- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
bokrosolajos #2444 üzenetére
NV esetén is a cpu számolja a physxet, nem? Csak azért kellett, hogy lehessen valamire fogni az AMD-s lassúságot. Mondjuk nekem sok gondom nincs vele 4850-nel, nem fagy, megy rendesen, de amit a többieknél művel az vicc. Ezt is megvette kilóra az nv.
-
Skizz
addikt
Bakker miért ugrál minden kocsi? Veszek egy 1. vagy 2. szintű felfüggesztést bármibe, és úgy dobálja a seggét mint egy jóllakott kurva.
Picit megnyomom a gázt, megyek kb. 70nel és a nyílegyenes szakaszon elkezd néha ugrálni és hallom ahogy csikorognak a gumik amikor leér a földre. Azt hittem, hogy kemények a gumik, levettem a nyomásból, de ugyanolyan sz*r. Most konkrétan egy E46-tal megyek, enyhetuninggal, de már sokszor tapasztaltam ezt, csak nem figyeltem rá oda mert mentem mint a barom. Most lelassítottam, és 60-70-nel is ugrál minden.
-
Skizz
addikt
válasz
- = Zk = - #2164 üzenetére
Be lehet állítani a holtjátékot...
-
Skizz
addikt
válasz
- = Zk = - #2106 üzenetére
Ugye hogy ugye. Mindn júzörnek ki kéne próbálnia kormánnyal, aki billes irányítás mellett fikázza a játékot. Persze aki carbonon nőtt fel, annak mindegy.
pincehely: csavaros is lehet szar, ha gagyi műanyagból van és 2 hónap után elfárad. Logitech-re szavazom a supportjuk miatt.
mod2: De nem azon nőttél fel.
Árkádok között jó volt szórakozni, de amúgy egy vicc volt az a játék. Nem akarok általánosítani, de szerintem az emberek 80%-ának azért nem tetszik a shift mert nem lehet billel normálisan irányítani és mert nem mehetnek 90°-os kanyarban 280-at Veyronnal. Rá kell érezni kormánnyal (5-6 kör után belejöttem, csak be kellett lőni a beállításokat), nem várhatjuk el egy félszimulátortól hogy nyilakkal lehessen például egy 1000 lóerős vadállatot irányítani...
-
Skizz
addikt
válasz
- = Zk = - #1979 üzenetére
Egyértelműen murci.
-
Skizz
addikt
Vedd lejjebb az ffb-t. Én nem vettem észre először ,hogy be lehet állítani, aztán lementem a Sciroccoval a rázókőre és szó szerint kitépte a kezemből a kormányt. Fél asztal felborult.
(g25).
Veyronos tényleg rohadt nehéz volt, én szivem szerint 150-nel mentem volna végig de ahogy egy kicsit is levettem a gázról a lábamat már 8an mentek végig rajtam én meg "totálkáros" lettem.
-
Skizz
addikt
válasz
SzlobiG #1259 üzenetére
Abu írta valamelyik topikban, hogy only a tapadásszámításhoz kell a physx, tehát ha a rajtvonalnál állsz és 20fps-ed van 4870X2-vel, akkor nagy gebasz van.
Nálam kis 4850-nel meg Q6600-zal 1920x1080-as felbontásnál (AA nélkül persze...) is játszható. Csak az zavar rohadtul, hogy van egy-két pálya, ahol 2-3 másodpercenként belassul (csak mondok egy számot) 50 fps-ről 15-re, és nem azt látja az ember hogy szaggat, hanem hogy egyszerűen belassul a játék. Ilyenkor leáll a VGA hűtése is, proci sem dolgozik, szóval ebből a szempontból ez egy bugtenger.
-
Skizz
addikt
355km/h a Veyron vége
Nincs ez leszabályozva.
-
Skizz
addikt
Muhaha... mégis csak a Xonar kavart be.
Játékról: G25-tel hihetetlen élmény vezetni, sebességérzet nekem megvót', vagyis pont elég volt. Kormány beállításokat még kicsit finomítani kell, de már így is ütős.
Szegény 4850 nem bírja a strapát, 1920 mellett nem megy neki az AA.
Landon: G25 driverében kapcsold be a középre húzást, állítólag az megoldja a gondodat...
-
Skizz
addikt
7100-as, 32 bites win7 (RTM-et kicsinálja a Xonar drivere (vagy fordítva) ezért nem használom), 9.9-es CCC, alaplapi nuku, Xonar drivere az ASUS support sideról (win7-es beta), aztán ennyi az egész. Mellette winrar, ff, szóval tök alap dolgok. Vezérlőpultra még rá se néztem, annyira új minden. És mégis bugzik.
-
Skizz
addikt
Hát srácok... telesen friss win-t raktam, szinte szűz, és ugyanúgy nem indul ez a vacak.
-
Skizz
addikt
Valaki találkozott már olyannal, hogy indításkor a feladatkezelőben megjelenik a shift.exe minimális memóriahasználattal, aztán pár másodperc múlva eltűnik és se kép se hang? Töltőikon megjelenik az egér mellett, de a winyó meg a proci nem csinál semmit. Sok játéknál tapasztalom ezt mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest