- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
feka007 #1163 üzenetére
Nagyjából nekem is ez esett le első neki futásra. Valóban sokat javult a fizikai realitás. Valóban van súlya az autóknak, és nekem kifejezetten tetszenek az árnyékok, és a fények is benne. A Pro Street volt majd nem ilyen. Rakd föl, és nézd meg.
Az UC-t nem tudom miért kellett ezzel elb@szni. Ott valóban műanyag szappantartók az autók. ráadásul abszolút nem jól valósították meg a kerettörténetet. Pedig az alapötlet jó lett volna, csak nem így.Ez nekem most felüdülés, mert megfelelő beállításokkal nagyon jól kezelhető verdákat lehet összepakolni. Egyértelmű, hogy 4X4 meghajtásra hajaztam, így megvettem a Micut, amiben nem csalódtam. bő 180K-ból meg is tuningoltam. a kormányzáson állítottam egy kicsit (70%-ra vettem), a többit alapon hagytam. Kormányrásegítést alacsonyra, fékrásegítést alacsonyra, és sebességváltó/kuplung automata, és mehet is.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Látványra is szép, szebb mint az eddigiek.
Most valahogy látszik, hogy benne némi meló. Az utóbbi időben nem ez volt a jellemző.Akinek szarul megy a játék, annak mondom: erősen CPU orientált a játék motorja, tehát nagyon igénybe veszi. Úgy látom ( az itteni hsz-okból), hogy szereti az L2-őt is, no meg a minél magasabb órajelet is. Akinek akadozik, az ne a felbontást állítgassa, hanem a részletesség oltárán áldozzon sokat, hát ha az segít. Bár meg kellene nézni, melyik fícsőr eszi meg a CPU-t. Azt hiszem pro Street-nél a füst ette meg szőröstül bőröstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest