- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
válasz
horvathkrisz #198 üzenetére
a psp-s és a box360as verzió között az ég világon semmi hasonlóság nincs......a psp-ben lehet nitrot használni a boxosban pedig nem.....valamit a hangulat is teljesen eltérő....de mindnekit megnyugtatok jóféle ;)
-
Briarios
csendes tag
válasz
horvathkrisz #198 üzenetére
Remélem igazad van, én megvárom a PC-s változatot.
-
horvathkrisz
addikt
Most próbáltam ki PSP-n, nagyon állat!
-
Zsubi
őstag
Estére ha minden igaz kipróbálom X-boxon hogy milyen a game
Izgatottan várom már -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
én is kíváncsi vagyok rá!
-
hossszú
őstag
válasz
killer1203 #192 üzenetére
Olyat nem tehetnek velünk
-
Viktor77
titán
válasz
killer1203 #188 üzenetére
Amerika 15.-e, Európa 17.
-
killer1203
senior tag
Valaki nemtudja mikor jelenik már meg
-
(Darkwood)
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #184 üzenetére
Ne warez-kodj...
-
Sgt.Randall
aktív tag
-
Ice!?
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #184 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
mikor jön ki pontosan,és mekkora lesz a game?
mert nekem 7.94 GB ír ki!
-
speed3456
aktív tag
Nem tudom ti mit gondoltok de szerintem olyan The Need for Speed es beütése van. Összedobták a Prostreet és az Undercovert és kész a Shift (meg beletuszkoltak egy kis Gridet is) De ha jó lesz akkor nem is baj.
A sok videó alapjána grafikával nnem lesz gondd de azzal eddig sem volt. A mostani NFS eknél a játékélmény volt a padlón. Remélem ezt az egy lényeges hibát kiküszöbölték de majd meglátjuk 17-én.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Itt is van topicja már?
Nem is figyeltem.
Évek óta ez az első NFS rész, amit várok a videók és a képek alapján. Végre lesz belsőnézet és talán használható lesz a fizika is.
-
GabN73
addikt
-
bognar110
őstag
Mikor jön a demó ??
-
GabN73
addikt
bíbí én ma már NFS Shifteztem
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #173 üzenetére
ezen sport sebesség váltó van a kormány hátulján két gomb.. f1-hez hasonlóan! tehát tudsz maniálisan is váltani a kormányon. A külső váltók azok is tudommal mind automata sport váltók, azaz fel le vagy jobbra balra tudod billenteni, úgyh sztem az még bonyolítja a helyzetet.. pc-s játékoknál nem tudsz olyan gyorsan reagálni sztem..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #170 üzenetére
nagoyn jól bírja én 6k-ért vettem és 5-7.000ft-ér már kapsz ilyet neten használtan, alkudsz is belőle picit és kész! vanak nagyon jó állapotúak nézz körbe!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #167 üzenetére
Logitech Wingman Formula Force gp..
teljesen jó kormány és elég jó áron kapható már
-
lovag05
aktív tag
válasz
romero28 #154 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de ezt már annyiszor hallottuk... "...a látvány meg a képek és trailer-ek alapján nagyon ütni fog " Ezt mondták a Pro Street-re is, az Undercover-re is, mégis milyen játékok lettek a végére... Remélem az EA magához tér, és nekem kelljen pozitívan csalódnom a játékban, de ennek megint akkora rókabőr szaga van.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #165 üzenetére
a szeptember még odébb van azért..
sztem hó végén jön ki direkt hogy csigázzák a játékosokat! én már nagyon várom! már megvan a kormányom is
-
Tituka
senior tag
várom már nagyon
-
Ice!?
őstag
Nem beszólni akartam és értem, hogy aggódsz, de én annak is örülök, ha majd minimumon fut akadás nélkül, nem hogy full-full-full grafikán. Persze, sokkal szebb egy játék, ha látszik a részletes kidolgozás, de annyira nem szar kártya az a 4850. Vagy nem vagy megelégedve vele?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
romero28 #152 üzenetére
Én azt értem, de egy ilyen játékot, érdemes fullon játszani, a szép környezet érdekében. És a monitorom natívja 1680x1050, szóval ez is zabálni fogja a VGA-t.
DX 10 lesz benne?De majd úgy is meglátjuk, milyen gép kell majd hozzá. Ezt találtam egyébként. Ha valóban, ez lesz neki, akkor nem kell félni, kérdés a látvány is jó lesz. Vagy legalább 2009 szintű...
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #150 üzenetére
Én találtam valamit róla ott 2Gb-ot ajánlottak, SM3-as 512mb-os kártyát és két magos processzort. Bár én megmondom neked őszintén nemhiszek a gépigényeknek, bár a ramok meg a 2 mag stimmel de a videókártya általába kamu szokott lenni, itt konkrétan nem is ír videókártya típust. A GTA4-ről tudni lehet hogy szar lett a port és ennek is köszönhető hogy gyengén szerepel a gépeken, xboxon jól megy pedig gyengébb a gépednél. Egyébként lehet használni fogja a 4 magot de a 2 mag is elég lesz neki, egy két kivétel tényleg (de az tényleg kevés) van de az a port meg a szar optimalizáció miatt van és nem azért mert gyenge a géped.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BalaNce87 #149 üzenetére
Én csak az alapján mondom, amit a fórumon látok. Nézegesd a tagok adatlapját, milyen gépük van. Nekem a 2 mag CS:S-re elég, de pl. GTA 4-et, már sajna töröltem, mert eléggé szaggatott. Ez pedig, mint új játék, szvsz több magra fog ráfeküdni.
De kérdeztem már, mi a gépigénye?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #148 üzenetére
Hát pedig a játékok többsége elfut a gépeden, de még az enyémen is és nem szarul, a 2 mag meg nekem eddig elég volt neked mire nem elég? Mintha direkt írnád ezeket hogy elhitesd magaddal gyenge géped van, ez egyszerű bemagyarázás, persze ahogy érzed de én nem aggódom amiatt hogy nagyon szarul futna.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
BalaNce87 #147 üzenetére
Azért a mai gépem egyáltalán nem jó gép. Persze, nekem a mostani igényeimet kielégíti, de nem is Crysisolok. (csak anno egyszer kitoltam, de akkor se High beáll.-on) 2 mag már sehova sem elég és egy 4850-es kari sem a világvége. Szerintem ez a játék sokkal többet fog igényelni.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #145 üzenetére
Ezt úgy írod mintha szar géped lenne...A crysis elfutott szépen onnantól nincs probléma mert annál csak gyengébb gépzabálók vannak, + már vagy 2 éve nem nőttek a játékok igényei, szóval nem kell itt aggódni. Valakinek ennél sokkal rosszab gépe van és mégse "sír". Ha pedig valami folytán szarul menne akkor nem játszok vele, ennyi, de ez biztos nem fog előfordulni.
-
Vasinger!
nagyúr
Nézegettem gamepodon a videókat és régen estem ennyire szerelembe az NFS-be. Hála Istennek behozták a belső nézetet is.
Egytől félek, sőt már tudok, hogy nem fog elmenni a gépemen a videókat látva, vagy legalábbis nehezen...Mekkora lesz a gépigénye?
-
bognar110
őstag
Akko pc re a demó nem holnap lessz ??
-
Viktor77
titán
Needforspeed.com-ról:
"We're about to release some of the coolest videos our guys have ever created but we're not quite ready to reveal them yet. I asked nicely so the video team created this very cool teaser video to show off just some of the great footage we've got planned. The videos will be going live at 12am Saturday, August 1st (EST) so be ready."
-
Sonja
nagyúr
Augusztus 1. (Szombat) demó!
A kérdés, hogy PC is vagy csak Xbox360/PS3.
Ja, ezt az infót a következő videó végéből lehet sejteni/tudni, KATT!
-
bognar110
őstag
Hellosztok én is várom a gamét itt egy kis gépigény ez még nem hivatalos de kb ilyen lessz
-
cellpeti
nagyúr
válasz
butcher eu #135 üzenetére
A válasz:
Ezekszerint nagyon nagy "elírás" ami az első hsz-ban van,hogy most tavasszal érkezne!
A game pedig sztem eléggé le van már rágva,mivel ezt már láttuk a GRID-be,nem is olyan régen. Megint nem hozz semmi újjat az NFS
-
butcher eu
senior tag
mikor érkezik a játék?
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #133 üzenetére
Honda accura rsx.az volt a legkirályabb autó. meg a skyline
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu #132 üzenetére
azzal is próbálkoztam de nekem a Honda jobban fekszik
Majd meglátom..lehet hogy egy jófajta Peugeot 206ot hozok össze -
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #131 üzenetére
én minden részben az mx5-ös miata-át mazdát gyúrtam sz@rrá, és most is így fogok tenni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu #130 üzenetére
Pont ez jutott eszembe nekem is
jó kis honda civic-et széjjeltunningolom -
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
de most hogy így beszélgetünk rőla, megjött a kedvem. lehet este fel is teszem. Egy kis nosztalgia
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu #128 üzenetére
hát igen..néha előfordul az ilyesmi is
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #127 üzenetére
ezt csak utólag tudtam meg, a 6 éves unokatesóm világosított fel hogy van ilyen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu #126 üzenetére
voltak benne SUV-os küldik amik látszottak is a térképen de csak akkor ha SUV volt nálad..azok pl megvoltak?
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #125 üzenetére
van abba valami amit mondassz, de nekem a tököm ki volt amikor már második hete keresgettem a rejtett küldetéseket. meg hogy nincs több küldetés, nincs hova menni, mindent megcsinálta, és 78%-ot írt még mindíg.
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu #124 üzenetére
hát mondjuk egyből a versenybe lehetett ugrani szoval ha neked az nem tetszett azt kihagyhattad..
egyébként sok plussz adott..voltak rejtett versenyek..voltak kihivások stb...ráadásul ha GPSel is de mentél a városban nem csak a versenyekre ugráltál még akkor is adott egy jó 50%os szavatosságot ami szerintem szintén jó dolog..
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #123 üzenetére
mindenképp az UG egy új korszak volt az NFS-ek sorába. a kettő nekem pont azért nem tetszett mert a városban autózással ecsesztem egy csomó időt, mialatt izgalmas versenyeken is résztvehettem volna. Az MW számomra a legszinpatikusabb az NFS 3 Hot pursuit óta. És egy újabb korszak kezdete az UG-ok után. na és azóta nem nagyon sikerült nekik maradandót alkotni. Nekem még a 6. rész is nagyon bejött, de nem emlékszem pontosan. Talán az volt a HP 2.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #121 üzenetére
Mindenkinek az UG2, nekem az első inkább, az volt igazi újítás, és hát a zenéje...Még ma is hallgatom..Meg a hummer az ug2-ben kicsit betett..
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #117 üzenetére
A MW eléggé tele volt minden téren újításokkal. Sztem az is topp volt.
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #117 üzenetére
A MW eléggé tele volt minden téren újításokkal. Sztem az is topp volt.
-
moha21
veterán
Inkább dobnák ki a NFS HIGH STAKES-t új grafikával...én még most is azt nyomom Voodoo karin és messze jobb élmény ( a hangok is faszák), mint akármelyik másik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu #115 üzenetére
ez egy kép...biztos nem olyan lesz a játék hogy a kép hátulja elmosódik a eleje meg tűéles..vagyis gondolom..
z/\ck: az UG2 óta nem jött ki jó nfs...már nem lepődök meg semmin
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Sirandrish #114 üzenetére
Azért feltűnő. Akkor nem szimulátor, nem Arcade, nem régi JÓ NFS. Hanem egy összelopott szar? Azért fogalmazok igy, mert a kedvencem volt ez a széria, és szeretném, ha újra győzedelmeskedni
-
butcher eu
senior tag
válasz
Sirandrish #114 üzenetére
lehet hogy szőrszálhasogatás, de ha az UG-ben meg tudták csinálni a motion blur efektnél az elmosódást normálisan, akkor nehogy már 8 évvel később ne sikerüljön.
-
Sirandrish
legenda
most komolyan...ha valaki játszik majd a gameval...az észre venné mozgás közben is azt a kocsit? ilyenen kiakadni..ugyanmár....
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
post.mader #112 üzenetére
Realitás elmaradását szerettem volna érzékeltetni ezzel. jó előre ellátsz, olyan élesen, mint valami szuperhős?
ennyi erővel, miért nem látsz át falon?
-
post.mader
csendes tag
A falon átlátás hogy jön ide? Nem is azért...
Oké, szerintem mindenki elfogadja, hogy nem lett egy jól renderelt kép, én is csak azt nem értem, hogy azt a hátsó kocsit minek kellett kiemelni, hogy nem az van a fókuszban. Dehát ez van, úgy látszik az NFS fejlesztői, illetve a marketingesei már a Photoshoppal sem bírnak el... -
törölt tag
válasz
butcher eu #108 üzenetére
Pontosan azt kell nézni... Könyörgöm, ha már ennyire rágyórnak az elmosódásra, csinálják meg normálisan... Nem nagy hiba, de sok kicsi apró hiba sokra megy
-
törölt tag
Nézzétek a szürke autót!
Ilyen gyenge Photoshop-osok vannak az NFS Shift fejlesztőinél, vagy ilyen szar a játék motorja? -
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
butcher eu #100 üzenetére
Egyetértek
-
gaby666
tag
Grid az isten! Jo grafika, jo irányitás, változatos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- CNC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest