- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
Csabee. #4347 üzenetére
Nekem nem csak a video miatt tettem be
Mert bakosgabor 370-et ment 6osba de 7.ikbe nem váltott.Én R8,és STi szeretem nagyon
Ezt is nagyin szeretem mondjuk.De kíváncsi lennék hogy élóbe is ilyen-e mert hatalmas a turbolyuk. Meg amikor felépül az erő és 5500 körül megindul az nagyon durva. -
bakosgabor57
őstag
válasz
Csabee. #3466 üzenetére
Csak egy kicsit van előrébb, 1121...,én legalábbis ennyit számoltam, de bokrosolajos linkje állítólag 1124-et.
-
blazsey2
senior tag
válasz
Csabee. #3274 üzenetére
Én semmilyenbe mert lusta vagyok szerkeszteni
.A többiekét nem tudom.Amúgy 763 csillagnál tartok,remélem péntekig meglesz a 800
-
barnam_
nagyúr
válasz
Csabee. #3076 üzenetére
Nem az a baj vele, hogy kisebb teret látok, hanem hogy nem látszanak a visszapillantó tükrök. De mindenesetre kezdésnek jó, és remélem lesznek még mindenféle modok. Lenne pár ötletem
csabicska: ide kell bemásolni: Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\Pakfiles
a felülírandó fájlokról készíts másolatot. -
LLKobe
veterán
-
csoli31
aktív tag
válasz
Csabee. #2519 üzenetére
Nem volt kedvem számolgatni.
Majd ha lesz kedvem akkor megszámolom. Jelenleg 744-750 között van a csillagom (nem tudom pontosan). Viszont a 4-es szint kezd nagyon idegesíteni!
A 3-as szinten szinte semmi lökdösődés nem volt, de a négyesen meg úgy lökdösnek hogy csak no.
Ehhez még hozzájön az is hogy így is alig bírom az aszfalton tartani a kocsit, hát még ha lökdösnek.
-
csoli31
aktív tag
válasz
Csabee. #2418 üzenetére
Igaz 50-es szint után már nem lehet szintet lépni, de a pontozás nem áll le. Magyarán kapjuk ugyan úgy tovább a pontokat. Kíváncsi vagyok hogy milyen számjegynél akad majd ki (magyarán milyen pontösszegnél nem fog tovább számolni)?!
blazsey2:Sajnos ráuntam a T.D.U.-ra. Valahogy már nem tud lekötni úgy mint régen (még a cruise-ok se). -
pincehely
addikt
válasz
Csabee. #2078 üzenetére
Csabee:
Ilyenre gondoltam: Logitech formula Vibration Feedback wheel
Az ára megfelelő, mert max 10k ig megyek el, és vibrál is , meg feeadback-es is.
Vélemények? -
csoli31
aktív tag
válasz
Csabee. #2088 üzenetére
Meg is válaszoltad a problémádra a választ.
A 2-es szintű versenyeken, nem mehetsz 3-as szintű kocsival!
A kocsi választása meg a te ízlésedtől függ! Kipróbálsz egyet, és ha nem tetszik a vezethetősége akkor eladod. Ezt addig folytatod amíg meg nem találod a számodra tökéletes verdát (mivel ugyan annyi pénzt kapsz érte, amennyiért megvetted)!
-
sagesz93
addikt
válasz
Csabee. #2071 üzenetére
NA 6000-ért szerintem olyan kormánya van mint nekem(logi vibra feedback). Én is elvagyok vele mindenhol.
Hát, próba szerencseD4v3: elvileg azt, mondjuk én csináltam egy ilyen kört, de nem adta meg azt a csillagot.... Szóval lehet minden kanyart tökéletesre kell csinálni a tiszta körhöz.
Csabee: Biztos amcsik meg japánok azok a kocsik ? -
Sicilian
addikt
válasz
Csabee. #1905 üzenetére
Háát pár dolog:
Ati-val szaggat, mint atom...
Előzni szinte nem is kell mert egyszerűen átbújok a kocsi alatt, ez milyen már
Egyenes szakaszban, ha vezetek egyszer csak félrerántja a kormányt jobbra és nekilök a palánknak és nem enged balra kormányozni, csak azután mikor páran már megelőztek.
Ha véletlenül ütközöl 2-3 másodpercig még semmit nem látsz a pályából, nehogy esélyed is legyen korrigálni pfff
És erre a gaméra adtak neves lapok mindenhol 93-95 %- ot, nevetséges.
Megint fizetett a kiadó az értékelésért.Szégyen, hogy ezért pénzt kérnek.. -
total90
veterán
válasz
Csabee. #1915 üzenetére
Azt csinálom. Már szénné tuningoltam egy BMW-t... még az első választható autók közül és így sem sokkal jobba.
Játék közben meg állítható a nehézség, de alapon legkönnyebben van én meg azon is szívokNem tudok már ilyeneket játszani
No, de mire kijön a következő, addigra végigjátszom
-
-
válasz
Csabee. #1800 üzenetére
A backspace-t megnyomod es ott lesznek.
A fontosabbakat meg feldobja automatikusan, de akkor is backspacevel tudsz odalepni. Ott az a szopas, hogy nem a sajat kocsiddal mesz. A legjobban azt utalom, mikor adnak egy velorexet es azzal menjek csucs kort, meg anyadat.
Ja es en is 1 koroket mentem, csak ugy dobalta a 8k-t.
-
Free04
tag
válasz
Csabee. #1796 üzenetére
Azaz. Rövidebb pályákon nem tudom mennyit ad,de ha nem számit a körök száma, úgyis uannyi pénzt ad,akkor érdemes 1 köröket menni(a versenyek között legalább tudsz pihenni amíg tölt
).
Én azokon a versenyeken szedtem meg magam,ahol adott autóval kell menni.Lauda: Azt nem tudom h mi tartozik ebbe az árba, lehet h csak maga a váz.Meg ahol néztem ott 2008 júliusi volt az ár.
Most nézem h a te linked meg 2005-ös. 2030 körül megfizethető áron lesz. -
válasz
Csabee. #1793 üzenetére
Meghivasos versenyek+ha mesz gyors versenyeket azert is jar a love, gyorsabban nemtom hogy lehet, max elrabolsz egy bankautomatat.
Gyenge a porsche.
A 2. szintu audim is ment 300 korul.
Free04: igy lement az ara? A cikkben meg 35k-t ir+egyeb koltsegek, eskuszom megeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest