- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- VR topik
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
barnam_ #2187 üzenetére
Nem hiszem, visszafogja a kereket, hiába tapad be, ha nem engedi, hogy pörögjön szvsz.
Néztem egy párbajt, és egyértelműen lassabb volt nekem kipörgésgátlóval. Az ellenfél egyből a nyakamra mászott, míg segítség nélkül vagy fél másodperc különbséget tudtam tartani kettőnk közt. Vagy 10x próbáltam és mindig ugyan az lett az eredménye.
-
dudika10
veterán
válasz
Zoli1222 #2155 üzenetére
Nem tudom mit panaszkodsz, én 10 másodperccel lassabb vagyok.
Kinél milyen segítségek vannak bekapcsolva? Elkezdem bekapcsolgatni őket, hátha tudok picit javítani.Csak nekem lép ki a játék a versenyek után? Picit idegesítő, nem menti el az eredményt néha hanem kilép.
-
dudika10
veterán
válasz
Sicilian #1930 üzenetére
Pár válasz az általad felvázolt problémákra:
-Atival játszom és jelenti, hogy köszöni szépen jól van. (bár igaz lehetne jobb is, de nem panaszkodom, 6-8 autóval még egyáltalán nem szaggat magas közeli beállításokon, 1440*900-ban)
-Az előzésnél nem értem mire gondolsz, én szoktam azért előzgetni, ha az első helyre pályázom.
-Félre nekem még nem rántotta a kormányt, olyan van, hogy pattan egyet az autó, és akkor korrigálni kell, de az a pálya egyenetlensége miatt van szerintem és realisztikusabb, mintha elengedett kormánnyal menne az egyenes szakaszokon 200-al. A kormányt én rögtön ütközés után tudom akármerre tekerni, de biztos nálam van a hiba.
-Ütköztél már akármivel is? Biciklivel, görkorival akármivel? Az ütközés után nem hiszem, hogy egyből tudnál korrigálni, ha igazi autóval történne. (egyébként meg foltokat látsz, ami bőven elég ha tudod mi van a pályán előtted, nekem mindig sikerül egyből megtalálnom az utat.)
-
dudika10
veterán
válasz
- = Zk = - #1924 üzenetére
Ez az a része a játéknak ami rosszul sikerült. Jóval komolyabb törésmodelleket is láthattunk már jó pár évvel ezelőtt is.
-
dudika10
veterán
válasz
- = Zk = - #1912 üzenetére
Én türelmes ember vagyok, de amikor egyszerre 12 autó indul (vagy tudomisén hány) és már tizedjére pörgetnek ki, akkor feladom és bezúzok mindenkit.
Egyébként az autó csak nálam nem törik túlságosan? ha 200-al belemegyek a falba akkor elkezd oldalra húzni, meg egy idő után bereped a szélvédő, de ennyi. Pedig a beállításoknál teljes-re van állítva a törés.
Meg lehet egyáltalán csinálni, hogy az autó végleg meghaljon? -
dudika10
veterán
válasz
Mariann294 #1874 üzenetére
Milyen autóval? Én már kipróbáltam vagy 6-ot és egyikkel se lehetett normálisan. 1-2 száz pontot örülök ha összekaparok.
Aggregátor: na akkor van még mit fejlődnöm, így elsőre egy 135-ös bmw-vel, 1. szintű tuninggal sikerült 8:29-et mennem, de én is falhoz vágtam vagy 5x.
-
dudika10
veterán
válasz
- = Zk = - #1863 üzenetére
Jelentem billel játszom mindenféle segítség nélkül.
Hát mit is mondjak, igen idegtépő. Főleg a tömegversenyek. Az 5. próbálkozás után átmegyek elmebetegbe és roncsderbit játszom.Drift?! Lehetetlen.
szerk: billentyűzettel ki milyen időt ment és milyen autóval nordschleifen?
-
dudika10
veterán
Végre egy normálisabb NFS, még billentyűzettel is egész jól irányítható.
Bár kikapcsoltam minden segítséget és így bizony meg kell szenvednem néha az irányítással.A motor nem tűnik túl optimalizáltnak, sokat tölt, sokszor fagy, össze vissza ugrál az fps pedig nem terhel le semmit max-ra, nem fogy el a memória...
Viszont nagyon felhúztak azok a versenyek ahol egyszerre vagy 12-en indulunk egy szűk pályán. Legkönnyebb fokozaton se tudom megnyerni azokat a versenyeket, mert 10 méterenként belém jönnek hátulról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mobil flották
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest