- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Lehet, hogy volt már, de mi van a kormányzással? csak nyomom a gombot és nyomos mire hajlandó egyáltalán kanyarodni. Minn állítsak, hogy egyből legyen kormányreakció?
-
Jofi81
őstag
Mi lehet az oka, hogy nem működik a gamepad játék közben? A rendszer látja, a játékban kiválasztottam az analóg vezérlőt, de semmi, billentyűzettel viszont továbbra is tudom irányítani. Más kontroller nincs telepítve. Egyébként egy Logic3 Rumblepad-ről van szó.
-
Karibaba
aktív tag
Az online részéről nem sokat hallottam még ? van szint fejlődés vagy mehetsz 1 ből bármelyik pályán?
Sok ember átjön a PT ből ugylátom
-
kris75
aktív tag
Hello!
Valaki próbálta már a NFS Shift-et játszani úgy ,hogy physX kártya is van gépben?
Üdv Kris -
keIdor
titán
válasz
Dr. Romano #592 üzenetére
Kereső... sokan próbálták már.
-
Dr. Romano
veterán
Valaki próbálta már GF 8800/9800/9600-as karival és ha igen, mik a tapasztalatok?
-
sagesz93
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #590 üzenetére
Hát mit állítottál be az elején? Ott volt felsorolva hogy milyen vezetési modban mehetsz. Ha a profira nyomtad akkor gondolom azért csúszik. Én a másodikra mentem, egész jó.. Kézifékkel kegyetlenül csúszik.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
nah kipróbáltam ezt az izét......
nem tudja valaki hogy miért csúszkál minden kanyarba(szó szerint) az autó?
vannak ilyen 10 fokos kanyarok és olyanokat csúszkál mint atom!Grafika szép:
1920*1080 4xAA,16xAF 40-80 FpS között!
úgy hogy avval le a kalappal! -
sagesz93
addikt
Szimulátorosabb,(mondjuk attól is függ hogy a tdu-ba milyen módban mész
)
A grafika és eléggé megállja a helyét a mostani játékok között.
A belső nézet meg tényleg nagyon szép lett. Onnan is játszok.
Mondjuk az irányítást még nem nagyon állítottam be(Logi Vibra Feedback kormány) nem is nagyon tudom olyan jól belőni, mind1 majd megoldom
Engem az zavar nagyon , hogy rettentő sokat tölt. Nálatok? amikor versenybe lépek akkor is meg amikor kocsit akarok választani ott is tölt egy kicsit, amit szerintem azé nemkéne
kobe: jó nekedmajd nekem is kéne egy kis upgrade... persze ingyen nincs semmi
mer pénz az nincs sok...
-
Creative997
őstag
Visszatérve a problémámra, a durva az hogy haveromnak uaz az oprendszere van, neki mégsem csinálja ezt. Csak neki gyengébb gépe van...
-
Gulyo
tag
Na ez egy pozitív hozzászólás lesz ...
A játék szépen fut 1920*1200 ban bár a grid szebben, szaggatásmentesebben fut ... érthetetlen módon néha beszaggat.
G25-tel precízen terelhetők a járgányok bár 1 nap kellett a beállításához ... A hangulata jó bár egy picit steril ... a grid picit akciódúsabb nekem.
A versenyek tetszenek, változatosak, több helyszínen, sok autóval.
Ami nagy negatívum eddig az a drift ... ez tragikus a gridhez képest.
Belsőnézet nagyon ott van, hangok autentikusak, irányíthatósága jobb mint a gridé ( legalábbis nekem ). Itt precízebben viselkednek az autók. A FF lehetne jobb is, az közepes.
Online még nem nyomtam.
Jó játék lett ... ez közelebb van a GTR 2-höz mint a Grid az tuti ... de nem hardcore szimulátor ... nem is annak készült.
Ennyi kb -
vlkvy
csendes tag
válasz
Markoka1993 #573 üzenetére
Te már csak tudod, miről szólt a régi NFS. 16 évesen
8 is voltál már, amikor kijött az első, amelyiknek semmi köze se volt a régiekhez? -
LLKobe
veterán
válasz
sagesz93 #576 üzenetére
Nekem tökéletesen megy. 1280*1024, 2xAA, asszem szintén 2xAniso, minden high-on.
Azt nemtom hány fps, de tökéletesen folyékony, úgy igazán még egyszer sem szaggatott be.És tényleg csak naggyából van hasonló gépünk, azért a proci+vga különbség elég sokat számíthat ám. De ezek előtt nekem is 2180 volt egy HD3850el
-
Sirandrish
legenda
válasz
Markoka1993 #573 üzenetére
Akkor nézd meg hogy a nagy régi szuper NFS-ek-et ki hányan szidta és nézd meg ezt..
Kicsit többeknek bejön ez a cucc mint az átlag 200al beveszünk egy kanyart NFS-ek..szóval max neked nem tetszik ez...attól még az elmúlt jópár NFS legjobbika.. -
Redcaster
őstag
hali. látom jók a tapasztalatok. az a baj h nekem nem olyan a gépem, amelyiken elfutna
nembaj, majd jövőre összejön a pénz, és a legzsírabb cuccokat veszem bele a gépembe
;)
-
Ricco_hun
senior tag
Első kérdésem: hogy a búbánatban jutok vissza a főmenübe?
Ha esc-et nyomok, akkor csak resume, restart meg options van. Mégis hogy gondolták, hogy majd együltőhelyemben végig is játszom? Úgy tudtam visszamenni a főmenübe, hogy ctrl+alt+del és kilőttem a játékot. Vagy csak az elején nem lehet visszatérni a főmenübe? -
Zoli1222
addikt
Még 1 utolsó kérdés. Melyik gombbal lehet nézetet váltani?
-
Markoka1993
tag
válasz
Sirandrish #540 üzenetére
Hát... A NFS erről is szólt, hogy 200al bevenni a kanyart stb... de ez már nem a régi jó nfs, amivel el lehetett szórakozni
Legalább kapcsolódjon egy kicsit a nfshez a játék, ha már "NFS" Shift....
-
vlkvy
csendes tag
Újra leszedtem az egészet, felraktam, első verseny, bamm.
Gép visszavéve alapra, vga driver legújabbra frissítve. Ugyanaz.
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek -
ToBeY
nagyúr
Mit gondoltok 7900GS-el menne 1280x1024-be?
-
SzlobiG
félisten
Na azthiszem nekem ennyi elég is volt a játékból nem akarok új billt venni.
Majd a Dirt 2.
-
keIdor
titán
BMW 135i csoda autó, látom nem csak nekem tetszik.
Lamborghini-t vagy Audi R8-at vett-e már valaki itt? -
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Kicsit fostam az irányítástól, h milyen kaki bill-tel, de a 2-3. versenyre teljesen belejöttem. De most, h ennyien írjátok a gamepadot lehet én is befektetek egybe.
Nekem sincs sehol az aktuális állás, meg pozíció a képernyőn.
Mindent egybevéve, eddig nekem bejön ez a játék. -
D@ni88
addikt
Nektek nincs olyan, hogy alt+tab után villog a villog a kép?hiába lépek ki, utánna is marad...
-
sagesz93
addikt
HI!
Énnekem bejön a game nagyon... De xp-n(sp2 van) elég xarul fut szerintem. Van fennt win7 is majd megnézem azon is.
BMW 135i 4everJó a tuning részleg is nincs atomtuning, de azért lehet módosítani.
-
lovag05
aktív tag
Ezek szerint elég pozitívak a tapasztalatok, még a végén lehet, hogy én is belenézek, örülök, hogy nem lett igazam végül.
-
Viktor77
titán
válasz
Creative997 #555 üzenetére
A Readme fájl SP3-at ír minimálisan.
-
vlkvy
csendes tag
válasz
Creative997 #555 üzenetére
Én első lendülettel letöröltem az egészet..
-
Creative997
őstag
XP Professional SP2 (32bit), nincs semmi túlhúzva
Kipróbáltam már alapból, májusi és az augusztusi driverrel is. Mindig a töltésnél. Most sikerült az első versenyt letolnom és elmentenem, de utána megint töltésnél fagyakszik. Ez így nem lesz hosszútávú -
D@ni88
addikt
Nektek nincs olyan, hogy alt+tab után villog a villog a kép?hiába lépek ki, utánna is marad...
-
Enton
addikt
Akinek fagyogat töltés közben:
Próbáljátok meg másik OP rendszeren, énnekem XP SP3(32bit) alatt csinálta. Átpakoltam Win7 build 7100(32bit) alá és máris megoldódott minden.
Sikerült nyernem egy új medált:
Japán Kanyarkirály!Egy Alt+Tab elég ahhoz hogy bugot lássatok, nekem már sikerült így eltüntetnem a felhőket és tök fekete égbolt alatt játszottam. Csak ezen a fránya WIN7-en a PrtSc gomb meg nem az asztalt fotózta le.
-
vlkvy
csendes tag
válasz
Creative997 #543 üzenetére
Tán az augusztusi vga driver van rajta.. Nem hiszem, hogy a régi fejlesztésű 4870-em fagyásait az új driver oldaná meg, főleg, hogy minden más fut rajta, és sokaknak fagy a játék, de teszek egy próbát.
Igen, az a vicc, hogy a tesztkörök alatt szó szerint kiabáltam, hogy úristen, de jó, utána az autóknál is eltöltöttem egy kis időt, most hogy végre jó lett a fizika, nem mindegy mivel mész. Aztán első verseny, S2000, forog szépen, bumm, error. Aztán megint.. -
LLKobe
veterán
válasz
Creative997 #543 üzenetére
Nincs vmi esetleg túlhúzva a gépben? Milyen oprendszer?
-
Creative997
őstag
Nekem fagyogat rendesen.
Részletezem: Mindig amikor a következő pályát vagy akármit kezdi el betölteni. Amikre gondoltam:
- Vidkari driver, felraktam a legújabbat, uaz
- A Carbonnál csinált olyat h az automentésnél kilépett, kikapcsoltam, lefagy (ismétlem, csak a töltésnél!!)
- Most azt fogom kipróbálni, hogy csinálok egy új profilt, lehet a vinyóban van a gond amikor írni akar.Egyéb ötlet?
Pedig az új G25-ömmel tolnám...
Végre egy normális fizikájú NFS
-
vlkvy
csendes tag
Itt senki másnak nem fagy, csak nekem?
A kezdő időmérő után bármelyik versenyből kihajít az asztalra. -
Sirandrish
legenda
válasz
Markoka1993 #535 üzenetére
jahjah 200al nem lehet bevenni egy kanyart..deszaaar
-
Daffni2
addikt
válasz
Markoka1993 #535 üzenetére
Már vártuk a fikázókat
-
AT1S
tag
Momo-val játszanék Win7/32 -n, de ha rádugom a kormányt akkor kifagy a játék. Más oprendszeren is ezt csinálja, vagy csak a Momo driverrével van a gond? Valaki?
-
Markoka1993
tag
Üdv. Hát ez egy jó nagy szar lett... Ezen már nem is csodálkozom
Idáig az UnderGround 2 vagy a mostwanted alázza... de nagyon !
-
Enton
addikt
Azért nem semmi. Volt ARC-uk átvenni egy pályát a Proo Street-ből.
1 szint. Manufacture Race. Nissan 350z.
Hát én sajnálom magam helyetük. -
LLKobe
veterán
válasz
Creative997 #532 üzenetére
Hát nálam még csak meg se akadt egyszer se, uh a hiba az ön készülékében van...
-
Creative997
őstag
Engem kezd felizélni a game. Csak minden 2. alkalommal nem fagy le a verseny betöltése közben..... Lassan elkopik a resetem.
Most szedem le a legfrissebb drivert a vidkarimhoz (8600GT), meglássuk mindjárt milyen lesz.
Ja, még csak a tesztkört csináltam de kezdhetem elölről. Addig meg alkalmazáshiba hegyek... -
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #528 üzenetére
Én egyből átkonfiguráltam a kiosztást, így nem tudom mi az alap. Nézd meg a kiosztásnál.
Sőt, a readmeben is benne van. F.
-
Sonja
nagyúr
Egyértelműen jobb analóg karos gamepad-dal a játék, mivel ugye ez analóg. Azaz, olyan, mintha gáz/fékpedált használnál, úgy adagolhatod neki. Az alap beállítás (és én is ezt használom) konzolokon terjed el, ami úgy néz ki, hogy a bal analóg kar a jobbra/balra, míg a jobb analóg kar a gáz/fék (föl/le). Ettől csak az Xbox360-as kontroller szokott eltérni, mert ott a két első "ravasz" is analóg és arra szokták alapban tenni. Mondjuk én ez utóbbit nem szeretem, de mindenkinek más felel meg. Ehhez a játékhoz meg feltétlenül jobb az analóg irányítás (kormány/analóg gamepad és még joystick is), mint a digitális (digitális gamepad/billentyűzet).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #525 üzenetére
Minden ki van írva. Bal felül látod hányadik vagy, mennyi a lemaradásod, vagy az előnyöd.
Belső nézet van, bumper cam van, motorháztetős, meg hátul-fent kamera van.
-
Sirandrish
legenda
nah..végre egy jóféle NFS..az első 5 versenyt megcsináltam és nagyon tetszik
Egyébként csak belső kamera van? jah és direkt nincs kiírva a helyezésem meg ilyesmi?
-
Enton
addikt
Ha számít a fogyasztás akkor ne is ezeket nézd, inkább egy 9600GT vagy 9800GT ezek már tudják a energiatakarékos üzemmódot.
Most ránéztem a Drift-r. Hát gondoltam előre, hogy csodát ne várjak de ez kezelhetetlen kormánnyal. Remélem azért majd gamepadról normálisabb lesz.
(#521) donzoli:
Szinte 100%-ig biztos, hogy élvezhetőbb egy ótós arcade játék gamepaddal mint bill-el.
Én tavaly a Grid miatt vettem kettőt is. Egy olcsóbb Speedlink-et szép piros átlátszó, meg egy Rumblepad2-őt. -
dragonfx
veterán
egész jó a gamma az aláírásomban levő konfiggal nyomom csak sajnos.
1024be medium ugy ahogy elmegy majd finomhangolóm még.bmw 135i...ajéé.......
nekem egyenlőre bjön tény megint eléggé össztett lett. -
LLKobe
veterán
Csatlakozom Csabee. fórumtárshoz, gamepadot vegyél ne joy-t. Nekem is Rumblepad 2-m van és nagyon fasza vele. Egy olcsóbb is megfelel, de ha már veszel, olyat amin 2 analóg kar van, és valami normálisabb márkát. Ezt tudom ajánlani, olcsó, és jó minőség.
-
kpal
nagyúr
Valakinek van tapasztalata 8800 GTX és 8800gts320mb -os videokarikkall hogy fut a game...? Köszönöm..?
-
donzoli
aktív tag
Valaki nyomja a játékot joy-al?
fogalmam sincs hogy lehet-e játszani velük... ezt a joy-t néztem ki, meg is venném ha működik vele.. valami tapasztalat
utoljára az NFS1 SE-t nyomtam joy-al sok-sok éve.. akkor jó volt -
Enton
addikt
válasz
BalaNce87 #503 üzenetére
én is 88gt-vel tolom.
És meg sem kottyant neki xp alatt 1920*1080 16qcs 8aa mellet, a 30fps fix hogy megvolt nem mértem, met nem akadt meg nem is ugrált az fps szám.
Most win7 alatt visszavettem 1360*768-ra minden max, de ha nem fog kifagyogatni akkor pár óra mulva repül vissza 1920-ra.(#504) dokee78:
Jó kis videó, nekem is sikerült már felöklelnem ellenfelet, habár nem a versenyben, hanem car battle-ban. Jó móka. -
dokee78
félisten
válasz
Mariann294 #505 üzenetére
Bakker!
Mariann294? X4 Phenom2 re váltottál?Lefosom a bokám
-
Csabee.
nagyúr
Xbox 360ra kijött már magyarul?
-
Mariann294
őstag
Üdv!
Szerintem is nagyon fasza rész lett!Jó a grafika,jó a fizika,szuper hangok,szóval szuper lett,és látom ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. -
dokee78
félisten
Szebb a grafika csak butitottam.
-
BalaNce87
addikt
Hozzá lehet szokni nyilakkal is, de nem lehet nagyon élvezni. Olyan, mint a GRID, hogy egy ideig még bill-el is lehet tolni, de mikor már számít a kigyorsításnál a knyarodás íve, meg a gáz adás erőssége, onnantól halott az ügy.
Néhány órás próbálkozás után, erősebb autóval nem nagyon megy a nyilakkal. Vettem most egy M3 E92-t és maxra húztam. Kb olyan 280k ból. 320k-t játszottam össze egy autóval plusz a meghívásosok (Csak az első szinten).
Ez az új autó... nagyon durván megy, dehát lefékezni kegyetlenÉs hát kormányzási segítség nélkül csak kacsáznék a pályán, mert a hátsó kerék úgy kiforgatja
Mondjuk 500 LE...
Nem lett rossz de kormány nélkül nem lehet kritikát mondani róla, így én se akarok.
És hát belülről egy élmény vezetni -
Pecc
őstag
válasz
Sirandrish #482 üzenetére
1280*1024 4XAA 16XAF, minden magas részletességen 35-60fps a fraps szerint. Szóval éppen játszható.
Mindez egy 5hónapos xp sp3-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest