- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
válasz
infectedmann #891 üzenetére
az a baj hogy játékok 80°% nvidia-ra van készitve maradék 20% meg szar játék ami atira van tervezve
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ricco_hun #841 üzenetére
Biztos hogy HD4670 van a gépedben?
Nekem 1280-ban 4xAA + minden high-al már lemegy 24 fps alá, akkor 1680-ban mennyivel menne? (nem tudom kipróbálni.)
-
apollo12
veterán
hát gyerekek a driftet 4 éveseknek csinálták mert majdnem magátol megy
miért nem olyan mint a GRID abba volt nehézség -
Highend55
tag
válasz
Hiba jelenség nálam is ugyan az mint nálad oprendszer is stimmel csak nekem HD2900 em van
Tegnap ment ma delelött ment du meg már nem,inditas közbe elszall -
Eagle16
addikt
válasz
Ha te nem is, de jó pár ember biztosan lecseréli majd a videókártyáját csak ez miatt, és már meg is érte az nVidiának a dolog...
-
Viktor77
titán
Kezdünk megint a warez irányába elmozdulni. PRIVÁT!
Töröltem pár hsz-t.
-
atesz1974
tag
Szevasztopol!
Bill.-vel játszom, most jutottam el a drift lehetőségig...., eddig is korcsolyaversenyre hajazott az úgymond "fizika" a játékban, de ez a drift egy halálvalaga szar, nekem ne mondja senki, hogy lépéstempóban egy Nissan 350 egyből megpördül....
A grafika az üt nem mondom, de játékélmény nuku, billentyűvel minden segítséget maxra téve is olyan érzés mintha korcsolyáznák, ha egyszer kiadnak egy téli NFS-t, akkor ezen a fizikai modellen nem is kell majd változtatni.
Ja és a gépem: AMD X2 4800+ s939, 2 gb ddr 400 Supertalent RAM, 8800GT Turboforce, ezzel 1280x960- ban 4xAA-val, mint a vízfolyás, csak sokat töltöget.....
-
Eagle16
addikt
válasz
elfelejtette #887 üzenetére
Az miatt biztosan nem, mert nekem 2Gb RAM-mal 30-35 FPS-sel megy max. beállítás környékén. Korábban már írták, hogy AMD kártyákon valamiért nem megy olyan jól, szerintem majd kijön rá egy patch valamikor. (vagy nem
)
-
LLKobe
veterán
válasz
elfelejtette #887 üzenetére
Azt nem hinném, nekem is annyi van és folyékonyan megy.
-
hahajdu
aktív tag
ez a játék kurvára felidegesítetett...
1. RENGETEGET TÖLT, gyakorlatilag ez minden probléma forrása, mert a beállításokhoz ki kell lépni a versenyekből, és 2 órája lövöm be a kormányom... játék indításnál mire a főmenüig eljutok kb 2.5 év
2. SZAGGAT, tuningol ati 4850 + 3.4ghz X2AMD alatt MEDIUM beállításokná0l 1280*-ban noAA 20fps-em van rajtnál és verseny közben is kivéve ha én vagyok az első.mi a f@sz?
minden más tekintetben nagyon üt a játék
-
Ricco_hun
senior tag
Aha, szóval azt mondod, hogy én igénytelen vagyok és szaggatva játszom? Oké, oké, végülis te az éteren keresztül jobban meg tudod állapítani, hogy nálam, hogy fut. Attól, mert a te erősebb gépeden szarul fut valami anomália folytán, még el lehet hinni, hogy nálam fut normálisan. Ha szaggatna azonnal visszavennék a grafból, mert úgy nem lehet versenyezni, de nem szaggat.
-
infectedmann
őstag
Windows 7 x86 Ultimate Retail
A vicc az, hogy az első indítás után tökéletesen ment. Lehet visszateszem azt a driver -t ami a hozzá adott CD -n van.
Ha 100% garancia lenne, hogy eredetivel tökéletesen menne megvenném köv. fizu után, de nem veszek zsákbamacskát
-
Free04
tag
Én a 2. szintet átugrottam és most egy fullra tuningolt Murciliagot hajtok.Ez egy vadállat az első BMW-hez képest.
-
Voyage
aktív tag
válasz
infectedmann #858 üzenetére
Milyen oprendszer?
G25-el tökéletesen működik, Win 7 RTM 64bit alatt, eredeti Shift-el.
Ma vettem meg, 1.190ft volt, tesco véletlen félre címkézte. -
sagesz93
addikt
Hát én most minden olyan versenyt megcsinálok ahova nem kell saját kocsi(ezek a gyári versenyek)
Most lvl 16 vagyok asszem, a szint 4 megnyílt.
van 600000-em
rajt technika is megvan... felváltasz 1-esbe, zöld tartomány, és mész mind a rakéta -
BalaNce87
addikt
Tényleg használja rendsen mindkét magot. És fel is melgítette rendesen. Látszik, hogy ez a gyári intel hűtő mekkora egy anyagspórolás
2. szintű versenyek után benyomtam a bugatti veyron versenytKikapcsoltam a fékrásegítést. Úristen, vezethetetlen, gyilkos, szörnyeteg... Ha az életben is ilyen, nem tudom, hogyan lehet az úton tartani. A plusz csillagot a tiszta körért kapod meg
Valószínű!!!! Végére úgy húzott jobbra, mint a szemét. Gyakorlatilag ronccsá törtem xD
Veyron rulz -
CHIPman
nagyúr
válasz
infectedmann #865 üzenetére
Dettó, kivéve az utolsó mondat, jó lenne egy esélyt adni neki, nem úgy, mint az UC-nek, hogy két óra után meguntam.
-
sagesz93
addikt
válasz
infectedmann #860 üzenetére
Esetleg probáld ki azt te is hogy a telepítőn található dx-et felteszed.
-
infectedmann
őstag
Mindenhogy próbáltam.
Az a vicc, hogy tegnap meg ment rendesen, meg ma is az első indításnál aztán úgy kifagyott szegény, hogy azóta ezt csinálja, pedig hétfő reggel frissen raktam fel a Windows -t.
Mindenből a legfrissebb driver. Még egy winreinstallt nem csinálok az tuti annyit nem ér a játék. -
válasz
infectedmann #858 üzenetére
Van külön G25 Contorls mód, abban van?
Aggregátor:ez szomorú
-
infectedmann
őstag
Valaki aki kormánnyal tolja (G25) találkozott olyannal mintha beragadt volna a felfele nyíl gomb?
Így kb. játszhatatlan a játék. Ha van rá megoldás azt megköszönném.Legújabb driver van fent. Driver reinstall -t próbáltam. Ha ma nem találok rá megoldást ennyi volt a game.
Ennyit a nagy szimulátor vonalról. Még rendes kormány támogatás sincs benne.
-
Sziasztok!
Most játszok a shifttel, de van egy nagy problémám. Alig megyek 100-al, de kanyarodásnál a kocsi fara azonnal csúszik, és nem kanyarodik, mit állítsak, hogy rendbe jöjjön?
-
válasz
eastsider #847 üzenetére
Nekem is..,úgyhogy még konfigolni sem nagyon tudtam..
Most megcsináltam mindent, amit neten találtam a fagyás elleni megoldásra(kodekek törölve, win98 komp mód stb..) és most épp a grafikai beállításokkal vesződöm, mert a tesztkör egyenlőre nem fagy ki...kopp.kopp..kopp.. -
hahajdu
aktív tag
na megjött a 4850
nemsokára dobok egy fps/konfig helyzetet
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.!
Feltelepítettem a gamát én is, probléma a következő menü ok, indul a verseny és szétesik a kép, villódzik.. Mit tegyek fel? Új VGA driver? Melyik drivert használjátok HD4870/1GB
Helpmeeee
-
A kormányzáshoz:
Akinek olyan gondja van,hogy a kormány késve reagál állítsa be a játék mappájában lévő ControllerDefaults mappán belül az általa használt controllernél(txt-vel lehet szerkeszteni)a következőt:
<Flags DampeningEnabled="1" az egyes helyén 0-a legyen.Majd el kell indítani a jétékot,és az írányítást a 2-es gomb segítségével default-ra tenni.Azután beállítani a szükséges dolgokat,és elvileg a kormány nem fog késni. -
Ricco_hun
senior tag
-
LLKobe
veterán
Bakker rájöttem mér nem tudok egy versenyt se nyerni
Lényegében egy félig teli trágyás talicskával álltam a rajtvonalra, a kassza meg tele lével
-
TomLion
tag
SAS winyókon, 12GB Rammal nem csoda, hogy gyorsan tölt...
Irányítást szokni kell, de nem rossz, viszont nem tudom, miért késik a kormányzás. Már többen jelezték, ötlet?
Akadásra nálam gyógyírt jelentett az FSB 133 ról 160 ra való állítása, már nem esik min 30 alá, alap CPU esetében 24 körüli FPS kíséretében meg-meg akad..
Viszont a HT-re érzéketlen, nem terhel 8 szálat egyszerre, ha kikapcsolom, akkor szépen nyomatja a 4 magot...Szerk: Ricco_hun: A Bluron se sokat dolgoztak Underground1 óta, DX 9.0 effekt..
Szégyen ez a DX9-es motor 2009 év végén... mért nem szólt nekik valaki, hogy már DX11 is van.,
-
Ricco_hun
senior tag
Na ma felhúztam a graf-ot fullra. 1680x1050, minden high, motion blur off, 4xAA és így is fut vígan, nem szaggat be sehol, de biztos már nagyon a határon vagyok fps ügyileg (nem iratom ki semmivel, mert minden ilyen program lassít). Tegnap bosszankodtam, hogy csak két körös versenyek vannak, de most ahogy lépem a szinteket már akadnak hosszabb versenyek is. A drift egy gagyi fos. Manual váltóval direkt felváltok negyedikbe és még úgy is egyből megpördülök. Nagyon el van itt rontva ez a mód. Pl még a Pro Street-ben jó volt, ott simán tudtam driftelni. Ezt a módot hanyagolni fogom végig. A Car Battle-t szintén. Az meg szimplán túl nehéz. Lehet, hogy ha már sokszor újraindítottad azt a versenyt és megismerted a pályát, akkor már meg tudod nyerni, de nekem nem volt kedvem tökörészni vele. Egyet is csak úgy tudtam megnyerni, hogy kilöktem az ellent. Az fostos elmosódás ütközéskor rohadt zavaró. A kocsinak nem lesz semmi baja, simán mehetnék tovább, de attól a bánattól nem látok semmit és ilyenkor általában még vagy 10-en belémjönnek.
Ezt a directx mizériát nem értem. Nekem kérdés nélkül telepítette egyből a saját direct-x-ét. Nem kérdezte meg, hogy akarom-e telepíteni. Amint elindítottam a telepítést, mutatta a folyamatcsíkot és fölé egyből írta ki, hogy directx telepítése.
-
Skizz
addikt
Valaki találkozott már olyannal, hogy indításkor a feladatkezelőben megjelenik a shift.exe minimális memóriahasználattal, aztán pár másodperc múlva eltűnik és se kép se hang? Töltőikon megjelenik az egér mellett, de a winyó meg a proci nem csinál semmit. Sok játéknál tapasztalom ezt mostanság.
-
Agyasima
őstag
Gyors keresztkérdés: billentyűzettel kezdtem volna tolni. Beállítottam a custom billentyűket a numpadra. (2 - 4 - 6 - 8 / fék, bal, jobb, gáz) Viszont ha elindulnék, akkor ha gázt adok, megy vele a kamera is, akárcsak a jobbra, vagy balra kormányoznék. Gondolom a default kameramozgató billentyűk megegyeznek az én kormányzási beállításaimmal.
Viszont, hiába guberáltam, sehol se találtam, hol tudnám beállítani/kikapcsolni a kameramozgató billentyűket. Mi a (f@...) fenét csináljak?
-
beteg
őstag
megvettem. nálam nem szaggat, tölt mint a villám, nem fagy, de nem tetszik
iszonyat szarul lehet irányítani az autókat, nincs sebesség érzet, majdnem nulla játék élmény.
viszont a grafika!! -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nyomom, nálam tegnap rendetlenkedett egy kicsit, játék közbe visszavette a VGA órajelét 400mhz-re, csak egy restart segített...
Megvettem eredetiben, ami kódot adtak hozzá plusszban ( az előrendelőknek) azt hová kell beírni? Netes versenyhez van?Üdv
-
Gulyo
tag
Cső ! Nekem az a gondom hogy bármilyen felbontást állítok be, néha beszaggat ... tehát nem hardveres gondja van ... legújabb vga driver van fent ... valaki már sikeresen megoldotta ezt ?
-
Daffni2
addikt
Szerintem sem olyan veszélyes a drift, simán bele lehet jönni.
A zenét az audio beállításoknál le lehet teljesen halkítani külön a drift alatt.Nyilván nem billentyűzettel kell játszani egy autóversenyt, eleve elb@szott dolog avval próbálkozni, aztán meg fikázni.
Lentebb is írtam már nagyon jól használható gamepadot lehet venni 3ezer körüli összegből, ha valakinek nincs pénze Logitechre. -
bakosgabor57
őstag
Én valahol itt tartok 3óra játék után, mediumon, segítségek kikapcs. Nem túl nehéz, van ahol elég kemény, de csak a hülye fizika miatt. Olyan, hogy betapadás nincs, mintha mindig vizes pályán mennék..., meg lehet zokni.
(TrioRacer)
-
madmike
őstag
Eddig billel szenvedtem ,most beiizitottam a kormányt és ez is késik, kevesebbet mint a bill,de késik....
-
jagada
addikt
én is gamepaddal tolom, semmi gond az irányítással, minden versenyt elsőre megnyerek normalon, a párbaj ritkán jut el a 3. fordulóig, sőt az elején kipördítem az ellent ráverek 5 secet oszt rotty.....
-
LLKobe
veterán
Nekem semmi gondom nincs vele. Jah, az irányítás nekem a következőképp van belőve:
a fékrásegítést kikapcsoltam, a kormányzás-rásegítés minimiumra van kapcsolva.
A gáz/fék/kézifék digitális gombokra vannak rakva, tehát az erősségét se tudom szabályozni, vagy nyomom vagy nem. Sőt a gamepadon ugye lehet váltani a digitális, és a bal oldali analóg kar között, én abból is a digit preferálom, gombával elég pöcsölős.De amúgy érzékenységet, holtjátékot meg ilyesmit nem állítgattam, úgy van ahogy alapbol be volt lőve.
-
LLKobe
veterán
Na bepróbáltam ezt a híresen nehéz driftet... Közel sem olyan nehéz mint ahogy írjátok.
Én rumblepad 2-vel tolom, és kb 3.-ra megcsináltam mindet.
Sztem még könnyebb mint a grid-ben volt. Csak jóval a kanyar előtt egy pillanatra befékezel, bedöntöd a kocsi seggét irányba, és szépen adagolod a gázt hogy csússzon ahogy kell.Egyedüli iszonyat kínzás a driftben a zene ami alatta szól
Iszonyat gagyi pop, bántja a fülemet
Viszont mikor 1 autó ellen kell menni 3 kört na az elég kemény, van akit ég nem is tudtam leverni. Egy apró hiba és lehagy, onnan meg lehetetlen beérni.
-
válasz
Creative997 #815 üzenetére
Ott sem megy nekem..
-
Creative997
őstag
Felraktam az SP3-at, uaz, semmi változás, ugyanúgy kifagy töltéskor, úgyhogy Shift Del
Majd ha felrakom a Win 7-et akkor megint megpróbálom
-
zsoltrs
tag
Csövi.
W 7 64bitest használok Log. Formula Force EX-el. De sajna honlapján csak Vista driver van rá és ugyebár azzal nincs forcefback. Meg kell várni a 7es drivert(ha lesz), vagy esetleg van vmi okosság?
Remélem vki tud segíteni ezen a problémán. -
jagada
addikt
a "tökéletes indulást" hogy lehet elérni?
vagy ahhoz manuális váltóra kell állítani??? -
vlkvy
csendes tag
Feladom én ezt a drift módot..
Csont gyári AE86, csont tuning AE86, mindegy, félelmetes, hogy mennyire nem realisztikusan viselkedik.
Csak attól tartok, hogy a 100%-hoz azokra a szar drift versenyekből kapott csillagokra is szükség lesz.Viszont az RS4 vs M3 a Nürburgringen, na az igen, le a kalappal, az nagyon jó volt.
(igaz, hogy csak nyomokban hasonlít a Nordschleife vonalára.. a GT4-es verzió, az igen, az teljes pálya. ez ilyen arcade mocsok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest