Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Powerbank topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
feka007 #1163 üzenetére
Nagyjából nekem is ez esett le első neki futásra. Valóban sokat javult a fizikai realitás. Valóban van súlya az autóknak, és nekem kifejezetten tetszenek az árnyékok, és a fények is benne. A Pro Street volt majd nem ilyen. Rakd föl, és nézd meg.
Az UC-t nem tudom miért kellett ezzel elb@szni. Ott valóban műanyag szappantartók az autók. ráadásul abszolút nem jól valósították meg a kerettörténetet. Pedig az alapötlet jó lett volna, csak nem így.Ez nekem most felüdülés, mert megfelelő beállításokkal nagyon jól kezelhető verdákat lehet összepakolni. Egyértelmű, hogy 4X4 meghajtásra hajaztam, így megvettem a Micut, amiben nem csalódtam. bő 180K-ból meg is tuningoltam. a kormányzáson állítottam egy kicsit (70%-ra vettem), a többit alapon hagytam. Kormányrásegítést alacsonyra, fékrásegítést alacsonyra, és sebességváltó/kuplung automata, és mehet is.
Eddig meg vagyok vele elégedve. Látványra is szép, szebb mint az eddigiek.
Most valahogy látszik, hogy benne némi meló. Az utóbbi időben nem ez volt a jellemző.Akinek szarul megy a játék, annak mondom: erősen CPU orientált a játék motorja, tehát nagyon igénybe veszi. Úgy látom ( az itteni hsz-okból), hogy szereti az L2-őt is, no meg a minél magasabb órajelet is. Akinek akadozik, az ne a felbontást állítgassa, hanem a részletesség oltárán áldozzon sokat, hát ha az segít. Bár meg kellene nézni, melyik fícsőr eszi meg a CPU-t. Azt hiszem pro Street-nél a füst ette meg szőröstül bőröstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest