mehetne ez a játék? Tippem szerint az erősebb bírná, de a másik lehet, hogy kissé szaggatna....

Persze nem akarom full-on hajtani, de örülnék, ha 1024x768-ban élvezhetően elvinné.
-
Alister71
nagyúr
Nekem a következő beállításokon 35-43 közti fps-el megy (fraps-al mérve Laguna Seca-ba).
400x9-es C2D E7300, 4 giga ram win7 64 és alapórajeles Asus 3870, 9.9-es cata.
Semmi bug, semmi akadás, semmi hiba. Semmi gond nincs az Atival.
Sajnos az fps valamiért lemaradt a képről, pedig mikor lenyomtam az F10-et még ott volt. -
thomikaf1
tag
Hali!
nem tudjátok miért lehet az, h a játékban, mindig megy a kurzor, de ha kihúzom a kormányt az USB-ből akkor rendesen müködik minden! ez egy Logitech MOMO kormány, és van még mellette egy Logitech gamepadom is! a kettő nem fér össze?
-
BalaNce87
addikt
én váltok, persze nem kuplunggal
De igazából azt az egyet nem értem, hogy miért füstöl és csúszik minden kanyarban az autóm. Lehet, hogy nem pedállal adom szépesn lassan a gázt, de azért mégsem kellene így csúsznia. Ha meg driftelsz akkor semmi esélyed a pályán maradni. -
Májsztró
addikt
válasz
atesz1974
üzenetére
Itt vagyok
3 mp alatt bele tudok menni az első gumifalba hardon , félkézzel ... pedig az első gumival 7 mp-re van 
(#956) BalaNce87 :
Ezt nem tudtam sehova tenni én sem.
Most vagy túl jó lett a játék , és mi nem vezettünk még autót. Vagy túl sz@r és ők nem vezettek még autót ... -
luw2win
őstag
Na, feltettem, nekem gamepaddal az irányítás nem probléma, billel viszont katasztrófa
4850, E8500 társaságában min 20fps, max meg 40-45 fele van
1680*1050, minden max, max elsimi, és max AF
Ezek az értékeket az első pályán néztem, lehet h pár fps +/-
És azt néztem hogy még 20 FPS-el játszható
, valamennyire 
-
Landon
addikt
Na aki G25el tolja a játékot az segítsen mert én már a versenybe belépni se tok mert a kormány miat vmiért olyan mintha a felfelé nyil beragadt volna és a menükben emiadt nemtudok sehova se lépni mert mindig felugrik! :S Ezt mi okozza?
-
atesz1974
tag
Akkó még valami "asszisztens" automatikát ki kell, ha inkább a gumifalból akartok pár másodpercenként kitolatni.... én minden rásegítést bekapcsoltam, billentyűvel még így is borzalom.
Mi lenne itt ha még váltani is kéne...? Kíváncsi vagyok mikor jön az első tízéves vérpistike válasza, aki hardon nyomja félkézzel...

-
Májsztró
addikt
-
wednesday
őstag
Nem azt mondom, hogy játszhatatlan ATI-n, de azért be tud lassulni helyenként. Azért én egy 4830-től elvárnék full grafon(1280*1024) 50-60FPS-t erre a látványra.
Most látom, hogy Physx-et tartalmaz a játék, hát remélem nem az kavar be.
De az is lehet, hogy a W7 7100-as bétát nem komálja a játék. -
keIdor
titán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ma vagy 5x volt hasonlóm... nem vagyok agresszív játékos, de azt hittem nem egyszer, hogy most bebaszom a controllert a TV-be!
Ma közelebb kerültem az agyvérzéshez és az infarktushoz, pedig én nyugodt szoktam maradni mindig, 1x nem csaptam le se billentyűzetre, se gamepad-ra, de ma azt éreztem, hogy bárcsak bevághatnám! -
BalaNce87
addikt
néha nevetség mit művel az AI bazdmg. Fékezek le a kanyarban, olyan bizonságra menve, lassan. Erre úgy belémszáll 100 körül, hogy az utsó kanyrban elvesztem a pályát, ez szánalmas...
-
Májsztró
addikt
Na mondjuk a procid lehetne a gyenge pont , mivel 4850-hez abszolúte nem elég. De itt most nem az a gyenge pont. Valszeg ... az adatlapomon lévő géppel minden maxon és nem sok helyen szaggat be. Csak a verseny előtt amikor a rajtot mutatja , meg a végén a replay amikor megy.
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Májsztró
üzenetére
de tényleg mi lehet a baj? az az elkeserítő, hogy ma vettem a sapphire 4850-et és a shift-el próbáltam tesztelni.. na azért vigasztalás képpen cod4 fullmaxon 75hz vsyncet bírta... de most tényleg elgondolkodok, hogy mi lehet a baj. a procim pár éve még a legjobb 2 magos amd-volt.. most a lelke ki van tuningolva szegénynek.. a 2gb-ram meg elvileg teljesen jo hozzá (xp)..

vagy mindenkinek szaggat verseny közben ha vannak más autók?
a patch gondolom fél év mint az uc-nél
-
hahajdu
aktív tag
az az érdekes, hogy minimum és maximum grafikán UGYANÚGY megy a játék
ha egyedül vagyok 40-60 fps ha más kocsik is vannak akkor 15-20..cpu limit?
-
szabozeee
aktív tag
Üdv!
Gond volt a grafikával lecseréltem a legújabb 9.9 driverre de ugyanolyan szar..... Mi lehet a gond?? szétesik a kép mikor versenyeznék..
-
keIdor
titán
Bassza meg, a Drift még gamepaddal is k. nehéz!
Fú, de felbasztam magam! 
-
atesz1974
tag
Szerinted teljesen faszányos az ATI vonal? Akkor miért is fognak kiadni 1-2 nap múlva javítást, az új játékok miatt?
"Akinek meg nincs pénze rá ne játszon.": na igen, megsúgom, jó pár játék árába beszállsz már azzal, hogy időnként (aránylag sűrűn) videókarit vásárolsz....
Ezek után minimum egy demót kiadhatnának, mielőtt megveszem a játékot tizenakárhány ezerért blikkre, ha meg nem tudom kipróbálni, akkor jön "rilódid" pajti.....
-
Mariann294
őstag
Játék közbe mi a francnak msn-ezni?
Am nem lehet letenni tálcára mert megbolondul és nem hajlando visszalépni.
Amugy leirom a storymat hátha segit valakinek.Szóval eddig 40 fps-em volt,de amikor mutatta a kocsit mindig beszaggattott meg néha verseny közben is.Hát mondom biztos rossz a crack vagy tudom is én.De amikor car battle modban mentem bmw-vel...vezettem aztán szaggatás és az a rohadt audi persze hogy beelőzött majd helyreállt de akkor már b*hattam.Aztán elkezdtem kutakodni az nvidia vezérlőpult beállitásaival.
Eddig a quality-re volt helyezve a hangsuly,de kipipáltam ezt: Let the 3d application dicade.
Egyből ugrott felfele 10-20 fps-t igy az átlag 50-60 között mozog és mostmár sose szaggat be.
Na és ez a drift.Pff....nagyjából (jó sok idő után) rájöttem hogyan kell,de a 2. szériában az utolsót nem sikerül végrehajtani...erről beszélek (nem arról amelyik ki van jelölve hanem az utsóról)
Car battle is nagyon nehéz.Némelyiknek 20 adjára ugrottam neki mire sikerült...Szemetek mindig nekem jöttek hátulrol kilőttek a fenébe....na aztán változott a kocka,mert utána már én csináltam ezt némelyikkel.

-
Ricco_hun
senior tag
-
Daffni2
addikt
Szerintem baromság,hogy ATI kártyákon nem megy olyan jól.
Megfelelő konfig kell hozzá, nem agyon-összevissza húzott rendszer,telepakolva mindenféle szar codek csomagokkal
.
És persze eredeti játék és nem összevissza mókolt verzió
.
Akinek meg nincs pénze rá ne játszon.
Ha nincs pénzem jó kocsira akkor sem megyek lopni egyet.
Ja és aztán meg panaszkodok hogy milyen szar ez a kocsi. -
sagesz93
addikt
Szvsz az exe-vel van a gond
(Reloaded dolgozik a problémán)
Sokaknak itt fagy ki, szóval nem vagy egyedül.(minden fájlt bemásoltál a shift.exe-n felül, a tudodhonnanl?
)
Na én abbahagytam a kockulást lvl 17-nél, 1millió 200ezer pénznél
Holnap veszek valami verdát, a meghívásos eseményeket kegyetlenül élveztem 
-
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Leírom én, mire vagy kíváncsi? A képen látszik minden ami fontos.
Egyszerű: megnyitod a Fraps-et, és az FPS oldalon látsz olyat hogy "Save detailed benchmark statistics", az alatt mind3-t pipáld be. Utána már csak annyi a dolgot, hogy a teszt kezdetekor megnyomod az F11-t (vagy amire beállítod a hotkey-t), majd a kör végén megnyomod még egyszer.
Ja, és az eredményeket a C:\Fraps\benchmarks\ könyvtárba teszi. -
Taybor
tag
Hy
Nekem is problémám van az elindítássál... Miután telepítettem és elkezdődne a tesztkör kb 2 másodpercig tudom írányitani és utánna egyből kifagy és kilép
Laptopon játszom és egy ati 3470es van benne, elvileg vinnie kéne vagy ennyire nem birja a játék az ati kártyákat esetleg vmi más probléma? Ha van ötlet írjátok... -
sagesz93
addikt
Én kormánnyal tolom, és kva jól tudom terelgetni a verdát

De néha én is csúszkálok, ilyenkor legtöbbször a kéziféket is nyomom.
A beállításaim meg minden be, a fék rásegítés low-on a kormányrásegítés meg ki.
Most egész szépen fut a game 1280x800 2xAA, medium textúramittoménmi maxon
A graf is szép, én a szerintem élethű belső nézet miatt szerettem bele a játékba
-
Skizz
addikt

7100-as, 32 bites win7 (RTM-et kicsinálja a Xonar drivere (vagy fordítva) ezért nem használom), 9.9-es CCC, alaplapi nuku, Xonar drivere az ASUS support sideról (win7-es beta), aztán ennyi az egész. Mellette winrar, ff, szóval tök alap dolgok. Vezérlőpultra még rá se néztem, annyira új minden. És mégis bugzik.

-
Eagle16
addikt
Amúgy felvetődött bennem a kérdés, hogy kormánnyal is minden kanyarban csúszik a kocsi?
Mert billentyűzettel majdnem olyan, mintha végig driftelnék
Ricco_hun: egy 4x-est rányomhatsz szerintem, annyira nagyon nem eszi a gépet.
Azt nem tudom, hogy mennyivel jobb, én mindig 4x-est szűrést állítok be mindenhol, ez olyan arany középút. -
Skizz
addikt
Hát srácok... telesen friss win-t raktam, szinte szűz, és ugyanúgy nem indul ez a vacak.

-
Ricco_hun
senior tag
Ha leírod a tesztkörülményeket holnap én is nyomok egy tesztet, csak nem értek én az ilyen fraps logolásokhoz meg bencsmárkoláshoz.
Eagle16 kösz a linket. Végülis jól jöhet néha, hogy a távolabbi textúrák is élesek lesznek. Ha nem túl erőforrásigényes a cucc, akkor rákapcsolom azt is. Vajon a trilinear-hoz képest az a x8 hányszoros lehet? -
-
D@ni88
addikt
[Na itt az én problémám
]
leteszem alt tabbal, majd visszaveszem, ez történik, pedig legújabb dx, legújabb driver. win7... nem tudok mit tenni, sőt első verseny után be is fagy. jah én nvidia karim van. -
Eagle16
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Anisotropic filtering - nem kell elolvasni, a lényeg látható a képen. Röviden a távol lévő textúrákat élesíti.
-
Barell
senior tag
Hát ez egyelőre nem az én játékom...
Majd új proccal felrakom megint. De mindent egybevetve nem lett rossz maga a játék. 
-
Csabee.
nagyúr
Xbox-on most volt alkalmam kipróbálni egy picit, a grafika elképesztően jó! Az irányítást még szokni kell, de összességében tetszik!

-
Ricco_hun
senior tag
Igen, biztos.
Figyelj, lehet, hogy nagyon a határon vagyok játszhatóság terén, de érzésre nem szaggat. Kiiratni meg nem fogom az fps-t (de most már lehet, hogy holnap megnézem), mert a fraps leterheli a gépet és kevesebb fps-t mér, mintha nem futna a háttérben a fraps. De mondom, holnap kíváncsiságból felteszem a fraps-ot és megnézem.Hohó, most ahogy nézem a te printscreen-edet, nekem textűraszűrés nincs bekapcsolva 8x-ra. Az csak trilinear-on vagy min van. Ez a "szűrés" mégis mit csinál a képpel?
-
atesz1974
tag
válasz
apollo12
üzenetére
Nem inkább 2 éveseknek? 4 évesen Te már biztosan keresztrejtvényt is fejtettél, de szeretem a nagyotmondó emberkéket....

Biztos legalább 15 éve van jogsid, és egy min 170 lovas autó a segged alatt a valóságban, hogy ilyen jól tudod mi a realitás.....

Jaaa, hogy az ATI kártyák milyen erősek, meg húúúú meg hűűűűű, meg lehet nézni a fórumokat, most, hogy megjelent pár nagyobb nevű új játék, kik panaszkodnak mindenféle problémával, tény hogyha a nyers erőt nézzük, akkor ár/teljesítmény arányban jobb az ATI az Nvidiánál, de ilyenkor meg nem győzik kiadni a HotFix-eket a játékokhoz, hogy fussanak is....

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ugyse lesz meg de mind1

Driftnél kikapcsolom.