- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
igaz, a karriert még nem kezdtem el, csak 1-et mentem benne. quick race-ket nyomok, ismerkedek a pályákkal. 15 db. 1-2-3 körös versenyből 15-öt megnyertem. általában 10-15 autóval indulok. 1x kellett megizzadnom, hogy 1 kör alatt mindet leelőzzem, mert túl rövid volt a pálya....
te milyen játékkal játszol???
-
barnam_
nagyúr
válasz
bagyulajuve #786 üzenetére
A szar irányítás és fizika miatt hogy ha leelőz az ellenfél, szinte lehetetlen behozni a lemaradást, ezért én azt szoktam csinálni, hogy kilököm az ellent
Nem túl szép dolog, de hasznos
Am. érdekes hogy pályaelhagyásért kizárnak, az ellenfér kilökéséért meg megdicsérnek
szerk.: ja és lenne egy kérdésem: tettem az autóban nitro-t, és beállítottam hogy a bal alt-al lehessen használni, de hiába nyomom, nem csinál semmit... hogyan lehet a nitro-t használni?
-
szab.tam
nagyúr
többen hasonlítgatjátok a régi nfs-ekhez. felesleges. tesség már tudomásul venni, hogy az nfs fejlesztését több ágra szétszedték. (asszem 3 vagy 4-re.)
akinek nem tetszik a pályaverseny, kap majd később nitrós, legyorsulós, rendőröset is....
lesz még nitro, undercover.... - ha jól veszem ki.....
-
mycso
veterán
Van olyan akinek billentyűvel sikerült normálisan driftelni??? (vagy akármilyen irányító eszközzel???)
e5200@3.2 + 4GB + 4850/512MB --> néztem everestben egy naplózást, a procit falja (olyan 90% körül használja), a vga-nak 50-60% körüli kihasználtságot ír...
-
Eagl3
veterán
Helló!
Lenne pár kérdésem\gondom.
Logitech rumblepad 2 cordless -em van, és nem igazán úgy szerepel a játékban mint azt elképzeltem korábban.
Az első problémám, hogy a menüt nem lehet vele kezelni, egyedül a bal analóg karral tudok fel-le lépkedni, de semmi mást nem tudok vele a menüben irányítani, ezért eleve billhez vagyok kötve.A másik gondom, hogy beállítottam a kiosztást, működött is úgy ahogy beállítottam de második indításra már elfelejtette ezeket.
A harmadik problémám, hogy úgy veszem észre, nem elég érzékenyek az analóg karok, próbáltam állítani a kormány holtjátékot, de nem igen vettem észre különbséget.
Ha van valakinek tapasztalata\ötlete ezekkel kapcsolatban kérem ossza meg velem.
-
vlkvy
csendes tag
Hol marad az a jó NFS érzés, az illegális versenyek az éjszakában, hol marad az amit megszerettünk? A tuningolás? Tudtommal ezzel robbantak be, és ezért szertték annyian.
Rosszul tudod, 15 éve arról szól a NFS, hogy luxus sportautókkal szép tájakon lehet gyorsan menni.
Ez a ratyituningos hülyegyerekes dolog az utóbbi években jött be, de már minden jóérzésű ember kivan tőle.
(ráadásul ennek köszönhetően szaporodtak meg az utcákon a nevetséges aluszárnyas egyes Swiftek) -
vlkvy
csendes tag
Minden szép és jó, nagyon élvezem, egyetlen probléma, hogy gamepaddal nem lehet driftelni. Ahhoz finomabb irányítás kéne, legalább egy egeres kormányzás (LFS).
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
bagyulajuve #786 üzenetére
Hát igen. A car battle-ből kettőt próbáltam, de szerintem egy az egyben kihagyom ezeket futamokat. Ugyanis cheatel benne a gép. Úgy, mint a rendőrök a korábbi részekben. Elhúztál melletük 300-al mégis 2 másodpercen belül a seggedben voltak. Mit ne mondjak reális. A drfitet még nem próbáltam, de videók alapján elég gagyi.
-
bagyulajuve
addikt
Hát a duelek vagy mifenék eléggé nehezek és nekem megint előjön a tipikus nfs betegség, amit korábban már sokszor tapasztaltam, miszerint, ha elhúzok az ellenféltől mondjuk 2-3 mp-nyire, akkor pár pillanat múlva már megint ott van a sarkamban 1 mp-en belül, pedig nem követek el hibát a vezetés során.
Ja és a drift is nehéz, a többi viszont túl könnyű. -
Halfman
csendes tag
Hello!
Az én véleményemen nem változtatott a játék, kipróbálás után sem,csak megerősítette azt! Szóval a videókból és képekből még azt gondoltam, hogy a EA már nem tud semmit újat mutatni, és az egész játék egy GRID másolata lesz. Kipróbálás után a véleményen az, ha már lemásolták akkor csinálták volna jól. Illetve az hogy végre 6 év (a nagyon régieket nem számoltam) és 6 nagyobb játék után megcsinálták a régen várt belső nézetet,amitől mindenki sokat várna. Nos itt is azt vettem észre,hogy a Codemasters üdvöskéjétől vették az ötletet, illetve másolták le,ahogyan a grafikát! Miért van az,hogy a Codemasters ugyanezeket a fejlesztéseket egy évvel korábban be tudta rakni a játékába, és alkottak egy olyan játékot ami szinte mindent ver. Pedig nekik ez az első nagy autós adaptációjuk.
És a két játékot összehasonlítva az NFS Shift nagyon alulmarad.
Az irányítása, az autó kezelhetősége 0 és még véletlenül sem relatív akárhogy nézem. Az NFS az elmúlt 2 évben alkotott semmijükkel, mostanra annyit ígértek, hogy mindenkiben felcsillant a remény, erre tessék...még egy szemetet dobtak piacra és az ígéretekből nem lett semmi.Hol marad az a jó NFS érzés, az illegális versenyek az éjszakában, hol marad az amit megszerettünk? A tuningolás? Tudtommal ezzel robbantak be, és ezért szertték annyian. De mostanra már felváltotta a legális versenyzés, ahol már semmi új nincs, és még nem is tuningolhatunk.Mint mondottam végösszegzésbe a GRID nagyon rossz másolata a játék. És hogy a versenyzők készítették versenyzőknek??? Akkor szóljanak a programozóknak, hogy ideje lenni kézbe venni az ügyet! Szerintem az Need for speed sorozatot abba kellene hagyni, mielőtt még jobban elásnák magukat. Bocs, ez csak az én véleményem, és kicsit nehéz volt megfogalmazni. -
ssolitude
őstag
Az első Raceday utáni mentés közben kilép a játék,(shift.exe leáll) mindig ugyanott. Tapasztalt ilyet valaki? Megoldás?
-
athomi
veterán
Ez milyen felbontásban készült? Az én eredményeimhez képest a tied még így is kiváló.
-
Enton
addikt
Viszont azóta mértem párat.
Úgy fest, hogy ha 5~7 ellenfélnél jön ez az adat.
Ha már 15 ellenfél van akkor lentebbkúszik.Nézzük számserűsítve:
oval map 5 ellenfél:
min: 37
max: 60
avg: 47.215oval map 15 ellenfél:
min: 27
max: 42
avg: 33.371Most akkor nézek egy full HD-t de nem hiszem sok jóra kell számítani. Max élsímítások nélkül.
-
Ricco_hun
senior tag
"A kocsit mondjuk nem igazán tudom egyenesben tartani "
Láttam, hogy már sokan írták. Erre az a megoldás, hogy holtjátékot kell beállítani, úgy 5 és 10% közöttit. Az elején nekem is olyan volt, hogy egyenesben is elkezdett belengeni a kocsi hátulja majd kialakult a lehetetlen megfogni effektus. Utána bementem options-be és látom, hogy a holtjátékok 0-ra vannak állítva.
Aki jobban jártas a szimulátorokban, az a sok érzékenység beállítás mire szolgál? Nekem mind 50%-on van alapból, de nem tudom, hogy mit befolyásolna, ha mindegyik 0% lenne vagy mindegyik 100% lenne.
A Bug-okra meg jöhetne egy gyorsfolt az EA-től. És nincs semmi baja az AMD videókártyákkal, mert nekem egy HD4670-el jól fut vegyes beállításon (car details-high, world details-medium, shadow-low) 2xAA-val 1680x1050-ben. Pedig ez a videókártya nem éppen erre a felbontásra való.
-
blazsey2
senior tag
Szerintem mocskos jó játék lett a új NFS
.Igaz semmi köze a sorozathoz de attól még rohadt jó vele játszani,Logitech Rumblepad2 pedig nagyon jó irányíthatóságot eredményez.El leszek vele egy darabig azt hiszem
-
athomi
veterán
Egy Nv 8800GT-GTS250 kártyával rendelkező enyén leírná hogy fut neki a játék?
(#763) noobsaibot: Már az előző részek is nagy gépigénnyel rendelkeztek a látványhoz képest, a konfigokon megfigyelhető skálázódás pedig borzalmas volt. Úgy néz ki ez a motor ennyit tud.
-
mephi666
nagyúr
de mi poén már, hogy win98 kompatibilitási módban meg megy?
amikor enélkül elindult (kemény 1szer 10próbából), csak úgy hasított a játék... gyönyörűen ment és szép is volt... komp. módban meg akad azért érezhetően
(így is letudtam jópár kört... egyenlőre tetszik, a sz*pást leszámítva...) majdcsak sürgősen jön a folt, mert ez így durva
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak eddig tudtam megcsinálni,de a felni tudom hogy másik!!
Olyan keveset lehet matricázni!
A kocsi közepére nem is lehet rakni matricát! -
mephi666
nagyúr
engem is szívatott 9600gt-vel... (persze win7) töltőcsík, aztán fagyi... restartoltam, aztán elindult... high beállításokkal frankón lement a tesztkör, aztán fagyi... később már el sem akart indulni, mert töltőcsík után fekete képernyő... csak ctrl+alt+del segített...
neten utánaolvastam és win98 kompatibilitási módot ajánlottak... úgy csont nélkül ment, de visszafogottabb sebességgel
remélem hirtelen adnak hozzá egy peccset, mert így az élvezeti értékéből sokat veszít...
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #724 üzenetére
Nemhasználok cheatet
-
Elmör
őstag
Ez még csak hagyján, de ahogy olvastam több fórumon a régebbi nVidiás karik sem jó választások bármilyen procival is menjenek. Hogy a túróba van az, hogy nem akar elindulni se 7900GT-vel, se 7950GT-vel, de még néha 8800GT-vel sem?
Nekem szerencsém van, nem panaszkodhatok, de erre iszonyat gyorsan ki kell találnia valami patchet az EA-nek vagy nVidiának, mert eredeti játékkal is kifagy vagy el sem indul.Maga a játék szerintem végre kicsit jobban sikerült, mint a MW utáni részek, de még ez sem az igazi, mert hamar megunható, hiányzik az Underground-os feeling. Amitől meg félek, hogy most még nehézre tettem, de később lehet már túl sok lesz a nehezítés.
-
mmdms
addikt
OMFG ez a drift! Kiakaszt! 1,5 órája próbálkozok vele, és sikerült kicsikarnom egy 4 mp-es driftet. Ha valakinek sikerült eredményesen csúszkálnia már, az megoszthatná velem hogyan kell. Egyszerűen semmi tapadása a kocsinak, csak pörögne körbe körbe ha nyomom a gázt, komolyan mondom ha tehetném feltenném arra a kocsira az öreg zsigulink virsli gumijait, avval is jobban menne! ÁÁÁÁ kiakadtam!!!! Így elszúrni, pedig baromi élvezetes volt eddig. Most pedig megyek és nikotinba ölöm a bánatom...
-
noobsaibot
tag
Na most mentem pár versenyt........hát...tetszik,de az nonszensz amit az EA művel.
Odaadták a játékot a gtr-es srácoknak,meg mellé a motort,hogy fiúk ez van,kezdjetek
vele valamit,de őszre kész legyen ám!Könyörgöm,nem látták ezek a GRID-et?
Kb ugyanazt a grafikai színvonalat 2x akkora gépigénnyel hozza!
Magához térhetnének már és kidobhatnák az ablakon ezt az engine-t,mert a HP2 óta csak
toldozák-foltozzák! -
Landon
addikt
LOL úgy néz ki AMD "visszavonta" a 9.9-es driver-jét VAGY én vagyok már nagyon fáradt és akkor elnézést mindenkitől! De most felmentem hátha van már vmi hofix és minden amit találni tudtam az a Cata9.8. WIERD O.o
EDIT: Most már szinte bizti készülőben van vmi mert a fórumon is vitatják a dolgot. D:
-
Landon
addikt
Kezdem azt hinni h a win7el lesz vmi.... én nem hinném hogy 3.25GHz-s PhenomII-el meg húzott 8400sekkel CPU limitbe kéne ütköznünk. :S Kris75 egyébként ha tutira akarsz menni tudod mit nézz meg?
A legelső versenynél még a "menő bmw"-vel amikor mutatja a rajtot hogy ott mennyit mutat a FRAPS mert ott van kb az alja a "rossznak" 27FPS, nem mindíg mert van ott is 60! De amikor muatja az össze skocsit + a tiedet amikor a lámpa számol vissza.
-
szab.tam
nagyúr
viszont egy idegesítő régi-új jelenség.
a simbin játékokban (gtr2, race, race07, stb.), ismert jelenség volt, hogy magas fps értékek mellett, főként kanyarban a háttér, vagy néha az autók nekiálltak szaggatni, mintha kb. 10 fps lett volna. közben pedig 50-60-akármennyi. főként a rajt környékén, sok autónál, ami cpu limitet sejtetne...
évek alatt kijöttek új driverek, megerősödtek a vasak, elmúlt a probléma.erre meg 15 autós rajtnál nem előjött a shif-nél az ugra-bugra 50-60 fps mellett? majd lefordultam a székről örömömben.
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #731 üzenetére
feldobtam az érzékenységet 100%-ra. Nálam semmivel sem lett jobb , vagy csak az agyam nem hitte el
Apropó , közben azt is észrevettem ,hogy alacsony sebességem , baromi hülyén mozog az autó. Na , ha ilyen van igazából is , akkor inkább repülővel utazom mindenhova ....
További jó zsörtölődést , és kellemes játékot . Holnap back ...
-
LLKobe
veterán
A futam legelején mikor még töltöget kicsit, nekem is leesik 30 fps köré, de utána minden oké, a verseny végig pöpec. Nem fraps-al néztem, bekapcsoltam az OSD-t az ATT-be, de kb ugyanaz. Ugyanúgy még le is húzza az fps-t rendesen, tehát annélkül sztem kb 45fps a minimum.
-
-
szab.tam
nagyúr
-> #746...
egy általános g25 jótanács, ha ilyened lesz. (azaz logitech). ha kanyarban úgy érzed, hogy kanyarodás irányba kitekeri a kezedből az erővisszacsatolás, akkor mindig keress a játék menüjében egy inverz visszacsatolás gombot, ami visszafordítja a helyére az erőirányt....
a shift-ben nincs ilyen gomb, de nincs is rá szükség....
-
Landon
addikt
Fogalmam sincs... ez rejtély számomra is.
De FRAPS-el nézted?
Mert a nélkül lehet én is azt mondanám, hogy abszolút OK.
De FRAPS-el látni amikor a sort előzöd h leesik pár msp-re 25FPS-re a cucc. 1ébként sztem skip-elhetjük ezt a dolgot mert nem tudunk vele mit csinálni, majd amd remélhetőleg lesz olyan szíves és a 5800as series helyett egy kicsit megpróbál driver-t is fejleszteni. Mert EA az nem fog csinálni semmit... én még egy ekkora szar bandát mint az EA nem láttam és erre tudjátok mi az élő bizonyíték? Meg arra h leszarják a "community-t"? Egy srác 'teszt képpen' direkt elkezdett lopott/generált serial numeberrkel foglalkozni/osztogatni a HIVATALOS EA fórumon... szerintetek volt bármi következménye is...?
-
Landon
addikt
válasz
szab.tam #737 üzenetére
Holnap érkezik a G25öm, briefly elmondanád mi a tapasztalat vele Shift alatt?
Biztonság kedvéért azért feltettem a GTR Evo-t is.
Egyébként nekem is a AMD gondját kivéve nagyon bejön a Shift! És egyetértek azokkal is akik szerint játszható billel is, meg kell szokni és egész jó! Kipörgésnél/kanyar elcseszésénél lehetetlen korrigálni de egyébként egész tűrhető.
-
szab.tam
nagyúr
pár tapasztalat.
azzal indítanék, hogynálam az autós játék kb. itt kezdődik: gtr2, race07, rfactor. tehát csak szimulátor...
tegnap, amikor kipróbáltam, úgy voltam, hogy az életben nem fogok belőle eredeti példányt venni, és ezt a próbát is törlöm gyorsan, mert felidegesített.
ma megnéztem egy egyszerüsített, egyedi telepítésű, élből magyar, dvd5 verziót.végeredmény. 1680*1050, g25, fullgrafika, nvidia.
az összes segédletet, (kipörgésgátló, abs, stb.), kikapcsoltam. a zöld vezetőnyilat eltüntettem. holtjátékok 5%-ra, vezérlőérzékenységeket 90%-ra. és automata váltó ki, inkább a füleket használtam.
másokkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem sokkal, de realisztikusabb a vezérlés és az autófizika a grid-nél. messze nem éri el a szimulátorokét, de már élvezhető volt. a gridnél pl. lemanche series kocsikkal, kikapcsolt segédletekkel egyenesben a pályán maradni is sokszor művészet, majd a következő kanyarban fékezés nélkül kormányt berántva be lehet venni. na, itt ilyen azért nincs.
az meg, ogy nincs elég elég ellenfél, mint mondta az előbb valaki? pl. quick race-ben 1-15-ig annyi, amennyi akarsz. és ott a rengeteg pálya. pláne a hosszú nordschleife. ha jól emlékszem, 10 perc egy kör, és nagyon szép, változatos környezet.
jó játék ez, csak türelmesen be kell állítani, fel kell térképezni, és kormány kell hozzá.
ennyi. én megkockáztatom, hogy meg is veszem...
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = - #712 üzenetére
No szaggatásról én sem beszélek!
Max amikor hírtelen leugrik 25 köré akkor érzem h fél msp-re beröccen, de tudod ez h bármit csinálok is uaz a helyzet ez a bizonyítéka h vmi a játékkal/driverrel van de "AMD is already aware of the problem and is working on optimizations for Shift." uh reméljük nem lesz gáz.
Viszont ha megmondod pontosan mi van neked beállítva/buherálva a cataba azt megköszönöm.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Májsztró #732 üzenetére
Én a biztonság kedvéért telepítés után felraktam a 9.9-es drivert, de elképzelhető, hogy régebbi driverekkel nem működik megfelelően.
Most mentem egy kört egy Lancer Evo IX-el Spa-ban, imádom hallgatni ahogy gázelvételkor durrog a kipufogó... utoljára ilyet Colin 2-ben tapasztaltam
Kezdem megszeretni a Shift-et
-
Tibiajax
nagyúr
fú, már ennyien megvettétek?..
-
csaabz
őstag
Nem rossz játék, az előzőnél mindenképp jobb....
A griddel meg felesleges összehasonlítgatni... -
LLKobe
veterán
válasz
apollo12 #733 üzenetére
Ez így nem igaz, az én gagyi gépemen hibátlanul fut. Akinek nem megy/szarul megy annak a gépét kéne átnézni. Driver, töredezettségmentesítés stb... Ezer oka lehet, de ha valaki rendesen karbantartja a gépét, és frissítget ahogy kell, annak nem lehet baja.
Most néztem meg fraps-al: 1280*1024-be, minden high-on, 2xAF,2xAniso, és 45-60 fps között van folyamatosan. De inkább 60, 45 csak az elején amíg töltöget.
-
barnam_
nagyúr
válasz
- = Zk = - #721 üzenetére
Tűrhető... összkerekes autókkal. Murcielago és hasonló ínyencségeket még nem próbáltam
A kormányzáson lehet javítani, de a fizikán nem, az _szar_
(#726) Májsztró: hát figyu, egy E6700 + HD4670-el 1024x768-ban 4xAA és 8xAF-el magas beállításon megy akadás nélkül, az mi, ha nem jó gépigény?
szerk: lehet mondani, hogy alacsony a felbontás, azért megy jól; nos, nagyobb felbontásra ott a 4870(X2)/4890. -
Májsztró
addikt
Shift - jó gépigény ?!?!?
Végülis vannak itt emberek akiknek a 120-150ezres gépén szarik menni rendesen .. Gondolom Core 920-ra írták
Apropó , a kormány érzékenységet még megpróbálom , hátha jobb lesz.
(#721) - = Zk = - :
Gondolom ,hogy valami azért más lehet. Biztos ,hogy elírtak valamit , mert a valóságban nem így mennek nyilván az autók. De hát tökéletes fizikát sem lehet írni szgépre
#2. mod :
Mindjárt nekiesek , aztán megírom a fejleményeket
(#725) Enton :
Gondolom neked is eredeti van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #722 üzenetére
már murci?
gratuláloklátom, már van money trainer is
(#723) D@ni88: én ilyet nem tapasztaltam. igaz, ígymég nemis néztem
-
D@ni88
addikt
Tudtok valami megoldást a kép villogására? ha leteszem alt tabbal, utánna villog, meg néha verseny után is...
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #716 üzenetére
Nekem bejön a játék, a shift is meg a grid is
De mára ennyi: [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #718 üzenetére
igen, ez nekemis feltünt...lestem énis, hogy nem reagálunk időben
nem mertem fikázni, hátha a beállítás....beállítottam 100% reakcióra...de b@sszus még ígyis késik, és ha egyszer kanyarodott elkezd farolni, riszálni.....egy Murciélago majd 290-nel egy kanyarban?..tudtommal be kéne tapadnia, vagy kicsúsznia...! nem pedig driftelnievagy a fizikát is átírták EA-ék? Mert akkor holnap nem merek autóba ülni
hmm
(#719) Aggregátor: nálad 75% és tűrhető. nálam 100% és irányíthatatlan
...azjó
-
barnam_
nagyúr
válasz
Májsztró #714 üzenetére
Szvsz: GRID - szép és jó arcade játék volt; TDU: Hawaii-t semmi sem überelheti, de eljárt felette már az idő, Undercover - hétvégi autókázásnak elment, amúgy abszolút felejthető
Shift - grafika és gépigény jó, a zene pocsék, az irányítást szokni kell, mert nagyon nem olyan mint az Undercover-é, amúgy jó lett.szerk.: a fék és kormányzás érzékenységét 75%-ra állítottam, így már korrektül irányítható. Persze így is küzdeni kell a hátsó kerekes autókkal
(kivéve ha minden segítséget bekapcsolsz)
-
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #716 üzenetére
A másik ami teljesen trágyán hatott nekem. Mintha késne a kanyarodás . Nyomod a billentyűt ... nyomod a billentyűt ... nyomod a billentyűt .. aztán elkezd kanyarodni
Nem egy kanyart kellett egyenesen bevennem
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Ricco_hun #711 üzenetére
Ha én csinálnám akkor egy underground 3,full mindent lehetne tuningolni
PL:(krómos rendszámtábla,kormány vagy 200 féle közül lehet választani,ülés,pedálok,kocsi belsejébe Neoncsövek,kocsi oldalajtajába hangszóró,MP3-as CD-lejátszó választék,több féle spinner felni,sebváltó) -
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #715 üzenetére
sztem ezzel nem leszek így....! ha ezt kiis játszom, sztem olyan gyérül, hogy pff...
könnyű alatt 2-vel, ha kérhetném(#714) Májsztró : a qrvaszép játék kinézete, és a qrvanehéz billes irányíthatóságra
-
killer1203
senior tag
válasz
- = Zk = - #704 üzenetére
Haveromis igyvolt a Griddel, elsőre aztmondta hogy irányithatatlan f@s, mostmeg egésznap ezzel játszana ha tehetné
-
Májsztró
addikt
válasz
Ricco_hun #711 üzenetére
Úgy éreztem elsőre ,hogy GRID másolat. Másodszorra úgy érzem ,hogy szar GRID másolat. Tényleg nem találták el annyira. De ha azt nézed , akkor autós játékból jelenleg ott a GRID ami a top , meg TDU, meg az NFS Undercover ( sztem az jobb volt mint ez az új hulladék) és a Colin Dirt. Azoktól jelenleg nem lehet jobb autós játékot csinálni. Már feldolgoztak szinte mindent. Szóval nem értem ,hogy értékelésen mire kapott 86 pontot a játék
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #708 üzenetére
nadon jó
#709) sagesz93:naigen...!
(#710) Landon:pedig annyi. mivel a vsync idekint (asztalon, catalistban) is bevan fixélva ez már egyszer leszabályozza nálam. meg ez-az hozzávetőlegesen...tehát nekem a catalyst is buherálva van...
persze játék közben néhol rohamosan csökken az FPS szám, de 45 alá nem nagyon ment még..aztán lehet hogy ment, csak akkor épp nem odanéztem bocsánat
jobban odafigyelek....
szaggatni viszont sehol nem szaggatott....nem éreztem, mégha mondjuk leis csökkent volna az FPS szám.... -
Ricco_hun
senior tag
Hát én csalódtam a játékban. Mi ez, hogy csak két kört kell menni és kész? Ellenfél is alig van. A játékidő nagyrészét a pályatöltés meg az elnyomhatatlan átvezetők teszik ki, idegesítő. Maga a játék meg unalmas. A menürendszer szar. Valami újat akartak, de inkább nem kellett volna. Ezek a számos (6-7, 8-9) buzulások. Áááá. Egy sima vinyl felrakásához 20 enteren meg jópár ilyen 6-os 7-es állítgatáson keresztül vezet az út.
A tuning része is ratyi, semmi élvezet nincs benne. A grafika egyébként szép. Nekem 1680x1050-ben fut mediumon, 2xAA-val röccmentesen (szerintem még 4xAA-val is jó lenne). Mindezt xp sp3-on, e5200@3Ghz, HD4670@9.9 Catalyst. Grafikai bug nekem eddig csak a Spa-i pályán jött elő, de ott szinte versenyezni sem tudtam tőle. Lilás bevillódzások, fekete lett az egész égbolt. nagy fekete épület szerűség belóg az au rouge (jól írom?) utáni egyenes közepén. Még egyszersem fagyott ki vagy állt le hibaüzenettel. De nem hiszem, hogy hosszú életű lesz ez a játék. Nem tud lekötni. Semmi történet, egyhangú pályák, megcsinálod majd jön a következő kétkörös. És így tovább. Értelme nem sok. Ez nem NFS. Jó lenne, ha jövőre inkább visszanyúlnának az Underground-os témához. Ott legalább volt értelme a nitrónak, a tuningnak. A Grid-del soha nem játszottam, de ez a stílus inkább maradjon meg annak. -
Landon
addikt
ZK@ Hmm ez nekem egyre valószínűtlenebbnek tűnik! :S 8xAA fullhd és vsync ON mellett fix 60FPS?! Most kipróbáltam 9.8 alatt és nekem UGYANAZ van mint 1360*768 4xx AA vagy 1920*1080 4xAA vagy akármi alatt! Tisztán látszik, hogy a játék ill elvileg az ati driver miatt van vmi gebasz... mert bármit csinálok jobb nem lesz. Nem értem neked mitől jobb mikor elvileg még vmivel gyengébb is a VGA-d O.o CPU-ba meg az a 300MHz nem oszt szoroz. OS uaz... bár enyém már nem friss és a aktiváló emu is fut alatta de sztem ez se lényeges. Shift gondolom neked is RELOADED-es? Mert még arra tudok gondolni, hogy khömm sz átszerkesztett exe okozhat gebaszokat.
-
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #706 üzenetére
Én sose vinylezem sz/rrá a kocsikat
M5 télleg kéne.
Még az a negatívum hogy a tuningál elég ratyi a kameranézet... num 8-2-4-6-al alig tudok mozogni valamit....
Amúgy lvl 12 vagyok
Na leléptem hagyom a gépet és magamat is pihenni.
Shiftel teli álmokat mindenkinek -
Májsztró
addikt
válasz
- = Zk = - #706 üzenetére
Jó is a gyári , piros BMW
-
ADAM1337
nagyúr
Hát....
Az én véleményem hogy elég gyengére sikeredett.
Ami nagyon leírta magát nálam az az autó "idétlen pattogása" mintha realisztikusságra akartak volna törekedni, eddig a drift számomra kezelhetetlen (grid-hez köze sincs se a realitáshoz....)Igen szokásos szöveg fullhd-ba am egész jól megy 35fps-eket produkál az adatlapomon lévő cucc.Valószínűleg kitolom, ez az eddigi 1,5 óra utáni tapasztalat.
-
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #704 üzenetére
Hát persze, én is
De most a játékbeli teljesítményéről beszélünkBodykit is jól néz ki rá.
szakalistvan: na örülök hogy másnak is segített
egy kép az enyémről. Igaz csúnya a csillagok színe, de nem baj jó ez -
- = Zk = -
félisten
-
szakalistvan
senior tag
A játék mappájában lévő DX9 telepítése nálam is megoldotta az fps problémákat
-
sagesz93
addikt
válasz
- = Zk = - #700 üzenetére
A 135-ös semmi a 2es szintűekhez képest
Elöbb nyomultam a meghivásos versenynél a mclaren f1-el, hát az megy mint állatEléggé élethű ez a belsőnézet.
Kormánnyal meg nem is érzem hogy vinné a farát... Nemtudom megszoktam-e vagy tényleg nem viszi ki.(mondjuk néhányszor látom fennt hogy kanyarcsúszás, Meg mekkora szöveg: festékcsere)
Ja meg megértettem mi az az "épített" funkció. Ha fullosra tuningolsz mindent, méregdrágán átlehet építeni a ferdát. Csak azt nem tudom mire -
- = Zk = -
félisten
válasz
szakalistvan #699 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest