- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
TDU-ban sokat mentem az RS4-el
Próbáltam Shift-ben is, nem rossz, de érezni rajta hogy 1.6 tonna. Igaz az SL65 is annyi, de van mellé 714 LE és 1170 Nm
Ja és kipróbáltam hogy átállítottam túlkormányzottra az autót, így már kezes bárány lett, nem csúszik a segge. Az Evo IX-el nem tudtam menni jobb időt a zöld pokolban, mint az SL65-el, pedig kétszer is próbáltam. -
madgie
titán
Wow, én meg sem próbáltam billentyűvel, eddig egy ótósjátékkal sem boldogultam úgy. Akkor meg maxiriszpekt, tényleg ügyesen dobálod az Audi seggét... de legalább inspirálsz, hogy gyakoroljak kicsit, mert szégyenszemre az analóg, rázogatós gamepad mellett is fényévekkel bénább vagyok
-
madgie
titán
Hihi, érdekes, hogy látatlanban belenyúltam a közepébe, anno a Megane után egyből egy ilyen Audit vettem, akkor jól választottam vaktában is
Azóta már van egy R8-am is, az is baba gép.
Ügyesen vezetsz (?) a videóban, van egy olyan érzésem, hogy minimum gamepad-dal, de inkább kormánnyal tolod -
- = Zk = -
félisten
-
L4D1K
őstag
Szia a játék látja a mentésemet, de mégse tudom folytatni...
Egy reinstallt megpróbálok, ha nem megy utánna sem, akkor asszem rápihenek 2 napot ujrakezdem. De ezúttal kormánnyal
.
Kicsit off : Logitech formula force ex-t néztem hogy sok szépet és jót írnak róla, csak az a 15 ezer pénz...van esetleg alternatíva? Mármint force feedback, kényelem, minőség csak esetleg más márka? Mert gondolom itt is a logitech nevét kell elsősorban megfizetnem.
-
Free04
tag
Spa Focus ST [3:01:100]
Nekem Megane RS jön be a legjobban a 3 autó közül és úgy is tűnt h az megy a legjobban, pedig a köridők nem ezt igazolják.
-
Free04
tag
Spa Seat Leon Cupra [3:01:980]
-
Free04
tag
Spa Megane RS [3:03:710]
-
Free04
tag
Spa Seat Leon Cupra [3:03:740]
-
Ricco_hun
senior tag
De hol? Melyik menüpontban? Azért lenne jó valakitől egy printscreen, mert nekem marhára nem jelenik meg az átépíthető jelzés sehol sem, pedig a Porsche GT2 elvileg átépíthető, az összes fejlesztés rajta van és mégsem. Vagy azért nem jelenik meg az ikon, mert nincs elég pénzem rá? 380k dodóm van éppen. Vagy tele kell aggatni matricával meg festéssel a kocsit, hogy átépíthető legyen? Vagy egyáltalán ez az átépíthetőség mikortól elérhető? Unlockolni kell valamelyik versennyel? Ááá ez a menürendszer kikészít. Úgy kell vadászni az egyes dolgokra.
-
CHIPman
nagyúr
Ahogy feljebb írták, erős közepes a Logi Formula Force EX(ilyen van nekem is), és a Formula GP(asszem így hívják, kék és gumiborítása van).
Megyek egyet a CCX-szel, megnézem, mit tud.
luw2win: CCX vagy ZondaR-t próbálj, esetleg egy Viper SRT10-et, bár arra is költhetsz rendesen. -
CHIPman
nagyúr
Engem a Corvette nyomatéka nem győzött meg(9xxNm), viszont a Viper húz rendesen az 1200-zal.
Amúgy látom, hogy este lesz dolgom, 10mp-et kéne javítanom az eredményemen.
2065: A Lambo alig megy... nekem 7:20 alatt nem sikerült vele mennem Nordschliefe-en, pedig nem hibáztam. -
BalaNce87
addikt
Hát szerintem ez inkább szimulátor akar lenni mint árkád, árkádba zúhatsz 200-al kanyarba mint pl most wantedbe, és ez reálisabb mint a most wanted, szóval akkor mi is ez ha szerinted inkább árkád stílusú? A GRID se csont árkád, ezt a játékot is akkor lehet meg a gridet is játszani billel ha a segítségek bevannak kapcsolba tehát innentől már nem lehet full árkád az egész.
-
Egzee
őstag
hagyjuk már a hülyeséget... 2.6ghz-es procival ha nem indul el akkor süsse meg... tölts le másik verziót, nekem csak a reloaded indul el (az is csak néha)... Az eredetit jövőhéten küldik... Minden fényképésznek meg sztár buzzancsnak adtak shiftet de az aki nyert annak semmi... szánalmas egy országban élünk kérem!
-
djyuri
őstag
Amíg a főmenüben vagyok semmi gond...látom én is
...de a versenyben csak resume,restart és options van.....az optionsban meg csak audio és videó.....tehát semmi esély a kilépésre...jah és tetszik,hogy könyökölhetek is az összes kritikus billemen is,amíg tölt a game,mert egyszerűen letiltja a billemet a gépről
....
Oké a másikat kikapcsolom....THX
-
ÁÁ nem, csak életemben nem értem még ilyet, hogy megmagyarázhatatlan okból ne menjen valami
HW-n nem változott semmi, programok terén igen, mert írták, hogy gond lehet a kodek, meg a hasonlók, így töröltem minden ilyet, sajnos nemnagyon használt a dolog..
Mellesleg az xp meg tök szűz, és csak azt tettem fel, ami a játéknak kell.kisza25: nemhiszem, hogy amiatt lenne, hogy kevés a gép, a proci/ram még az optimálisnak is megfelel, nemhogy a minimumnak. A vga gyengusz, azt aláírom, de akkor mivel magyarázod, hogy egyszer meg ment hiba nélkül?
Mellesleg neten olvasgatva, nemcsak nekem van ilyen gondom, hogy még kompatibilisen sem megy, hanem elég sok embernek rajtam kívül..
halkan megjegyzem, hogy már az egy vicc, hogy 2009 második felében kiadott játék, csak win98 kompatibilitásban futAzon tesztelték vagy mi?
Komolyan mondom, mindjárt előszedek egy 98-at, és felteszem arra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest